Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Imagine
Imagine

Imagine
Pisik
Neatza Bubbles!

Pana la urma tii tot WW sau te apuci de altceva? Eu nu mai tin ceva anume sapt asta, un fel de SB faza a doua cred, adica pap de toate, fara cartofi, paine, paste, dulciuri. In rest, nu imi pun restrictii: pap fructe, iaurturi nu mai zic, etc.
bubbles
cred ca incerc Catalin Crisan...e un fel de Atkins wink1.gif in prima faza de 2 se mananca asa:
Deci:
ETAPA I- 2 SAPTAMANI

• CARNE - fara restrictie de cantitate , gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe
• MEZELURI - fara restrictie de cantitate
• OUA - 1/ZI
• BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

REGULI GENERALE :
1. 5 MESE/ZI
2. NU SE MANANCA INTRE MESE
3. NU SE SARE PESTE MESE
4. NU SE BEA LICHID IN TIMPUL MESEI

PERMISE
LICHIDE: -apa, apa plata , minerala ,carbogazoasa, sifon , ceai , cafea (total 2-3 litri/zi)
(INTERZIS –bauturi de gen COCA COLA, PEPSI….ETC)

INDULCITORI : -ARTIFICIALI, CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS –hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)

CANTAR -SAPTAMANAL

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi- o ora ½ mers pe jos-15 min. gimnastica/zi
Pisik
Bubbles, eu zic sa nu te apuci de dieta asta. Iti spun din proprie exeprienta de SB, care e mult mai putin restrictiva ca nu e ok. Eu am tinut 12 zile de SB si am simtit deja ca ma intoxic de oua si carne. Si nici nu am slabit.
Eu zic ca daca renunti o perioada la fainoase, dar pastrezi fructele si legumele vei slabi. E pacat sa iti imbolnavesti organismul. Plus ca am observat ca tie iti plac f multe iaurturile (ca si mie), deci nu stiu cat te vei descurca fara ele. Eu zic sa te mai gandesti. Macar SB, ca legumele te ajuta sa iti alunece mancarea pe gat si nu mananci atatea mezelaraie, care numai bine nu face
buretel
neatza bubbles smile.gif
o 'dieta' cu mezeluri pe lista...nu e dieta. e si parerea mea, pisik are dreptate.
si mie imi plac enorm iaurturile, lactatele si branzeturile. nu cred ca as supravietui fara. as renunta la orice, numai la astea nu blum.gif
bubbles
`neata...pai cred ca asa si e ...ieri am incercat sa tin dar...pana la urma tot mai buna e WW si tot la ea raman...ca m`am mai si obisnuit cu iaurturile etc smile.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 10:55 AM) *

`neata...pai cred ca asa si e ...ieri am incercat sa tin dar...pana la urma tot mai buna e WW si tot la ea raman...ca m`am mai si obisnuit cu iaurturile etc smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Nessie
Foarte bine faci! biggrin.gif Daca la tine a mers WW, continua cu ea. Iti trebuie doar putina motivatie. floare.gif
Eu am renuntat la ww pentru ca am realizat ca singura perioada cand am slabit cu ww a fost cand mancat 12-15p pe zi din 19, ceea ce e nu era normal.
bubbles
da..pai eu dau jos cam 100-200 g pe zi daca ma tin de ww si mananc de 20 p zi biggrin.gif si maia ales daca ajung si pe la sala smile.gif
m`am hotarat sa ma duc si azi la sala...asa fornaita cum sunt..poate reusesc macar 30min sa pedalez smile.gif
bubbles
gata..am fost la sala biggrin.gif am pedalat juma de ora...desi imi era rau ...dar un pic parca imi mai revenisem..imi mai revenise cheful de dans si de viata dance3.gif
sa pun si un meniu provizoriu:
actimel 1.4
iaurt milli fructe 1.2
iaurt 1.5
2 cartofi mici 1
pastai 0.5
mazare 100g 1.7
piept pui 3
maioneza light 1 lgta 0.5
rosie 0
fructe 1
sunca pui 100g 2.5
supa 2
total:16.3p yahoo.gif
bubbles
nu am mai mancat pieptul de pui bang.gif ca mi se parea ca are gust rau smile.gif
mi`am facut o salata din o fel orez expandat,sunca de pui 60g,cartofi fierti cubulete ,o rosie si 2 lgte maio light...ufff atat de buna drool.gif .. acum abia astept maine sa imi fac de pui cu piure dance2.gif

actimel 1.4
iaurt milli fructe 1.2
iaurt 1.5
cartofi 2
orez expandat 2 felii 1.2
1 cub br 0.8

maioneza light 2 lgte 1
rosie 0
fructe 1
sunca pui 80g 2
supa 2
11 lgte gem 1
total:15.1p
prea putin si atat de multa mancare doh.gif
bubbles
Imagine

Imagine

Imagine
bubbles
Imagine
ImagineImagine
bubbles
`neata...eu sunt mai rau ca ieri...adik imi curge nasul mai tare si ma si doare gatul mai rau..uff ce enervant este...cu toate astea va invit la o cafea wink1.gif Imagine

uitasem...azi ia babuinul leafa ... tananananananananam dance2.gif dance3.gif
ina_ceva
Neatza, andreea!

Daca e zi de leafa atunci se iese in oras pentru a o cheltui, nu wink1.gif ?
bubbles
Neata ina pupic.gif flowers1.gif .. pai aseara imi faceam lista cu ce tb sa imi iau azi din kamufland ... sa umplu frigiderul pt macar o sapt doh.gif
ina_ceva
...pentru o saptamana?
astfel de planuri am si eu, dar nu prea ajunge mancarea pentru o saptamana unsure.gif
buretel
sad.gif si tu esti racita? oofff..sanatate multa! pupic.gif
din cafea m-am servit deja grin.gif
Tzutzi80
Buna bubbles! Ar trebui sa fie trei poze mai sus, dar eu nu le vad, vad doar o reclama la imageshack sad.gif
julyalina
hello bubbles ! pupic.gif
vad ca esti tot racita sad.gif chiar si cu sport si ceaiuri? inseamna ca trebuie sa-si faca de cap raceala ca alfel nu trece sad.gif
hug.gif
Tzutzi80
Neata, neata! Si pt prietena mea de suferinta virtuala in ale WW pupic.gif tot din seria flori intr-o dimineata cu soare

Imagine
bubbles
`seara pupic.gif sa trec si eu ce am mancat ieri si azi...totalul tb sa fie de 40 p pt 2 zile biggrin.gif
crenvusti 4
3 sfinti 12
cioco 2
cartofi 2
piept pui 5
piure 2
cascaval 2
salata 0
actimel 1.4
iaurt milli 1.2
maio2 lgte 1
ficatei 3
mere 0
nutella 2(nu stiu sigur cat am mancat ca de 2 puncte ar veni ca am mancat 8 lgte rolleyes.gif dar mai bine asa )
total: 37.6p yahoo.gif
piure`ul si pieptul de pui cu cascaval am mancat la restaurant asa ca notez din oki wink1.gif
ina_ceva
Bravo, andreea, vad ca te mentii in puncte!
buretel
neatza pupic.gif
punctele care ti-au ramas le poti reporta pt weekend? rolleyes.gif
bubbles
hello flowers1.gif pt toate gagicile care au trecut
am mai mancat saera niste bisc diet care mi i`am luat din kauf si au 1 p la 10 g smile.gif si cam atat..nu am depasit..macar atat doh.gif
ina_ceva
De asta e bine sa ai un calculator cu tine cand te duci la cumparaturi doh.gif wink1.gif
Sunt biscuiti cu puncte mai putine la 100 gr
axe10
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 11:17 AM) *

hello flowers1.gif pt toate gagicile care au trecut
am mai mancat saera niste bisc diet care mi i`am luat din kauf si au 1 p la 10 g smile.gif si cam atat..nu am depasit..macar atat doh.gif

Vin si aici sa-ti spun sa termini cu biscuitii aia.... bataita.gif iti dau...
bubbles
ehhh...oricum mai mult de 5 biscuiti nu mananc pe zi..sunt buni in loc de dulce biggrin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 02:28 PM) *

ehhh...oricum mai mult de 5 biscuiti nu mananc pe zi..sunt buni in loc de dulce biggrin.gif

Gaseste altceva de dulce...un fruct...un dulce care nu are multe puncte....biscuiti...hmmmm, auzi tu...
bubbles
meniu pt azi :
10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3
sunca 50 g campofrio 1
quark straciattela 100g 1.8
fructe 1
frisca light 0.5
toatl 19.15p yahoo.gif
pe la 5 juma imi pun la fiert cartofii si copanelele..maine imi fac in tava la rola(in soba) mancare biggrin.gif ca ma duc la socrii.. blum.gif
ina daca ma vedeai in kaufland..stateam intr`o mana cu tel si in alta cu produsul si calculam..se uita lumea ca la filme straine lol.gif
mi`am gasit si sunca campofrio de care zicea alice de 2 p 100g yahoo.gif ... biscuitii ii las lui babu biggrin.gif ca si asa i`am luat si lui un borcan de cioco tip nuttela si nu m`am atins de el biggrin.gif bine ca el si`l ia la servici si eu nu mai apuc sa gust pleasantry.gif
bubbles
am uitat sa va spun...saptamana asta am fost de 3 ori la sala yahoo.gif cheer.gif ca niciodata si m`as duce si maine daca nu ar tb sa plecam la chei.. crazy.gif
mi`am si cumparat un carnetel pe care il voi tine mereu in gentuta in caz ca tb sa plec sau mergem undeva...sa notez ce am mancat ca apoi sa trec acasa in tracker crazy.gif
himere2005
bubbles, mie una mi se pare ca ai slabit foarte bine. singura obiectie: sa fii mai vesela in poze tease.gif apari incruntata sau prea serioasa uneori blum.gif
bubbles
himere nu rad in poze ca fac falcutze blum.gif si mi`e ca imi sta rau..asa mi se pare ca ies rau cand imi ies in evidenta falcle de willi crazy.gif
ina_ceva
Si eu tot cu telefonul calculez grin.gif
bubbles
meniu final azi:10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25

cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3.75

5 lgte quar straciattela 0.5
fructe 1
frisca light 1
total:17p
am fost si la sala unde am pedalat juma de ora...am mers si pe jos mai bine de o ora...am facut curat in toata casa .. de acum ma apuc de dansat dance3.gif maine vad daca tot asa e cantarul si daca chiar sunt la platou doh.gif maine la bicaz...gratre chestii..si eu cu carnetelul si cantarul de mancare dupa mine crazy.gif
bubbles
uitati o poza in care rad biggrin.gif exceptand faptul ca eram grasa in ea...aveam 70 kilos )).gif
aki
Salut draga.Uite-ma si pe mine la tine in giurnal w00t.gif .Da esti frumoasa,negruta cum imi place mie pupic.gif
bubbles
da`s mai tiganca de felul meu...ehh acum m`am mai tras la fata .. fata de poza care am pus`o ca se plangeau fetele ca nu rad lol.gif
bubbles
pun si eu meniul pt ieri :
10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte cu cacao 1
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3.75
cioco 4
fructe 0
total 20 p din 20

hehehehehe s`a "miscat: cantarul...(e dijital) si arata 61.9-62 kg yahoo.gif dance3.gif dance2.gif sunt atat de fericita ...nu`mi vine sa cred ... plecam la chei mai tarziu si sper sa nu o iau pe aratura..imi voi pune toate in caretelul pe care il port mereu cu mine crazy.gif si sa imi iau si cantarul..mai ales daca mergem la gratar tease.gif lol.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 17-03-2007, 07:37 AM) *

10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte cu cacao 1
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3.75
cioco 4
fructe 0
total 20 p din 20

hehehehehe s`a "miscat: cantarul...(e dijital) si arata 61.9-62 kg yahoo.gif dance3.gif dance2.gif sunt atat de fericita ...nu`mi vine sa cred ... plecam la chei mai tarziu si sper sa nu o iau pe aratura..imi voi pune toate in caretelul pe care il port mereu cu mine crazy.gif si sa imi iau si cantarul..mai ales daca mergem la gratar tease.gif lol.gif

Vezi ce inseamna sa te misti...nu sa stai ca mine toata ziua cu c...pe scaun toata ziua...
Tzutzi80
Fata! Arati foarte bine. No ca ma deplasez acum pana la tine sa iti bag mintile in cap (chiar, unde stai )).gif )

CITAT(axe10 @ 17-03-2007, 04:01 PM) *

CITAT(bubbles @ 17-03-2007, 07:37 AM) *

10 bisc diet 2
1 ou 2
sunca 50 g campofrio 1
1 actimel 1.4
lapte cu cacao 1
iaurt milli 1.2
cartofi 2
maio 2lgte 1
copanele 3.75
cioco 4
fructe 0
total 20 p din 20

Vezi ce inseamna sa te misti...nu sa stai ca mine toata ziua cu c...pe scaun toata ziua...

Mai stiu eu pe una care are tiparul de la scaun intiparit pe posterior. naughty.gif
bubbles
uff acasa la mine biggrin.gif
sa pun si eu meniul dezastruos bang.gif
2 beri 7
ou 4
sunca 100g 2.5
paine 3
turta 2
ulei 4
gem 1
seminte 2
sarmale 4
mici 4
1/2 actimel 0.7
milli 1.2
nap naty 4
snacks 3
total:42.4p cry.gif ehh am depasit cu 2.5p dar le aveam din sport..mai rau e ca m`am constipat doh.gif
si sa pun si meniul pt azi cum ar veni ca am mancat aseara la unchii mei..viitorii nasi ai nostri biggrin.gif
piept pui 2
ou 3
ulei 2
cascaval 2
total:9 p crying.gif azi reduc mancarea si ma duc si la sala mai tarziu smile.gif
Nessie
Ai depasit punctele, dar important e ca te-ai simtit bine! smile.gif Bafta la sala, sa recuperezi tot!

Bubbles, ai sters din "editare cont" pozele atasata? blink.gif Tocmai ma uitam la poza ta de vineri si a disparut.
bubbles
hihi..am sters acum ca am bagat in inageshack blum.gif am depasit d ar aveam pe putin 4.5 p econ din sport smile.gifImagine
bubbles
meniul pt azi:
piept pui 2
ou 3
ulei 2
cascaval 2
cartofi 2
sunca campofrio 75g 1.5
maioneza light 2 lgte 1
fructe 0
frisca light 1
cas framnatat 3.5
mamaliga 2
rosie 0
castravete 0
total:20p yahoo.gif sper sa ramanan asa biggrin.gif
mi`am facut mamliga la microunde si cu cas topit si cu putin sunca de pui campofrio...o bunatate blum.gif
bubbles
ufff..nu am reusit sa dorm...mi`e greata...si am si baut un tub de helas .. ma duc sa imi pun l afiert cartofii ca nu as vrea sa mananc mai tarziu de 6 juma 7 doh.gif

tzutzi eu sunt din piatra neamt dar acum stau u babu in gheorgheni ca a tb sa se mute aici cu serviciul smile.gif
Tzutzi80
Si tu nu lucrezi?
bubbles
nu sad.gif aici e f greu de gasit mai ales ca nu stiu maghiara sad.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 06:17 PM) *

nu sad.gif aici e f greu de gasit mai ales ca nu stiu maghiara sad.gif
parca stiam ca esti profesoara... huh.gif Ai renuntat la catedra?
bubbles
huh..de cand nu mai merg la scoala...am renuntat cand a tb sa ne mutam aici si sa vad ce fac anu` asta poate dau iar examen pt un post aici...ca in rest e cam greu de obtinut un servici aici daca nu stii maghiara chiar daca esti in romania blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.