Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Tzutzi80
Petrecere frumoasa! Si sa aduci SIGUR poze pupic.gif
bubbles
Ziua pupic.gif In sfarsit acasa smile.gif .Am schimbat planurile si de la Chei am plecat la Piatra ca sa fac curatenie generala in casa si multumesc lui Dumnezeu ca am terminat in 2 zile biggrin.gif
Acum stau sa imi beau cafeaua si apoi ma apuc sa fac si aici curat biggrin.gif ca si asa am cumparat iar produse de curatat de muuulti bani crazy.gif
De mancat am mancat normal si am rupt cu dulecele dar cred ca si din cauza ca tb sa imi vina rusii bang.gif
Sper sa termin repede curatenia si opoate mai tarziu ajung si la sala .. daca nu.. maine blum.gif

Ieri am mancat un castron plin cu pui cu smantana drool.gif dar gata cu mancarea asta..oricum cantarul arata 63.4 kg w00t.gif .. eu zic ca e bine blum.gif
ina_ceva
Spor la curatenie!

Nu e nimic daca nu ajungi azi la sala; poti puncta si curatenia facuta in casa grin.gif
Pisik
Bine ai revenit Andreea!

Oricum, tu esti f cuminte in general asa ca nu se pun doua trei zile de mici abateri
bubbles
Ina pupic.gif am uitat sa itiz ic..s`a deschis Plus in Piatra .. cel de lng gara si mai incolo mai deschid unul la 1 Mai yahoo.gif
Pisik..am crezut ca rup frigiderul zilele astea..nu stiu de ce am avut asa pofte...dar de obicei de la rusi se trage pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Am fost la Plus in Bucuresti si nu mi se pare mare lucru. Adica e slab dotat in comparatie cu altele. Nu gasesti "de toate" ca sa zic asa si sortimentele care le au sunt putine. E avantajos ca e la 5-10 min departare de mine, dar atat.
bubbles
Am luat o pauza.Pai Ina eu stiam ca oricum Plusul e mai mult magazinul pensionarilor si adevarul e ca erau ff multi pensionari, fiindca restul tot din Kaufland isi faceau cump wink1.gif
bubbles
Asa..si un meniu..sa incerc sa imi revin la numarat lol.gif
ficatei 4
piure 3
mere 0
rosii 0
ceapa 0
ulei 1
iaurt milli 1.2
100g exquisa 0.2% 1.5
Actimel 1.4
cartofi 2
sunca 2
maio 1
supa 1
total:18.1 p yahoo.gif
bubbles
Uff nu mai vine babu odata ca sa mancam ca am stomacul micsorat de foame lol.gif Diseara poate il scot la un suc..depinde cum se poarta azi crazy.gif .
Pe la 5 poate ajung si la sala ca pt o ora nu mor blum.gif .Oricum am de gand sa ma duc si maine.Mi`am luat Cif Spray si sunt atatt de multumita de el ca e singurul care curata fff bine biggrin.gif .
Poate facem si poze azi dar depinde de starea in care vom fi.Dupa mancare ne uitam la un film ca am facut un DVD cu muulte filme din care o animatie care binenteles e preferata mea lol.gif .Va pup si poate mai vorbim pleasantry.gif mai tarziu sau maine ca Duminica oricum plecam iar la Chei bang.gif

Am uitat sa va spun ca avem mai bine de 5 zile decand nu am mai copt fursecuri sex.gif lol.gif si tb sa recuperam timpul pierdut
ina_ceva
Despre ce filme e vorba pe DVD-ul ala?
bubbles
Neata smile.gif m`a trezit babu sa ii fac de mancare sa ii duc la servici si apoi ma duc la sala grin.gif .
Ina ieri am vazut 2 horror :The gravedancers ,si An american haunting .Primul e super tare.Mai are Lve don`t cost a thing, Little miss sunshine si Open season blum.gif
bubbles
Uff..gata plimbarea biggrin.gif
Am fost si la sala unde am pedalat juma de ora...dar numai ata ca sunt cam fornaita si sa nu dau in raceala ill.gif
M-am cantarit si am 63.4 kg ca ieri w00t.gif desi am mancat ieri destrabalat tare..numai de meniu nu m`am tinut lol.gif .. poate`s la platou sau poate nu simte nevoia organismul sa`si traga grasimi wacko.gif dar gata cu prostiile...de azi iar incep blum.gif
Incep de azi ca de obicei cand incep de Lunea ,renunt blum.gif .
Asa ca meniul meu pt azi e:
2 felii paine 2
cioco borcan 3
actimel 1.4
iaurt milli 1.2
carne vita 135g 2.7
50g mazare congelata 0.85
exquisa 0.1% 100g 1.5
cartofi 2
sunca 50g 1
maio 1
rosii 0
ceapa 0
supa 1

total:17.65 p yahoo.gif

M`am cantarit si la sala ca sa vad daca nu cumva poate cantarul meu e rau lol.gif si ala arata 63 kg .. numai ca nu e digital biggrin.gif
bubbles
Era sa fac o boacana mai mare ca mine...am uitat cartofii pe foc si s`a dus apa si astfel mirosea a copt in casa si noroc ca m`am gandit ca bai nu imi fac cartofi copti ci fierti bang.gif .. cat pot fi de cow.gif ..
Am luat oala si am spalat`o repede si acum iar am pus la fiert alti cartofi doh.gif .. Mai greu imi e cu curatatul pleasantry.gif scz cacofonia lol.gif .Oala a ramas intacta.. doamne cat sunt de crazy.gif
Tzutzi80
lol.gif Bravo! credeam ca numai eu fac de astea wink1.gif
Lacry
'seara, Clabucel )).gif
Laptopul meu a fost stricat si dupa ce l-am reparat am reinstalat messengerul de pe yahoo, dar versiunea noua. Si am pierdut toate contactele. Ai cumva o versiune veche, sa mi-o trimiti si mie pe e-mail? Piiiizzz floare.gif
E imposibil sa refac toate contactele...
bubbles
Eu am versiunea pe care am luat`o de yahoo.com sorry.gif daca asta e buna ti`o trimit blum.gif
Eu am depasit cu punctele .. ca mi`am facut mamliga cu branzica bang.gif .. ehh asta e .. nu mai am ce face de acum lol.gif
bubbles
Sunt Koala yahoo.gif .. si acum sa ma chinui sa va pun niste poze cu peisaje din lacul Rosu si cu o lampa de aia pe petrol .. veche .. de la casa bunicilor lui babu biggrin.gif
lali
ma primesti si pe mine la tine in jurnal? pupic.gif
bubbles
Binenteles lali give_rose.gif

Lampa biggrin.gif
Imagine

Artificiile din seara cand a castigat nationala...eram acasa...pe strada l`am vazut pe Giovanni Becali..ma uitam cam crucis la el ca mi se parea cunoscut dar nu stiam de unde sa il iau lol.gif Imagine

Si acum imagini din Lacul Rosu cu peisaje...era un frig brrr Imagine

Imagine Imagine
anca veselie
foarte faine pozele!
o seara placuta pupic.gif
ina_ceva
Amintiri am si eu de la de Lacul Rosu: intr-o iarna am venit pentru cateva ore in vizita si am facut un gratar, stateam toti zgribulitzi de frig, cu mainile pe langa flacari lol.gif , a fost superba ziua aceea grin.gif
bubbles
Ufff .. m`am masat cu crema anticelulitica si mi se pare ca sunt enorma si ca am niste picioare maaari..ma mir ca imi mai vin hainele la ce burlane pleasantry.gif am In loc sa mi se para ca slabesc .. mi se pare ca ma ingras chiar daca cantarul arata altfel bang.gif ...
bubbles
~Neata .. noipleam la Chei yahoo.gif si poate acum reusim sa facem poze blum.gif
ina_ceva
Neatza!!! Sa nu vii fara poze tease.gif

WE placut !! (cat a mai ramas din el)
ina_ceva
Apropo, unde petreci de Pasti? Ne vedem si noi wink1.gif ?
Lacry
a inceput concursul... nu ne bazam pe prea multe voturi pentru ca mai e si bebe Dominic...asa ca, la neuroni nu pot sa vin cu nici o rugaminte sad.gif
bubbles
Neata hug.gif .Abia am ajuns de la matusica mea ca am dormit acolo.Azi ma duc la sala ,apoi am treaba in orash si la 4 ma duc sa il iau pe piticul matusii de la gradii bang.gif si stau cu el pana la 8 doh.gif
Sunt super ofticata ca in 2 zile...cantarul mi`a aratat cu aprox 2.5 kg mai mult.Cand am plecat la Chei m`am cantarit si la fel..63.3 kg iar a doua zi...65.5 kg blink.gif de ce?????????? crying.gif Or fi de vina rusii ca ma si simt umflata tare si la picioare se vede ca m`am cam umflat .
Am mai si aflat ca pe 14 aprilie avem o nunta .. adica sapt viit grin.gif dar daca nu scade la loc cantarul nici nu ma duc sad.gif .Ieri am tinut post .. si sper sa tinem toata saptamana ca l`am bagat pleasantry.gif si pe babu cu mine biggrin.gif .Azi mananc numai fructe.Maine imi fac legume si poate isi revine si cantarul.
Am mai patit odata asa...cand sa vina rusii ma umflasem si arata mai mult cu 2-3 kg ca in zilele precedente..iar cand m`au lovit pleasantry.gif rusii .. si `a revenit si cantarul repede biggrin.gif .E mai naspa ca am mancat numai peste la gratar si putina painica si cativa mici duminica.Deci nu am exagerat atat de tare bang.gif .
Am sa puc si poze ca am facut lol.gif numai sa nu va speriati lol.gif

Ina de Paste cred ca la Manastirea Bistrita blum.gif
anca veselie
nu intra asa in panica, sigur e de la rusi. pupic.gif nu te mai cantari si tu in fiecare zi, mai ales daca stii ca tre sa-ti vina. nu ai cum sa te ingrasi asa mult deodata hug.gif
bubbles
Eu cu piticu matusii Imagine

O capra care gresise si facuse prostii pleasantry.gif ...Intrase la oameni in curti si ca sa o impiedice avea pus un jug grin.gif Imagine
himere2005
hey bubbles, nu-ti mai fa atatea probleme ca arati bine. sa ai grija sa nu te infometezi ca dupa aia iei mai mult floare.gif
bubbles
Eu cu piticul matusii .. aveam treaba amandoi..m`am jucat cu el cu ominge de m`a pus la pamant..am ars tot ce mancasem grin.gif Imagine

Aici incercam sa fac eu ceva dar nu prea a iesit lol.gif Imagine
aki
Salut, draga,arati atit de bine.Piticul matusii nu e prea mare de luat in brate,tu mai ai de facut copii hug.gif
bubbles
Focu de tabara..la ora 10 noapte faceam gratar grin.gif
Imagine

Si ultima..restaurantul din lacul rosu unde vom face nunta smile.gif
Imagine

Multumesc himere pupic.gif
Aki piticul matusii are 4 ani dar iti scoate par alb cat e de alintat si de obraznic blum.gif
ina_ceva
Andreea, stai linistita, nu ai cum sa iei in greutate atat de mult; asteapta sa treaca rusii si abia atunci vezi wink1.gif
bubbles
Sa pun si un meniu provizoriu pt azi :
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2
total:15p yahoo.gif si acum ma intind un pic in pat pan ape la 2 cand ma duc la sala gym.gif ca am dormit cam rau azi noapte blink.gif
julyalina
pupic.gif bubbles, vad ca te-ai distrat nu gluma hug.gif
Amazoana
Bubble, imi place foarte mult restaurantul unde veti face nunta. Locul arata super!
bubbles
Hey fetele hug.gif Eu sunt la matusa grin.gif iar la pitic i`am cumparat niste snaksuri cu surprize si acum sta linistit si se joaca singur yahoo.gif
La sala nu am ajuns ca am stat la banca 3/4 ora ca e mai greu cu exprimatul in romana aici blink.gif .Poate ajunge unchiu mai repede si ajung si la sala wacko.gif .Pana acum am asa:
1 corn simplu 3p
100g fornetti cu visine 4p
2 mere 0p
7p pana acum bang.gif
bubbles
Neata...azi sunt ff matinala smile.gif .Aseara am mancat zacusca muuulta dar aveam o foame sorry.gif .. azi promit sa nu mai calc asa tare pe de laturi ,desi nu cred ca depasisem nici ieri punctele blink.gif .Incerc sa vad cat voi rezista sa tin post numai cu lichide, si azi si vineri .Diseara poate ajungem si la biserica dar sa vdm ca azi tb sa stam iar cu piticul matusii ,macar ca nu voi fi singura ca va fi si babu cu mine.Sper sa ajung si la sala macar azi wacko.gif .
Lacry
Am vazut ca te trezisei cu noaptea-n cap )).gif
Ce fata frustrata ai in poza cu piticul lol.gif Se vede ca te-a dovedit blum.gif
Ce sa-ti spun, curg pantalonii aiade pe tine. wink1.gif
Amplasamentul pentru nunta este foarte dragutz. w00t.gif Esti la inceputul "vietii", spersa ai noroc si fericire. Eu n-as mai da timpul inapoi pentru nimic in lume daca as sti ca nu pot schimba nimic. Putin momente au fost asa cum mi le-am dorit, cel putin de cand am terminat facultatea, adica de 12 ani incoace sorry.gif
Pana si aceste examene sunt un supliciu si ma enerveaza. Le dau pentru ca TREBUIE nu pentru ca vreau si imi place. huh.gif
ina_ceva
Eu nu as rezista doar cu lichide sorry.gif ; am zis ca incerc macar vineri, dar cam greu.
bubbles
Ehh ..oricum Ina eu stiam ca macar sa dejunezi fara sa mananci nimic..adica pana la pranz wink1.gif
A venit babu si a luat butelia sa o schimbe yahoo.gif .Abia ast sa simt gustul de cafea in gura lol.gif .
Lacry pupic.gif .Tu oricum esti fericita ca ai asa o bomboana ca alec flowers1.gif
De dimineata de cand m`am trezit am dat cu aspiratorul,am spalat aragazul, am spalat toate vasele care erau ,am pus la spalat si miros a cif spray pe mana de ma enerveaza lol.gif .Babu azi are tragere si cred ca iar stau singura cu piticul blink.gif .
Lacry ma dovedise pt ca eu..in locul lui daca eram si alergam pe dealurile alea cat a alergat el..cred ca faceam infarct caramida.gif
Amazoana
Neata Bubbles, fetelor, ce faceti? V-ati apucat de cocaturi?

192 Mai marele Imasului wink1.gif
bubbles
CE cocaturi dulci blum.gif E mai bine sa faci ca mine..nu coci nimic .. doar te duci in vizeta lol.gif .Samabata daca mergem la Chei fac o pasca cu ciocolata drool.gif .
A venit babu cu butelia si am bagat o cana mare de cafea yahoo.gif si acum il ast sa vina ca pe la 1 el pleaca la tragere iar eu...la sala gym.gif cheer.gif
Amazoana
Ce bine....sa stii ca asa fac si eu, ma duc din vizita in vizita blum.gif
Sa ai pofta, la cafea pupic.gif
bubbles
Nu am mai rezistat si am mancat..ca mai vreau sa ma si duc la sala si nu de alta dar sa nu cad pe acolo caramida.gif
un meniu provisoriu pana acum :
Paine 40g 2
Zacusca 2 lgte 2
piure instant 3
2lgte marg 0.6
inka 2 lgte 0.6
100g fornetti visine 4
total:12.2p yahoo.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 04-04-2007, 12:24 PM) *

Nu am mai rezistat si am mancat..ca mai vreau sa ma si duc la sala si nu de alta dar sa nu cad pe acolo caramida.gif
un meniu provisoriu pana acum :
Paine 40g 2
Zacusca 2 lgte 2
piure instant 3
2lgte marg 0.6
inka 2 lgte 0.6
100g fornetti visine 4
total:12.2p yahoo.gif

da' de ce punctezi un pct lingurita de zacusca? unsure.gif ca doar sunt legume...si ceva-ceva ulei, nu? Nu ma mai joc de-a dieta WW, in cazul asta!!! doh.gif
anca veselie
spor la sala pupic.gif
am o intrebare: daca dejunezi nu poti nici macar sa bei un suc de rosii/ portocale?
bubbles
Asa mi`au zis fetele Lacry doh.gif .Ca mi`am luat o zacusca Mandy si nu e grasa deloc .. dar blink.gif daca asa au considerat ele
Anca normal ar fi sa nu se bea lichide si sa nu se manance deloc..dar eu nurezist fara lichide deloc..doar daca sa dorm toata perioada asta de dimineata lol.gif
bubbles
Asa lene am..pe la 2 jumatate plec la sala ca apoi pe la 4 fara un sfert sa fug la gradi sa il iau pe piticul matusii blink.gif .Sper ca macar babu sa termine repede tragerea sa vina sa stea cu mine sa nu raman singura cu piticu ` doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.