Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Amazoana
225 pt pui!
bubbles
Si eu 226 blum.gif ..Hai Moaca cheer.gif cheer.gif
bubbles
Gata plec la sala .. gym.gif big.gif .. stau sa se faca fara 20 sa pot vota mocutza si o tai la bicicleta yahoo.gif .Poate mai intru pe seara de la unchiii mei de acasa wink1.gif
Amazoana
eu am votat 236!
bubbles
NEata Imagine
La noi a nins blink.gif
bubbles
Mi`au venit rusii caramida.gif si s`a schimbat si cantarul..momentan doar 63.4-63.5 kg cheer.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 05-04-2007, 11:41 AM) *

Mi`au venit rusii caramida.gif si s`a schimbat si cantarul..momentan doar 63.4-63.5 kg cheer.gif

Neata
Si la mine au venit si mi-e atat de rau.....am greturi, stari alternative de cald si frig....
bubbles
Mam certat cu babuinul.M~am saturat de toate fazele si fitzele lui.Mi`am facut bagajul si plec acasa.
Un Paste fericit va doresc !!!
Nessie
CITAT(bubbles @ 05-04-2007, 02:06 PM) *

Mam certat cu babuinul.M~am saturat de toate fazele si fitzele lui.Mi`am facut bagajul si plec acasa.
Un Paste fericit va doresc !!!
ohmy.gif Cum sa faci asa ceva? Peste putin timp aveti nunta, sunteti in pregatiri, e normal sa fie stres siu sa va intzepati mai des, dar nu cred ca e un motiv serios de despartire.
Ce s-a intamplat? hug.gif
bubbles
ba cred ca o terminam .Sunt mai multe chestii .. nu vreau sa va bat la cap cu ele.Oricum abia astept sa ajung acasa unde e liniste si pace.Iar nunta se poate contramanda .Ness pupic.gif
anca veselie
bubbles, calmeaza-te! nu lua decizii pripite! pupic.gif
Amazoana
Bubbles, te rog si eu, nu lua decizii cand esti nervoasa. pupic.gif
Du-te acasa, calmeaza-te si revino sa discutati cu calm
ina_ceva
Stiu cum e cu bagajele facute si plecat acasa; se intampla si la altii grin.gif . Linisteste-te si apoi discuta cu el; trebuie sa fitzi calmi amandoi.
hug.gif
Andreea-Rodica
Paste fericit! Lumina si caldura in suflet!
Sper sa fi lamurit problema cu babuinul.
Amazoana
Da, da si eu sper sa va fi impacat deja. Pup
crissy
Hristos a inviat!
bubbles
Neata smile.gif
Adevarat a inviat Crissy !
Si Hrisots a inviat pt restul fetelor. pupic.gif
Am fost acasa binenteles si pana la urma s`au calmat toate spiritele.Babuinul vrea ca de maine pana vineri sa mergem la brasov blink.gif la unchiusau dar eu sunt racita moarta ill.gif
Sunt suparata ca a gasit bunica sa dea catelul si eu simt ca mi se rupe inima si sufletul cand stiu ca tb sa il dam cry.gif ... nu stiu cum voi reactiona sorry.gif
De Inviere am fost la Manastirea Bistrita iar apoi acasa la matusa babuinului de la Bistrita.Va pun cateva poze si am si una cu nepotica care acum e mare si are 8 luni w00t.gif si e atat de isteata ..
Inca nu m`am cantarit dar mi`e cam frica...mai tarziu poate.
Azi se poate face curat in casa ca nu stiu daca e inca sarbatoare incat sa nu se poata face curat smile.gif
bubbles
Am mancat 2 feliute de cozonac desi nu au nici un gust din cauza racelii .. am sa punctez 10 p blink.gif poate e prea putin eusa_think.gif
si azi mai mananc asa :
Cartofi 2p
Maio 2p
Supa 2p
Si poate imi pun la fiert sau pe gratar niste carne de pui wink1.gif
Ma bag in pat ca transpir si ma doare capulde nu vad cry.gif
bubbles
Seara...sa dau si raportul..am mancat de am rupt azi sorry.gif dar sper ca maine sa reusesc sa tin numai cu lichide ca e una din fazele lunii doh.gif
Daca ma simt bine...cu siguranta tin.
Ma gandeam sa ma apuc de Yin Yang numai ca nu stiu cam ce alimente ar tb consumate.. blink.gif e mai grele pleasantry.gif pt mine crazy.gif
Oricum am de gand sa tin cateva zile numai cu legume de alea prefierte la punga .. cu orez..adik orez cu mazare si porumb blink.gif sa va d ce o iesi wink1.gif

Inca nu stim daca plecam la Brasov .. dar daca ma simt asa si maine prefer sa stau acasa decat sa mai stric ziua si la alti oameni smile.gif
dany
Hristos a inviat !!!

Spuneai de dieta asta ceva ??? Sexy o tine si mai sunt cateva fete . Sper sa te ajute . Multa , multa bafta !!!

Sper ca nu din cauza mea ai ales sa scrii mai mult in jurnal decat la neuroni ...... Eu spun ( scriu ) ce am de spus ... nu ma ascund .... si daca te-am suparat cu ceva , imi cer scuze ! Dar tare ma mai deranjeaza cand cineva intreaba de punctajul unor alimente ( aceleasi ) de 1oo de ori .... nu e vorba doar de tine !!

hug.gif si sper ca nu m-ai pus pe lista ta neagra !!
bubbles
Adevarat a inviat!
Eu aveam impresia ca tu ai ceva cu mine pokey.gif .Multumesc de site ,am citit dar am vazut apoi o alta lista pusa de Sexy parca ... dar mai bine astept sa se intoarca una din fete ca ma gandeam ca 2-3 zile sa mananc amestec de ala :orez,mazare si porumb facut in tigaie cu 1-2 lgte ulei masline si apa wink1.gif si nu stiu care`s Yin si care Yang
Multumesc de vizeta si multi pupic.gif hug.gif
dany
Ai PM , Andreea !
bubbles
Vazut Dany hug.gif pupic.gif
Neata wink1.gif .Ma simt putin mai binisor doar ca transpir foarte tare si incep sa ma doara plamanii blink.gif .Mi`e frica sa nu dau in pneumonie ill.gif .Mai tarziu plecam la BRasov...inca tb sa mai vb cu babu sa vad daca sa ma duc si eu blum.gif
anca veselie
bubbles, ai grija de tine pupic.gif vezi daca te simti in stare sa pleci, poate e mai bine sa stai cuminte sa te refaci.
nu cred ca e ok sa papi orez si cartofi.
ina_ceva
Hristos a inviat!

Sanatate multa, andreea! Poate scapi de mersul la Brasov; ti-ai menaja sanatatea wink1.gif
bubbles
Hello .. am ajuns la BRasov yahoo.gif .Vb mai pe seara ca acum ma preg sa iesim in oras biggrin.gif
bubbles
Seara .. la mine in giurnal pleasantry.gif .Am reusit sa ma mentin in puncte...dupa calculele mele .. nush cum de ca acasa e atat de greu si totusi azi am reusit eusa_think.gif .

Si am asa:
3 sarmalute mici cu carne de vita si legume 3p
salata de boeuf 8p(carnea de pui-piept si maioneza ca in rest legume de 0p)
paine 3p
ciocolata 4 patratele 2p
lamai 0p
mere 1p(extra fructe)
cozonac putin 2p
total:19p desi cred ca e cam mult la maioneza ..la salata in general eusa_think.gif
anca veselie
neatzaaa! cum e vremea la brasov? ti-a mai trecut raceala?
bubbles
Seara .. abia am ajuns..m fost la vila la unchiu babuinului si am facut treaba o gramada..de azi dimineata de la 8...simt ca`mi cad okii in gura...dar am reusit sa bagam si de un gratar si am mancat ff putin azi..maine cred ca plecam acasa.Abia astept smile.gif
Anna
hug.gif Neata Bubbles pupic.gif
Sa ai o zi vu soare!
Tzutzi80
Efervescenta!!!! Pe unde umblii, AAAA??? Ca ti se raceste cafeaua )).gif pupic.gif
bubbles
Neata .. am intrat doar sa salut ca plecam acasa la Piatra si apoi sapt viit la Craiova...asa ca vreo 2 sapt mai dau greu pe aici wink1.gif .
Ieri am venit de la Brasov si am dormit ca eram atat de obosita .. plus ca ma dor plamanii de mor ill.gif .Sambata mergem la nunta .. daca ia babu salarul azi lol.gif daca nu .. stam acasa la TV wink1.gif
Va pup dulceee pupic.gif
M`am cantarit asear si mi`a venit rau cat luasem in greutate...dar poate si de la constipatie unknw.gif .. va zic cand ma intorc din concediu pleasantry.gif
amalia0701
Vii la Craiova?
Nu punem de o intalnire aici?
Io am pe mess acelasi ID amalia0701, dar daca vrei iti trimit nr. de mobil pe privat.
pupic.gif
ina_ceva
Ai grija cu plamanii wink1.gif du-te la un doctor.
Distractie placuta la nunta daca te duci si nu uita sa vii cu poze din minivacanta ta cool.gif
anca veselie
bubbles, ai grija de tine pupic.gif ce plimbareata esti!
Tzutzi80
Fata nu ma speria! Ai grija de sanatatea ta. Iar daca te vezi cu Amalia da-i un pupicios mare si lipicios din partea mea pupic.gif cheer.gif
ina_ceva
Ai fost la nunta sau nu?
Daca te intalnesti cu amalia, neaparat sa faceti poze wink1.gif
Sa ai parte de zile insorite! give_rose.gif
bubbles
Seara yahoo.gif ... abia am timp si eu sa va salut.Sunt in Craiova.Amalia vezi ca te`am adaugat la lisat mea blum.gif .
Azi am mancat cred ca in puncte lol.gif .Am fost la spital la mama si mi`am toate analizele posibile inclusivecograf la ea lol.gif .. si toate sunt ff bune biggrin.gif
Sa pun si un meniu pleasantry.gif
2 iaurt milli 2.4
1 activia 1.4
piept pui rotisat (cu tot cu ulei eusa_think.gif daca avea ) 7p
rosii 0p
fructe 1p
250 g exquisa 3.75
chifla 2
total:17.55 p cheer.gif
Sexymom
Pup si eu o fata frumoasa. daca o vezi pe Amalia sa o pupi si din partea mea si sa fiti cumintele. pupic.gif
bubbles
Heysexy...ai aparut pe acasixca blum.gif pupic.gif .
Ce sa va mai zic...m`am cantarit azi si aveam 66 kg .. imbracata si cu stomacul plin .. ca nu am mai vizitat tronul de vreo 2-3 zile cry.gif dar mi`am luat ceai antiadipos biggrin.gif
Am fost la mama la spital si toata lumea s`a mirat cat de tare am slabit si m`au si felicitat blush.gif .

Sper totusi sa nu trec pana ajung acas de 68 kg..desi nu cred ca am cum ca mi`am umplut frigiderul de aici numai cu iaurturi slabe...cu exquisa..ca aici am gasit o gramada de sortimente drool.gif si mananc numai carne de pui..mai stii poate ma intorc mai slaba lol.gif
ina_ceva
Hei, ai o sansa sa revii acasa mai slaba, mai ales cu frigiderul plin; n-o rata pupic.gif hug.gif
O zi cat mai linistita!
bubbles
Neata yahoo.gif Mersi Ina pupic.gif
Azi suntem si noi mai liberi ca suntem singuri acasa si poate facem si firsecuri lol.gif .. just kidiing blum.gif
bubbles
Sa reactualizez si eu meniul pt ieri ca am intrebat mama mea si a zis ca sigur nu avea ulei pieptul cheer.gif
2 iaurt milli 2.4
1/2 actimel 0.7
piept pui 5
chifla 2
rosie 0
castravete 0
1-Mar 0
1 piersica 0
1/2 exquisa 3.75
1 mars 4.8
total:18.65 p yahoo.gif
bubbles
Si sa pun si un meniu provizoriu pt azi biggrin.gif
sunca 2.5
ou 2
cascaval o buc mica 2
rosii 0
pulpa 4
lipie mica 2
1/2 exquisa 3.75
maio 2lgte 1
total:17.25 p yahoo.gif
E mai greu ca nu am cantarul de alimente la mine cry.gif si tb sa aproximez smile.gif
ina_ceva
Intr-adevar, mai greu cu aproximatul. Te vei descurca daca nu papi alimente cu prea multe puncte; in felul asta, daca gresesti, nu se va vedea prea mult wink1.gif
bubbles
Stiu Ina si si`asa cred ca la pulpa e cam mult 4 p dar mai bine sa fie mai mult decat prea putin wink1.gif
Am vb cu mama si mi`a zis ca ,cauciucurile pe care le`a primit babu de la taikmeu e 3 mil buc...asa ce ne`a scutit de 12 mil date pt cauciucuri yahoo.gif
Si sa ma si laud..sa va zic ce am primit pleasantry.gif de la mama biggrin.gif
Adidasi reebook originali
tricou adidas original
saboti
balerini
2 costumase cu pantaloni(unul imi vine cam mulat dar mama a zis ca arat ff bine in el blink.gif )
o pereche pantaloni 3/4
3 bluzite tip hanorac
1 set oale inox lol.gif in gandul ca oi mai gati si eu din cand in cand
1 set cu farfurii,cesti etc

Si tb sa mergem sa imi mai iau si eu un fierbator electric,un filtru si un prajitor paine iar lui babu sa ii ia trenning si adidasi yahoo.gif
Avem asa mare noroc cu mama asta a mea .. ufff ..
buretel
cheer.gif cheer.gif ce de cadouri! imi place ordinea in care le-ai descris lol.gif alea pt gospodarit la sfarsit grin.gif
Ce faceti in Craiova? Nu te vezi si cu Amalia? pupic.gif
bubbles
Am venit ca ii face lui bunikmeu pomana de 1 an...si numai bine ca ne`am ales si cu muuulte cadouri..plus ca am vb si de nunta si suntem ff incantati grin.gif dar adev e ca cel maibine imi pare de cauciuri ca si asa nu aveam bani sa le schimbam acum..si poate vb si de uleiul de masina grin.gif ca daca tot ne`a dat tat un deget sa`i luam toata mana pana la urma nu lol.gif
ina_ceva
Sa le porti (folosesti) cu placere! wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.