Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 16-12-2006, 07:00 PM) *

grin.gif simpatic fostu' blum.gif
Nessie
Salut, Bubbles! huh.gif N-am priceput....tipul din poza e fostul? unsure.gif
dany
Bubbles....SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!
Sexymom
Fie ca noul an sa iti aduca multa bucurie in suflet, multa sanatate, sa creasca puiul mare sa va bucurati de el, sa faceti multe poze sa il vedem si noi.
Craciun Fericit pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Andreea!!

Poate ne vedem acasa; unde iti petreci Craciunul? Iesim si noi la o apa plata cu lamaie grin.gif ?
Andreea-Rodica
Craciun Fericit! hug.gif hug.gif
Lacry
Sarbatori fericite! Un An Nou cat mai bun!Imagine
bubbles
hey fetele..multam ca ati mai intrat si pe la mine si nu ati lasat casuta in paragina...
dap..el e fostul biggrin.gif
de azi sunt iar pe baricade )).gif
bubbles
ness cu 1 lhta zahar 0p
piept pui 100g 2p
paine 35g 1.75p biggrin.gif
salam victoria de curcan 60 g 3p smile.gif ???
o fel cascaval 20g 2p
total:10.75p
oare e bine?
buretel
LA MULTI ANI! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine
bubbles
`neata si LA MULTI ANI !!!!
de azi sunt iar pe baricade ca am pus 2.5kg pe mine blush.gif cry.gif
julyalina
la multi ani bubbles ! pupic.gif

hug.gif nu fi trista ca iti revii tu la kg pupic.gif
bubbles
hey july..multam pt incurajare...ca mi`am ksimbat si tickeru` macar sa fiu sincera cu mine cry.gif
bubbles
sa pun meniul pt azi...cam putin dar ca sa imi revin
ora 10 o fel br topita fitness 1.2p
ora 12 un ou 2p
ora 14 un crenvust 45g 3.5p
ora 16 piept pui 75g 1.5p
total:8.2p
la 6 tb sa mananc iar dar inca nu stiu ce
bubbles
asa..sa rectific meniul lol.gif si sa imi dau cu ceva in cap cuplu.gif
meniu:
1 fel br topita 18 g 1.3g
1 ou 2p
piept pui 300g fiert 6p
crenvusti 150g 12p
total:21.3p doh.gif ma duc sa ma omor )).gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 11:28 PM) *

asa..sa rectific meniul lol.gif si sa imi dau cu ceva in cap cuplu.gif
meniu:
1 fel br topita 18 g 1.3g
1 ou 2p
piept pui 300g fiert 6p
crenvusti 150g 12p
total:21.3p doh.gif ma duc sa ma omor )).gif

E, lasa Bubbles ca nu e bai, ne reobisnuim doar, nu? Hai,revino-ti! eu te admir ca calci in strachini cu chestii mai putin ingrasacioase gen pui, carnem etc., nu cu tone de culciuri cum am afcut eu de am reajuns ca malu doh.gif
bubbles
lasa pisik ca iti revii tu si cu dulciurile..ca nu e chiar atat de greu wink1.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 12:37 AM) *

lasa pisik ca iti revii tu si cu dulciurile..ca nu e chiar atat de greu wink1.gif

Sper sa imi revin, macar de data asta, cum spuneai si tu, mi-a revenit vointa, asa ca ma simt mai bine putin, mai increzatoare in mine si in viitor smile.gif Sper ca de data asta sa ma pot tine pana la capat, adica sa ma si mentin
bubbles
meniu pe azi:
1 fel br topita 1.3p
fornetti 10 p
3 mere 0p
salata din rosii, castraveti si ceapa (+ulei 1 lhta de floarea soarelui ca cel de masline e acasa a piaatra ) 1p
cartofi fierti 2p
margarina delma sandwich 2 lgte 0.6p
piept pui 100g - 2p
sunca curcan 100g - 2p
total 18.9p
acum ma duc sa ma bat singura lol.gif cuplu.gif
bubbles
nu am mai pus ulei si nu am mai mancat nici sunca asa ca mai scad 3 p wink1.gif si raman la 15.9 pt azi cheer.gif
julyalina
'neatza bubbles ! floare.gif
azi ce mai numaram ? naughty.gif
bubbles
sa va postez meniul de ieri
ziua am fost foarte cuminte
ton in apa (numai pestele) 120g 2p
paste 2p
ketchup fara zahar 0.5p
ciuperci 0p
sunca pui 1p
ulei masline 0.5p 1lgta
si aseara am cam dat`o in strechini dar a meritat ca am udat masina
carne porc afumata 150g 6p
bere 3p
piure 4p
ciocolata 75% neagra 1p
covrigei 2p
total:22 puncte asa ca azi strang cureaua

a...si ... NE`AM LUAST MASINA !!!!! yahoo.gif
Sexymom
Hola iubita, ce mai faci, ce mai mananci???? pupic.gif
Andreea-Rodica
Te plimbi cu masina si nu mai ai timp sa ne scrii. Sa ne povestesti pe unde v-ati plimbat. Un weekend placut! hug.gif
bubbles
`neata...ma bucur sa vad ca mi`a mai vizitat cineva casuta...
mi`am skimbat tickeru` .. si am fixat si data nuntii .. pe 19 august )).gif
azi tb sa fac niste profile psihooigice ca ince examenele si am de invata de ma doare capul doh.gif ca maine iar plec acasa la piatra si ami vin sambata sau duminica
Andreea-Rodica
Felicitari! Citeste si aici despre nunti. Si spor la invatat! hug.gif
bubbles
multumesc..am vazut ca si tu faci acusi nunta smile.gif felicitari si tie si casa de piatra give_rose.gif
bubbles
plec acasa acusi si cred ca in week ma intorc inapoi...joi am un fel de examen .. iau nota la practica ... sper sa fie bine
ina_ceva
Bafta la examen, andreea!
bubbles
ms ina.. pupic.gif nu am mai dat joi la practica dar miercuri ne omoara proful cu examenul la psihodiagnostic si psihopatologie doh.gif si il dau si oral lol.gif
bubbles
ufff tare`s toanta doh.gif am mancat o ciocolata singura cry.gif
asa ca azi am:
cioco 12p
cioco de baut 2p
paste 4p
ciuperci 0
ketchup 0.5p
mere 1p
total19.5p din 20
bubbles
gata sa imi aiu la revedere...sa imi tineti pumnii ca miercuri am examenul cred ca cel mai greu smile.gif sper sa iau macar un 5 lol.gif
ina_ceva
Tinem pumnii miercuri!
Bafta!
bubbles
mersi ina...ieri am amjuns si eu acasa...a fost usor si exam de miercuri si cel de sambata...sambata am luat 10 biggrin.gif cheers.gif
la kg tot cam asa sunt desi am mancat ca o nesatula dar gata...ca tb sa dau jos macar pana la 60 ca pe 10 feb am o nunta..si am primit un costumas si mai sper ca poate va sta si mai largut decat sta acum biggrin.gif
aki
Salut Bubless,in sfirsit am terminat de citit si pe la tine.Ti-am vazut si fostul.Dragut baiat pupic.gif
bubbles
azi am mancat putin... sad.gif dar nu am avut nici timp k a tb sa "refac" casa ca s`a cunsocut ca am fost plecata o sapt doh.gif
am mancat 2 copanele cu o rosie si poate imi mai aduce babuinul 2 cornuri simple sa le mananc asa...mai vdm..si am fost si la sala biggrin.gif si maine tb sa ma duc iar smile.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 06:31 PM) *

azi am mancat putin... sad.gif dar nu am avut nici timp k a tb sa "refac" casa ca s`a cunsocut ca am fost plecata o sapt doh.gif
am mancat 2 copanele cu o rosie si poate imi mai aduce babuinul 2 cornuri simple sa le mananc asa...mai vdm..si am fost si la sala biggrin.gif si maine tb sa ma duc iar smile.gif

Ai grija de tine, pune mana si mananca, mai ales acuma cand ai si examene! Ia vezi, ca acuma scoatem batul!

julyalina
'netaza bubbles! floare.gif
lasa cornurile alea si mai bine papa niste fructe sau o salata mare !
bubbles
`neata yahoo.gif july daca ai stii cat sunt de bune la gust si te saturi dintr`un corn de ala cu siguranta biggrin.gif
nu ma omor deloc cu fructele si legumele...poate mere dar ma balonez de la ele sorry.gif
ina_ceva
Ca sa acoperi partea cu fructe si lactate, poti face o combinatie intre iaurt si fructe taiate cubuletze (un fel de salata) wink1.gif
bubbles
ms de idee ina pupic.gif este un iuart de la milli cu visine care imi place mult si nici nu are multe p...sa vad cand ajung aks sa imi iau
azi imi fac ceva gen mancare de cartofi...abia ast sa vad ce imi iese lol.gif
ina_ceva
Ca sa mai economisesti pcte, poti pune ceapa tocata la fiert (fara sa o calesti); cand e fiarta, adaugi cartofii si mai pui apa.
bubbles
mi`am facut eu ceva...am fiert carnea separat si cartofii separat...apoi am luat carnea de pe pulpa am cantarit`o si are 140 g yahoo.gif asta inseamna 3.5 p si am pus la fiert in continuare cu cartofii si cand a scazut am pus bulion in ea..si atat...deci inseamna :
2p cartofii
3.5p carnea
0.5p bulion
total:6p yahoo.gif
si mai am fructe 1p(ca imi plac porto astea care le`am luat si sigur mananc mai mult de 3 biggrin.gif )
carrne pui 3.25 p
cafea cu cofetta si lapte 1
cam atat cred totalul fiind de 11.25 p tease.gif
bubbles
am mancat o punga de portocale de 1 kg crazy.gif miros toata a portocala...parca m`am "ticnit" smile.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 08:21 PM) *

am mancat o punga de portocale de 1 kg crazy.gif miros toata a portocala...parca m`am "ticnit" smile.gif

Nu-i nimic, maine iti iei alta punga blum.gif blum.gif
bubbles
maine imi aiu 2 pungi ca sa am si acasa ca la noi e 5lei kg si aici e doar 3 lei crazy.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 08:27 PM) *

maine imi aiu 2 pungi ca sa am si acasa ca la noi e 5lei kg si aici e doar 3 lei crazy.gif

De ce sunt asa de ieftine alea la punga? Sunt mai mici?
bubbles
kiar nu stiu de ce sunt mai ieftine...sunt mai mici decat cele varsate dar mie mi se par foaret bune...nici dulci .. nici acre...si oricum ar fi..mari sau mici..pana la urma 1 kg e la fel...orice marime ar avea smile.gif

a..si la noi la piatra astea la punga erau ultima oara 45mii smile.gif dar intotdeauna aici au fost mai mici preturile...pai..o pulpa intreaga de 350 g e 30 mii ceea ce mie mi se pare foarte ok
ina_ceva
Cred ca pretul la portocale variaza in fctie de marimea lor doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.