Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
lliliana
Salut Bubbles. Bine ca mai trecushi shi tu pe-acilea. Sa ai grija de tine shi o zi frumoasa foc itzi doresc. hug.gif
bubbles
`ziua...am trecut si eu putin pe aici smile.gif scriu mai tarziu meniul biggrin.gif
lliliana
Salut Bubbles...o zi de vis iti doresc. Sa ai grija de tine. Mua. pupic.gif hug.gif floare.gif
bubbles
`neata liliana pupic.gif multam k ami treci pe aici smile.gif
azi mi`au venit rusii si de aia retineam apa si imi arata cantarul peste 62 kg dar vad ca si `a revenit acum si arata sub )).gif zilele astea am sa bag multe mere k am gasit unele foarte bune...acre si mari...exact cum imi place mie biggrin.gif
bubbles
asa...sa dau si eu raportul pt azi )).gif salut.gif
un copanel fiert 3p
cartofi fierti 2p
mazare 2 linguri 1p
mere 1p ( cred ca e prima oara cand pun si eu 1 p pt fructe biggrin.gif )
1 1/2 turtita dietetica 3p
1 fel cascaval 1.3p
1 cub br topita 0.9p(fitness)
total : 12.2p
vad si eu ce mai mananc pana la 17p
lliliana
Sal'tare. Sa ai o zi cum vrei tu sa fie. Ai grija de tine shi mai treci sa au zim ce mai faci. Pupic. pupic.gif hug.gif
bubbles
`neata liliana pupic.gif multumesc ca ai mai trecut pe aici smile.gif
meniul:
paste de 2 ori 4p
sunca de curcan 2p
ciuperci 0p
sos de rosii 1.5p
mere 1p
1 3in1 1.5p
total:10p sad.gif

`neata ness ce mai faci/ pupic.gif
bubbles
hmm..sa postez iar meniul k m`am hoatrat sa mananc de 17 p smile.gif
3in1 1.5p
ceai instant 1p
paste 2 portii 4p
sunca 2.5p
ciuperci 0p
3 lg sos de rosii 0.5p
2 felii grau expandat 1.2p
1 cub br fitnes 0.9p
mere 1p
cartofi fierti 2p
mazare 2 lg 0.5p
sunca 1p
maio 1p
1 lgta gem 0p
total:17.1p yahoo.gif
bubbles
CITAT(bubbles @ 22-11-2006, 04:04 PM) *

hmm..sa postez iar meniul k m`am hoatrat sa mananc de 17 p smile.gif
3in1 1.5p
ceai instant 1p
paste 2 portii 4p
sunca 2.5p
ciuperci 0p
3 lg sos de rosii 0.5p
2 felii grau expandat 1.2p
1 cub br fitnes 0.9p
mere 1p
cartofi fierti 2p
mazare 2 lg 0.5p
sunca 1p
maio 1p
1 lgta gem 0p
total:17.1p yahoo.gif

mda..nu am mai mancat cartofi ca i`amuitat pe foc si s`au ars lol.gif iar mazarea nu mirosea bine deloc sad.gif si am mancat sunca de 2p si ink o fel de orez expandat asa ca raman la 16.1p )).gif
bubbles
`neata nu a mia trecut nimeni pe la mine prin jurnal sad.gif am fost la chei si am sarbatorit ziua mamei soacre biggrin.gif postez mai tarziu meniul )).gif
Nessie
Bine ai revenit! pupic.gif Cum te-ai distrat? Ia spune, ai fost cumintica la mancare? naughty.gif
bubbles
hmm..nu am exagerat...am mancat zic eu normal numai k m`am constipat de am crezut k mor..k asa e cand nu mananc mancare de regim care e mult mai usoara )).gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 25-11-2006, 12:08 PM) *

hmm..nu am exagerat...am mancat zic eu normal numai k m`am constipat de am crezut k mor..k asa e cand nu mananc mancare de regim care e mult mai usoara )).gif

doh.gif Asa patesc si eu! Se obisnuieste organismul cu un tip de mancare si se lenezeste. dry.gif Daca bei multe lichide o sa isi revina stomacelul tau.
bubbles
am baut ceai verde si azi noapte pe la 3 dormeam pe wc )).gif noroc ca imi tine pishulica de urat )).gif biggrin.gif
Nessie
)).gif Pishulica presupun ca e mogaldeata aia care apare in pozele cu hainele tale, nu? blum.gif E o frumusete! w00t.gif
bubbles
multumesc ness...mogaldeata e si ma enerveaza la culme k acum are chef de joaca si alearga si latra...cine stie ce zice el de fapt )).gif
bubbles
asa sa postez "meniul" meu pt azi...k m`am hotarat cateva zile sa tin un pic mai strict numai cu proteine ca m`am ingrasat 1 kg sad.gif si am 63 kh ufffff
ora 10 un cub br topita 0.9p
ora 12 un crenvust 4p
ora 2 piept pui fiert 3p
ora 4 sunca de curcan2p
ora 6 piept pui fiert 3p
ceai instat 1p
capuccino 1.5p
total:15.4p sad.gif
ina_ceva
Odihna placuta acasa!
Sa vii cu vesti cand te intorci!!! Ce-tzi mai face mogaldeatza aia mica, ai luat-o cu tine?
lliliana
Salut. Sa ai o zi reushita. Pup. pupic.gif floare.gif
aki
Salut draga.Ce mai faci?Ai un cuciulica?E fetita?Ma duc sa-l vad si eu pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, Andreea! Imagine
bubbles
va salut din brasov pupic.gif
ina multumesc...eu abia pe 5 dec ajung aks la gheorgheni biggrin.gif
lliliana
Salut skumpa...sa ai o zi superba. hug.gif floare.gif
bubbles
huh..gata...in sfrasit aks...bineteles ca mai grasa sad.gif dar de maine sunt iar pe baricade smile.gif
Sexymom
Ce bine trebuie sa fie acasa nu? pupic.gif
Cu regimul ia-o si tu de luni, rasfata-te un pic acasa.
bubbles
hey sexy:) nu ma mai rafat ca m`amradsfatat destul aks si tb sa tin mai strict pana de craciun ca vine mama si sa ma vada slaba..tb sa ajung pana la 58 kg sad.gif
lliliana
Salut Bubbles...lasa skumpa...ca la mami sanatoasa-i place sa fii...nu slaba )).gif Urez numai de bine. hug.gif
bubbles
`neata mersi liliana pupic.gif cantarul si`a mai revenit arata iar 63 biggrin.gif ...acum ma duc cu azorica afara ca tb sa iau ceva din masina...uff si am o lene sa cobor 4 etaje )).gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 06-12-2006, 11:24 AM) *

hey sexy:) nu ma mai rafat ca m`amradsfatat destul aks si tb sa tin mai strict pana de craciun ca vine mama si sa ma vada slaba..tb sa ajung pana la 58 kg sad.gif

Asta zic si eu de 3 ani......58, 58, 58 lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
hey sexy...si eu la fel...de catva timp..cam 2 ani zic mereu 55 55 55 lol.gif lol.gif dar se pare ca soarta nu vrea sa fiu atat de slaba lol.gif lol.gif
Sexymom
Mai fatuca, la 55 o sa fi ca un snur fara tzatze fara c.ur. deci nu utilitati, nu sutiene cu dantele, nu tanga cu un curutz apetisant.Cam nasol lol.gif
Ce mai face puiul tau? ca io am 4 in casa , de aseara, Bianca a insistat sa iau acasa 2 copii, o colega de clasa cu fratele ei , sa doarma impreuna , si la 3 noaptea a venit la mine si la tacsu ca nu poate dormi fara Miruna , asa ca eu am plecat pe canapea .....
Si acusi a trecut dragostea de colegi, vrea sa ramana singura cu Miru sa o dragaleasca , de fatza cu astia 2 ii e rusine sa mearga in 4 labe si sa faca pe caraghioasa.
lol.gif
bubbles
ce sa faca nebunii hug.gif creste pe zi ce trece si kiar mi`a zis cineva ca se vede pe fata lui k e alintat de nu se mai poate...ami nou roade papuci de casa lol.gif
Sexymom
Ce te asteapta, nu vreau sa fiu in pielea ta lol.gif
bubbles
multumesc sexy )).gif stiu si eu ce ma asteapta dar vreau sa il invat de mic sa asculte si sa fie cuminte...sper sa reusesc
Sexymom
Sa imi zici si mie secretul ca eu am vrut asta si nu s-a prins de niciuna. Sunt 2 obraznice si nesuferite si de multe ori imi vine sa imi fac valiza si sa o tulesc de acasa.
bubbles
daca reusesc iti zic..macar bine k atunci knd ma vede ca mananc vine sa ii dau si lui si astfel nu mia mananc mult )).gif ma ajuta la regim )).gif
bubbles
`neata wave.gif yahoo.gif ... inca nu m`am cantarit dar oricum ma simt mai bine fata de zilele trecute...am dormit atat de bine..k si mogaldeata a dormit toata noapte insa la 7:30 mi`a dat trezirea )).gif azi ma duc si la sala la 12 si mai bag un 20 min bicicleta desi cred ca ma voi plictisi ingrozitor gym.gif big.gif read.gif doh.gif
bubbles
salut.gif meniul pe azi:
cabanos 4p
branza 4p
salam 4p
paine 1.5p
piept pui fiert 4p
o fel br topita fitness 0.9p
2 mere 0p
1 3in1 1.3p
total:19.7p
doh.gif
am fost si la sala azi si am bagat tare o ora de curgeau apele pe mine cheer.gif un sfert de ora numai bicicleta...si luni ma duc iar...iar sapt viitoare sunt hotarata sa fac sauna ca cica e foarte misto si placut dupa o ora de sport sa faci sauna..daca nu sa ma bateti bataita.gif
danyhoney
Bubbles....vin si aici sa-ti spun ca...iar o iei pe aratura cu papa )).gif .Te-a intrebat si Himere in legatura cu legumele...Vin si eu cu aceeasi intrebare + unde e calciul + unde sunt grasimile bune ????? Cam atat.E bine ca faci sport si ca slabesti dar...aceste reguli de care tu te cam abati ajuta sa nu dai peste jo-jo candva...Tu faci cum vrei...
Sa ai un WE placut !!!

Sper sa nu te superi pe mine.dar...daca tot faci parte dintre fetele care inca mai numara ,chiar daca e o perioada cam grea de tinut o "dieta",macar sa tii ca lumea.
bubbles
`neata...azi am meniul cam asa:
corn 2p
margarina 4 lgte delma sandwich 1.2p
cartofi fierti 2p
salata varza 1p(uleiul)
piept pui fiert 3p
2felii cascaval feliat fitness 1.8p
parizer 4 feliute 2p
1-2mere 0p
total:13p doh.gif
tb s avd ce sa ma mai mananc cel putin pana la 17 p sorry.gif

ms honey de sfaturi pupic.gif sper ca meniul asta sa fie mai bun
bubbles
`neata...sunt racita moarta sad.gif nu stiu cum de m`am pricopsit cu raceala asta sad.gif ieri am mancat si legume si fructe )).gif sa vad azi ce mananc ca sunt singura si mi`e greu sa imi fac de mancare doh.gif
bubbles
gata pe azi..maine cred ca plecam la chei si imi voi face de aici rezervele delegume is fructe...
am facuto supa atat de buan doh.gif dar nu am putut manca decat o portie
pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif tease.gif
bubbles
`seara l amine acasutza yahoo.gif am venit cu bine de la bicaz si de acum ma mai duc abia duminica ca luni taiem porcul ... maine la sala si joi si vineri cred gym.gif big.gif ca dupa aia o sapt iar nu mai am timp ca vin si ai mei doh.gif pe 22 sau 23 abia ast sa vad ce imi aduce mama cadou nici nu stiu ce sa ii cer naughty.gif
bubbles
`neata yahoo.gif asa lene am dar mi`am facut de mancare si mai tb sa ma duc si la sala ufff greu e cu plecatu dar apoi imi revin doh.gif
Sexymom
Cine vb. de lene? (mellow.gif sa vezi cum ma simt eu...dar macar fac mancare )).gif
bubbles
nici la sala nu ma mai pot duce ca tipa asta mic ca speriatu`...k m`am bagat in baie si nu m`a vazut ca de fapt nu plecasem si deodata il aud tipand ca din gura de sarpe si asa m`am speriat doh.gif dar el tipa ca a crezut ca`i singur lol.gif
bubbles
sa pun un fel de meniu pt azi:
supa legume 0p
mere 1p
banana 2p
cartofi fierti 2p
branza 6lgte 3p
parizer pui 2p
rosie 0p
total:10p sorry.gif dar sapt asta o tin mai strict ca sa scap de kg astea urate
bubbles
`neata yahoo.gif azi incerc iar sa mananc mai multe legume si fructe si proteine din carne...ma simt mai biniosr dar sa vad cat ma tine sa nu renunt biggrin.gif
la 12 la sala si maine la fel si paote il conving si pe babuin sa vina cu mine )).gif
bubbles
`neata...azi nici nustiu inca ce sa fac de mancare dar ma mai gandesc )).gif
bubbles
uff am intrat doar ca sa salut ca azi stau in pat ca mi`e rau din cauza rusilor doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.