Multumes .Buretel iti dai seama ca`s maii mportante hainele decat oalele de gatit...ca si daca gatesc prea mult ma ingras si nu mai pot purta noile haine ce explicatie
bubbles
19-04-2007, 09:33 AM
Neata .. si eu la raport..ieri am mancat inghetat si un mars dar vad ca la pantaloni si la haine in general nu se cunoaste..ba chiar parca m`am mai subtiat .. iar visez frumos ...
bubbles
19-04-2007, 07:40 PM
Seara .. si eu pe aici putin...ca am facut la treaba azi de .. si am si mancat putin mai mult...Oricum serios serios ma reapuc de WW Luni cand ajung in gheorgheni
Tzutzi80
19-04-2007, 08:07 PM
bubulina....nu stiu cum se face ca din jurnalul tau nu primesc notificari. Si uite asa....fac ce fac si uit sa trec pe aici.
bubbles
20-04-2007, 03:24 PM
Ziua...cam dezamagita fiindca m`am cantarit iar si mi`a aratat 67 .5 kg de ce nu stiu...ca am mancat in puncte .Azi am mancat un hamburg dar sec si putina placinta cu branza..dar pana maine nu mai bag nimic... poate e de la constipatie ... oricum sunt suparata rau Am uitat sa va zic ca m`am tuns ieri..in scari si putin breton .. si azi mi`am luat un serviciu de farufurii galben cu rosu .. f misto
buretel
20-04-2007, 03:35 PM
CITAT(bubbles @ 20-04-2007, 03:24 PM)
Ziua...cam dezamagita fiindca m`am cantarit iar si mi`a aratat 67 .5 kg de ce nu stiu...ca am mancat in puncte .Azi am mancat un hamburg dar sec si putina placinta cu branza..dar pana maine nu mai bag nimic... poate e de la constipatie ... oricum sunt suparata rau Am uitat sa va zic ca m`am tuns ieri..in scari si putin breton .. si azi mi`am luat un serviciu de farufurii galben cu rosu .. f misto
de cate ori pe zi te cantaresti? ideal ar fi o singura data, dimineata, aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi. nu mai fi dezamagita, maine o sa arate altfel
po-ze! po-ze! cu tunsoarea!
bubbles
21-04-2007, 06:48 AM
Neata...azi e ziua cea mare .. e pomana de 1 an .Tb sa plec la biserica.Aseara am mai mancat inghetata slaba cu portocale ca am zis ca mancare solida nu mai bag ... si acum ast sa`mi vina sa ma duc la toaleta..poate scap de constipatie..oricum azi nu mananc la pomana decat ce e de reg meu
Buretel altfel nu am avut cum sa ma cantaresc aici..pt ca ai mei nu au cantar si am fost la careva si cand am vazut 67.5kg am .Sper ca macar acum sa`si fi revenit si sa arate un 65 kg
bubbles
22-04-2007, 02:40 PM
Ziua...am intrat si eu putin cat am timp sa`mi trag aerul.Mam cantarit azi..ca mi`am mai dat drumul la burta si arata 66kg . Poate totusi nu trec de 67-68 kg maxim.Prima oara l`am pus pe covor si cand m`am suit arata 74 si era sa fac stop cardiac lng el si apoi l`am pus pe loc drept pe parchet .. ca e de ala mecanic si mama zice ca e bun ca l`au comparat cu unul al vecinlor care au digital
lliliana
23-04-2007, 07:47 AM
Salut Am intrat sa urez de bine shi sa imbratzishez cu drag...
ina_ceva
23-04-2007, 12:13 PM
Cand vii acasa? Ai reusit sa faci ceva poze pe acolo?
anca veselie
23-04-2007, 02:37 PM
fata, ce te tot cantaresti atat? da-l incolo de cantar!!!!! o data pe sapt e suficient, deja iti sta pe creier
lliliana
24-04-2007, 07:58 AM
Salut....pupacesc cu drag. De multe ori.
bubbles
30-04-2007, 06:29 AM
Neata .M`am intors acasa .Va povestesc mai multe mai tarziu
ina_ceva
30-04-2007, 06:57 AM
povesti si poze, nu?
Pisik
30-04-2007, 09:39 AM
Netza, bine ai revenit
bubbles
30-04-2007, 10:17 AM
Ina poze am numai cateva facute cu telefonul dar am sa fac si la lucrurile primite sau cumparate Pisik .
bubbles
30-04-2007, 12:00 PM
Sa va spun un secret... m`am cantarit si am 65.9kg ... ehh totusi nu`i chiar atat de rau...sper ca in 2 sapt sa`mi revin in totalitate la 62 kg .Poate e si din cauza ca pana azi am fost constipata si balonat ..si nu mai zic ca tb sa`mi vina si rusii si o sa ma umflu ca o gogoasa nu stiu de ce dar asa patesc cand nu ma tin de regim..imediat ma constip daca nu beau ceai verde sau zeama de varza
Asa si sa pun si un meniu provizoriu .. am vazut acum ca mi`am luat iaurt yoghinos cu grasime la 2.1p 100g
actimel 1.4 ou 2 sunca curacn 100g 2.5 rosii 0 mere 0 branza exquisa simpla 100g 1 iaurt 2.1 cartofi 2 pulpa pui 2.5 maio 2 lgte 1
total: 14.5p . mai am 2 sapt si tb sa scad la 19 p ca fac 21 ani ... am imbatranit Am uitat sa va spun ca ne`au adus si notele la faculta si am un 7 ,3 de 8,3 de 9 si 3 de 10 si tb sa mai aduca o nota
Amazoana
30-04-2007, 12:18 PM
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:00 PM)
Sa va spun un secret... m`am cantarit si am 65.9kg ... ehh totusi nu`i chiar atat de rau...sper ca in 2 sapt sa`mi revin in totalitate la 62 kg .Poate e si din cauza ca pana azi am fost constipata si balonat ..si nu mai zic ca tb sa`mi vina si rusii si o sa ma umflu ca o gogoasa nu stiu de ce dar asa patesc cand nu ma tin de regim..imediat ma constip daca nu beau ceai verde sau zeama de varza
Asa si sa pun si un meniu provizoriu .. am vazut acum ca mi`am luat iaurt yoghinos cu grasime la 2.1p 100g
actimel 1.4 ou 2 sunca curacn 100g 2.5 rosii 0 mere 0 branza exquisa simpla 100g 1 iaurt 2.1 cartofi 2 pulpa pui 2.5 maio 2 lgte 1
total: 14.5p . mai am 2 sapt si tb sa scad la 19 p ca fac 21 ani ... am imbatranit Am uitat sa va spun ca ne`au adus si notele la faculta si am un 7 ,3 de 8,3 de 9 si 3 de 10 si tb sa mai aduca o nota
Felicitari pt rezultatul dietei! Babo! Auzi la ea, a imbatranit. Daca-ti dau un suuuuut....de mine ce sa mai zic?
bubbles
30-04-2007, 12:25 PM
Mersic dulci .. da tu cati ani ai?
Amazoana
30-04-2007, 01:08 PM
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:25 PM)
Mersic dulci .. da tu cati ani ai?
Inca putin si am 26 din nefericire
bubbles
30-04-2007, 01:14 PM
Multi inainte .Ehh lasa ca si tu esti tanara .
bubbles
30-04-2007, 02:20 PM
Mi`am pus la fiert o pulpa cu cartofi si imi fac ceva gen salata cu rosii si maio iar diseara daca imi ami e foame mananc ori salata din legume si cu sunca..vad eu
Prima zi .. concediu acasa la Chei am facut nsite carne pe disc
himere2005
30-04-2007, 02:21 PM
ce mai faci puiu? mi-a fost dor de tine . plimbareata mai esti de abia astept pozele
bubbles
30-04-2007, 02:28 PM
Acum ma chinui sa le incarc cu imageshack dar merge greu
May
30-04-2007, 02:28 PM
Bafta la dieta
bubbles
30-04-2007, 02:51 PM
Si mei mi`a fost dor de tine Himere..mai rarutz pe aici
MUltam May...apropo..misto pozele cu sexy..esti frumoasa foc Aici suntem la gratar la CRaiova
Primul e un crin la mama in gradina..e atat de misto .. iar a doua poza e cu niste panselute batute
Foc de gratar acasa la bunicii babuinului..undeva in munti unde e liniste si pace
Asta`s eu...sa nu va speriati Si tot eu dimineata cu parul desprins...abia trezita si putin mahmura
Si de acum lucrurile primite sau cumparate. Prima pereche..saboti din piele de la Viena de 50 E ... sunt atat de msito si au o piele atat de moale si de misto A doua pereche balerini sau cum zic eu papuci de gravida cumparati din Real din Craiova Adidasi rebook originali din piele de la Viena... au fost doar 30 E iar la noi sunt scumpi tare
Fusta de vara de tiganca si bluza tip hanorac cu gluga dar cu maneci scurte...sunt 3 dar am pus`o numai pe asta cu alb cu rosu...Mai am una cu roz cu alb si una portocaliu - maroniu cu alb
Gratar de bucatarie etajat si set de farfurii galbene 6 intinse,6 maimici ca de tort ,6 castronele rosii si 6 cani rosii Fierbator ca sa imi pot face mai usor ceaiul
Tricou adiddas original..sunt 2 unul rosu si unul negru..unul trebuia sa fei al meu dar mi l`a sutit babu Mai am un set de oale de inox dar nu am facut poze si mai are babu o geaca de blugi..si cam atat
Si ultimul adr cel dintai .. bebele la niste prieteni de 1 an si 1 luna
Pisik
30-04-2007, 03:02 PM
Sa porti sanatoasa lucrusoarele Bebe e un dulce
bubbles
30-04-2007, 03:03 PM
Multumesc Pisik...nu am pus pantalonii 3/4 si blugii 3/4 ca i`am spalat
May
30-04-2007, 03:03 PM
Misto poze dar eu am crezut ca ai pus poze cu salata pe care o laudai la neuroni . Sa le porti sanatoasa
bubbles
30-04-2007, 03:04 PM
May la salata nu i`am mai facut poze ca nu`i cine stie ce
ina_ceva
30-04-2007, 03:24 PM
Sa le porti cu placere!
himere2005
30-04-2007, 03:33 PM
mi s-a parut interesant suportul de vase suspendat...ocupa putin spatiu tu esti mai mult adepta stilului sport cred, ca ai primit multe lucruri de gen. mi-au placut mult hanoracul in dungi cu rosu. eu zic sa-l imbraci la nunta a...si saboteii aia moi moi ...cand incepi achizitiile pentru nunta? si ce zici ca ne speriem...nu ne speriem deloc
bubbles
30-04-2007, 03:40 PM
Himere de aia l`am si cumparat..ca am vazut la cineva si e si foarte util ca sus pui farfurii si jos pahare etc .Eu intr`adevar sunt adepta stilului sport .. si hanoracele imi plac si mie si merg perfect cu blugii 3/4.Pentru nunta cred ca din iunie incepem sa cumparamm..un lucru e sigur .. rochia mi`o iau din Craiova.. Uff mi`am adus aminte ca nu am facut poze si la costumele care mi le`am dus .. unul verde si unul crem..especial pentru nuntile si botezul care urmeaza
bubbles
30-04-2007, 05:15 PM
Cateva modele de rochii care`mi plac de la un magazi din Craiova:
Le`am trecut si la Nunti
bubbles
30-04-2007, 10:24 PM
Si meniul final pt azi: actimel 1.4 paine secara 50g 2 sunca curcan 100g 2.5 rosii 0 mere 1 2 cub branza fitness 1.4 iaurt 2.1 cartofi 2 pulpa pui 80g 2 maio 2 lgte 1
total 15.4p Nu dati cu parul dar asa e cand sunt singura.uit sa mananc
dany
30-04-2007, 10:56 PM
Se pare ca te-ai distrat bine , Andreea !!! Pozele cu gratarul sunt mortale !! Nu te pune pe o ureche ca ai luat doar aproape 3 kg in 3 saptamani .... mie mi se pare , totusi , mult . Pune-te pe treaba de acum incolo !!!Bafta !!
In legatura cu rochiile de mireasa :
- prima e romantica si e tare frumusica - a 2-a e clasica -a 3-a e ceva intre clasic si sexy ... frumusica - a 6-a romantica
bubbles
30-04-2007, 11:00 PM
Dany multumesc de sfaturi .Nu ma culc pe o ureche si tocmai ca azi am vazut ca mai am doar 3 luni si e nunta si tb sa slabesc pana atunci asa ca de azi m`am reapucat serios de numarat iar o zi pe saptamana tin numai cu lichide .. .In zilele cand sunt fazele lunii.Luna asta prima e miercuri 2 mai . Mai tine careva cu mine?
dany
30-04-2007, 11:07 PM
Fazele lunii ??????? Habar nu am de chestia asta
Ai grija la ziua doar cu lichide !!!!!!!
In rest , multa , multa bafta !!! Vrei sa fii o mireasa frumoasa si sexy ?? Ok , ai motivul de a te tine strict de WW !!!
bubbles
30-04-2007, 11:11 PM
Dany cica fazele lunii influenteaza foarte tare organismul si retentia acestuia de apa.Trebuie sa consumi cam 3-4 litri de lichid in acea zi ,care poate fi chiar supa dar fara sare.Eu am observat ca daca mananc mai putin atunci cand stiu ca e una din fazele lunii dau jos pana a doua zi binisor dar daca depasesc imediat se vede pe cantar.
[i]SLABESTE CU DIETA LUNII!
Postul tinut la schimbarea fazelor Lunii este o practica ce dateaza din Antichitate. Prin aceasta metoda poti scapa de circa doua kilograme pe zi si iti poti purifica organismul. Nu numai ca vei fi mai supla, dar tenul tau va deveni mai curat si mai luminos, iar eventualele edeme cauzate de retentia de apa vor disparea. Cum procedezi Posteste 24 de ore in timpul Lunii Noi, Primului Patrar, Lunii Pline si/sau Ultimului Patrar. Fazele Lunii ne influenteaza circa trei zile, in jurul datei indicate (vezi calendarul de la sfarsitul articolului). Cu cat fixezi ziua de post mai aproape de momentul exact al schimbarii fazei, cu atat efectele vor fi mai vizibile.
Ce este permis In timpul postului ai voie sa consumi doar lichide, insa in cantitate mare (trei-patru litri zilnic). Este foarte important sa bei cat mai mult – dieta se bazeaza pe influenta Lunii asupra apei din organism. Sunt permise apa simpla, apa minerala, sucurile de fructe si de zarzavaturi, ceaiurile de plante. Poti bea si cate o cafea mica, dar mai slaba si foarte putin indulcita. Ce este interzis Nu ai voie sa consumi lapte, cappuccino si alcool. Sunt total contraindicate mesele bogate imediat inainte sau imediat dupa post.
Alternative Daca esti foarte hotarata, poti posti in toate cele patru faze, adica patru zile pe luna. Rezultatele vor fi spectaculoase. Daca optezi doar pentru o zi sau doua, alege zilele de Luna Noua si/sau Luna Plina. Daca iti este imposibil sa traiesti 24 de ore fara sa rontai, poti manca fructe de sezon, dar nu uita sa bei cei trei-patru litri de lichide. In ultimele doua cazuri, rezultatele vor fi bune, dar nu grozave, ca in primul caz. IMPORTANT Inainte sa incepi dieta Lunii, cere sfatul medicului tau. In anumite cazuri, regimul iti poate dauna (de exemplu, hipertensivii nu au voie sa consume prea multe lichide).
bubbles
30-04-2007, 11:23 PM
[b] Fazele lunii in mai cand se cosnuma cat mai multe lichide sunt : 02 Mai Luna plina. 11 Mai Ultimul patrar 16 Mai Luna noua 24 Mai Primul patrar
bubbles
30-04-2007, 11:48 PM
Sa postez si meniul provizoriu de maine .. sper sa ama tin de el ca e babu acasa si tb sa mananc actimel 1.4 ou 2 100g sunca curcan 2.5 iaurt yoghinos 2.1 piept pui la gratar 150g 3 maioneza light 2 lgte 1 paine secara 50g 2 exquisa 100g 1 cartofi 2 lapte 0.1% 250 ml 1.25 1 lgta cacao tip nesquik 0 total: 18.25 p Noapte buna !!! Puricii sa va sarute
May
01-05-2007, 12:34 AM
Bubule hai ca tin eu cu tine, e f interesant ce ai pus tu aici despre fazele lunii, nu atat pt slabit cat pt purificat. O sa incerc sa tin toate cele 4 zile, mai ales ca stiu un suc de fructe cu 0% materie grasa dar multivitaminizat care te pune imediat pe picioare, asa ca nu o sa imi fie rau. Hai curaj gaina ca te tai!
axe10
01-05-2007, 08:43 AM
O gramada de lucrushoare ai primit...vezi?...si te mai plangeai ca nu te iubeste mamaica!
Intr-adevar, lucrurile de firma sunt mai ieftine afara decat aici....ca si parfumurile!
bubbles
01-05-2007, 09:04 AM
Neata .Azi cred ca mergem la gratar ca doar e 1 Mai nu .Mai e putin pana pe 14 mai cand fac 21 ani .
Axe asa e .. stiu ca am gresit si ca ma iubeste mult mamica mea.
Bun May..atunci maine doar lichide si vedem apoi daca sunt rezultate ceva la cantar .
ina_ceva
01-05-2007, 09:06 AM
Distractie placuta la gratar! Eu am sa petrec acasa, cu un gratarel facut in bucatarie si alaturi de babuin
axe10
01-05-2007, 09:08 AM
Ina... ..gratarul e si mai bun dupa ce iti faci pofta de mancare...
bubbles
01-05-2007, 09:09 AM
Promit ca fac poze si vi le arat
axe10
01-05-2007, 09:12 AM
CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 10:09 AM)
Promit ca fac poze si vi e le arat
Cui? Inei?...haha...schimbam numele jurnalului atunci...
ina_ceva
01-05-2007, 09:29 AM
bubbles
01-05-2007, 09:32 AM
Ina vezi ca eu`s un fel agent secret - under cover si pot sa ma ascund oriunde asa ca poate te prind in actiune si apoi cer mita . Va recomand din inima Florin Chilian - Zece . Am innebunit cu melodia asta .Gata .. ma duc sa fac curat si sa ma spal sa putem pleca la gratar .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.