Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
axe10
Eu nu am inteles mare lucru din dieta aia a ta...nu stiu de unde ai luat-o dar e prea complicat pt mine...oricum iti doresc succes...
emu
CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 04:12 AM) *

Incerc poate gasesc ceva ceva .Dar tb si numarul de lipide huh.gif

Ori nu stiu eu ce sa caut..ori is stupid.Las asa 4 p la conserva grin.gif

pt 2 sardine - 24 grame:
Calories 50
Calories from Fat 25 % Daily Value*
Total Fat 2.7g 4%
Saturated Fat 0.4g 2%
Polyunsaturated Fat 1.2g
Monounsaturated Fat 0.9g
Cholesterol 34mg 11%
Sodium 121mg 5%
Total Carbohydrates 0.0g 0%
Protein 5.9g

* Based on a 2000 calorie diet
bubbles
Hello yahoo.gif .Nu am mai putut tine dieta aia ca mi s`a facut rau la un moment dat asa ca tot WW ramane de baza.Nu stiu cand mai apuc sa intru ca la noi la Piatra e renovare.Am pus usa si maine sa vb de termopan si apoi varuit .. ufff ...
Cu kg cred ca stau bine.Mi`am luat un costumas de la mama pe mine marimea 40 si imi sta super grin.gif si mai e si crem lol.gif .Fac poze si o sa vi le arat.de acum intram in focul pregatirilor si cred ca imi va aduce babu comp acasa sapt viitoare si pun net la loc.
Am dat catelu si`s cam suparata sorry.gif dar imi trece sper blum.gif
ina_ceva
Buna andreea!
Spor la curatenie grin.gif De ce ai dat catzelul?
Amazoana
De ce ai dat cainele??????????????????? blink.gif
Andreea-Rodica
Spor la treaba!
bubbles
Ziua yahoo.gif .Sunt la o prietena si am timp de vb pleasantry.gif putin.Catelul l`am dat ca era mare tare si rodea tot .. de la scaun pana la papuci sad.gif si mai ales ca ne`am apucat de facut curat.Cu dieta stau bine yahoo.gif si sper sa ajung la 59 pana ma duc la gheorgheni blum.gif

Saptamana asta punem termopanul si cealalta parchetul yahoo.gif .
bubbles
Sa pun meniul pt ieri si pt azi blum.gif
Ieri:
actimel 1.4
iaurt zuzu 2.6
pulpe 200g 5
graham 25g 1
ton in suc propriu 2.1
3 mere 0p
3 rosii 0p
2 oua 4
ulei 1
sunca pui 50g 1.25
total:18.35p din 19 yahoo.gif fara nici o abatere si fara cartofi poate nu ati observat blum.gif
Nu am mai mancat cartofi de vreo 2 saptamani grin.gif .

meniu azi :
M.D.:
50 g cereale 2.5p
lapte 200ml cu 1.5% grasime 1.9p
actimel 1.4
zuzu 2.6

G:portocala 0p

P:piept pui 150g 3p
fasole pastai 100g 0.9

G:iaurt danone 0.9p

C: ton in apa 2.1p

total:15.3p yahoo.gif .Mai mananc eu ceva nu`i problema blum.gif
bubbles
Va spun la revedere ca plec la scoala si nu stiu cand ajung la gheorgheni la comp blum.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 23-05-2007, 03:32 PM) *

Sa pun meniul pt ieri si pt azi blum.gif
Ieri:
actimel 1.4
iaurt zuzu 2.6
pulpe 200g 5
graham 25g 1
ton in suc propriu 2.1
3 mere 0p
3 rosii 0p
2 oua 4
ulei 1
sunca pui 50g 1.25
total:18.35p din 19 yahoo.gif fara nici o abatere si fara cartofi poate nu ati observat blum.gif
Nu am mai mancat cartofi de vreo 2 saptamani grin.gif .

meniu azi :
M.D.:
50 g cereale 2.5p
lapte 200ml cu 1.5% grasime 1.9p
actimel 1.4
zuzu 2.6

G:portocala 0p

P:piept pui 150g 3p
fasole pastai 100g 0.9

G:iaurt danone 0.9p

C: ton in apa 2.1p

total:15.3p yahoo.gif .Mai mananc eu ceva nu`i problema blum.gif

Vezi ca se poate si fara cartofi....bravo!
ina_ceva
pupic.gif frumusel meniu wink1.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Multumesc Axe hug.gif .Sa pun meniul si pt azi :
actimel 1.4
lapte 100ml 0.9
cereale 25g 1.25
sunca pui 100g 2.5
25g graham 1
piept pui 100g 2
iaurt zuzu 100g 1.6
ton in apa 2.1
pastai 1
fructe 1
total:13.75 p yahoo.gif .Poate imi permit azi sa mananc o inghetata ca morr de cald .
Ina multumesc flowers1.gif .Cand vii pe acasa?

Aaaaa si am facut pilates si aseara si fac si diseara.Am deja 3 zile de cand fac grin.gif
anca veselie
pupic.gif bravoooo! bun meniu pupic.gif si da-i inainte cu sport cheer.gif
Anna
salut.gif Bubbles.
cheer.gif pt ca nu papi cartofi
give_rose.gif
M-am reapucat si eu de WW blushing.gif
bubbles
OOOOO ce binei mi pare ca nu`s singura cheer.gif .E bine fara acrtofi chiar nu simt nevoia de ai manca.Nu stiu de ce dar chiar simt ca voi scadea sub 60 lol.gif
Anna
cheer.gif yahoo.gif Asa sa fie... sa plece kg unu cate unu blum.gif
ina_ceva
Eu nu stiu daca as putea renuntza la cartofi. Am stat o saptamana fara, dar spre sfarsit numai la ei ma gandeam blushing.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 02:32 PM) *

Eu nu stiu daca as putea renuntza la cartofi. Am stat o saptamana fara, dar spre sfarsit numai la ei ma gandeam blushing.gif

Servus!
In familia mea cartoful era aliment de baza.
De cand am tzinut Monti, a devenit o rarirate, daca fac odata pe luna un piure doar cu lapte 0,1% e bine, daca nu, nu cere nimeni.
Ina la tine nici nu e cazul sa renuntzi la ceva pupic.gif
Bubbles felicitari ca ai slabit pupic.gif
ina_ceva
CITAT(amalia0701 @ 26-05-2007, 08:50 AM) *

Ina la tine nici nu e cazul sa renuntzi la ceva pupic.gif

Merci, amalia pupic.gif ! Aici iti dau dreptate, dar chestia e ca, daca nu-mi supraveghez alimentatzia, iau repede in greutate dry.gif si e mai greu e dat jos.
bubbles
Neata yahoo.gif .Am ajuns acasa blum.gif .Aseara am fost la gratar pana pe la 10 si a fost super misto.Azi ma duc la plaja poate ma bronzaluiesc si eu putin grin.gif .
Inainte tb sa fac curat o ora ca babu a meu e terminat fara mine si am gasit o miserie acasa.... ufff lol.gif
bubbles
Aseara nu am mai apucat sa fac pilates .. dar facusem ieri dimineata yahoo.gif .Asa debine ma simt dupa ce fac exercitiile gym.gif .
Diseara imi fac kilo- kick ca des am tinut bine .. cantarul nu`mi arata nici o schimbare cry.gif si ma enerveaza angry2.gif .
Ieri am mancat mere multeee,o fel de paine si 300 g canre de vitel si 300 de pui l agratar ... si aseara putina inghetata sorry.gif nu mai rezistam.
Am baut putina bere..dar putina tare grin.gif
bubbles
Sa va spun planul pt azi biggrin.gif .Zi de depurificare.Ma duc sa`mi iau porto si lamai sa`mi fac suc si mananc numai fructe si numai ceaiuri grin.gif .V`ampupacit pupic.gif pupic.gif

Aaaaa ... si diseara 20 min pilates grin.gif
bubbles
Ufff mi`e cam rau blink.gif .Cred ca de la rusi si de la caldura.Nu stiu daca rezist fara mancare bang.gif .I`am zis lui babu sa`mi ia un pieptut de pui sa mi`l fac pe gratar si mi`am pregatit deja un fresh din 2 porto si o lamaie(e pus la rece grin.gif )si o sticla mare de apa minerala tot la rece wink1.gif .
bubbles
Neata yahoo.gif .A pleat babu la servici si am zis ca sa trec si eu repede meniul pt ieri grin.gif .Nu dati cu parul ca am si ceva dulce ca muream de pofta blum.gif :
fructe 1
paine 2
3 mici (micutzi) 4.5
piept pui 200g 4
cioco 5
paine 3
total:19.5p wink1.gif .Cam mult bang.gif dar aveam economisit din timpul saptamanii sorry.gif .Cred ca e cam mult la cioco si la mici dar mai bine asa biggrin.gif
anca veselie
neatza bubbles pupic.gif si eu am papat ieri niste cioco si nioste dots blushing.gif si am beut si niste vin blushing.gif
daca esti la rusi e normal sa-ti arate cantarul mai mult. cred ca mai poti astepta inainte sa-ti faci kilo kickul.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Anca mi`am facut aseara iar cel mai naspa a fost ca nu am mai putut bea nimic si azi noapte am visat numai apa lol.gif .Nu are gust atat de rau.De acum sa ma cantaresc ... dar parca mi`e si frica sa ma urc pe cantar blink.gif
bubbles
sa trec si eu un meniu provizoriu :
sunca 100g 2.5
ou 2
carne vita 125g 2
fructe 1
rosii 0
exquisa 100g 1
graham 50g 2
ton in apa 2.1
actimel 1.4
total: 14 yahoo.gif .Si mai stau putin si bag si pilates 20 min gym.gif grin.gif

Asa tuna afara si mie atat de tare imi place angry2.gif .Mai ales ca`s singura doh.gif .
bubbles
Yupiiii yahoo.gif .Am facut 20 min pillates dupa dvd .. cam greu ca acum am vazut cum se face corect si incerc si eu cat pot grin.gif dar practice makes it perfect wink1.gif .
M`am si cantarit si arata 63.8 - 63.9 kg deci cred ca isi da drumul cantarul lol.gif

Ma mai cantaresc Miercuri grin.gif
axe10
Spor la treaba ....si sa te tina cat mai mult!
bubbles
multumesc Axe pupic.gif pupic.gif .MI`am facut in cap un program si sper sa ma tin de el desi seara daca nu fac astea 20 min ma simt cam naspa.L`am pus pe babu sa`mi aduca aminte de fiecare data grin.gif .Poate ne vedem cand merg la cRaiova in iulie hug.gif .
ina_ceva
E bine ca ai un aliat in babuinul tau. Al meu nu ma ajuta nici sa-l picuri cu ceara dry.gif
bubbles
Oooo Ina.Babu al meu ma ajuta .Ca daca nu era el nu cred ca ma apucam vreodata de dieta desi...acum zice ca el pe atunci nu`si dadea seama ca sunt grasa.Ca ma iubea si ma iubeste asa cum sunt / eram.Ca el nu realiza cand zicea lumea ca m`am ingrasat blink.gif .Iti dai seama ce dragoste purta in suflet de i se incetosase privirea naughty.gif .
Sunt super nervoasa ca [*****] aia de la chiosc mi`a dat ton in ulei si nu in apa .. si eu ca o proasta eram sigura ca mi`a dat bine angry2.gif cuplu.gif .l`am mancat ca nu aveam ce altceva sa mai fac ca deschisesem cutia.Noroc ca m`am uitat ca mi se parea cam uleioasa cutia blink.gif doh.gif .Nu dati cu batul pokey.gif ca am si depasit din cauza asta cu 0.25 p bang.gif pt azi.Dar sa spunem ca acopera greseala Pillates`ul si poate mai bag o tura in seara asta.sa vad daca mai pot.
Punctajul total pentru azi e de 19.25 p doh.gif angry2.gif
bubbles
Am mai bagat 20 min pillates asa ca greseala pt ton cred ca e scuzata blum.gif .Traiasca Pillates`ul lol.gif crazy.gif
bubbles
Windsor Pilates Exercises

1: Lay on back
leg up and rotate
inward
10*

2: Lay on side
leg up and rotate
inward
10*

3: Lay on side swing
leg back and forth
like a pendulum
10*

4: Lay on side leg straight
down extending forward
bend at knee all the way through
to back then straighten down
10*

5: curl up in a ball sitting
upright roll onto shoulders
and back to bum
10*

6: Lay on back bring one knee
into your chest then switch
repeat with straight legs
10*

7: sitting with legs up straight
stomach contracted flapping arms
hold 15 seconds

8:bring knee to cross over
to elbow
10*

9: side crunches
standing bring elbow
to knee
10*

10: laying on back
bring knee to opposite knee
20*

11: Crunches
10*

12: sit-ups
10*

13: sitting up legs in a “v”
twisting toe touches
10*

14: sit on hip arm over
head-stretch
hold 20 seconds

15: laying down slowly
roll body up to touch toes
10*

16: laying down bring
knees to chest and arms to feet
10*
bubbles
Neata yawn.gif .Azi sunt foarte matinala ca tb sa tragem o fuga pana acasa :yahoo; dar nu stam decat poate pana maine blum.gif .Azi noapte nu am putut dormi deloc grin.gif si desi pe la 2-3 ma apucase foamea .. nu am cedat si nu am halit nimic cheer.gif .O zi frumoasa de luni va doresc hug.gif flowers1.gif
bubbles
Neata.Acum am ajuns de la Chei ca am ramas peste noapte grin.gif .Am depasit cam cu 3 p ieri sad.gif dar le recuperez azi wink1.gif .Ma bag repede la pillates ca plecam la plaja yahoo.gif
Anna
Neatza Bubbles, vad ca te tii de sport. F f bine. Te felicit! pupic.gif
Amazoana
Buna Bubbles pupic.gif
Si eu te felicit pt Pilates si ma laud si eu ca fac de 2 zile cheer.gif
Anna
Bravo Dulci, ce fete ambitioase. hug.gif
bubbles
Ziua .Bravo Dulci yahoo.gif .Eu am azi o saptamana de cand fac cheer.gif si vreau sa fac macar de 3 ori pe saptamana.Ieri nu am avut cum ca nu aveam DVD `ul la mine blum.gif si nici salteaua grin.gif .Nu am mai mers la plaja ca a plouat angry2.gif asa ca am dormit de am rupt.Am recuperat somnul pierdut de 2 zile sorry.gif .Azi am mancat :
graham 60g 2.4
sunca 60g 2.1
rosii 0
fructe 1
iaurt zuzu 0.1% 1
total: 6.5p ohmy.gif .Mai mananc o conserva de ton in apa (de data asta mi`am luat eu cu manuta mea blum.gif ) si fructe grin.gif .Si cam atat pt azi.Si am si 20 min pillates biggrin.gif
Amazoana
Multumesc Annaiss pupic.gif
Bubbles, cate p ai voie pe zi?
bubbles
Neata yahoo.gif .Dulci am voie 19 p de o saptamana de cand am mai imbatranit un an blum.gif .
Meniul final pt ieri :
actimel 1.4
sunca 100g 2.5
graham 75g 3
exquisa 0.5
ton in apa 2 conserve 4.2
zuzu iaurt 0.1% 1
total: 12.6p sorry.gif .Aveam de recuperat de luni cand am mancat de 23 p ohmy.gif ca am fost plecata.bine ca macar nu am exagerat cu dulcele .. adica erau bomb de cioco si napolitane la discretie .. si am luat 3 bombonele si 2 napolitane ... Inainte rupeam si mancam toate bomboanele si napolitanele .. insa am mancat muuuuulte fructe grin.gif

Mai stau putin sa vad ce zice babu cand ma suna .. si daca nu plec de azi acasa .. ca maine tb sa ma duc la scoala .. ridic patul si bag 20 min pillates.Ieri a venit babu acasa exact cand faceam .. si a zis ca e mandru de mine grin.gif si ca sa fac in fiecare zi ca el ma verifica lol.gif
Amazoana
Bubbles voiam sa te intreb ce pogram Pilates ai tu? Sa facem schimb, in cazul in care nu sunt la fel.....Eu am unul care cred ca este de incepatori.... unsure.gif

Neata pupic.gif cafea.gif
bubbles
Acum am raspuns la tine in giurnal blum.gif .Eu am unul complex..adica si pt burtica si pt picioare blum.gif .
bubbles
Ufff crying.gif .M`am cantarit si imi arata 64 kg cantarul ohmy.gif .De ce oare? cry.gif Inseamna ca am mai pus 200g ca sambata arata 63.8kg bang.gif .Poate e si din cauza ca manananc multe fructe??? De azi gata cu dulcele si numai 3-4 mere pe zi sorry.gif .Nu stiu ce sa mai fac...sa mai zic.Mai ales ca am facut si pillates si se cunoaste tare la burta si la picioare ca incep muschii saprina o forma...iar burta nu mai am deloc cry.gif .Ce sa facccccccc??
Anna
Bubbles pupic.gif Pai poate se transforma grasimea in muschi. Nu abandona! La haine vezi daca e bine.....cantarul e cam mincinos blum.gif
bubbles
Annais sper sa fie asa flowers1.gif .Oricum greseala mea ca mi`am facut kilo kick sambata si normal atunci ar tb sa ma cantaresc.Dar de acum ma mai cantaresc sambata daca nu uit si miercuri wink1.gif va ramane ziua de cantar oficiala blum.gif
ina_ceva
Andreea, mai ai rabdare pana in WE si cantareste-te atunci si vezi daca apare vreo diferenta pupic.gif
bubbles
Ina pupic.gif .Ce pastilute iei?
Sa pun si eu un meniu provizoriu pt azi blum.gif
actimel 1.4
zuzu 0.1% 1
perle branza 150 cu smantana la dorna 2% 2.25
100g sunca 2.5
ton in apa 2.1
carne vita 125g 2
3 mere si 3 piersici mici 1
graham 50g 2
total:14.25p cheer.gif .Si habar nu am ce sa mai mananc eusa_think.gif .astept sa sune babu dar ridic imediat patul si bag si20 min pillates.Ina jumatate de ora de mers pe jos are 4 p???
Pisik
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 12:10 PM) *

Ina pupic.gif .Ce pastilute iei?
Sa pun si eu un meniu provizoriu pt azi blum.gif
actimel 1.4
zuzu 0.1% 1
perle branza 150 cu smantana la dorna 2% 2.25
100g sunca 2.5
ton in apa 2.1
carne vita 125g 2
3 mere si 3 piersici mici 1
graham 50g 2
total:14.25p cheer.gif .Si habar nu am ce sa mai mananc eusa_think.gif .astept sa sune babu dar ridic imediat patul si bag si20 min pillates.Ina jumatate de ora de mers pe jos are 4 p???

Nu ai salata (sau nu ai trecut-o) si ai cam multicele fructe
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.