Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
yahoo.gif nici acum nu imi vine sa cred ca eu...care am fost ditamai balena...am ajuns la 61,5 kg...si mai vreau sa dau jos binenteles...macar pana la 55 kg naughty.gif nici panatalonii nu imi mai vin bine...tb sa mi stramtez ca nu ii arunc ca cin stie cand imi vor mai trebui wink1.gif poate peste vreun an doi fac si eu vreun strmfitext baby.gif
Nessie
Felicitari, Bubbles! Si eu ma bucur ca nu mi-am stramtat chiar toate hainele. Ce ma faceam eu acum cand am pus 4kg la loc? sad.gif uoooofff! sorry.gif
bubbles
neata yahoo.gif lasa ness ca le dai jos inapoi repede ca doar le`ai mai dat o data pupic.gif
astazi e ziua hotaratoare pentru mine...azi ma duc sa vad ce post imi dau astia...offf ce frica imi e sorry.gif
Nessie
Itit tinem pumnii!! pupic.gif Bafta multa!
aki
Salut bubless.Te asteptam cu vesti bune.Iti tinem pumnii give_rose.gif
Andreea-Rodica
Sper sa fi primit postul dorit. Si eu am inceput scoala, si desi fac naveta e bine ca am ore numai dimineata si am autobuz. Iti urez succes in noul an scolar! floare.gif E primul an de invatamant, sau ai mai fost profesoara?
bubbles
multumesc andreea-rodica...e primul an la mine...am luat unde am vrut eu yahoo.gif nici acum nu imi vine sa cred ca am luat biggrin.gif
aki
Salut Bubless.Nu torni nimic pentru postul dorit.Iti las un pupic pupic.gif
Andreea-Rodica
Felicitari! De acum incepe munca cu planificari, unitati de invatare si altele. Daca vrei sa vorbim despre asta, daca ai nelamuriri sunt pe aici.
Succes! clover.gif
bubbles
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-09-2006, 05:13 PM) *

Felicitari! De acum incepe munca cu planificari, unitati de invatare si altele. Daca vrei sa vorbim despre asta, daca ai nelamuriri sunt pe aici.
Succes! clover.gif

multumesc mult rodica pupic.gif chiar iti voi cere ajutorul ca eu nu stiu cum se facaceste planificari si tot ce tb facut pe acolo
Andreea-Rodica
O singura rugaminte am, spune-mi Andreea, ca nu sunt obisnuita cu al doilea meu nume si nici nu-mi dau seama ca e vorba de mine. In rest, orice ai nevoie nu ezita sa ma intrebi. Ca un prim sfat, intra pe www.didactic.ro. Gasesti acolo multe informatii, planificari gata facute (binenteles ca trebuie sa mai modifici tu pe ici pe colo in functie de elevii tai), teste, etc. Spor!
bubbles
mersi andreea pupic.gif stiam deja de didactic.ro biggrin.gif astept amine sa vad ca sunt singura profesoara din scoala de romana si tb sa vad ca am toate clasele de la a5a la a8a si manualele si daca imi da si clasa la dirigentie ufff greu biggrin.gif
aki
Bafta la scoala.Si multa rabdare w00t.gif
bubbles
`neata...m`am intors si eu aks pana maine biggrin.gif
aki
Salutare la gazda si un pupic. pupic.gif
bubbles
mersic aki pupic.gif
ina_ceva
Buna!! give_rose.gif
Ma bucur de conditiile in care vei preda!!!
bubbles
ms ina...si eu ma bucur...macar am nimerit bine smile.gif pupic.gif
bubbles
vand kilograme...nu vrea nimeni? tease.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 12-09-2006, 10:55 AM) *

vand kilograme...nu vrea nimeni? tease.gif

nu, multumim! rolleyes.gif
Iti intoarcem pupicu" pupic.gif
Andreea-Rodica
Gata planificarile? hug.gif
bubbles
nope...nici nu stiu inca ce manuale avem biggrin.gif
aki
Salut gazdita,esi pa portita sa-ti dau un pupic pupic.gif
bubbles
pupic.gif si tie aki...hai sa iti zic ceva...in caz ca nu ai citit la WW ... la doctorita cantarul ei electronic tefal mi`a aratat 60,8 kg imbracata si incaltata deci aveam 59 dezbracata...dar nush ce sa mai cred ca al meu imi arata atunci 62,5 insa al meu nu e de calitate si nu stiu nici ce marja de eroare are insa cel tefal are o probabilitate de 100g biggrin.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 14-09-2006, 01:55 PM) *

pupic.gif si tie aki...hai sa iti zic ceva...in caz ca nu ai citit la WW ... la doctorita cantarul ei electronic tefal mi`a aratat 60,8 kg imbracata si incaltata deci aveam 59 dezbracata...dar nush ce sa mai cred ca al meu imi arata atunci 62,5 insa al meu nu e de calitate si nu stiu nici ce marja de eroare are insa cel tefal are o probabilitate de 100g biggrin.gif

mergi pe "mana" tefalului atunci )).gif

eu nu reusesc sa dau jos deloc sad.gif .. poate dupa ce incep serviciul... huh.gif
bubbles
azi m`am trezit si eu mai tazriu desi la 6 patrulam prin casa...m`am obisnuit sa ma trezesc deja biggrin.gif predau romana la a6a si a7a engleza la a5a a6a a7a a8a si latina la 2 clase de a8a biggrin.gif
ina_ceva
Bravo, andreea! Vei avea un program plin( sau cel putin asa pare).
lliliana
QUOTE(bubbles @ 16-09-2006, 09:54 AM) *

azi m`am trezit si eu mai tazriu desi la 6 patrulam prin casa...m`am obisnuit sa ma trezesc deja biggrin.gif predau romana la a6a si a7a engleza la a5a a6a a7a a8a si latina la 2 clase de a8a biggrin.gif

Meditatii on line nu dai? biggrin.gif Fiica mea e intr-a 8-a si as vrea sa-i gasesc o profesoara buna pupic.gif .MMM? Ce zici? biggrin.gif
bubbles
mai am niste fete care vor meditatii la engleza pt bac biggrin.gif ...
daca ai nevoiwe de ceva la romana sa imiz ici ca iti dau daca am
ina_ceva
Bravo andreea!!!
Cum a fost prima saptamana? Cum e cu transportul?
hug.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 16-09-2006, 09:54 AM) *

Fiemea e in clasa a VI -a .
Tu ce lista de lecturi ai dat la copii tai de clasa a VI?
Ioanei tocmai i s-au schimbat aproape totzi profesorii.
Vechea profa wink1.gif ii dadu-se Morometzii, Aventurile lui Ian Holgerson, Printz si cersetor, Micul Printz si inca ceva.
Profa noua i-a dat ca obligatoriu Contele de Monte Cristo si inca ceva, nu mai tzin minte acum.
Poate imi recomanzi si mie o culegere de gramatica mai grea.
bubbles
nu e chiar atat de greu...ca mai mult o fac din placere pt copii...naveta ...
lecturi le`am dat numai de scriitori romani si mi`au cerut ei mai multe romane si le`am dat ION,CIULEANDRA etc.intelegi tu...ca lectura styraina le`am recomandat povestea celor doua lotte de erich kastner...
culegere de gramatica...stefania popescu...are carti multe si bune de gramatica biggrin.gif
lliliana
A mea a primit Baltagul lui Sadoveanu, Popa Tanda - Slavici, Moara cu noroc si Mara lui Slavici. Sunt obligatorii pentru examenul de capacitate de anul asta. Acum (deja) ii omoara cu Eminescu. Lacul si inca una din poezii, nu-mi amintesc exact care.
Intr-a VI-a stiu ca a primit sa citeasca Singur pe lume H.Malot, David Cooperfield - Dickens. Ceea ce mi s-a parut cool...li s-a dat sa citeasca Harry Potter:). E o profesoara simpatica, nu credeti?

Amalia, e superba Contele de Monte Cristo:)...am citit-o cu enorma placere la vremea mea:).
Am si eu Stefania Popescu - gramatica - e o carte foarte reusita si explicita...
bubbles
Nu stiam ca au bagat moara cu noroc si mara pt capacitate ????? schima si astia programa in fiecare zi )).gif

bina ca macar cantarul meu si`a revenit biggrin.gif arata 62,2 kg biggrin.gif
aki
Salut Bubles.Cum iyti mai merge?Pupic de la mine pupic.gif
bubbles
cum sa mearga aki...ffff bine momentan...mai greu cu finantele ... dar asta este...sa speram ca va fi mai bine pupic.gif
bubbles
`neata yahoo.gif ...imi cad okii in gura...tb sa plec la scoala...si cred ca ajung pe la 1 acasa naughty.gif
lliliana
Neata....bine te-am gasit si azi. pupic.gif

""""Nu stiam ca au bagat moara cu noroc si mara pt capacitate ????? """"
Tu esti profesoara...sigur stii mai bine...asa am inteles eu de la fata mea sorry.gif give_rose.gif
bubbles
Liliana de la slavici cei pana in clasa aVIIIA au numai nuvela Popa Tanda sau Budulea Taichii...Mara si Moara cu noroc sunt deja pt bacalureat....smile.gif
lliliana
CITAT(bubbles @ 26-09-2006, 10:14 AM) *

Liliana de la slavici cei pana in clasa aVIIIA au numai nuvela Popa Tanda sau Budulea Taichii...Mara si Moara cu noroc sunt deja pt bacalureat....smile.gif

Aaaaa....nu....asta iti spun sigur ca le-a primit la citit si facut rezumat pe capitole. SIGUR!!! Am vazut cu ochisorii mei. Parol! biggrin.gif Nu stiu de ce...pentru ca vacanta asta a primit cartile obligatoriu sa fie citite pentru examen. Am priceput eu prost...in mod sigur. Dar ca lecturi...le-a primit. Asta vara a lucrat la rezumatul ala...stiu pentru ca bombanea mereu ca nu pricepe la ce-s necesare rezumatele pe capitole...ca ea n-are chef sa mai scrie cartea inca o data biggrin.gif

Am fost prost informata blushing.gif Sau diriginta ei e prost informata blushing.gif sorry.gif
aki
Salutare si pupici gazditei pupic.gif
bubbles
a...pai liliana asa si eu am dat de citit tot de la slavici si i`am pus sa faca rezumate pe capitole...sa isi faca portofoliu pe care sa le pastreze pt liceu...dar pt examenul asta nu sunt sigur
lliliana
Salutare...:)Ce faci azi...las-o incolo de romana. O descurcam noi. Iti doresc o zi cu soare...vesela, numai buna de tinut minte smile.gif floare.gif

dry.gif Ma repet...azi am ceva...nu stiu de unde mi se trage, dar trepidez... cheer.gif Hmmmm...
julyalina
'neatza bubbles ! pupic.gif
ce faci dragutzo? tot la scoala ? asa e unii oameni... nu se satura de scoala blum.gif (io vorbesc care abia am scapat smile.gif )
lliliana
Salut voios cheer.gif . Sa ai o zi frumoasa. hug.gif
aki
Salut Bubles.Cam rarut dai pe aici.Esti ocupata? pupic.gif
lliliana
O zi frumoasa hug.gif
bubbles
abia am ajuns de la scoala...sunt terminata de boseala...cu kg tot cam la fel stau...desi am mai dat jos 1,5 kg si am iar 62 fix biggrin.gif chiar daca am mancat si paine din belsug si cartofi prajiti etc...cred ca e si din cauza oboselii si a stressului smile.gif
lliliana
hug.gif O duminica de pomina...in bine biggrin.gif
bubbles
ms liliana ... la fel pupic.gif...dar stau in casa ca sunt racita si babuinul a plecat la gheorgheni si nu il mai vad pana vineri ca incepe serviciul de maine sad.gif(
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.