Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
`neata yahoo.gif in sfarsit back home ... am calcat stramb in week dar de acum nu mai am motive .. gata cu zilel de nastere pana in mai si mai alesca e post...termin iaurturile si ce mai am prin frigider si gata mai ales cu carnea smile.gif
lliliana
Bubbles....let's be happy together.....Best wishes... hug.gif floare.gif blum.gif
bubbles
hey liliana pupic.gif ce mai faci? hug.gif
ma apuc de facut sarmale de post...sper sa imi iasa ceva lol.gif bang.gif crazy.gif
bubbles
meniul pe azi:
garnitura la carne 3
carne pui 3.75
exquisa 2
mere 2 0
quark vanilla 50g 1.5
bagheta 2
iaurt 0.9
2 oua 4
total:17.15 p yahoo.gif
am lasat balta sarmalele pana aduc de acasa varza murata iar din umplutura am facut mancarica de post biggrin.gif crazy.gif
Sexymom
Ce imi plac si mie sarmalele de post, de fapt sarmalele, dar cum nu am aici varza murata ma multumesc sa mananc odata in an cand mai da pe la mine o doamna care stie sa acreasca varza normala.
In rest cum te simti?
bubbles
hey sexy pupic.gif eu ast panan maine sau poimaine sa imi fac ca are soacra acasa varza murata biggrin.gif de simtit ma simt fff obosita si nu stiu de ce bang.gif si am de invatat o gramada pt vineri...si nu am nici un chef smile.gif
Sexymom
Fi atenta, ia ceva suplimente, cand inveti nu trebuie sa ti regim.
bubbles
daca mai iau si suplimente ma pun si mai tare pe mancat lol.gif
nu stiu ce sa mananc de post ca sa ma incadrez si in puncte...cred ca cartofi fierti cu margarina,paste cu ciuperci si poate gasesc sa imi iau o supa instant de ciuperci maggi su alta marca ... uff greu cu dieta cand e post bang.gif
julyalina
floare.gif bubbles si io pe aici in vizita blum.gif
stii la ce ma gandeam ? de ce nu pui tu putin ulei in loc de margarina ? e mai sanatos smile.gif mai ales daca ar fi de masline smile.gif
bubbles
july mi`as pune ulei dar are si mai multe puncte 1lgta 1.5p lol.gif si m`am dezvatat sa mananc cu ulei..nu stiu cum de ca inainte si la salata puneam macar putin...acum imi ajunge doar sarea biggrin.gif
lliliana
Bubbles sunt impresionata de ambitzia ta...Tine-o tot asha. Te pup shi urez de bine. pupic.gif hug.gif
julyalina
'neatza bubbles! floare.gif
am inteles ca vrei puncte mai putine dar sa stii ca margarina nu e sanatoasa deloc sad.gif
stiai ca structura moleculara a margarinei este asemanatoare cu cea a plasticului? si ca este "imbogatita" cu coloranti, cu vitamine sintetice, mai nou cu aromatizanti artificiali, care o fac sa miroase a lapte mai tare decat laptele? wacko.gif
Andreea-Rodica
Am auzit odata o comparatie facuta de un chimist: a manca margarina e ca si cum ai manca pungi de plastic. Chiar m-a impresionat, nu eram fana a margarinei, dar acum nu mai am deloc in casa.
lliliana
Sal Bubbles. Pupacesc. Sa stii ca sunt de acord cu July in privintza margarinei. Mai bine unt, chiar daca e ingrasacios. hug.gif floare.gif
bubbles
hmmmm...buna seara feteli pupic.gif pupic.gif pupic.gif multam de sfaturi...cred ca renunt si eu si mai bine pun o lgta de maio light wink1.gif ce ziceti ? cry.gif eu beu cu babuinul in seara asta si "discutam" dance2.gif
ina_ceva
Andreea, imi pare rau ca nu ne-am vazut saptamana trecuta. Am fost pe acasa vreo 5 zile sorry.gif , dar nu stiam cum sa iau legatura cu tine.
lliliana
Salut...ce mai faci?...dai cam rarutz pe-aci. Un pup dulcic pupic.gif Urari de saptamana maxim benefica hug.gif floare.gif
bubbles
ufff si am fost si eu acasa 5 zile sapt trecuta bang.gif
liliana mai rarutz ca`i mai dragutz wink1.gif mai am sapt asta 1 eaxm si apoi ma voi duce din 2 in 2 sapt acasa smile.gif
ina_ceva
Andreea, sper sa se insanatoseasca bunica babuinului si sa nu fie probleme cu planurile de nunta!
hug.gif pupic.gif
lliliana
CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 06:24 PM) *

ufff si am fost si eu acasa 5 zile sapt trecuta bang.gif
liliana mai rarutz ca`i mai dragutz wink1.gif mai am sapt asta 1 eaxm si apoi ma voi duce din 2 in 2 sapt acasa smile.gif

Pari obosita. Dau o cafea energizanta shi un pup optimist pupic.gif hug.gif floare.gif
bubbles
`ziua...ina sunt acasa la piatra blum.gif mai greutz cu WW doh.gif dar sper macar sa ma mentin in puncte de mentinere bang.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 28-02-2007, 03:20 PM) *

...ina sunt acasa la piatra blum.gif

...esti rea... blum.gif blum.gif
bubbles
da da foarte rea blum.gif sa aveti o primavara minunata si un 1 Martie minunat biggrin.gif
Lacry
Pentru Boierica grin.gif de la noi, cu drag!Imagine
bubbles
multumesc lacry hug.gif pupam razaciosul si pe mamicutza lui..cum te mai simti/
eu ast rusii si retin apa ca imi arata cantarul 65 kg .. gata cu mancatul dezordonat si rea .. ma apuc din nou de regim numai sa ma ami interesez poate incerc si eu atkins biggrin.gif
bubbles
sa pun si o incercare de meniu pt azi biggrin.gif
bine ca nu am dulce in casa decat dulceata arovit dietetica biggrin.gif si daca mi`e pofta bag cateva lgte ca are 0.08(0.1)p la 1 lgta biggrin.gif
lapte 1.25
actimel 1.4
iaurt mili 1.2
fasole pastai 1
carne pui 5
rosii 0
castravete 0
ulei masline 1.5
sunca pui 100g 2.5
cartofi 2
desert 1.6
total 17.5p
carne ade pui e cu aproximatie .. cantaresc dupa ce fac mancarea smile.gif
bubbles
am mancat o pulpa si are 2.75 p asa ca mai mananc 2 lgte maio light 1.2p si gem diet ca sa raman cu 17.5 p wink1.gif
Nessie
Buna! pupic.gif Ziceai ceva de Atkins? Sunt pe aici sa te ajut daca ai nevoie! Bafta multa! floare.gif
bubbles
da ness voiam..ma mai gandesc ca o sapt tb sa imi vina rusii si nu ma simt bine in mom ala smile.gif
bubbles
`ziua Imagine
bubbles
meniul pe azi:
paine 5
sunca 100g 2.5
salam uscat 3
cartofi 2
branza exquisa 1
desert exquisa 1.6
fructe 1
actimel 1.4
gem 1
total:18.5p bang.gif
julyalina
'neatza bubbles ! pupic.gif
bubbles
meniu final:
paine 5
sunca 100g 2.5
salam uscat 3
piept pui 2
pastai 1
corn 3
fructe 1
sunca 60g 1.5
gem 1 lgte 0
rosii 0
castravete 0
total:19p yahoo.gif
ina_ceva
Bravo, andreea! Esti f constiincioasa grin.gif
bubbles
`seara yahoo.gif aseara nu am mai pacatuit decat cu putin crema decioco si cateva alune asa ca pun 2 p de aseara cry.gif si dimineata asta am momentan o cafea cu un lapte condensat..laptele 0.5p smile.gif
Imagine
bubbles
o floare pt toata lumea care imi viziteaza casutza
Imagine
bubbles
`neata...ieri a fost destul de bine ... aseara am depasit co 0.4 p )).gif dar in dimineata asta am amncat 100g covrigei .. deci am 7 p dintr`un foc...ehh asta e...si din cauza rusilor am niste pofte de as manca orice smile.gif
ina_ceva
Si eu am pofte cand vin rusii in vizita; ultima data am terminat singura o punga de napolitane cu ciocolata sorry.gif
bubbles
meniu azi :
covrigei 100g 7
paste 40 g 2
ciuperci 0
sos dolmio 1
cartofi 2
pulpa 2.5
iaurt 1
graham 1
supa 1
total:17.5p
bubbles
da...nu am mai mancat chiar tot ce scria acolo..
acu stau si plang ca un copil crying.gif ca mama mi`a promis ca ma ia pe mine la viena si ... acu s`au gandit ca mai bine o iau pe fata celeilalte familii bang.gif
bubbles
meniul pe azi:covrigei 100g 7
paste 20 g 1
ciuperci 0
sos dolmio 0.5
sunca 50 g 1.25
pulpa 2.5
desert exquisa 2
2 mere 0
supa 1
expandate 2 1.4
total:17p din 20 p
Lacry
Floarea ieste supierba naughty.gif
bubbles
Imagine
Imagine
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif cheer.gif am plecat acasa la piatra...a si a venit babu cu farneturi cu cioco dar rezist drool.gif

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Tzutzi80
Neata Efervescent-o!!! La multi ani de ziua noastra! Si stai departe de ingrasacioase! Daca te tenteaza...trimite-le la mine biggrin.gif give_rose.gif
ina_ceva
La multi ani andreea! Sa fii iubita si fericita!
Pisik
Neatza Andreea

La Multi Ani!!! cheer.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! O primavara frumoasa si numai fericire! floare.gif
Sexymom
La multi ani Andreea, sa fii fericita, iubita si sa ai parte de o nunta ca in povesti. pupic.gif
bubbles
Multumesc mult fetele pupic.gif hug.gif
Am fost la restaurant pe 8 martie...pun poze maine si apoi a doua zi la bicaz si am ramas la socrii..nu stiu ce am facut dar m`am balonat si ma doare stomacul de imi vine sa urlu bang.gif sper sa imi treaca pana maine...nu am exagerat cu mancarea dar ma simt umflata ca un gogosar lol.gif
bubbles
sa pun si un meniu pt azi..pana acum:
iaurt campina light 6
ciocolata santos 4
nuga 1.7
total:11.7p doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.