Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Nessie
blink.gif Maaaama, ce-as mai dormi eu.Sunt chiauna de somn. Asta e a doua saptamana cand sunt in corzi la serivicu. Mai am si urmatoarea si apoi o mini vacanta pana pe 3. Am zis ca o sa dorm in vacanta asta si o sa invat legislatie. )).gif
aki
Buna draga.Si eu nu mai ce m-am trezit ca mi-a fost rau de tot sorry.gif
otilici
Ce e cu tine Aki?Sper sa te faci bine repede pupic.gif
Bubu,azi am primit un pachet din ala de la Milka cu cana cu tot si numai la tine mi-a fost gandul laugh.gif
Te pup pupic.gif
aki
M-a durut ovarele,nu stiu ce am avut.Dar am baut o pastila si m-a lasat hug.gif
bubbles
Aki ai grija de tine hug.gif pupic.gif
Oti ce fel de cana grin.gif din cea simpa sau din aceea care are si mosul pe ea :taese: blum.gif
bubbles
Ziua yawn.gif .Aseara am fost in vizita pe la nasi .. amandoua perechile .. ca a fost ziua fetei la unii din ei si i-am luat un notebook - english learner.Foarte faina chestie )).gif si inteligibila grin.gif .Era bun si pt babuin pt invatat engleza smile.gif
bubbles
Am terminat si eu cu treaba .. maia m de pus doar inca o masina la spalat.Am vrut sa sterg geamurile la balcon si .. mi-a inghetat solutia imediat ce am pulverizat-o pe geam blink.gif .Am spalat si tamplaria,am aspirat, am spalat aragaz,vesela (si cea curata am mai clatit-o ca sa fiu sigura ca e bine tot )).gif )si am sters pe jos si la baie .. Asta din cauza ca saptamana viitoare paa marti - miercuri voi fi la Piatra si placam de maine doh.gif .Abia astept grin.gif sa ma duc la cumoparaturi de Craciun )).gif
Dumbo
Tare harnicuta ai fost, bubule. Nu vii si la mine acasa? blushing.gif

Aveti mai multe perechi de nasi?

Ce cumparaturi mai faci de craciun?
bubbles
CITAT(Dumbo @ 14-12-2007, 10:03 PM) *

Tare harnicuta ai fost, bubule. Nu vii si la mine acasa? blushing.gif

Aveti mai multe perechi de nasi?

Ce cumparaturi mai faci de craciun?

Dumbo as veni dar nu stiu daca voi mai avea energie )).gif .Noi am avut 2 perechi de nasi.Asa e obiceiul aici .. o pereche din partea mea si una din partea lui wink1.gif .Ce cumparaturi .. pai carne de pui ,ciocolata,fructe,bomboane etc.Cam ce va tb sa pun pe masa si in pomul de CRcaiun pupic.gif

Am uitat sa va spun ca am si biciclit 32 minute :grin.gif .Ma ismt mai bine doar ca nu stiu de ce sunt balonata blink.gif si am un razboi in burta bang.gif .Maine dimineata plecam la Chei si apoi la Piatra asa ca maine seara s-ar putea sa dormim la Pey desi nu prea imi convine dry.gif .Mi-am facut o ditamai lista si abia astept ca presupun ca ne-a venit si tocatorul de carne electric pe care l-am comandat si asa ca voi putea sa toc carne de pui sa fac ori perisoare ori cine stie ce nebunii lol.gif lol:
ina_ceva
Si eu am cautat special sa-mi cumpar pachet din acela cu cana wink1.gif noroc de tine ca ai spus de el
bubbles
Ina vezi tu .. depinde de care cana tease.gif .Este una mai lunga si mai colorata care arata pe mos si are in ea un Mos de cioco,un spiridus si niste bomboane Milka si mai este una mai micuta cui pete alb si mov si cu cioco in ea si 2 pliculete de cioco calda tease.gif .Ce mai faci? pupic.gif
Plecam la Chei cry.gif .Asa a nins afara .. nu stiu cum trece dincolo sad.gif
michelle
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:06 AM) *

Si eu am cautat special sa-mi cumpar pachet din acela cu cana wink1.gif noroc de tine ca ai spus de el

Ce cana? grin.gif

Bubule, drum bun, mergeti cu grija
Dumbo
pupic.gif
Aveti grija pe drum.
Uf, ce frumos trebuie sa fie la voi, cu multa, multa zapada.
ina_ceva
Am cumparat deja, o am pe aia cu mosul wink1.gif Miha.

Drum bun, Andreea!
bubbles
Am ajuns la Piatra yahoo.gif yahoo.gif .Doamne fereste cat e de rau drumul.De acum raman pana miercuri ca tb sa stau la cursuri cheer.gif si poate ma inzapezesc pe aici lol.gif .Am fost si la cumparaturi in Kaufland si am terminat banutii laugh.gif .Am fosts i cu soacra .. noroc ca a mai contribuit si ea cuniste bonuri )).gif .Mai am de luat doar cateva chestii si gata.Am primit si o instalatie frumoasa de pus la geam si babu tb sa duca azi bradul acasa cheer.gif .Ma bag in pat ca azi noapte nu am dormit bine blink.gif .Am mancat cam cu o ora inainte sa ma pun in pat la somn si mi-a picat greu la stomac dry.gif si de aia cred ca m-am foit toata noaptea doh.gif.Ma duc la citit reviste.O seara faina gagici.POate mai tarziu daca nu adorm .. mai discutam naughty.gif
ganesha
Bine c-ati ajuns cu bine. Noi tot asteptam poze cu una alta de ti-ai zis ca ai luat si n-ai mai pozat grin.gif Si, normal, cu bradu' naughty.gif
bubbles
G. mai aveti de asteptat pozele si bradu` .. nu de alta dar aparatul e la Gh si cine stie cand mai ajung si pe acolo )).gif
Pana la urma am vb si cu bunica si imi da si ea bani sa ma duc sa ii fac cumparaturile de Craciun maine asa ca .. incep de dimineata mersul pe jos .. La banca,la scoala, la PLus si apoi in Kaufland iar maine seara iar la scoala cheer.gif .Am uitat sa va spun ca ieri am facut salam si caltabos (AKA lebar) ca nu au mai vrut sa faca socrii carnati ca anul trecut nu s-au mancat ca au fost prea grasi doh.gif ,iar anul asta au facut salam (compozitie cu mai putina grasime decat la carnati) pe care il pune la afumat ca sa se scurga grasimea din el grin.gif

Am incercat sa fac PIlates dar parca nu merge asa bine cand nu o aud pe Mary (cum no stiti .. e cea mai buna prietena a mea lol.gif lol.gif lol.gif ) ca boxele sunt duse la Gh la calculator si pana ajung acolo .. nu fac nici Pilates .. doar daca nu reusesc maine sa imi iau 2 boxe amarate doar cat sa aud "Keep breathing..." laugh.gif lol.gif
aki
Si la noi a nins foarte tare.Numai ca mie nu-mi place iarna.O sa fiu suparata pina la primavara sorry.gif
Dumbo
pray.gif vreau si eu zapadaaaaa
Poate primesc de craciun ca mergem inspre Sebes si acolo cred ca e zapada.

Bubule, eu eram mai prietena cu Billy, nu prea imi place de prietena ta. tease.gif Aparent face chestii simple, dar cand incerc si eu sa ridic picioarele sau sa fac abdomene sau mai stiu eu ce sunt gata dupa 2 minute. Cu Billy e mai simplu.
bubbles
CITAT(aki @ 17-12-2007, 01:27 AM) *

Si la noi a nins foarte tare.Numai ca mie nu-mi place iarna.O sa fiu suparata pina la primavara sorry.gif

Aki nu fi suparata give_rose.gif ca si zapada are frumusetea ei hug.gif
CITAT(Dumbo @ 17-12-2007, 01:58 AM) *

pray.gif vreau si eu zapadaaaaa
Poate primesc de craciun ca mergem inspre Sebes si acolo cred ca e zapada.

Bubule, eu eram mai prietena cu Billy, nu prea imi place de prietena ta. tease.gif Aparent face chestii simple, dar cand incerc si eu sa ridic picioarele sau sa fac abdomene sau mai stiu eu ce sunt gata dupa 2 minute. Cu Billy e mai simplu.

Eu zic ca va mai ninge de acum.Are timp sa se depuna wink1.gif .Billy Blanks nu imi place tease.gif .Nu stiu de ce dar prefer Pilates desi mi se pare cateodata plictisitor rau blink.gif

Neata yawn.gif .Am reusit si eu sa dorm mai bine azi noapte yahoo.gif .Imediat trebuie sa plec in oras cu treaba si afara e nins si frig si mai bine as sta in casa la caldura sorry.gif
Dumbo
Uf, Bubule, asa as merge si eu la plimbare prin frig si zapada in loc sa stau la caldura la lucru... Deja sunt cu ochii pe ceas. Dar cred ca s-a blocat.
bubbles
Mie nu imi place sorry.gif .Nu e problema cu zapada ,frigul ma omoara.Daca s-ar putea sa fie zapada si 40 grade afara nu m-ar deranja )).gif lol.gif .Abia astept sa ma angajez si eu .. poate la anul sorry.gif
bubbles
Ziua.Am fost la cumparaturi si am venit incarcata ca un Mos lol.gif .Am luat brad bunicii artificial grin.gif la 1.50m cheer.gif .De acum sa il impodobesc )).gif
Dumbo
)).gif
Bubbles, vrem poze cu bradutul.
Uf, e placut sa mergi la lucru, dar cateodata asa as sta acasa... E greu ca trebuie sa ma trezesc pe la 6:30, eu care nu sunt deloc o persoana matinala, muncesc pana la 5, pana ajug acasa se face ora 7 si abia mai apuc sa fac ceva prin casa ca trebuie sa ma culc ca e ora 12:00 noaptea.

Cu frigul, ce sa zic? De 3 saptamani mi-e frig asa ca deja m-am obisnuit. tease.gif
bubbles
Buna seara hug.gif .Am fost la curs si ne-a tinut o gramada doh.gif ..bine macar ca mi-am luat cd cu cursuri blink.gif si sunt o gramada bang.gif .Am reusit sa si impodobesc bradul si acum ma pregatesc sa fac o baie fierbinte grin.gif .
Dumbo nici eu nu sunt matinala dar adevarul e ca abia astept sa ma angajez sa simt si eu cat e de bine sa ai banul tau ... muncit de tine )).gif .Poze nu am cum sa pun ca nu am aparatul aici sorry.gif .De frig ce sa zic...eu sunt si sensibiloasa si de aia mai bine caldura decat frig .. dar asta nu e problema ca am facut eu amigdalita si cand erau 40 grade afara lol.gif
Andreea-Rodica
Ce fain ca ai facut deja bradutul! Eu nici nu m-am apucat de curatenie, sper sa reusesc vineri si sambata sa fac tot ce mi-am propus. Nu de alta dar duminica trebuie sa facem bradul ca daca vine Mosu' si nu are unde pune darurile?! wink1.gif
De frig si eu cam sufar, mai ales ca fac naveta si plec dis de dimineata de acasa, daca ninge peste noapte trebuie sa fac eu partie prin fata blocului. mad.gif Se pare ca vecinii mei nu sunt asa matinali.
Imi pare rau ca reusesc ata de rar sa mai intru pe aici, sa mai stam la taclale. hug.gif
bubbles
Andreea pupic.gif pupic.gif ce bine imi pare sa aud vesti de la tine hug.gif .Imi aduc aminte cum e cu naveta .. ma trezeam la 4:30 ca sa plec la 5:30 de acasa la microbuz si mai ajungeam acasa la 16 bang.gif si eram terminata de oboseala .Numai de proiecte si planificari nu mai aveam chef. hug.gif Acum astept un raspuns de la o scoala de langa Gh ca tb sa plece o profesoara care e pe engleza si istorie si ma suna .. ca nu sunt sanse sa vina cineva calificat cheer.gif .Astept pana o ia pe ea ca a intrat la ofiteri la pompieri si acum s-au amanat incadrarile .. cine stie poate de la 1 ianuarie sorry.gif .Daca nu va fi sa fie .. asta este doh.gif

AAAAA si am uitat sa va spun ca pe babuin de la 1 il baga la 24 cu 72 swoon.gif deci in loc de 2 zile va sta 3 zile pe capul meu lol.gif lol.gif headspin.gif Poate da DD si intru la scoala macar ca asa am cu ce sa ma duc si sa nu fie grea naveta )).gif
dany
CITAT(Dumbo @ 17-12-2007, 09:34 AM) *

Uf, Bubule, asa as merge si eu la plimbare prin frig si zapada

Si eu , si eu , si euuuuuuuuuuuuu
CITAT(bubbles @ 17-12-2007, 01:33 PM) *

Ziua.Am fost la cumparaturi si am venit incarcata ca un Mos lol.gif .Am luat brad bunicii artificial grin.gif la 1.50m cheer.gif .De acum sa il impodobesc )).gif

Sa se bucure bunica ta de brad !!!! As fii vrut si eu sa iau pentru bunica mea dar .... am trimis bani acasa sa se ocupe fiicele ei de asta ....daca eu nu sunt acolo sad.gif .
bubbles
Dany hug.gif pupic.gif .Daca vrei iti trimit un camion de zapada ca la noi deja e prea multa pupic.gif .Bunica mea este totul pt mine .. poate de aia nici nu am vrut sa plec foarte departe de ea .Ea m-a crescut de la 2 luni si numai ea stie cat i-a fost de greu pana a terminat mama facultatea,rezidentiatul si a avut grija sa nu ne lipseasca nimic give_heart.gif

Am fost in baie si m-am masurat .. am avut eu asa o pasarica pe creier si talia = 68 iar behind-ul 97 (spre 96) Mai am putin cheer.gif .Dupa sarbatori ma apuc de Pilates yahoo.gif .Am gasit un program de 50 minute si voi incerca sa alternez o zi Pilates o zi bicicleta )).gif
dany
Astept camionul !!! )).gif Azi l-am intrebat pe al meu daca nu putem avea zapada artificiala in curte si a zis ca " am febra " lol.gif lol.gif

Sanatate muuuuuulta bunicii tale !!!

Apropo de pilates .... Tu faci acasa ???? Vreau si eu programele pe care le ai tu ...pentru anul viitor ... ca anul asta nu ma mai agit sa slabesc doh.gif doh.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 11:51 PM) *

Apropo de pilates .... Tu faci acasa ???? Vreau si eu programele pe care le ai tu ...pentru anul viitor ... ca anul asta nu ma mai agit sa slabesc doh.gif doh.gif

Si eu le vreau blushing.gif
ganesha
Stai ca m-am zapacit. Tu ai terminat facultatea? Daca nu (la psiho parca esti, nu?) sa-mia duci aminte sa-ti zic ceva blum.gif

As vrea si eu sa predau, dar aici la noi e asa de greu, trebuie un master special (si logic, universitate inainte) si pt invatatori, pentru liceu, facultate, etc... te maninca sfintii pina ajungi sa ai voie sa predai.

Te pupic.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 18-12-2007, 12:51 AM) *

Astept camionul !!! )).gif Azi l-am intrebat pe al meu daca nu putem avea zapada artificiala in curte si a zis ca " am febra " lol.gif lol.gif

Sanatate muuuuuulta bunicii tale !!!

Dany da fac acasa .Am vreo 7 cd-uri cu Pilates scoase de pe interenet wink1.gif .Ti le dau dar ai sa vezi ca sunt plictisitoare la inceput dar sa stii ca merita hug.gif

CITAT(aki @ 18-12-2007, 02:46 AM) *

CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 11:51 PM) *

Si eu le vreau blushing.gif

Aki hug.gif pupic.gif am cd- ul facut dar numai la posta sa ajung ca am fost o data si am crezut ca mor ce nebuneala era sorry.gif

CITAT(ganesha @ 18-12-2007, 03:37 AM) *

Stai ca m-am zapacit. Tu ai terminat facultatea? Daca nu (la psiho parca esti, nu?) sa-mia duci aminte sa-ti zic ceva blum.gif

As vrea si eu sa predau, dar aici la noi e asa de greu, trebuie un master special (si logic, universitate inainte) si pt invatatori, pentru liceu, facultate, etc... te maninca sfintii pina ajungi sa ai voie sa predai.

Te pupic.gif

G. da fac psihologia si am prins faza cu 3 ani .. Bologna .. o mare porcarie .. Acum faci 3 ani dar esti obligat sa faci si master pt a face cabinet sau ceva mai important ,deci in loc de 4 faci 5 doh.gif bang.gif
bubbles
Uff trebuie sa plec la Gh cu autobuzul ohmy.gif .Si e urat afara..si abia pe la 3-4 daca ajung acasa sad.gif
Nessie
Bubbule, am trecut prin Sf. Gheorghe si m-am gandit la tine. pupic.gif Vedeam placutele peste tot cu scris bilingv, iar ce mi s-a parut si mai si e ca la taxiuri scria in ungureste mare si sub, cu litere mici "taxi". Prima data cand am vazut o masina am zis ca e cu scoala. laugh.gif
bubbles
Ness eu m-am invatat cu scrisul in Ungureste mai mare si in Romaneste mai mic doh.gif bang.gif
Am ajuns acasa la ora 3 si mi-a zis babuinul că la ora 4 am cursul de informatică .Asa ca va daţi seama .. am ajuns acasa fără să mănânc am plecat la curs swoon.gif .Măcar că acolo am luat 9.50 .Am greşit nişte chestii la culoarea literelor .. nu e mare lucru cheer.gif Bine că măcar acum ştiu să fac corect yahoo.gif .Sper să nu deranjeze că scriu cu caractere românesti dar tb să învat să scriu aşa pt examen bang.gif
Am făcut şi mâncare .. ciolan afumat cu cartofi lui babu şi mie mi-am făcut o salata pleasantry.gif O cutie cu brânză dietetica de 200g cu o roşie si cu 100 g piept afumat pui le-am amestecat ,am pus sare si am mâncat cu o chiflă grin.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca am o febra musculara bang.gif cred ca de la incercarea mea de a face Pilates blink.gif .Sper sa pedalez in seara asta 30 minute wink1.gif .Babu e dus sa ia brad .. poate gaseste pray.gif .Am luat si bomboane de pom .. o punga cu martipan si una cu caramel si mai am una la Pey cu jeleu drool.gif .Sunt very happy grin.gif .Cred ca imi pun o cana de vin si ma bag in pat la relax .. asta dupa ce fac bicicleta of course )).gif
Dumbo
Bubbles, mai exerseaza cu caracterele alea romanesti tease.gif ca ai cam ratat cateva.

emu
CITAT(bubbles @ 18-12-2007, 12:51 PM) *
si mai am una la Pey cu jeleu drool.gif .Sunt very happy grin.gif .Cred ca imi pun o cana de vin si ma bag in pat la relax .. asta dupa ce fac bicicleta of course )).gif

De cand tin sa te intreb ce-i Pey-ul asta? E prescurtare la numele vreunui oras?
Sa ai spor la biciclit!
ganesha
Si eu am facut psihologie in RO, la Cuza in Iasi... ca ala mi-era orasu' natal. 4 ani era (pe vremea mea).

540 minute de biciclit ai de gind sa faci pina la Craciun? Pai ala e in 7 zile w00t.gif
julyalina
bubbles pupic.gif
de ce trebuie sa stii ungureste?
bubbles
CITAT(Dumbo @ 18-12-2007, 11:22 PM) *

Bubbles, mai exerseaza cu caracterele alea romanesti tease.gif ca ai cam ratat cateva.

Dumbo am uitat cand am scris al doilea mesaj blum.gif
CITAT(emu @ 19-12-2007, 02:21 AM) *

CITAT(bubbles @ 18-12-2007, 12:51 PM) *
si mai am una la Pey cu jeleu drool.gif .Sunt very happy grin.gif .Cred ca imi pun o cana de vin si ma bag in pat la relax .. asta dupa ce fac bicicleta of course )).gif

De cand tin sa te intreb ce-i Pey-ul asta? E prescurtare la numele vreunui oras?
Sa ai spor la biciclit!

Pey e prescurtarea de la Bicaz Chei => Pey (de la peysanni lol.gif lol.gif dupa cum spune babu )
CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 03:02 AM) *

Si eu am facut psihologie in RO, la Cuza in Iasi... ca ala mi-era orasu' natal. 4 ani era (pe vremea mea).

540 minute de biciclit ai de gind sa faci pina la Craciun? Pai ala e in 7 zile w00t.gif

Nu cred ca mai am timp sa biciclesc atat desi as fi vrut.Tb sa ma duc acum in loc de aseara sad.gif ca am avut invitati )).gif
CITAT(julyalina @ 19-12-2007, 12:00 PM) *

bubbles pupic.gif
de ce trebuie sa stii ungureste?

July asa e aici .. daca vrei sa te angajezi tb sa stii si romaneste si ungureste .Sunt oamnei care nu stiu nici macar BUna Ziua in romaneste dry.gif desi traiesc in Romania sad.gif
aki
Salut,draguta.Ca si la noi sunt rusi care nu stiu romina,sau poate stiu dar nu vorbesc din principiu devil.gif
Dumbo
Bubbles, ai gasit bradul?
bubbles
Pup Aki care primeste Pilates acasa asa ca nu mai are rost sa se planga ca nu are dupa ce sa faca blum.gif blum.gif blum.gif
S-ar putea sa facem gupil cry.gif asa ca pt 9 luni nema WW)

Dumbo inca nu a gasit babuinul blum.gif
dany
CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 01:16 AM) *

S-ar putea sa facem gupil cry.gif asa ca pt 9 luni nema WW)

Ceeeeeeee ????? Si nu zici cu turle si trambitze ?????? hug.gif
bubbles
Inca nu se stie.Daca ar fi dupa mine daaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif
ganesha
Ehei, vezi ca tocma' iti raspunsesem ceva la mine in jurnal lol.gif Astept cuminte rolleyes.gif
bubbles
Hmm pe 7 tb sa vine rusii dar .. simt ceva grin.gif
dany
Facem galerie sa nu vina rusii ?????? Hai ca eu sunt prima !!!! cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.