Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat angry2.gif .Asa nervi am ca al meu cantar arata 64.5kg iar mad.gif si imi vine sa dau cu el de pamant.Ma gandesc ca poate retin apa de la anticonceptionale ca la haine nu se vede ca m`as fi ingrasat.
Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui pleasantry.gif asa ca de acum anunt oficial MIERCURI zi de cantar iar in rest treaba lui grin.gif si gata cu cartofii si cerealele si cu exquisa in cantitati mai mici pana la nunta ... poate ajung si eu la 57 kg doh.gif .
Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor bang.gif .. dar poate mi se pare lol.gif .
PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? flowers1.gif .Scuzati ca am scris atat de mult da`s nervoasa rau wink1.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 09:45 AM) *

Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat angry2.gif .Asa nervi am ca al meu cantar arata 64.5kg iar mad.gif si imi vine sa dau cu el de pamant.Ma gandesc ca poate retin apa de la anticonceptionale ca la haine nu se vede ca m`as fi ingrasat.
Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui pleasantry.gif asa ca de acum anunt oficial MIERCURI zi de cantar iar in rest treaba lui grin.gif si gata cu cartofii si cerealele si cu exquisa in cantitati mai mici pana la nunta ... poate ajung si eu la 57 kg doh.gif .
Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor bang.gif .. dar poate mi se pare lol.gif .
PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? flowers1.gif .Scuzati ca am scris atat de mult da`s nervoasa rau wink1.gif

Bubbles, neatza!
Draga mea, te agiti prea mult, crede-ma! Ai facut din cantarul asta un scop in viata, da-l naibii! Daca tu te simti bine, te simti usoara, daca hainele vin ok pe tine, de ce Dumnezeului te mai agiti?
Doar ca sa arate acul ala nenorocit nu stiu ce valoare???? Hai sa ne revenim! Si eu sunt sclava lui, dar eu sunt la inceput, eu am facut multe greseli pe care le platesc acum printr-nu ritm f lenes de slabire, dar daca simt hainele o idee mai lejere pe mine si mi se pare mie in oglinda ca s-au mai subtiat depozitele de pe solduri e ok!
Tu ai slabit f multe kg, nu cred ca e cazul acum sa iti pui nu stiu ce ambitie sa scazi sub X valoare. Multumeste-te cu ceea ce ai obtinut, tine un regim sanatos, redu pastele si cartofii, prefera in schimb salatele cu cate 1-2 feliute de paine, mananca iaurt simplu cu indulcitor si scortisoara in loc de Exquisa (bin, poti sa mai bagi si cate unul cu fructe din cand in cand) si mai ales nu te mai stresa! Arati ok, nu e cazul, believe me!

Hai, arunca cantarul pe geam, scutura-te putin si bucura-te de viata

Moooama, da buna sunt la sfaturi tease.gif
axe10
Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic....

Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti!
bubbles
Mersi Axe pupic.gif hug.gif .Mie imi place tare de tine si de Dany ca sunteti ffff directe ... un fel de bossi pt noi astea mai mici si mai nestiutoare big_boss.gif .
Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare blush.gif ca e ziua mea fool.gif si cred ca am si eu voie pleasantry.gif sa`mi satisfac poftele.Abia astept sapt viit sa`mi iau bicicleta ca in fiecare seara am sa pedalez pe putin cate 10 km si am sa incerc de 2 pe sapt sa fac si exercitii pe salteaua noua de sport pe care mi`am luat`o yahoo.gif gym.gif .
Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic blush.gif si am sa iau si muuuuulte fructe la mine si niste iaurt inghetat pe post de inghetata wink1.gif iar cartofi nu mai pun gura pana la nunta. vava.gif si am sa mananc zilnic 2-3 felii de paine graham decat cartofi sau paste .
Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma pokey.gif daca gresesc undeva.
Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina .
anca veselie
bubbles acum vin eu cu nuiaua!!!!!!!! intai zici ca ai miercuri zi de cantar, apoi zici ca te cantaresti duminica!!!! nu sunt de acord!!!
bubbles
Am gresit bang.gif .Din viteza am scris asa si ca ma gandeam la duminica lol.gif .
Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai cry.gif vreau si eu blum.gif

Vroiam sa spun MIERCURI !!!!!
axe10
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 11:39 AM) *

Mersi Axe pupic.gif hug.gif .Mie imi place tare de tine si de Dany ca sunteti ffff directe ... un fel de bossi pt noi astea mai mici si mai nestiutoare big_boss.gif .
Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare blush.gif ca e ziua mea fool.gif si cred ca am si eu voie pleasantry.gif sa`mi satisfac poftele.Abia astept sapt viit sa`mi iau bicicleta ca in fiecare seara am sa pedalez pe putin cate 10 km si am sa incerc de 2 pe sapt sa fac si exercitii pe salteaua noua de sport pe care mi`am luat`o yahoo.gif gym.gif .
Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic blush.gif si am sa iau si muuuuulte fructe la mine si niste iaurt inghetat pe post de inghetata wink1.gif iar cartofi nu mai pun gura pana la nunta. vava.gif si am sa mananc zilnic 2-3 felii de paine graham decat cartofi sau paste .
Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma pokey.gif daca gresesc undeva.
Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina .

Sunt cu ochii pe tine sa stii....sa te puna necuratul sa te urci pe cantar pana miercuri....ca o sa faci rochie de mireasa cu mult, mult material!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 11:04 AM) *

Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic....

Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti!

Exact asa si la mine. Si asa ma oftic. Noroc pleasantry.gif ca stau la patru si mai fac ceva miscare....... tease.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 11:51 AM) *

Am gresit bang.gif .Din viteza am scris asa si ca ma gandeam la duminica lol.gif .
Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai cry.gif vreau si eu blum.gif

Vroiam sa spun MIERCURI !!!!!

okok. dar sunt cu ochii pe tine pupic.gif
baga mult sport si scapa de cartofii aia odata!
si pe 16 tinem impreuna!
bubbles
Meniul pt azi pana acum :
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25
1 lgta cacao 0

125g carne vita 2
legume 1
fructe 1
graham 50g 2
mazare 150g 1.5
2lgte maio light 1

total:11.15p yahoo.gif iar diseara capsuni drool.gif .
Imi fac salata din 2 rosii,1castravete,carne de vita fiarta,mazare si 2 lgte de maio cheer.gif

Aaaaa si graham blum.gif
bubbles
Meniu final azi :
1 actimel 1.4

1 lgta cacao 0
iaurt zuzu fructe 200ml 2.6
125g carne vita 2
legume 1
fructe 1
graham 50g 2
mazare 150g 1.5
2lgte maio light 1
ton in suc propriu 130g 2.25
alune 3
total:17.75 p yahoo.gif Am rezistat fara cartofi.In seara asta am mancat ton cu rosie yahoo.gif .Si iaurt zuzu cu visine.Eatat de bun drool.gif N`am crezut pana nu m`am convins singura blink.gif
axe10
Sa inteleg ca maio light ai pus peste ton?
bubbles
Neata yawn.gif .Axe peste salata de la pranz am pus maio .. tonul l`am mancat gol cu o rosie wink1.gif .Mai tarziu ma apuc de facut tortul grin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 12-05-2007, 10:14 AM) *

Neata yawn.gif .Axe peste salata de la pranz am pus maio .. tonul l`am mancat gol cu o rosie wink1.gif .Mai tarziu ma apuc de facut tortul grin.gif

Ce tort faci?
bubbles
Am cumparat blat,creme ,frisca,capsuni .. inca nu stiu ce sa pun...ma mai gandesc grin.gif

Meniu Mic Dejun grin.gif
ou 2
sunca 115g curcan 2.85
paine graham 50g 2
frisca light 2.5
capsuni 0
total:9.35 p yahoo.gif
bubbles
Ma apuc de gatit dance3.gif .Fac rafaello si un fel de cremsmit .. in loc de foi pun 2 straturi de piscoturi grin.gif
bubbles
Buuun .. gata .. am facut 3 bucatide cremsmit-tiramisu lol.gif .
Am pus un strat de cate 4 piscoturi ,le`am insiropat cu capuccino si am pus un strat gros de crema (de la Dr Oetker cumparat praf) .Peste am pus inca un strat de piscoturi,le`am insiropat si apoi iar crema grin.gif iar pt aspect le`am stropit cu cacao praf blum.gif .Sper sa fie buna maine ca acum le`am pus la rece wink1.gif .
Pun poze cu astea 3 si ma apuc de rafaello si poai tortul dance3.gif

Nu`mi merge imageshack asa ca le pun normal mad.gif .
Tocmai mi`am dat seama ca nu am zahar pudra si alune.Am uitat sa iau bang.gif asa ca rafaello raman pe dimineata sa le fac .
bubbles
Gata si Rafaello yahoo.gif cheer.gif .De acum tortul .2 poze cu rafaello
Imagine
Imagine

Mi`am facut curaj si am coborat de am luat din alta parte alune si zahar pudra.Am gustat si eu 1 rafaello si alune sorry.gif .Nu dati cu bata sorry.gif fool.gif

Scuzati peisajul din spate.Uitasem sa fac poze si le`am pus rpd pe un scaun sa le fac poze iar in spate este cadrul pt intins rufe wink1.gif
bubbles
Gata si tortul yahoo.gif .Nu a iesit cine stie ce .. ca cel de cumparat dar macar stiu ca e facut de manutza mea grin.gif .

Imagine

Imagine
Imagine
bubbles
Sa adaug si meniul final si apoi ma arunc in cada dupa care somn de voie yawn.gif .Asa ma doare spatele bag.gif .
ou 2
sunca 115g curcan 2.85
paine graham 50g 2
frisca light 1
capsuni 0
mazare 100g 1
piept pui 4
rosii 0
castravete 0
maio 2 lgte 1
rafaello 0.5
alune 2
crema degustat 1
iaurt zuzu 2.6
total:19.95 p
Tulip
Totul arata fff. bine!Bravoooooo! cheer.gif cheer.gif
Anna
miamii..arata super super totul. bomboanele arata super delocios. sa ne trimiti si noua una pupic.gif
axe10
La multi ani si aici!...chiar azi e ziua ta ca nu e marcat de oneden...sau nu ai scris ziua de nastere la profil....

Dulciurile arata delicios...dac vrei sa faci tiramisu adevarat(un pic mai scumputz o sa-ti scriu reteta italieneasca de la mama lor).
bubbles
Neata Axe yahoo.gif .Maine e ziua mea grin.gif .E notat in calendar blum.gif Ma preg sa plec.Ne vedem maine la raport dance3.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 13-05-2007, 08:27 AM) *

Neata Axe yahoo.gif .Maine e ziua mea grin.gif .E notat in calendar blum.gif Ma preg sa plec.Ne vedem maine la raport dance3.gif

Dupa ce am scris am vazut in jurnalul Amaliei ca e luni...oricum distractie placuta!
Pisik
LA MULTI ANI! fata frumoasa! give_rose.gif
Sa ai parte de o nunta ca in povesti si de o viata frumoasa si luminoasa, alaturi de babu al tau pupic.gif
Si nu te mai stresa de cantar, azi iti dau eu voie sa papi o felie de tort (papa si pt mine blum.gif )

Te pupic dulce pupic.gif
anca veselie
floare.gif pupic.gif LA MULTI ANI!!!!!!!!!
iti doresc sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o nunta minunata si o casnicie frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu.
LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa si fericita, toate dorintele sa ti se implineasca give_rose.gif
amalia0701
La multi ani! give_rose.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif sunt very happy .
Pisik acum am mancat un pic de tort dar nu ma mai ating de el fool.gif .E super super bun ... nici nu`mi vine sa cred ca`i facut de mine huh.gif .
Ieri am mancat putina painica ca dimineata mi`am luat niste sunca de pui si niste felii de hochland normale iar la pranz am mancat 2 mici si o pulpa si atat yahoo.gif .Nici nu ma urc pe cantar ca sa ma supar degeaba sorry.gif .
Pisik
CITAT(bubbles @ 14-05-2007, 01:43 PM) *

Ziua yahoo.gif .Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif sunt very happy .
Pisik acum am mancat un pic de tort dar nu ma mai ating de el fool.gif .E super super bun ... nici nu`mi vine sa cred ca`i facut de mine huh.gif .
Ieri am mancat putina painica ca dimineata mi`am luat niste sunca de pui si niste felii de hochland normale iar la pranz am mancat 2 mici si o pulpa si atat yahoo.gif .Nici nu ma urc pe cantar ca sa ma supar degeaba sorry.gif .

Da-l incolo de cantar! Bucura-te de ziua ta!
ina_ceva
La multi ani, andreea! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, tiza mea draga! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o nunta ca-n povesti! floare.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Multumesc Andreea si Ina (credeam ca ai patit ceva de nu ai mai intrat pe la mine de atat timp blink.gif )
De azi ma apuc serios de dieta..dar nu de Ww ca tb sa o mai schimb neaparat.Ma apuc de ceva bazat primele 2 saptamanai numai pe proteine animale .

ETAPA I- 2 SAPTAMANI

• CARNE - fara restrictie de cantitate , gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe
• MEZELURI - fara restrictie de cantitate
• OUA - 1/ZI
• BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

REGULI GENERALE :
1. 5 MESE/ZI
2. NU SE MANANCA INTRE MESE
3. NU SE SARE PESTE MESE
4. NU SE BEA LICHID IN TIMPUL MESEI

PERMISE
LICHIDE: -apa, apa plata , minerala ,carbogazoasa, sifon , ceai , cafea (total 2-3 litri/zi)
(INTERZIS –bauturi de gen COCA COLA, PEPSI….ETC)

INDULCITORI : -ARTIFICIALI, CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS –hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)

CANTAR -SAPTAMANAL

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi- o ora ½ mers pe jos-15 min. gimnastica/zi
ETAPA II- 9 ZILE

3 ZILE
• FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
• LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
• LACTATE PROASPETE -400 G/ZI

Toate acestea trebuiesc mancate in 5 mese/zi

FRUCTE PERMISE:orice in afara de : castane, mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate , smochine, stafide, curmale ,etc ; nuci , alune, fistic , semnite
LEGUME , ZARZAVATURI PERMISE :orice in afara de: sfecla rosie, cartofi , linte , porumb , fasole uscata, mazare , dovleac , masline
LACTATE PERMISE : lapte , chefir , cas , lapte batut, iaurt, sana, branza de vaci , branza de casa , Mozzarella si Ricotta.

INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie
LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei
FRUCTE –sa se consume separat , nu ca desert ci ca gustari

6 ZILE –CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

ETAPA III-12 ZILE
3 ZILE
-2 oua/zi; 100g. Branzeturi nefermentate
sau
-1 ou/zi; 200g. Branzeturi nefermentate
Se adauga 2 mese/zi de legume cu pigment verde fara restrictii de cantitate (spanac, urzici, castravete, varza alba, dovlecei , fasole verde, conopida, brocolli , ciuperci , vinete, gulii , ceapa verde , usturoi verde, andive)

3 ZILE
CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

3 ZILE
FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE, MEZELURI(+ - un ou)-fara restrictie de cantitate
ETAPA a IV-a-13 ZILE

2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUMEfara restrictie de cantitate
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe
La o singura masa a zile o salata verde , ardei verde si varza alba.

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

1 ZI
LACTATE proaspete-500 G/ZI

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe

ETAPA a V-a-8 ZILE
CATE MESE DORESTI PE ZI , FARA RESTRICTIE DE CANTITATE

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
1 ZI
LACTATE proaspete
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI +- un OU/zi

ETAPA a VI-a-10 ZILE
2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUME
LACTATE proaspete-400 G/ZI
8 ZILE ALTERNATIV:
- o zi –fructe , legume , salate
- o zi –carne slaba( la o masa o salata)

TOTAL 66 ZILE

Intre timp am sa si numar punctele ca sa mananc ce trebuie dar sa nu depasesc nici cele 19 de la WW wink1.gif
Meniul pt azi:
carne vita 125g 2
crenvusti pui 50g 4
2 felii fitness 2
cascaval 30g 2.5
sardina 4
sunca pui 100g 2.5
ou 2
total:19p yahoo.gif .nu stiu sigur daca e punctat bine la sardine ca nu stiu ce punctaj are sorry.gif
ina_ceva
Sper sa-ti reuseasca dieta asta wink1.gif
bubbles
Ina cate puncte au sardinele in suc propriu .. nu stii?
ina_ceva
Cauta pe google sardine si calorii si vezi ce gasesti grin.gif
In liste nu am asa ceva unsure.gif
bubbles
Incerc poate gasesc ceva ceva .Dar tb si numarul de lipide huh.gif

Ori nu stiu eu ce sa caut..ori is stupid.Las asa 4 p la conserva grin.gif
Pisik
Bubbles, ai grija cu regimul asta; fara legume mie nu imi suna ok; de fructe nu mai zic, dar hai sa zicem ca 2 sapt nu mori; dar fara legume nu e sanatos; babu al meu mananca tot hiperproteic si hipoglucidic, dar mananca carne cu salata.
bubbles
Stiu pisik dar macar o saptamana sa ma deconectez de la legume si apoi o sa le introduc inapoi in alimentatie wink1.gif
anca veselie
pupic.gif bubbles spor la noua cura.
dar maine mai tii cu lichidele?
ina_ceva
Eu am mancat saptamana trecuta numai friptura la cuptor (fara ulei- cu vin) cu salata si ca gustare am mancat fructe; am dat jos 1kg. Eu zic sa incerci si tu sa mananci asa, mai sanatos, mai simplu, fara chestii de genu: iaurt cu fructe sau cremele de branza din comert, salate gata pregatite.

Daca o saptaman nu reusesti sa dai jos macar 1kg, atunci incerci altceva wink1.gif
bubbles
Mersi Ina hug.gif .Anca la fazele lunii o sa mai tin numai la luna noua si luna plina wink1.gif .Asa ca maine sunt si eu la lichide blum.gif
anca veselie
bineeee. eu am de gand sa beau apa, ceai verde+ fructe, niste suc de rosii si niste suc de ananas sau portocale. tu ce planuiesti? si de cand o incepem exact?
bubbles
Eu beau ceai verde seara iar in timpul zilei am sa`mi pun 2 sticle cu apa minerala cu lamaie ca sa fiu sigura ca consum minim 4l wink1.gif .Eu incep pleasantry.gif de diseara dupa ora 18 ca atunci mananc ultima oara blum.gif
anca veselie
adica vrei sa papi maine dupa ora 18?
bubbles
Nu nu nu ..pap ultima oara azi la 18 blum.gif si maine toata ziua cu lichide.De mancat mai mananc abia poimaine de dieta lol.gif
bubbles
Plec acasaaaaa yahoo.gif .Abia astept ca asa m`am plictisit cry.gif
anca veselie
nu mai inteleg nimic. acasa unde? cu babu sau fara?
ina_ceva
Acasa la piatra?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.