CITAT(danyhoney @ 18-12-2007, 12:51 AM)

Astept camionul !!!
).gif)
Azi l-am intrebat pe al meu daca nu putem avea zapada artificiala in curte si a zis ca " am febra "
Sanatate muuuuuulta bunicii tale !!!
Apropo de pilates .... Tu faci acasa ???? Vreau si eu programele pe care le ai tu ...pentru anul viitor ... ca anul asta nu ma mai agit sa slabesc

Dany da fac acasa .Am vreo 7 cd-uri cu Pilates scoase de pe interenet

.Ti le dau dar ai sa vezi ca sunt plictisitoare la inceput dar sa stii ca merita

CITAT(aki @ 18-12-2007, 02:46 AM)

CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 11:51 PM)

Apropo de pilates .... Tu faci acasa ???? Vreau si eu programele pe care le ai tu ...pentru anul viitor ... ca anul asta nu ma mai agit sa slabesc

Si eu le vreau

Aki

am cd- ul facut dar numai la posta sa ajung ca am fost o data si am crezut ca mor ce nebuneala era

CITAT(ganesha @ 18-12-2007, 03:37 AM)

Stai ca m-am zapacit. Tu ai terminat facultatea? Daca nu (la psiho parca esti, nu?) sa-mia duci aminte sa-ti zic ceva
As vrea si eu sa predau, dar aici la noi e asa de greu, trebuie un master special (si logic, universitate inainte) si pt invatatori, pentru liceu, facultate, etc... te maninca sfintii pina ajungi sa ai voie sa predai.
Te

G. da fac psihologia si am prins faza cu 3 ani .. Bologna .. o mare porcarie .. Acum faci 3 ani dar esti obligat sa faci si master pt a face cabinet sau ceva mai important ,deci in loc de 4 faci 5