Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Tzutzi80
biggrin.gif Deci nu sunt singura intretinuta de pe forum biggrin.gif printre atatea gagici cu joburi bune, ma gandeam ca sunt singura care stau acasa cheer.gif pupic.gif
bubbles
da..pai asa de rau imi pare...ca as face si eu ceva...m`as bucura sa gasesc sa lucrez macar la unbirou ca secretara daca ma credeti ca simt ca turbez acasa...dar e rau ca .. am si fac la piatra si o data la 2 sapt tb sa ma duc blink.gif .. uff noroc ca tb sa ma mai duc la sala de 3 - 4 ori pe sapt blush.gif
bubbles
gata..va spun noapte buna si vb miercuri sau joi...miercuri,joi si vineri sper sa ma duc la sala sa imi revin putin dance3.gif gym.gif .. ma simt putin mai binisor..amine plec acasa la piatra si vineri poatetragem o fuga pana la brasov biggrin.gif
bubbles
meniul pe maine ca sa nu mai am de ce sa calc stramb..uff iar tb sa iau cantarul dupa mine..si apoi carnetelul crazy.gif
iaurt milli 1.2
iaurt yoghinos 1.5
actimel 1.4
lapte cu cacao 1.25
cartofi 2
sunca campofrio 100g 2
maioneza light 2 lgte 1
carne pui(1/2 pui fara pielita) 5
fructe 1
frisca light 1
total:17.35 p yahoo.gif dar sigur sigur vi`l pun miercuri sau joi biggrin.gif
bubbles
`neata...astept babuinul sa vina sa ma ia sa plecam odata acasa yahoo.gif Imagine
aki
salut draguta.Pleci la parinti si mie mi-i dor de ai mei,mai ales ca pe mama n-am vazut-o aproape de 2-3 luni.E placat la Moscova.Mi-i dor de ea.Cumintica ca deobicei.Bravo pupic.gif
ina_ceva
Distractie placuta la Brasov, daca ajungeti pe acolo wink1.gif
anca veselie
distractie placuta! pupic.gif
mi se pare revoltator ca nu-ti poti gasi un job daca nu stii maghiara: ...
bubbles
hello... meniul pe ieri :
chips 2.5
1/2 snikers 3.2
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
cartofi 2

margarina 3 lgte 1
piept pui 3.6
fructe 0
frisca light 1
total:16 p yahoo.gif
meniul pe azi:
1 actimel 1.4
1/2 snikers 3.2
si de acum sa vad ce fac pt toata ziua biggrin.gif
cantarul arata 62.3 kg yahoo.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 21-03-2007, 11:52 AM) *

cantarul arata 62.3 kg yahoo.gif

Felicitari! Se vede ca ai fost fata cuminte wink1.gif
bubbles
meniu final azi:
twiks 6.4
1 actimel 1.4

1/2 piept pui 3.6
cartofi 2
maioneza 1

carne vita 125g 2
exquisa 5 lgte 0.5
frisca 1
fructe 0
rosie 0
catstravete 0
total:18p yahoo.gif
am fost si la sala si am pedalat juma de ora gym.gif cheer.gif
bubbles
`neata yahoo.gif ma simt atat de bine...atat de odihnita .. mi`am facut meniul pt azi si vreau sa ma duc si la sala si sa fac si la aparate macar 20 min si jumatate de ora la bicicleta cheer.gif
meniu provizoriu:
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
ou 2
sunca 1
iaurt yoghinos 1.5
cartofi 2
maioneza light 1
sunca 100g 2
rosie 0
frisca 1
fructe 0
cas framanatat 50g 3.5
total: 16.4 p yahoo.gif
bubbles
am mancat si micul dejun...ou cu sunca si 50g cas biggrin.gif si acum ma chinui sa imi fac curaj sa plec la sala lol.gif la brasov nu cred ca mai ajungem vinerea asta..si imi pare foarte bine biggrin.gif
am modificat tickeru` blum.gif asa`s de happy lol.gif ca am 62 kg smile.gif
bubbles
ca o vaca ce sunt...am dat iama in punga cu covrigei si am balotat rapid 80 g cry.gif ehh sa pun meniul
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
ou 2
3 lgte exquisa 0.3
1/2 cioco santos 2
covrigei 80g 6.6
cartofi 2

copanele 2
rosie 0
maio light 2 lgte 1
cas framantat 3.5
total:21.8 p am trecut cu aproape 2 p dar noroc ca am fost la sala si am econ 3 p cheer.gif din pedalat so mai aveam si de ieri yahoo.gif blum.gif
Nessie
Felicitari pentru ticker si pentru sport. cheer.gif Ia spune ai ajuns pana la urma? Ai grija sa nu dai in extrema cealalata cu antrenamentul, ca parca ai fost si ieri. Nu e mai bine daca ai o zi pauza? unsure.gif
bubbles
am fost si ieri si azi si vreau si maine blum.gif ca de aia mi`am luat abon de 12 sedinte blum.gif si nu cred ca voi da in extrema cealalta fiindca am zis ca intr`o luna sa mi`l fac de 8 si in una de 12 sedinte ce zici?
Nessie
E ok de 3 ori pe saptamana, dar dupa parerea mea, ar fi mai bine sa te duci la intervale egale de timp. Cum te duci acum 3 zile la rand mi se pare ca e la fel ca si cand te-ai ghiftui 3 zile si restul saptamanii ai face foamea. )).gif Vezi, daca la un moment dat nu mai ai randament, incearca sa schimbi ceva la antrenament. wink1.gif
bubbles
asta asa e numai ca sapt asta asa am prins ca de obicei ma duc lunea,miercurea si vinerea dar cum am fost acasa luni si marti .. a tb sa recuperez asa hug.gif
Sexymom
CITAT(aki @ 20-03-2007, 12:07 PM) *

salut draguta.Pleci la parinti si mie mi-i dor de ai mei,mai ales ca pe mama n-am vazut-o aproape de 2-3 luni.E placat la Moscova.Mi-i dor de ea.Cumintica ca deobicei.Bravo pupic.gif

Aki nu vrei sa o trimit si pe mama la tine? ca eu nu mai pot. sad.gif
Bubbles nu stiu de ce mai vrei sa slabesti. fata daca iti pierzi utilitatile nu te mai ia nimeni de nevasta, ca nu au nevoie de o arma alba in par si de o femeie pufoasa.

Corect este: in pat. )).gif
bubbles
mama mea e la craiova si o vad cam de 2 ori pe an...de paste mergem la ea yahoo.gif abia astept
sexy mie imi place de arabi..lor lr tb femei plinuta ca "sa umple patul" zic ei "lol" si de slabit mai vreauu macar sa imi arate si mie cantarul prefixul 5 wink1.gif
ina_ceva
Nu mai ai mult pana la schimbarea prefixului blum.gif
Oricum, eu zic ca esti numai buna wink1.gif
Mama ta la Craiova si tu in Piatra?
bubbles
da .. pai e o pov lunga... smile.gif
maikmea a plecat la craiova l afc de medicina si acolo l`a cunoscut pe taicameu...m`au facut pe mine biggrin.gif dar bunicameu de la piatra nu vroia sa ma lase la olteni si m`au luat astfel bunicii din piatra de la 2 luni...in cl a9a am facut la un liceu la craiova dar nu am rezistat si asa ca in a10a m`am mutat inapoi l petru raresh in piatra neamt (ina tu cred ca il stii wink1.gif )
Andreea-Rodica
Cu putin talent poti scrie un scenariu de film, sau poate de telenovela! lol.gif

Pentru Bubbles (si nu numai) poze cu pantofii de dans pentru nunta la Nunti.
bubbles
mi`am alcatuit si un meniu pt maine biggrin.gif ca s`ar putea sa plec si sa stiu de acasa ce sa mananc si ce sa imi iau biggrin.gif
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
exquisa 100g 1
cartofi 2
copanele 2
maio 1
fructe 0
frisca 1
sunca100g 2
ciuperci 0
total:11.4p si sa mor daca mia stiu ce sa mananc wacko.gif dar daca ma duc la chei am cuptor si am unde sa fac ciupercile pe care le`am luat grin.gif cam ceva in genul cum le`a facut lilianab blum.gif
bubbles
`neata .. M`am cantarit si surpriza 63 kg de ce?Cred ca din cauza ca am depasit ieri...uff ce ciuda am ca nu imi explic de atat de mult deja 1 kg wacko.gif crying.gif
Nici apa nu avem si bate un vant de sa rupa copacii nu alta .
ina_ceva
Nu te mai cantari in fiecare zi pupic.gif . Incepi sa-ti faci griji pentru probleme care nu exista wink1.gif
bubbles
`Seara .Sunt speriata de cat de tare poate sa bata vantul si sa ia copacii din radacini,si tiglele sau placile de azbest de pe case cry.gif .
Azi iar am calcat stram...cu covrigei...dar gata nu mai am...nu am depasit punctele dar nici nu mai mananc pana maine .. Nu se merita sa pun meniul ca e unul din cele mia rele de pana acum crying.gif sorry.gif
himere2005
bubbles, va bagati sub pat )).gif . mai, chiar asa e de urat? cred ca vantul o sa se indrepte si spre galati. si la noi e urat, dar inca nu e furtuna smile.gif sper sa treaca cumva vremea asta sa putem iesi si noi la plimbarica in liniste
bubbles
da si noi tot asteptam de azi dimineata.Mai rau e ca a inceput sa si ploua doh.gif .Asa urat scartaie blocurile si apartamentul de ma astept sa cada din minut in minut grin.gif
ina_ceva
Stai intr-un bloc vechi?
bubbles
Sincera sa fiu nici nu stiu Ina pupic.gif
Tzutzi80
Andreea,. mi se parea mie .... sau zburai pe aici mai devreme??? w00t.gif
Lasand gluma la o parte, imi pare rau ca aveti vreme urata. Si la noi bate vantul si ploua si eu sunt singurica sub patura la calculator. Macar tu il ai pe babu naughty.gif
bubbles
`Neata pupic.gif tzutzi .Si`a mai revenit vremea afara .. de fapt e chiar cald.Acum il astept pe babu sa vina cu ficateii sa ii fac dupa reteta ta blum.gif .De acum voi intra mai des pe la Neuroni din motive .. "personale" pleasantry.gif si mai ales ca sa nu mai deranjez pe unele persoane de acolo wink1.gif asa ca ma gasiti aici wink1.gif .
ina_ceva
Eu am inceput sa nu mai prajesc ceapa desi imi placea f mult si o papam cu paine tease.gif
O toc marunt, o pun in tigaie impreuna cu putina apa si o lasa sa fiarba pana se inmoaie (si scade si apa). Aproape de sfarsit pun o lgt de ulei si asa prinde putin gust de ceapa calita wink1.gif
Cred ca asa o sa fac si pentru ficatzeii de astazi.

P.S. Nu te supara pe fetele de la neuroni, ele nu au nimic cu tine, sunt fete bune wink1.gif ; au rabufnit si ele putin, dar fiecare are momente din acestea, chiar si eu devil.gif
bubbles
eu nu pun ceapa ca nu imi place nici mie si nici babuinului wink1.gif .
Am pus l acalit ciup ,apoi ficateii si apoi sosul.Ii las la fiert juma de ora pe putin.Sa scada apa bine biggrin.gif .
A gasit babu punga de ficatei cu 3 lei punga de 500g w00t.gif

Asta e doar inceputul blum.gif .
Imagine
bubbles
Imagine
bubbles
meniu:
pulpa 3
chips 3
paine 1
branza topita 1
1/2 actimel 0.7
ficatei 2.5
ciuperci 0
sos dolmio 0.3
mamliga 2
cartofi 2
maioneza 1
sunca 50g 1
rosie 0
2 mere 0
5 lgte exquisa 0.5
o portie supa 0.8
total: 18.8 p blum.gif
Tzutzi80
Mama ce bine arata w00t.gif Acum mi s-a facut pofta. Ma duc sa ii incalzesc pe ai mei biggrin.gif
bubbles
meniu final azi:
pulpa 3
chips 3
paine 1
branza topita 1
1/2 actimel 0.7
ficatei 2.5
ciuperci 0
sos dolmio 0.3
mamaliga 2
cartofi 2
maioneza 1
sunca 50g 1
rosie 0
2 mere 0
5 lgte exquisa 0.5
o portie supa 0.8
total: 18.8p yahoo.gif
bubbles
`neata hug.gif Imagine
Aseara ca sa nu ma infrupt din ceva dulce pleasantry.gif mi-am facut frisca cu o lgta de zahar si cu o lgta de caco brumi (tip nesquik) si am observat ceva...de acum mai bine mananc de minim 18 p pt ca daca mananc prea putin cantarul imi arata cu adevarat mai putine kg dar imediat daca mananc de 20-21 p creste si arata alta greutate...de aia fluctuatile astea de kg .. azi am 62.7 kg si cred ca asa e pt ca in ultimele zile am mancat de mai mult de 18 p in fiecare zi blum.gif
bubbles
Sa pun si un meniu provizoriu:
cioco santos 3
cioco borcan 1
ficatei 2.5
ciuperci 0
sos dolmio 0.2

mamaliga 2
ton in suc propriu 2.25
cartofi 2
sunca 50g 1
carne pui(pulpa) 2
ou 2
total:18p dar inca nu sunt sigura pe ton..si poate imi fac gris cu apa .. mai vdm..si mamaliga ma gandeam sa fac din 100g apa si 20 g malai ca e multa de 2p .. ieri am mancat jumatate biggrin.gif
bubbles
Bun..am vb cu mama si cica e fff bine azi sa mananc peste...asa ca renunt la ficatei pana maine ca si asa mai am de 2 portii si mananc maine cu babu.Sa trec meniul final pt azi:
cioco santos 3
cioco borcan 1
maio 2 lgte 1
ton in suc propriu 2.25
cartofi 2
sunca 50g 1
carne pui(pulpa) 2
ou 2
gris 2
gem arovit 11lgte 1
frisca 1
iaurt yoghinos 1.5
2 rosii 0
1-Mar 0
1 lgta zahar 0
1 lgta cacao brumi 0
total:19.95p yahoo.gif
Si raportul pt saptamana asta: 136.55p din 140 p pt toata saptamana cheer.gif
Greutate variabila .. momentan 62.7 kg ..
Poate reusesc sa nu ma mai cantaresc pana vineri ,dar nu cred mai ales ca am tot timpul sub nas cantarul crazy.gif
Ma duc sa fac gris sa vad ce mi`o iesi lol.gif

Uitasem...punctajul la carnea de pui inca e variabil pleasantry.gif ca nu am cantarit`o dar nu cred ca are mai mult de 75 g o copanica..diseara dupa ce o fierb vad biggrin.gif

Uitasem sa trec punctele din sport care`s 6 la numar...dar pe care din obisnuinta nu le consum lol.gif

Si sa ma bateti la cap cuplu.gif saptamana viitoare sa ajung macar de 3 ori daca nu de 4 la sala ca apoi ma napadesc rusii si pana dupa paste sigur nu ma mai duc lol.gif
ina_ceva
Ascunde cantarul ca altfel cuplu.gif blum.gif
bubbles
Nu am unde sa il ascund blum.gif si sunt si zuza ca ma cantaresc si seara si atunci ma demoralizez total cand vad ca am cu un kg - un kg jumatate maimult decat dimineaa bang.gif
bubbles
`NEata...Eu sunt de parca am picat de pe luna.Iar nu am putut dormi ca am fost singura si mi`e frica mereu cand sunt singura bang.gif .M`am trezit sa ma duc la sala gym.gif si s`ar putea sa plecam la Chei crazy.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Pleci la Chei cu babuinu?
Daca pleci cine se mai duce la sala saptamana asta?
bubbles
Ina blum.gif plecam azi si maine venim inapoi...asta dac plecam ca inca nu ne`am hotarat naughty.gif .Acum ma duc sa ma pregat pleasantry.gif pentru sala blum.gif
Tzutzi80
Nu te vad pe net! Esti deja la sala ??? pupic.gif Sa dai din picioare 10 min si pt mine biggrin.gif marea lenesa
bubbles
Plecam la chei cheer.gif yahoo.gif .Tzutzi am fost la sala si am pedalat jumatate de ora si apoi aparate inca 20 min tease.gif .Vb maine si poate aduc si poze biggrin.gif
ina_ceva
Distractie placuta! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.