Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Multumes hug.gif pupic.gif .Buretel iti dai seama ca`s maii mportante hainele decat oalele de gatit...ca si daca gatesc prea mult ma ingras si nu mai pot purta noile haine lol.gif ce explicatie crazy.gif
bubbles
Neata .. si eu la raport..ieri am mancat inghetat si un mars blush.gif dar vad ca la pantaloni si la haine in general nu se cunoaste..ba chiar parca m`am mai subtiat lol.gif .. iar visez frumos ...
bubbles
Seara .. si eu pe aici putin...ca am facut la treaba azi de .. si am si mancat putin mai mult...Oricum serios serios ma reapuc de WW Luni cand ajung in gheorgheni wink1.gif
Tzutzi80
bubulina....nu stiu cum se face ca din jurnalul tau nu primesc notificari. Si uite asa....fac ce fac si uit sa trec pe aici.
bubbles
Ziua...cam dezamagita fiindca m`am cantarit iar si mi`a aratat 67 .5 kg blink.gif de ce nu stiu...ca am mancat in puncte bang.gif .Azi am mancat un hamburg dar sec si putina placinta cu branza..dar pana maine nu mai bag nimic... poate e de la constipatie blink.gif ... oricum sunt suparata rau crying.gif
Am uitat sa va zic ca m`am tuns ieri..in scari si putin breton lol.gif .. si azi mi`am luat un serviciu de farufurii galben cu rosu .. f misto wink1.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 20-04-2007, 03:24 PM) *

Ziua...cam dezamagita fiindca m`am cantarit iar si mi`a aratat 67 .5 kg blink.gif de ce nu stiu...ca am mancat in puncte bang.gif .Azi am mancat un hamburg dar sec si putina placinta cu branza..dar pana maine nu mai bag nimic... poate e de la constipatie blink.gif ... oricum sunt suparata rau crying.gif
Am uitat sa va zic ca m`am tuns ieri..in scari si putin breton lol.gif .. si azi mi`am luat un serviciu de farufurii galben cu rosu .. f misto wink1.gif

de cate ori pe zi te cantaresti? ideal ar fi o singura data, dimineata, aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi.
nu mai fi dezamagita, maine o sa arate altfel pupic.gif

cheer.gif po-ze! po-ze! cu tunsoarea!
bubbles
Neata...azi e ziua cea mare pleasantry.gif .. e pomana de 1 an smile.gif .Tb sa plec la biserica.Aseara am mai mancat inghetata slaba cu portocale drool.gif ca am zis ca mancare solida nu mai bag ... si acum ast sa`mi vina sa ma duc la toaleta..poate scap de constipatie..oricum azi nu mananc la pomana decat ce e de reg meu

Buretel altfel nu am avut cum sa ma cantaresc aici..pt ca ai mei nu au cantar si am fost la careva lol.gif si cand am vazut 67.5kg am swoon.gif .Sper ca macar acum sa`si fi revenit si sa arate un 65 kg cheer.gif
bubbles
Ziua...am intrat si eu putin cat am timp sa`mi trag aerul.Mam cantarit azi..ca mi`am mai dat drumul la burta si arata 66kg cheer.gif . Poate totusi nu trec de 67-68 kg maxim.Prima oara l`am pus pe covor si cand m`am suit arata 74 si era sa fac stop cardiac lng el swoon.gif si apoi l`am pus pe loc drept pe parchet .. ca e de ala mecanic si mama zice ca e bun ca l`au comparat cu unul al vecinlor care au digital blink.gif
lliliana
floare.gif Salut pupic.gif Am intrat sa urez de bine shi sa imbratzishez cu drag... hug.gif
ina_ceva
Cand vii acasa? Ai reusit sa faci ceva poze pe acolo?
anca veselie
fata, ce te tot cantaresti atat? da-l incolo de cantar!!!!! o data pe sapt e suficient, deja iti sta pe creier pupic.gif
lliliana
Salut....pupacesc cu drag. pupic.gif pupic.gif pupic.gif De multe ori. hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .M`am intors acasa cheer.gif .Va povestesc mai multe mai tarziu wink1.gif
ina_ceva
cheer.gif povesti si poze, nu?
Pisik
Netza, bine ai revenit pupic.gif
bubbles
Ina poze am numai cateva facute cu telefonul dar am sa fac si la lucrurile primite sau cumparate pupic.gif
Pisik hug.gif .
bubbles
Sa va spun un secret... m`am cantarit swoon.gif si am 65.9kg bang.gif ... ehh totusi nu`i chiar atat de rau...sper ca in 2 sapt sa`mi revin in totalitate la 62 kg caramida.gif .Poate e si din cauza ca pana azi am fost constipata si balonat stinker.gif swoon.gif ..si nu mai zic ca tb sa`mi vina si rusii si o sa ma umflu ca o gogoasa lol.gif nu stiu de ce dar asa patesc cand nu ma tin de regim..imediat ma constip daca nu beau ceai verde sau zeama de varza unknw.gif

Asa si sa pun si un meniu provizoriu .. am vazut acum ca mi`am luat iaurt yoghinos cu grasime la 2.1p 100g bang.gif

actimel 1.4
ou 2
sunca curacn 100g 2.5
rosii 0
mere 0
branza exquisa simpla 100g 1
iaurt 2.1
cartofi 2
pulpa pui 2.5
maio 2 lgte 1

total: 14.5p yahoo.gif .
mai am 2 sapt si tb sa scad la 19 p ca fac 21 ani sorry.gif ... am imbatranit blum.gif
Am uitat sa va spun ca ne`au adus si notele la faculta si am un 7 ,3 de 8,3 de 9 si 3 de 10 si tb sa mai aduca o nota yahoo.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:00 PM) *

Sa va spun un secret... m`am cantarit swoon.gif si am 65.9kg bang.gif ... ehh totusi nu`i chiar atat de rau...sper ca in 2 sapt sa`mi revin in totalitate la 62 kg caramida.gif .Poate e si din cauza ca pana azi am fost constipata si balonat stinker.gif swoon.gif ..si nu mai zic ca tb sa`mi vina si rusii si o sa ma umflu ca o gogoasa lol.gif nu stiu de ce dar asa patesc cand nu ma tin de regim..imediat ma constip daca nu beau ceai verde sau zeama de varza unknw.gif

Asa si sa pun si un meniu provizoriu .. am vazut acum ca mi`am luat iaurt yoghinos cu grasime la 2.1p 100g bang.gif

actimel 1.4
ou 2
sunca curacn 100g 2.5
rosii 0
mere 0
branza exquisa simpla 100g 1
iaurt 2.1
cartofi 2
pulpa pui 2.5
maio 2 lgte 1

total: 14.5p yahoo.gif .
mai am 2 sapt si tb sa scad la 19 p ca fac 21 ani sorry.gif ... am imbatranit blum.gif
Am uitat sa va spun ca ne`au adus si notele la faculta si am un 7 ,3 de 8,3 de 9 si 3 de 10 si tb sa mai aduca o nota yahoo.gif

Felicitari pt rezultatul dietei! Babo! Auzi la ea, a imbatranit. Daca-ti dau un suuuuut....de mine ce sa mai zic?
bubbles
Mersic dulci pupic.gif .. da tu cati ani ai? blum.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:25 PM) *

Mersic dulci pupic.gif .. da tu cati ani ai? blum.gif

Inca putin si am 26 din nefericire sad.gif
bubbles
Multi inainte hug.gif .Ehh lasa ca si tu esti tanara blum.gif .
bubbles
Mi`am pus la fiert o pulpa cu cartofi si imi fac ceva gen salata biggrin.gif cu rosii si maio blum.gif iar diseara daca imi ami e foame mananc ori salata din legume si cu sunca..vad eu biggrin.gif

Prima zi .. concediu acasa la Chei am facut nsite carne pe disc biggrin.gif
Imagine
himere2005
ce mai faci puiu? mi-a fost dor de tine pupic.gif . plimbareata mai esti )).gif de abia astept pozele
bubbles
Acum ma chinui sa le incarc cu imageshack dar merge greu blink.gif
May
Bafta la dieta floare.gif
bubbles
Si mei mi`a fost dor de tine Himere..mai rarutz pe aici blum.gif

MUltam May...apropo..misto pozele cu sexy..esti frumoasa foc hug.gif
Aici suntem la gratar la CRaiova biggrin.gif
Imagine

Primul e un crin la mama in gradina..e atat de misto .. iar a doua poza e cu niste panselute batute biggrin.gif
Imagine
Imagine

Foc de gratar acasa la bunicii babuinului..undeva in munti unde e liniste si pace grin.gif
Imagine

Asta`s eu...sa nu va speriati devil.gif
Imagine
Si tot eu dimineata cu parul desprins...abia trezita si putin mahmura lol.gif
Imagine

Si de acum lucrurile primite sau cumparate.
Prima pereche..saboti din piele de la Viena de 50 E ... sunt atat de msito si au o piele atat de moale si de misto biggrin.gif
Imagine
A doua pereche balerini sau cum zic eu papuci de gravida pleasantry.gif cumparati din Real din Craiova
Imagine
Adidasi rebook originali din piele de la Viena... au fost doar 30 E blink.gif iar la noi sunt scumpi tare
Imagine

Fusta de vara de tiganca pleasantry.gif si bluza tip hanorac cu gluga dar cu maneci scurte...sunt 3 dar am pus`o numai pe asta cu alb cu rosu...Mai am una cu roz cu alb si una portocaliu - maroniu cu alb biggrin.gif
Imagine
Imagine

Gratar de bucatarie etajat si set de farfurii galbene 6 intinse,6 maimici ca de tort ,6 castronele rosii si 6 cani rosii
Imagine
Fierbator ca sa imi pot face mai usor ceaiul biggrin.gif lol.gif
Imagine

Tricou adiddas original..sunt 2 unul rosu si unul negru..unul trebuia sa fei al meu dar mi l`a sutit babu lol.gif
Imagine
Mai am un set de oale de inox dar nu am facut poze si mai are babu o geaca de blugi..si cam atat grin.gif

Si ultimul adr cel dintai .. bebele la niste prieteni de 1 an si 1 luna smile.gif
Imagine
Imagine
Pisik
Sa porti sanatoasa lucrusoarele
Bebe e un dulce
bubbles
Multumesc Pisik...nu am pus pantalonii 3/4 si blugii 3/4 ca i`am spalat lol.gif
May
Misto poze dar eu am crezut ca ai pus poze cu salata pe care o laudai la neuroni lol.gif . Sa le porti sanatoasa hug.gif
bubbles
May lol.gif la salata pleasantry.gif nu i`am mai facut poze ca nu`i cine stie ce lol.gif
ina_ceva
Sa le porti cu placere! wink1.gif pupic.gif
himere2005
mi s-a parut interesant suportul de vase suspendat...ocupa putin spatiu
tu esti mai mult adepta stilului sport cred, ca ai primit multe lucruri de gen. mi-au placut mult hanoracul in dungi cu rosu. eu zic sa-l imbraci la nunta blum.gif )).gif a...si saboteii aia moi moi smile.gif ...cand incepi achizitiile pentru nunta? si ce zici ca ne speriem...nu ne speriem deloc pupic.gif
bubbles
Himere de aia l`am si cumparat..ca am vazut la cineva si e si foarte util ca sus pui farfurii si jos pahare etc .Eu intr`adevar sunt adepta stilului sport .. si hanoracele imi plac si mie si merg perfect cu blugii 3/4.Pentru nunta cred ca din iunie incepem sa cumparamm..un lucru e sigur .. rochia mi`o iau din Craiova..
Uff mi`am adus aminte ca nu am facut poze si la costumele care mi le`am dus .. unul verde si unul crem..especial pentru nuntile si botezul care urmeaza lol.gif
bubbles
Cateva modele de rochii care`mi plac de la un magazi din Craiova:
Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Le`am trecut si la Nunti wink1.gif
bubbles
Si meniul final pt azi:
actimel 1.4
paine secara 50g 2
sunca curcan 100g 2.5
rosii 0
mere 1
2 cub branza fitness 1.4
iaurt 2.1
cartofi 2
pulpa pui 80g 2
maio 2 lgte 1

total 15.4p sorry.gif
Nu dati cu parul dar asa e cand sunt singura.uit sa mananc blum.gif
dany
Se pare ca te-ai distrat bine , Andreea !!! Pozele cu gratarul sunt mortale !!
Nu te pune pe o ureche ca ai luat doar aproape 3 kg in 3 saptamani .... mie mi se pare , totusi , mult . Pune-te pe treaba de acum incolo !!!Bafta !!

In legatura cu rochiile de mireasa :

- prima e romantica si e tare frumusica
- a 2-a e clasica
-a 3-a e ceva intre clasic si sexy ... frumusica
- a 6-a romantica
bubbles
Dany flowers1.gif multumesc de sfaturi hug.gif .Nu ma culc pe o ureche si tocmai ca azi am vazut ca mai am doar 3 luni si e nunta si tb sa slabesc pana atunci asa ca de azi m`am reapucat serios de numarat iar o zi pe saptamana tin numai cu lichide .. .In zilele cand sunt fazele lunii.Luna asta prima e miercuri 2 mai blum.gif . Mai tine careva cu mine?
dany
eusa_think.gif eusa_think.gif Fazele lunii ??????? Habar nu am de chestia asta doh.gif

Ai grija la ziua doar cu lichide !!!!!!!

In rest , multa , multa bafta !!! Vrei sa fii o mireasa frumoasa si sexy ?? Ok , ai motivul de a te tine strict de WW !!!
bubbles
Dany cica fazele lunii influenteaza foarte tare organismul si retentia acestuia de apa.Trebuie sa consumi cam 3-4 litri de lichid in acea zi ,care poate fi chiar supa dar fara sare.Eu am observat ca daca mananc mai putin atunci cand stiu ca e una din fazele lunii dau jos pana a doua zi binisor dar daca depasesc imediat se vede pe cantar.

[i]SLABESTE CU DIETA LUNII!

Postul tinut la schimbarea fazelor Lunii este o practica ce dateaza din Antichitate. Prin aceasta metoda poti scapa de circa doua kilograme pe zi si iti poti purifica organismul. Nu numai ca vei fi mai supla, dar tenul tau va deveni mai curat si mai luminos, iar eventualele edeme cauzate de retentia de apa vor disparea.
Cum procedezi
Posteste 24 de ore in timpul Lunii Noi, Primului Patrar, Lunii Pline si/sau Ultimului Patrar. Fazele Lunii ne influenteaza circa trei zile, in jurul datei indicate (vezi calendarul de la sfarsitul articolului). Cu cat fixezi ziua de post mai aproape de momentul exact al schimbarii fazei, cu atat efectele vor fi mai vizibile.

Ce este permis
In timpul postului ai voie sa consumi doar lichide, insa in cantitate mare (trei-patru litri zilnic). Este foarte important sa bei cat mai mult – dieta se bazeaza pe influenta Lunii asupra apei din organism. Sunt permise apa simpla, apa minerala, sucurile de fructe si de zarzavaturi, ceaiurile de plante. Poti bea si cate o cafea mica, dar mai slaba si foarte putin indulcita.
Ce este interzis
Nu ai voie sa consumi lapte, cappuccino si alcool. Sunt total contraindicate mesele bogate imediat inainte sau imediat dupa post.

Alternative
Daca esti foarte hotarata, poti posti in toate cele patru faze, adica patru zile pe luna. Rezultatele vor fi spectaculoase. Daca optezi doar pentru o zi sau doua, alege zilele de Luna Noua si/sau Luna Plina.
Daca iti este imposibil sa traiesti 24 de ore fara sa rontai, poti manca fructe de sezon, dar nu uita sa bei cei trei-patru litri de lichide. In ultimele doua cazuri, rezultatele vor fi bune, dar nu grozave, ca in primul caz.
IMPORTANT
Inainte sa incepi dieta Lunii, cere sfatul medicului tau. In anumite cazuri, regimul iti poate dauna (de exemplu, hipertensivii nu au voie sa consume prea multe lichide).
bubbles
[b] Fazele lunii in mai cand se cosnuma cat mai multe lichide sunt :
02 Mai Luna plina.
11 Mai Ultimul patrar
16 Mai Luna noua
24 Mai Primul patrar
bubbles
Sa postez si meniul provizoriu de maine .. sper sa ama tin de el wink1.gif ca e babu acasa si tb sa mananc blum.gif
actimel 1.4
ou 2
100g sunca curcan 2.5
iaurt yoghinos 2.1
piept pui la gratar 150g 3
maioneza light 2 lgte 1
paine secara 50g 2
exquisa 100g 1
cartofi 2
lapte 0.1% 250 ml 1.25
1 lgta cacao tip nesquik 0
total: 18.25 p
Noapte buna !!! Puricii sa va sarute crazy.gif
May
Bubule hai ca tin eu cu tine, e f interesant ce ai pus tu aici despre fazele lunii, nu atat pt slabit cat pt purificat. O sa incerc sa tin toate cele 4 zile, mai ales ca stiu un suc de fructe cu 0% materie grasa dar multivitaminizat care te pune imediat pe picioare, asa ca nu o sa imi fie rau. Hai curaj gaina ca te tai! )).gif
axe10
O gramada de lucrushoare ai primit...vezi?...si te mai plangeai ca nu te iubeste mamaica!

Intr-adevar, lucrurile de firma sunt mai ieftine afara decat aici....ca si parfumurile!

bubbles
Neata yahoo.gif .Azi cred ca mergem la gratar ca doar e 1 Mai nu biggrin.gif .Mai e putin pana pe 14 mai cand fac 21 ani sorry.gif .

Axe asa e .. stiu ca am gresit hug.gif si ca ma iubeste mult mamica mea.

Bun May..atunci maine doar lichide blum.gif si vedem apoi daca sunt rezultate ceva la cantar grin.gif .
ina_ceva
Distractie placuta la gratar!
Eu am sa petrec acasa, cu un gratarel facut in bucatarie si alaturi de babuin wink1.gif
axe10
Ina... naughty.gif naughty.gif ..gratarul e si mai bun dupa ce iti faci pofta de mancare...
bubbles
Promit ca fac poze blum.gif si vi le arat grin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 10:09 AM) *

Promit ca fac poze blum.gif si vi e le arat grin.gif

Cui? Inei?...haha...schimbam numele jurnalului atunci...
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Ina vezi ca eu`s un fel agent secret - under cover blum.gif si pot sa ma ascund oriunde asa ca poate te prind in actiune sex.gif si apoi cer mita grin.gif .
Va recomand din inima Florin Chilian - Zece give_heart.gif . Am innebunit cu melodia asta doh.gif .Gata .. ma duc sa fac curat si sa ma spal sa putem pleca la gratar .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.