Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Hmm stai asa .. ca mai este pna pe 7 desi eu (eu stiu ca va soca asta ... sunt pregatita sa il cresc si singura ) wink1.gif

\\
aki
CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 03:16 AM) *

S-ar putea sa facem gupil cry.gif asa ca pt 9 luni nema WW)

Si cum ramine cu planul nostru? sad.gif
May
De ce nu iti iei un test sa vezi? E foarte importanta prima luna in dezvoltarea copilului asa ca, cu cat aflii mai repede, cu atat mai bine wink1.gif Tinem pumnii pupic.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 02:45 AM) *

Facem galerie sa nu vina rusii ?????? Hai ca eu sunt prima !!!! cheer.gif cheer.gif

Ia uite mai ce planuri aici.. Ar trebui sa mai citesc si eu pe la jurnale grin.gif Pai intru si eu in galerie cheer.gif
Dumbo
Bubule, imi amintesc eu bine sau tu luai oaresce pastilute?
julyalina
CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 02:24 AM) *

Hmm pe 7 tb sa vine rusii dar .. simt ceva grin.gif

yahoo.gif da' care 7 ca azi suntem in 21 blink.gif

Imagine
.

bubbles
Ziua yahoo.gif .July 7 luna viitoare )).gif
Aki lasa ca mai facem unul si cand am planificat noi.
May mai astept putin blum.gif
Dumbo nu mai iau de vreo 2 luni doh.gif
Plec acasa la Piatra ca vin ai mei azi cheer.gif .Babuinul nu poate veni ca are nu stiu ce aplicatii doh.gif .Duminica vin inapoi dar e bine ca am si la Piatra net smile.gif
Dumbo
Deci putem incepe sa facem galerie? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Oricum mai e mult pana in 7. Sper sa nu ne tii pana atunci in suspans...
michelle
Bubule, ti-ai facut analize inainte? Nu ma intreba de care ca nu am idee, dar stiu ca se fac
bubbles
Miha analize am facut luna asta la mama grin.gif dar din prostie.Si am iesit bine in afara de trigliceride ,adica tb sa consum mai multa carne blink.gif .
May
CITAT(bubbles @ 21-12-2007, 11:22 AM) *

May mai astept putin blum.gif

Asteapta cat vrei dar zilele trecute erai cu Angeli la nas daca imi aduc bine aminte wink1.gif. Ai grija de tine floare.gif
bubbles
Dumbo .. facem galerie daca va fi sa fie blum.gif
May am gustat doar grin.gif .Stiu pe cineva care a baut bere cat afost gravida ca ii era pur si simplu pofta blink.gif .Oricum pana nu aflu .. nu mai pun gurita pe alcool :
May
Lasa, nu te lua dupa altii, incearca sa faci totul cat mai bine smile.gif. Nu stiu cum de poti sa astepti sau de ce vrei sa astepti... eu rupeam usa de la farmacie pana acum blink.gif
aki
Sanatate multa draga tie si bbe tau blum.gif
Tu intri odata pe mess? w00t.gif
Dumbo
Bubbles oricum face galerie.
Macar pana in 7 eu zic sa astepti... desi ... nu stiu ce sa zic.
dany
Daca simti ...ceva ...mai ciudat ....si eu as zice sa fugi sa iei un test !!! Nu strica ! Dar ... e alegerea ta !

Noi , oricum , suntem aici cu galerie cu tot cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dumbo
Bubuleeee, hai ca asteptam aici sa ne zici ceva, orice...

tease.gif
romanitza
salut Bubbles...am trecut sa-ti urez Sarbatori fericite give_rose.gif ...si am citit ca esti din Piatra Neamt ..ca si mine...tare mi-e dor de acasa...tu unde stai? pupic.gif
Sexymom
Andreea iti doresc un an fericit, plin de bucurii, satisfactii, bani mai multi, un bebe in casa noua si multa fericire. pupic.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA BUBBLES
Imagine
bubbles
Buna seara pupic.gif pupic.gif .Multumesc de vizite .
Romanitza eu stau in centru in Piatra Neamt.
Se pare ca nu va fi bebe sorry.gif .Mai incercam cheer.gif .Cine stie poate la anu vom fi 3 wink1.gif .Daca va da DD vom face si Bb baby.gif .Desi nu as vrea ca lalicenta sa ma duc cu burtica mare sorry.gif .
otilici
Merry Christmas! cheer.gif cheer.gif santa2.gif
pupic.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 23-12-2007, 08:33 PM) *

Buna seara pupic.gif pupic.gif .Multumesc de vizite .
Romanitza eu stau in centru in Piatra Neamt.
Se pare ca nu va fi bebe sorry.gif .Mai incercam cheer.gif .Cine stie poate la anu vom fi 3 wink1.gif .Daca va da DD vom face si Bb baby.gif .Desi nu as vrea ca lalicenta sa ma duc cu burtica mare sorry.gif .

Bubule, cind va fi sa fie, o sa fie cu siguranta! Las'ca n-are nimic daca te duci la licenta cu bb dupa tine. Eu m-am dus la bac, ca mie fix atunci, da' fix atunci mi-a trasnit ca-mi trebuie bb, iar mie cind imi trasneste ceva, nu-mi sta nimic in cale. Si toate au fost bune si frumoase rolleyes.gif

Astept sa vad ce-ti aduce mosu'! Un Craciun fericit in noua casuta proprie iti doresc!
crissy
Craciun fericit!
bubbles
Buna ziua si La Multi Ani!!!Craciun fericit tuturor si Sarbatori cat mai fericite si pline de bunataturi )).gif

G. mosu mi-a adus un aparat digital Canon ,50 euro si o bratara de argint.Bratara e luata de babuin si e fff faine grin.gif
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
aki
Sa porti sanatoasa bratara babuinului si sa-ti aduca aminte mereu cit de tare va iubiti pupic.gif
bubbles
Sa va povestesc ce am facut zilele astea:
pe 24 seara pe la 7 am zis ca plecam cu colindatul si am fost la prima pereche de nasi la care am mancat binisor sorry.gif (numai la kg nu ma mai gandeam la ora aia) .Apoi am vb si cu cealalta pereche de nasi (nasii stau la 3 minute unii de altii si la 5 min de noi )).gif ) si am fost la ei si am stat pana la 3 dimineata.Au mai venit niste colegi de ai babuinului si nasului (ei sunt colegi la pompieri B. + N.) si la 3 dimineata am venit la noi si am colindat lol.gif .Am filmat colinda ca sa o avem amintire wink1.gif si apoi am plecat la familia care venise in vizita la nasi si apoi la noi.Acasa am ajuns pe la 5 si la 9 pe 25 dimineata a tb sa ne trezim ca sa plecam la Pey.Acolo au venit si ai mei iar aseara am avut iar musafiri doh.gif .Sunt super obosita doh.gif .uhh azi e si B de servici .. bine ca macar azi stau linistita doh.gif

July pupic.gif pupic.gif
Aki hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si la anu' poate veti fi trei (sau patru). hug.gif
anca veselie
bubbles, am trecut sa-ti las un pupic! pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 26-12-2007, 08:42 PM) *

Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si la anu' poate veti fi trei (sau patru). hug.gif

lol.gif O sa fie,dar trebuie sa munceasca zi si noapte,sa faca bani sa-i cumpere w00t.gif
bubbles
Multumesc Andreea si Anca hug.gif pupic.gif .
Andreea nu mai zii asa .. ca patru .. ca intr-o seara am visat tripleti lol.gif lol.gif si eu trebuia sa ii fac blink.gif
Aki a ajuns plicul? dry.gif
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Am ajuns si noi acasa .. de la Pey.Am schimbat si mobila din sufragerie .. am luat un set cu 2 fotolii cheer.gif .Babu a plecat la Ciuc ca tb sa semneze contractul pt Romtelecom si internet cheer.gif
Dumbo
Cum ai reusit sa scapi de canapeaua veche?
ganesha
Te-am vazut in poze, tare faina eeeeeeeesti!!!!! w00t.gif
bubbles
CITAT(Dumbo @ 28-12-2007, 05:42 PM) *

Cum ai reusit sa scapi de canapeaua veche?

Am scapat usor de ea )).gif .Nu era veche decat de vreo luna ,maxim doua wink1.gif
CITAT(ganesha @ 28-12-2007, 08:21 PM) *

Te-am vazut in poze, tare faina eeeeeeeesti!!!!! w00t.gif

Multumesc give_rose.gif .
Sa pun si aici pozele Poze
bubbles
Aseara am reusit sa pedalez 30 minute cheer.gif .Poate si in seara asta reusesc ca sunt super ofticata.Mai am un pic si ating 64 kg swoon.gif shock.gif si nu imi explic de ce.Ma gandesc ca poate retin apa ca tb sa apara si rusii.Mie nu mi se pare ca am pus atat pe mine .. mai ales ca burta nu am .. dar cantarul atat arata bang.gif .Am o ciuda si imi vine mai mereu sa plang si mereu ma gandesc numai la asta si cand merg pe strada mi se pare ca se uita lumea la mine ca sunt grasa blink.gif
Dumbo
Bubule, eu am cam 66 de kg si nu se uita lumea la mine ca sunt grasa. Probabil e numai apa. Ai mancat multe muraturi, chestii sarate si s-a acumulat apa.

Lasa ca dupa sarbatori o sa inceapa toata lumea diete de tot felul si o sa ne mobilizam impreuna.
bubbles
Am fost si am probat niste pantaloni si binenteles ca nu imi mai vin crying.gif .M-am apucat de plans.Sunt umflata ca o gogoasa.In seara asta mai mananc niste cartofi fierti si atat sorry.gif .Nu inteleg de ce ma umflu asa blink.gif mai ales inainte de rusi (inca sper sa fie de la asta ) cry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 27-12-2007, 11:57 AM) *

Aki a ajuns plicul? dry.gif

Am primit draga,si sunt asa de fericita cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Iti multumesc din toata inima yahoo.gif
Esti o dulce.A ajuns la mine la ora 10 dimineata,dormeam cind a venit postarita.Eram atit de fericita pupic.gif .Merci mult,sa fii sanatoasa.Iti promit sa o sa fac miscare.Ca nu degeaba a umblat plicul asta prin lume ca sa ajunga pina la mine hug.gif
bubbles
Imi pare bine ca l-ai primit hug.gif .Dupa sarbatori ne bagam la Pilates ,da? pupic.gif
Am reusit sa fac 30 minute de bicicleta cheer.gif cheer.gif desi ma simt foarte deznadajduita.Nu inteleg cum in cateva zile(2-3) sa sar de la 61 la 64 kg sorry.gif
Andreea-Rodica
Mai da-l incolo de cantar! Ce te tot uiti la el? Pe langa faptul ca arati tare bine, ai grija mereu ce mananci, faci sport, dar organismult tau e viu, se mai schimba, mai au loc modificari (mai ales hormonale). Asa ca uita de cantar vreo cateva saptamani si foloseste doar centimetru, sa vezi bucurie cand te cantaresti mai rar. Pup fata amarata de uraciosul de cantar. hug.gif
Dumbo
Bubule, lasa ca daca nu sunt rusii e baby.gif
stardust
Hai mai bubule, unde esti? Si eu am draci inainte de rusi si victima in general e prietenul meu smile.gif Nu uita ca acum esti mai nervoasa si mai sensibila datorita venirii rusilor, asa ca nu lua decizii radicale. pupic.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
Andreea-Rodica
La Multi Ani, fericire si tot ce vrei sa se implineasca! hug.gif
Lacry
La multi ani,draga Boierica pupic.gif
Ia zi, esti bine? Hai sa fii sanatoasa si fericita, sa ai numai realizari in Noul An!
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif .Un an nou fericit si cu multe impliniri si cu muuuuulte kg date jos si voua hug.gif
Am fost la nasi aseara cheer.gif si a fost foarte fain.Am avut cumparate o sacosa de artificii si au iesit foarte misto.Am si poze dar le pun in alta zi wink1.gif .Am facut rulouri a la Sexy )).gif cu piept de pui si i-au placut si babuinului grin.gif ,el care e un pretentios )).gif .M-a durut o c...va de masea toata noaptea doh.gif .Ma duc la stomato peste o saptamana.De maine dieta scrie pe behind-ul si bulanele mele lol.gif
bubbles
Gata .. de maine Catalin Crisan scrie pe mine si pe dieta mea grin.gif
otilici
LA MULTI ANI !!! Multa sanatate,dragoste si implinirea tuturor dorintelor! cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.