Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
julyalina
Imagine

cum e cu dieta bubbles? pupic.gif
Andreea-Rodica
Nu-i cam drastica dieta aia pentru tine? N-as zice ca ai de slabit asa mult. Dar tu stii mai bine ce vrei si stiu ca o sa ai grija de sanatatea ta. Succes, orice dieta ai alege! hug.gif Acus ma reapuc si eu de treaba ca mi-e rusine cat am lasat-o de izbeliste. blush.gif
O zi minunata iti doresc!
bubbles
Buna ziua. nu am reusit sa ma apuc cum rebuie de dieta din cauza de rusi doh.gif care m-au invadat alaltaieri .Am mai avut si o gramada de musafiri de la Brasov si a tb sa mananc ce au mancat si ei ca sa nu zica lumea ca vreau sa ii otravesc )).gif .In rest astept sa treaca rusii sa ma apuc si eu de treaba wink1.gif
bubbles
Ufff azi am mancat total aiurea blink.gif .Sper sa ma pot abtine pana amine si sa nu mai bag nimic in gura sorry.gif .Cred ca pana la urma tot WW va scrie pe mine grin.gif .Trebuie sa plec la babuin cu mancare ,dar macar mai fac ceva miscare wink1.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 03:55 PM) *

Ufff azi am mancat total aiurea blink.gif .Sper sa ma pot abtine pana amine si sa nu mai bag nimic in gura sorry.gif .Cred ca pana la urma tot WW va scrie pe mine grin.gif .Trebuie sa plec la babuin cu mancare ,dar macar mai fac ceva miscare wink1.gif

Tu si Ana lui Manole care ducea sufertasul barbatului la munca....
Nu au si ei acolo popota sa ia o masa calda?

La multi ani ca nu am apucat sa-ti zic!
Un an nou bun si multe bucurii...si poate un bb daca iti doresti.
pupic.gif
bubbles
Axe nu au popota si de aia ii duc mancare calda smile.gif .Mai ales ca mi-e mila de el pe gerul asta wink1.gif
eu ma uit pe cursuri si incerc sa ma hotarasc la ce sa fac Teza de licenta sorry.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 06:12 PM) *

Axe nu au popota si de aia ii duc mancare calda smile.gif .Mai ales ca mi-e mila de el pe gerul asta wink1.gif
eu ma uit pe cursuri si incerc sa ma hotarasc la ce sa fac Teza de licenta sorry.gif

Alege si tu ceva care-ti place...asa am facut eu si si acum mai tin minte din ea....si au trecut 10 ani! doh.gif
bubbles
La multi ani si tie pupic.gif pupic.gif si fetitei numai impliniri si bucurii smile.gif

As face ceva din pedagogie eusa_think.gif .Cred ca ma duc luni la Piatra si ma hotarasc atunci .. sa dau un mail si profesoarei care trebuie sa ma coordoneze wink1.gif
bubbles
Pana la urma raman tot la Ww pt ca mi se pare cea mai usoara si mai permisiva.daca vad ca nu merge .. voi incerca caloriile wink1.gif
aki
CITAT(bubbles @ 29-12-2007, 07:55 PM) *

Imi pare bine ca l-ai primit hug.gif .Dupa sarbatori ne bagam la Pilates ,da? pupic.gif
Am reusit sa fac 30 minute de bicicleta cheer.gif cheer.gif desi ma simt foarte deznadajduita.Nu inteleg cum in cateva zile(2-3) sa sar de la 61 la 64 kg sorry.gif

Eui deja fac Pilates naughty.gif
bubbles
Am reusit sa biciclesc 30 minute cheer.gif si de maine dieta scrie pe mine cheer.gif .Am fost si am facut baitza si am descoerit ca am o eruptie pe brate la spate spre umeri .. am ceva gen basicute blink.gif .Nu stiu de la ce .. poate de la atata mancare grasa eusa_think.gif
aki
Mai bine mergi la medic ca nu stii de la ce poate fi... doh.gif
bubbles
Aki am primit felicitarea pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Multumesc mult mult hug.gif
otilici
Bubu,sa mergi la medic sa vezi ce e cu eruptia aceea!Sau spune-i mamei tale,poate ea isi da seama ce poate fi! pupic.gif

Multa sanatate!
anca veselie
bubbles, ai grija cu eruptia aia...
te pup dulce si LA MULTI ANI!!!! pupic.gif
bubbles
Am fost la Piatra si i-am aratat bunicii (care a fost asistenta) si a zis ca e ceva de la mancare si asa ca ieri regim a scris pe mine grin.gif .Azi il sarbatorim pe babu si pe socru cheer.gif yahoo.gif .
Oti hug.gif
Ancule bun venit inapoi pupic.gif
La 4 am cursul de operator calculator asa ca trebuie sa fug acum sa fac mancare pt musafirii de diseara doh.gif
butterfly
La multi ani! petrecere frumoasa;))
Nessie
La multi ani! floare.gif

Am vazut pozele, dar nici tu, nici canapeaua nu apareti. )).gif

In schimb am vazut 2 sufletele scumpe foc. wink1.gif Cine sunt Danila si Arabica? biggrin.gif Ai pisoi?

Azi e in 7...Ceva vesti? grin.gif
Andreea-Rodica
La multi ani celor dragi tie si petrecere frumoasa! hug.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 07-01-2008, 02:44 PM) *

La multi ani! floare.gif

Am vazut pozele, dar nici tu, nici canapeaua nu apareti. )).gif

In schimb am vazut 2 sufletele scumpe foc. wink1.gif Cine sunt Danila si Arabica? biggrin.gif Ai pisoi?

Azi e in 7...Ceva vesti? grin.gif

Hey Ness hug.gif .Am scris mai incolo ca mi-au venit rusii pe 3 sorry.gif .Pisica Danila este la Piatra iar Araba e la Pey grin.gif
Andreea multumesc pupic.gif

Am facut o ciorba de perisoare drool.gif .Cel putin mie imi place.Mai tb sa fac snitele si fursecuri )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ieri am mancat cat de cat acceptabil ... zic eu )).gif .Trebuie sa scor cursurile si sa ma hotarasc o data ce lucrare sa fac la licenta doh.gif .Cam greu la ce nebuloasa e in capul meu )).gif
julyalina
succes la lucrare bubbles ! pupic.gif e greu pana decizi subiectul smile.gif
aki
Am si eu de discutat cu tine hug.gif .Cred ca ma apuc de numarat calorii si eu w00t.gif .Ca numai de astea nu am facut pina acum tease.gif lol.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Azi trebuie sa il ajut pe babuin ca are sambata examen blink.gif si incerc sa ii rezolv grilele )).gif
Aki si eu cred ca ori WW ori caloriile .Mai stau linistita pana luni sa ma reacomodez cu mancarea usoara blum.gif
July pupic.gif pupic.gif Cam greu cu hotararea asta sad.gif
bubbles
Seara dance2.gif .Am reusit sa fac 30 minute de Pilates in seara asta gym.gif .Binenteles ca mi-a fost rusine de cineva .. adicatelea de Aki .. ca altfel nu faceam.Adica am stat si m-am gandit in nebuloasa mea ca eu trimit cd cu Pilates si saraca chiar se apuca iar eu stau si tanjesc si ranjesc numai la gandul ca as face grin.gif .Am facut 10 minute pt abdomen si 20 pt picioare (la picioare am probleme - burta nu prea).Mi-am facut si mazare si pulpa de pui la aburitoare si a iesit super bun.Diet food ... )).gif dance3.gif
Dumbo
Bubule, dupa ce CD-uri faci?
ina_ceva
Neatza Andreea! floare.gif

CITAT(Dumbo @ 10-01-2008, 12:24 AM) *

Bubule, dupa ce CD-uri faci?

Si-a scos de pe net filmulete cu Pilates si a facut CD cu ele wink1.gif
axe10
Unde gasiti voi filmuletele astea?!
Nessie
CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 11:28 AM) *

ODC blushing.gif
Dumbo
Eu am gasit un "serial" cu 7 episoade si nu stiu de care sa ma apuc, cum sa le fac... etc...
La conditia mea fizica demna de o pensionara toate sunt nasoale. De asta intrebam.
axe10
CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 11:50 AM) *

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 11:28 AM) *

ODC blushing.gif

E dif fata de DC++?...ca eu asta am la servici....acasa nu prea fac download ca nu am chef sa mi se busheasca calc din cauza de virusi....chiar daca am antivirus!!
Nessie
Sunt versiuni diferite, dar fac acelasi lucru. As recomanda totusi Strong DC, care ia un fisier din mai multe surse si automat se scurteaza timpul. Eu iau un film in vreo 3-4 min de exemplu si am RDS.
axe10
Bun e si torrente...dar tot nu ma incumet!
O sa incerc sa rog un coleg sa-mi caute.
Merci de info.
bubbles
Seara yahoo.gif .Sunt la Piatra grin.gif .Mai stau putin si cred ca imi intind salteaua de aici si mai fac niste Pilates )).gif .
Axe eu de pe ODc le iau.Daca vrei da adresa pe MP si iti trimit un cd cu filmuletele wink1.gif
Dumbo desi par plictisitoare, sunt foarte dificile de fapt blink.gif .Ma mir ca nu am febra musculara )).gif
Ina pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ai primit mesajul de anul nou? blum.gif
Azi am mancat usurel zic eu )).gif .Mi-am facut niste pesmet si prima oara am mancat un amestec hawaian din orez,mazare si porumb cu piept fiert iar inainte de 5 am mancat 4 sarmalute cu un pic de Sana Tnuva drool.gif
axe10
Cica merge si pe yahoo mess...iar adresa e cea din id-ul de la mess..
Amazoana
La multi ani Bubbles! pupic.gif
aki
Ceva nu stiu eu? sorry.gif
De ce la multi ani?
bubbles
Axe nu cred ca merg pt ca sunt destul de mari filmuletele blink.gif
Dulci multumesc si bun venit inapoi pupic.gif
Aki ,Dulci acum s-a intors din concediu si acum poate si ea sa urezez la multi ani blum.gif
Ieri nu am mai facut Pilates dar am reusit sa nu mai mananc nimic dupa ora 5 blink.gif si ciudat ca nu mi-a fost foame, poate ca din cauza ca am baut muult ceai )).gif .Sper ca diseara sa reusesc sa fac macar 20 minute sorry.gif
julyalina
CITAT
Iepurasul isi facea Lucrarea de Licenta si tare mai era minunata toata padurea...
Curioasa vulpea, apare in zona si il intreaba :
- Ce faci iepurasule, despre ce scrii tu acolo...
- Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras..
- Hahahaha...pai cum o sa manace un amarat de iepuras o vulpe, poate invers...
- Cercetare stiinfica vulpeo, daca nu crezi te astept deseara la vizuina....
Dimineata, padurea uimita de mirare............. in fata vizuinei pielea vulpei era intinsa la uscat...
Curios lupul, apare si el la iepuras si il intreaba :
- Despre ce scrii tu acolo iepurasule ?
- Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licenta, studiez cum e mancat lupul de catre iepuras....
- Hahahahahah...eu cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare ca si mine ?
- Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna...
Dimineata stupoare mare in toata padurea...pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpei...
Nemairezistand ursul, o apuca si el spre iepuras si il intreaba :
- Despre ce mai scrii tu acolo iepurasule ?
- Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras....
- Hahahahahahaha hohohohoho......ce tot spui pricajitule ...cum o sa manance un mititel ca tine un urs mare asa mine ?
- Nu crezi ? Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma..vino deseara la vizuina si ai sa te convingi...
In diminata urmatoare toata padurea era socata......pielea ursului cu bucatele de carne sfasiata pe ea, era intinsa la usact langa cea a lupului si cea a vulpei...
Dupa cateva ore, cand lighioanee padurii se raspandisera care incotro...
Razand iepurasul iesi din vizuina de gat cu leul care ii spuse :
- Ai vazut iepurasule ? Ce iti spuneam eu... ? Tema nu conteaza ci coordonatorul...

asta asa ... ca sa te hotarasti asupra lucrarii wink1.gif
aki
CITAT(julyalina @ 11-01-2008, 02:29 PM) *

CITAT
Iepurasul isi facea Lucrarea de Licenta si tare mai era minunata toata padurea...
- Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras..
Dimineata, padurea uimita de mirare............. in fata vizuinei pielea vulpei era intinsa la uscat...
- Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licenta, studiez cum e mancat lupul de catre iepuras....
- Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna...
Dimineata stupoare mare in toata padurea...pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpei...
- Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras....
- Hahahahahahaha hohohohoho......ce tot spui pricajitule ...cum o sa manance un mititel ca tine un urs mare asa mine ?
- Nu crezi ? Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma..vino deseara la vizuina si ai sa te convingi...
In diminata urmatoare toata padurea era socata......pielea ursului cu bucatele de carne sfasiata pe ea, era intinsa la usact langa cea a lupului si cea a vulpei...
- Ai vazut iepurasule ? Ce iti spuneam eu... ? Tema nu conteaza ci coordonatorul...

lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
Imi dau seama ca pillates nu e joaca de copii, numai ca nu prea ma mobilizez sa il fac. Pentru ca nu reusesc sa fac corect, imi dau seama ca daca nu faci corect e cam degeaba.. si cum nu imi plac jumatatile de masura, prefer sa nu fac deloc. Desi imi dau seama ca tot o sa trebuiasca sa o fac la un moment.
aki
Dar nu este asa de greu de facut.Fac exercitii complicate,Sergiu striga la mine ca-mi fring gitul,dar nu mi-i nimic.Pina te dai cu ele si ele cu tine tease.gif
bubbles
CITAT(julyalina @ 11-01-2008, 03:29 PM) *

CITAT

lol.gif lol.gif lol.gif

Nici mie nu mi se pare atat de greu blink.gif .Depinde de zi )).gif .Aseara nu am avut cum sa fac ca am dormit la verisorii babuinului de langa oras sorry.gif .Diseara nu mai am nici o scuza bang.gif
axe10
Un coleg i-a trimis lui barbatul meu un cd intreg de muzica....numai sa nu mi se intrerupa...incercam cand esti live!
aki
Pentru azi nu ai nici o scuza tease.gif
bubbles
Lavi am incercat pe yahoo ca mail si nu a mers.Poate merge direct pe mess wink1.gif hug.gif
axe10
Hai sa incercam....
bubbles
Gata 30 minute Pilates 10 abdomen si 20 picioare cheer.gif .Ma simt binisor desi la partea de abdomen am crezut ca mor de durere ca asa mi se contractau muschii doh.gif dar usurel am scos-o la capat .Mai tb sa mai fac o data sapt asta ca sa fie cum zice Mary 2 to 3 times a week grin.gif
Azi am mancat asa : dimineata un compot de ananas in light sirup ,120 g sunca pui si 3 pesmeti )).gif .La pranz am mancat o farfurie de ciorba de perisoare care este slaba tare (bunica stie ca nu mananc gras grin.gif ) cu ardei iuti si 3 pesmeti (imi plac foarte tare sorry.gif ) iar la cina am mancat niste dulceata de visine (facuta de bunica cu extrem de putin zahar lol.gif (stiu ca pune foarte putin fiindca stie ca eu sunt cu acriturile smile.gif ) cu o fel de paine .Si atat pe ziua asta.Daca mi-e foame mai tarziu mai mananc 3 kiwi si gata cheer.gif .Oare e bine unsure.gif ?
bubbles
Facut baie, cremuit cu crema anticelulitica si apoi cu unt de corp iar acum miros ca o prajitura cu cocos drool.gif lol.gif lol.gif .Sincer numai la prajituri cu cocos imi sta gandul din cauza untului de corp blink.gif .Acum fug sa curat 3 kiwi si ma bag in pat la caldurica si prevad o febra musculara bang.gif la abdomen )).gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Aseara am mai mancat ceva dry.gif ca ma rodea stomacul poate si din cauza ca m-am culcat tarziu blink.gif .Si acum miros a cocos drool.gif .Azi am mancare gatita :ciorba si mazare cu pui )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.