Bubbles, eu observ ca tu cam faci greselile pe care le faceam si eu. Nu zic ca nu le-as mai face sau ca nu o sa le mai fac, ca deh...nu pot sa promit asa ceva dar ma simt datoare sa te avertizez:
- nu cred ca probl sunt cartofii, ci faptul ca ii papi zilnic; de ce nu papi tu 1-2 felii paine secara dimineata si la pranz ca sa fii mai satula?
-abuzezi de crema de branza gen exquisa cum faceam si eu; cutia de 500 gr cu vanilie, cafea sau fructe era gata in maxim 2 zile
-de ce nu papi ceva mai consistent si, ce-i drept, mai plicticos adica o salata mare din de toate cu 1-2 felii paine si ton sau pui sau vita, paste (eu voi merge pe integrale cand voi avea voie) cu sunca desupra si un pic de cascaval si bagate la cuptor ca un fel de budinca
-incearca sa nu mai papi dulce zilnic, chiar si putin (cine vorbea

), pastreaza placerea pt week-end!
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu stiu daca eu sunt in masura sa dau sfaturi avand in vedere trecutul meu si faptul ca acum nu slabesc deloc, dar simt totusi ca regimul asta ma ordoneaza putin, cu 3 mese si 2 gustari, 2 salate consistente pe zi, carne atat cat trebe, un pic de painica, iaurtel pe care il indulcesc dupa plac, are cam tot ce ii trebe regimu asta al meu, pacat ca mi s-a luat mie de mancate dietetic, yack