Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
da dar nu stiu de ce ..poate ale amai mrai sunt mai zemoase .. ca si eu daca vreau sa imi fac suc imi iau de alea mai mari ca sa am de unde stoarce lol.gif
abia ast sama duc prin kaufland sa vad si eu cum e...sapt asta primesc bani de la mama .. abia ast ma duc sa imi iau niste chestii biggrin.gif
ina_ceva
Noapte buna, andreea!
bubbles
mersi ina la fel si daca ai examene sapt asta bafta !!! pupic.gif
Tulip
Andrea,ce inaltime ai?
ina_ceva
Are 1.64 wink1.gif
bubbles
`neata yahoo.gif 1.64 am tulip de ce? pupic.gif
am ajuns aks si cantarul imi arata 64.4 kg bang.gif dar cred ca din cauza rusilor care de azi tb sa imi vina .. uff smile.gif
lliliana
Salut Bubbles...ce mai faci mey? Uite ca si io traiesc, si-am intrat sa te salut shi sa te pup. pupic.gif hug.gif
bubbles
mersi ca ai trecut pe la mine liliana pupic.gif
mi`am facut un "chisvaser" dintr`un pachet de branza milli degresat si un iaurt 0.1% danone...si sa pun si meniul pt azi calculat in puncte desi incerc dieta de la amalia si sexy cu alimente yang si yng smile.gif
actimel 1.4p
iaurt 0.9p
branza 4.5p
ou 2p
carne pui 150 g 3.75p
conserva ton 2p
total 14.55 p lol.gif
bubbles
am mancat pana la urma 180 g carne pui si ajung la 15.3p biggrin.gif
bubbles
vai dem ine cat de gretoasa a fost branza dietetica...parca am mancat creta :bleah: .. conserva de ton nu am mai mancat`o dar am paatuit cu ceva dulce doh.gif bang.gif si am sa punctez dulcele cu 5 p si am sa ajung la 18.3 p .. tb sa iau bataie dar maine de la babuin bataita.gif
Tulip
ma uitam la tickerul tau si eram curioasa ce inaltime ai )).gif )).gif )).gif
in poze arati f. bine si mi se pare ca daca dai inca 11 kg jos,o sa fii slaba-slaba blum.gif blum.gif blum.gif
bubbles
a blum.gif nu stiam ce planuri malefice ai.. timea ce face .. tare scumpa e in poza cu caiulita ei de rusoaica pupic.gif
sincer nu vreau chiar atat de mult sa mai slabesc dar macar pana la 55-56 kg sa ajung ca dupa vad eu ce`oi face .. mai greu va fi sa ma mentin smile.gif

Imagine
ina_ceva
La mentinere nu va fi asa de greu; vei avea cu 4 pcte mai mult pentru fiecare zi w00t.gif wink1.gif
bubbles
`seara smile.gif
meniul pe azi blum.gif
actimel 1.4
iaurt 0.9
branza 4
carne pui 3.5
1 ou 2
lapte 0.5
margarina 1 lgta 0.3
cartofi 2
total 14.6p
Imagine
ina_ceva
Pastrezi puncte pentru nunta din WE?

pupic.gif give_rose.gif
julyalina
salut.gif hello bubbles !! floare.gif
am trecut si io pe aici sa vad ce mai faci smile.gif si ma bucur ca-ti merge bine cu regimul pupic.gif
bubbles
`neata si va invit la o coffee Imagine
da pt nunta economisesc ina wink1.gif
mersi de vizita july pupic.gif
am ajuns la 63.3 kg dar ink nu skimb tikeru` biggrin.gif
bubbles
mers la sala si pedalat juma de ora deci am 2p econ din sport biggrin.gif
meniul provizoriu:
actimel 1.4
lapte 1.5
corn 50g 2
graham 50 g 2
mazare 100g 1.5
ananas 200g light 2
portocale 0
sos rosii 0.5
solano 0.5
total pana acum :11.4p
si mai am o copanica si cred ca diseara o salata de varza cu ton in suc ropriu smile.gif
lliliana
pupic.gif Oi...ce meniuri...Salut...iau notitze. pupic.gif Pup shi urez de bine. pupic.gif
bubbles
meniul final pe azi .. ce zici liliana pupic.gif
sa va pun si eu meniul final pt azi .. sper sa fie bine..da`ti un sfat :
actimel 1.4
lapte 1.5
corn 50g 2
graham 75 g 3
mazare 100g 1.5
copanel 1.75
2 napolitane 2
portocale 0
sos rosii 0.5
solano 0.5
iaurt 0.9
seminte dovleac 3
total:18.1p
Lacry
Ai fost foarte cuminte azi naughty.gif
Nu ca Moaca al meu care nu vrea sa adoarma si isi roade o soseta dry.gif

Eu am fost de o obraznicie fara seaman. Am bagat dulciuri in mine blink.gif Cred ca de nervi mad.gif
Maine ma duc la RAR,ca m-am certat iar cu babu si m-am incapatanat sa-mi rezolv singura si aceasta problema doh.gif

Azi i-am luat turta dulce in forma de inima... si n-a vrut sa manance. Asa ca, am mancat eu 2 din 4 sorry.gif

Rushinica sa-mi fie! huh.gif
bubbles
lasa lacry ca turta dulce nu`i chiar asa de rau wink1.gif
pupa`l pe moaca si soseta lui... pupic.gif
mie mi`au venit rusii si m`am trezit cu o pofta de dulce de imi ieseau ochii din orbite w00t.gif si am mancat 5 napolitane si s`au dus dintr`un foc 5 p cry.gif
asa ca pt dimineata am :
napolitane 5p
actimel 1.4p
lapte 250 ml 1.25 p(100 ml are 0.5p)
total:7.65p bang.gif
a...tb sa skimb si tikeru` ca al meu cantar arata 62.7 kg doh.gif

julyalina
'neatza bubbles floare.gif
si io am o pofta de dulciuri ... parca vine sfarsitul lumii si nu mai apuc sa mananc )).gif
bubbles
s`a dus laptele de la punctaj ca l`am varsat tot pe jos si nu apucasem sa iau decat o gura bang.gif sunt dusa rau dimineata asta cry.gif
asa ca raman cu 6.4p pt dimineata asta doh.gif

july dar gandeste`te ca mai am si un borcam plin de nutella in casa..uff nici sa nu imi aduc aminte ca sar pe el lol.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 11:52 AM) *

july dar gandeste`te ca mai am si un borcam plin de nutella in casa..uff nici sa nu imi aduc aminte ca sar pe el lol.gif

lol.gif arunca-l pe geam blum.gif macar scapi de o grija )).gif sau incuie-l undeva si pierde cheia blum.gif

ina_ceva
trimite borcanul la mine w00t.gif
Abia astept sa dau iama in el devil.gif
bubbles
cred ca il duc babuinului ca azi e la 24 si poate ma scapa de el biggrin.gif
ina asa mai am o vara din partea babuinului care cand l`a vazut a zis ca ea il termina in 2-3 zile si eu il am de aproape o sapt lol.gif .. apropo si ea tine WW si a zis ca ii merge ffff bine cu punctele biggrin.gif
bubbles
hmmm...cred ca ma duc la sala gym.gif sa pedalez juma de ora crazy.gif ...sper sa nu aiba nimic chiar daca am rusii pe cap si e si prima zi doh.gif
Tzutzi80
Pai rusii aia cred ca de la tine or sa plece la mine. Spor la numarat puncte. Parca vad ca ma apuc si eu de ele curand.
bubbles
mersi tzutzi de vizita pupic.gif dar nu am mai plecat la sala de frica sa nu fac vreo prostie mai mare ca mine si sa dau doamne fereste in hemoragie...eu stiu..k am mai patit`o crazy.gif
bubbles
sa pun un fel de meniu provizoriu pt azi doh.gif
napolitane 5 5
actimel 1.4
ton in suc 2.25
paste 2
ciuperci 0
portocale 0
iaurt milli 1.8
graham 75g 3
total : 15.45p
bubbles
mi`am facut niste paste cu ciuperci si ton de am crezut ca lesin swoon.gif lng ele ce gust oribil au crazy.gif poate`s mai bune reci lol.gif
bubbles
noapte buna fetele iubitele si ne vdm peste cateva zile ca maine plec acasa
Imagine

meniul pt azi:
5napolitane 5
actimel 1.4
ton in suc 2.25
paste 120g 2
ciuperci 0
portocale 1
iaurt milli 1.9
graham 50g 2
1 lgta zahar 0
total: 16p
bubbles
`neata..inca nu am verificat cantarul lol.gif dar nu cred ca s`a miscat ca asera m`am certat cu babu si am bagat niste crema de cioco in mine..noroc cu p econ si cu cele din sport )).gif
lacry pup razaciosul pupic.gif

va invit la o cafea blum.gif
Imagine
Nessie
ce s-a intamplat? sad.gif De ce v-ati certat? Putem sa te ajutam cu ceva? Macar cu o vorba buna si un umar! hug.gif
lliliana
Sal'tare. pupic.gif La cafea vin shi la ora asta... hug.gif Unde e?...Unde e?...CAFEAUAAA? )).gif
Shi cearta?...Unde e cearta? Shi io vreau sa vad! Am un spray special pentru asta...CALMANT biggrin.gif
Iaca...da tzacanita de Lili cu praf de bine shi trece. hug.gif floare.gif
bubbles
`ziua fetelor .. pupici ca ati trecut pe la mine pupic.gif
s`a rezolvat cu babuinul....abia am venit de la chei unde aseara am avut o nunta si`s terminata ca o baterie )).gif tre sa dorm ... cantarul imi arata 63.7 kg si eu zic ca e bine dupa un week "mancacios" dar adevarul e ca e si din cauza constipatie care m`a lovit doh.gif lol.gif pup
bubbles
uff sa scriu si eu un meniu mai slab pe ziua de azi ca nici pofta de mancare nu am de la constipatia asta cry.gif plus ca mai sunt si ragusita de aseara )).gif
cioco 7p
graham 50g 2p
ton in suc 2.25p
actimel 1.4p
total pana acum:12.65p bang.gif
bubbles
uff sa scriu si eu un meniu mai slab pe ziua de azi ca nici pofta de mancare nu am de la constipatia asta cry.gif plus ca mai sunt si ragusita de aseara )).gif
cioco 7p
graham 50g 2p
ton in suc 2.25p
actimel 1.4p
total pana acum:12.65p bang.gif
bubbles
meniu pe azi:
actimel 1.4
paine 75g 3
iaurt milli 1.9
cartofi 2
copanele 2.5
branza exquisa 3 lgte 0.2
ulei masline 2
total:13 p bang.gif
himere2005
nu stiu cum poti manca atat de putin blum.gif
bubbles
lenea e de vina...mi`e lene sa si mestec lol.gif cred ca din cauza nuntii ca m`am obosit prea tare mai ales ca am mai si dansat de am rupt
Lacry
Cu ce crezi ca l-am calmat asta seara pe Mocutz, caruia cred ca o sa-i mai iasa vreo doi dintisori in curand? Cuuu.... BUBBLES! w00t.gif
I-am cumparat azi din Carrefour si este fascinat de balonase! Am facut si poze, sa vedetzi ce moaca are si ce incantat este lol.gif
Bubbles, te pupam si sa fii cuminte! ( ne referim DOAR la dieta, retine!) blum.gif
bubbles
`neata..abia m`am trezit doh.gif aseara am calcxat stramb si am rontatit un pic bang.gif si nici iaurtu` nu l`am mai baut..asa ca meniul pe ieri este:
actimel 1.4
paine 25g 1
bisc dietetici 5
cartofi 2
copanele 1.65
branza exquisa 3 lgte 0.2
margarina delma 1
chips 7
total:19.25 p bang.gif
lliliana
Salutare pe aripi de veselie shi bunastare cheer.gif floare.gif
bubbles
`seara pupic.gif liliana si pupic.gif razaciosului
sa pun si meniul pe azi
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
ulei masline 1
copanele 80g 2
iaurt milli fructe 3.2
paine 40g 2
porto 0
biscuiti 1.5
pombar 2
total:16.1p bang.gif
si meniul pe maine(sper sa ma tin de el)
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
iaurt milli fructe 3.2
ton in suc 2.25
paine 2
branza 0.5
ou 2
ulei masline 1
total:15.35 p lol.gif
lliliana
Neatza...frumushica... cheer.gif hug.gif Ce faci? Zi-mi numai de bine...ceea de de fapt itzi doresc din tot sufletzelul. Iti vad meniurile shi incepe sa ma doara stomacul de foame pe la unele. )).gif hug.gif floare.gif
bubbles
uff sper sa ma pot tine de meniu
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
iaurt milli fructe 3.2
ton in suc 2.25
paine 2.5
lapte cu 1 lgta capuccino 2
ou 2
ulei masline 1
ca nu stiu daca pot manca atat lol.gif
bubbles
mi`am skimbat meniul pe ultima suta de metri..ca tiganul cu cortul...asa ca meniu vinal :
actimel 1.4
cartofi 2
branza exquisa 1.8
ou 2
iaurt milli fructe 3.2
ton in suc 2.25
paine 2.5
lapte cu 1 lgta capuccino 2
total:17.15p yahoo.gif
bubbles
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.