Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Multumesc pupic.gif pupic.gif .Sa pun si eu cafeaua Imagine
Inca ma chinui si eu sa termin cafeaua si parca nu se mai termina Imagine Nici nu imi vine sa ies la ce vant bate sad.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 10:57 AM) *

Multumesc pupic.gif pupic.gif .Sa pun si eu cafeaua Imagine
Inca ma chinui si eu sa termin cafeaua si parca nu se mai termina Imagine Nici nu imi vine sa ies la ce vant bate sad.gif

La noi e un polei de ma mir si io ca am ajuns la munca fara nici o tranta.
Noroc cu bratzul OMULUI grin.gif
bubbles
Da stiu de la mama Amalia .La noi a fost foarte bine iarna asta si ea mereu ma suna ca se astepta sa fie muult mai rau la noi ca la voi si cand ii spuneam ca la noi e soare si bine afara nu-i venea sa creada lol.gif .Am mai fost eu intr-o iarna la Craiova si ninsese de 2 ori mai mult ca in partile astea blink.gif .Clasa a 9a am facut-o la Fratii Buzesti )).gif
Andreea-Rodica
Bafta la evaluare! Si o saptamana fara abateri iti doresc! hug.gif
bubbles
Multumesc Andreea hug.gif .Azi fiindca nu sunt acasa si deoarece nu se merita sa imi bat capul cu facutul mancarii, am mancat ce a avut bunica .Adica mancarica de cartofi cu pui ,castraveti in otet si paine neagra grin.gif .Am sa pun un meniu cat de cat aproximat.Mai mananc inainte de a pleca la examen 1/2 pomelo si 2 mere iar dupa ora 5 voi incerca sa nu mai mananc nimic ca am observat ca daca nu mananc seara dau muuuult mai bine jos dry.gif
Meniu:
cartofi 2
carne de pui 5
paine neagra 100g 4
castraveti in otet 1
fructe 1
1 saratica forneti 0.5

total:13.5p yahoo.gif
Am recalculat si meniul pe ieri ca am mai mancat aseara bors si mi-a iesit 3.5 p in plus asa ca azi recuperez sorry.gif .
Am vb si cu vara de la Gh si se pare ca vom mai avea o nepotica grin.gif cheer.gif
ganesha
Bafta la examen si felicitari pentru inca o nepotica cheer.gif Ce neam mare sinteti voi acolo!!!!!
bubbles
Pai adevarul e ca este un neam destul de mare din partea babuinului )).gif .Stai sa vezi daca vor face toti cate 2 copii cati vom .. noi si fam Osmond lol.gif lol.gif (daca ai vazut la Oprah)
ganesha
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 03:29 PM) *

Pai adevarul e ca este un neam destul de mare din partea babuinului )).gif .Stai sa vezi daca vor face toti cate 2 copii cati vom .. noi si fam Osmond lol.gif lol.gif (daca ai vazut la Oprah)

Nu ma uit la Oprah (de fapt nu ma uit la teveu in general) dar am prins ideea: n-am nici o spaima ca ramine planeta nepopulata. )).gif Si tu tot 2 vrei?
Noi sintem putini, intotdeauna am fost cite 1 bucata la parinti, inca de pe vremea bunicilor.... carierele astea, cum dau ele neamu' peste cap, ca asta fuse justificarea tuturor, n-aveau timp, dom'le... n-aveau timp lol.gif lol.gif ... rolleyes.gif

Edit: imi plecase mesajul fara sa-l termin lol.gif blink.gif
axe10
Cum a fost la evaluare?

Puiul ala era pulpa...ca 5 pcte....
bubbles
Seara yahoo.gif .Axe a fost bine .. miroseam a creier ars cand am iesit de acolo iar de Sambata incepem examenele si avem pana in martie pe 3 swoon.gif Intr-o luni avem 6 sau 7 examene (nu toti doar cei ca mine care s-au inscris si la optionale shock.gif swoon.gif ) .Pana la urma azi am considerat-o cheat day ca mi-am luat ceva dulce casa ma rasplatesc ca tipa psihicul dupa ceva dulce scare.gif .Cred ca din cauza concentrarii .. oare eusa_think.gif De maine ma intorc la numaratul constiincios wink1.gif .Oricum merit o cuplu.gif bataita.gif buan pt trisarea de azi batista.gif .Nu mai conteaza puiul ca am avut grija sa bag porcarii in mine .. sad.gif dar sper sa nu se cunoasca atat de tare la cantar unknw.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.