Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Nu am mai trecut rosiile.Hmmm....am zis eu ca`s prea multe fructe.Am sa raman la 2 mere si o piersica dry.gif
anca veselie
bubbles uite punctaj pt mers pe jos:
Plimbare 15 min 30 min
incet 0.5 1
Normal 1 2
rapid 1.5 3

eu nu tin cont de mersul pe jos, eu zilnic merg in jur de juma de ora rapid, ar insemna o gramada de pct.
bubbles
Da .. pai de aia si intrebam Anca.Ca am zile cand merg pe putin 30 min pe jos rapid.Iti dai seama cate puncte ar insemna naughty.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 29-05-2007, 06:10 PM) *

Mai mananc o conserva de ton in apa (de data asta mi`am luat eu cu manuta mea blum.gif ) si fructe grin.gif .Si cam atat pt azi.Si am si 20 min pillates biggrin.gif

Vezi ca au zis la tv sa nu cumparam conserve ton productie Thailanda ca sunt suspecte ca ar avea bacteria care produce botulismul...
aki
Aha am auzit si eu de conservele de ton.Numai acela de Tailanda?Trebuie sa verific ce scrie pe ale mele.
Salut Bubles.Ce bine ca ai slabit as de mult,dar la mine nu prea se duce nimic.Si mi-i ciuda.
Ai ales rochia de mireasa?
bubbles
Doamne fereste !!! Eu exact de aia am .. de la Golden Line produsa in Tailanda si ieri am mancat 2 ohmy.gif .Ce reactii ai la botulism ??? crying.gif .
Aki inca nu mi`am luat rokia.In iulie ma duc la mama la Cv s`mi iau 2 blum.gif .Sandalutele cred ca mi le iau maine cheer.gif
aki
2 rochii penrtu ce?
bubbles
una pt cununia civila care e cu o saptamana inainte si rokia de mireasa priopriu zisa.
Va lsa putin..ma bag la Pillates blum.gif
aki
M-am bagat si eu dar imi merge incet devil.gif
bubbles
Gata yahoo.gif .20 min cheer.gif .Acum nu mi se mai par asa de grele doar ca e bine ca transpir de`mi ies ochii din cap blum.gif
anca veselie
pai de asta nu socotesc pct din mers pe jos. ca poate cateodata mai dam in bara cu aproximarea punctelo9r blum.gif
ai facut pilates?
bubbles
Daaap si asa de bine ma simt.Am un prgram care mai aintai lucreaza burtica iar la sfarsit are exercitii pt picioare ... blum.gif Tu care il ai?
anca veselie
eu am vazut pe site niste ex postate de nessie. momentan ma duc din greu la sala, am fost luni si marti, vreau si azi, poate si maine.
ina_ceva
Au spus tot la tv ca , in ciuda problemelor cu conservele alea, nu trebuie sa ne abtinem sa cumparam conserve de ton din thailanda, aceasta fiind principalul furnizor de peste din europa wink1.gif .
Majoritatea conservelor cu probleme au fost retrase de pe piatza
bubbles
Nu`l mai mananc tonul azi sorry.gif .Imi dati voie sa mananc 40g paste nefierte care au 2p exact ca tonul ... binenteles ca le mananc fierte lol.gif .Ca nu am mai mancat de mult tare.Si cu ciuperci si cu sunca de pui si cu sos de rosii drool.gif .Am voie sa fac asta azi? blum.gif
Andreea-Rodica
Ai voie! Dar sa nu-ti faci un obicei. hug.gif hug.gif
bubbles
Meniu final azi :
actimel 1.4
zuzu 0.1% 1
perle branza 150 cu smantana la dorna 2% 2.25
100g sunca 2.5
paste 40g nefierte 2
carne vita 125g 2
3 mere si 3 piersici mici 1
graham 50g 2
ciuperci 0
maio light 2 lgte 1.2
total:15.35p yahoo.gif .Am bagat si 2 lgte de maio ca sa am si niste grasimi .. da si aia e light blum.gif .Ca si asa e gretoasa carnea de vita fiarta wacko.gif .
Andreea ce mai faci?Nu imi fac obicei .. nu am mai mancat paste fierte de o gramada de vreme .. iar acrtofi am deja 2 saptamani de cand nu ammai pus gura pe ei cheer.gif si desi nu am mancat cartofi si paste cantarul tot rau este mad.gif .
anca veselie
putintica rabdareeee
bubbles
Vai de mine ce bine am mancat lol.gif .Ma simt plinaaa tare .. sper sa nu mi se aplece wacko.gif .Ma bag la shrek3 ca nu am apucat sa il vad tot ieri ca am adormit blum.gif
bubbles
Am uitat sa va spun.Am rezolvat cu muzica si filmatul.La muzica ne ia 3000lei pt ca tb sa cante atat in curte la babu cat si la restaurant .Iar pe filmat 500 lei ca tb sa vina de 2 ori .. O data la cununia civila si inca o data la nunta propriu zisa.Si tb sa vina si la Piatra Neamt pt ca religios ne cununam la Manstirea Bistrita yahoo.gif
bubbles
ufff m-am linistit fool.gif .Am vazut acum analizele .. ton in ulei la grande familia.Eu am Golden Line grin.gif .Asa ca nu cred sa fie probleme blum.gif
bubbles
Asa...am mai mancat de dulce de 1 p dulceata de visine dietetica arovit si 4 piersci mici.Si gata pt azi .
Total final azi 16.35p .E bine nu? blum.gif
Am facut si un calcul in mare pt nunta si ajunge 38000lei pe putin bang.gif
bubbles
Meniu maine:
ou 2
sunca 50g 1.25
graham 75g 3
iaurt zuzu 0.1% 1
pulpa pui 100g 2.5
legume 0
ton in suc propriu 2.1
fructe 0
actimel 1.4
total:13.25p yahoo.gif .Vad eu ce mai mananc ca sa ajung la 17 p macar.Poate gasesc inghetata de aia delta grin.gif
ina_ceva
Sa stii ca mai sunt si alte inghetate light, nu numai aia de la delta. Cand ai timp, ia si tu la rand raftul cu inghetata si poate gasesti wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Haideti la cafea blum.gif .Plecam acasa in juma de ora dar diseara suntem inapoi blum.gif >Pupici multi !!!
aki
Salut pupic.gif Imi torni si mie o cafea?
baby.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 02:09 PM) *

Doamne fereste !!! Eu exact de aia am .. de la Golden Line produsa in Tailanda si ieri am mancat 2 ohmy.gif .Ce reactii ai la botulism ??? crying.gif .
Aki inca nu mi`am luat rokia.In iulie ma duc la mama la Cv s`mi iau 2 blum.gif .Sandalutele cred ca mi le iau maine cheer.gif

Nu stiu dar da search pe google....

CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 03:46 PM) *

Ca si asa e gretoasa carnea de vita fiarta wacko.gif .

De ce nu-ti faci carnea de vita ca la mancarica cu masline si limba...cu sos...chiar daca punctezi in plus iti face macar placere s-o mananci!
May
bad.gif Eu nu as putea sa mananc carne de vita fiarta bad.gif Mai bine mi-as face o ciorba de vacutza sau o mancarica asa cum zice axe, punctez mai mult dar mananc cu placere blum.gif
anca veselie
pupici bubbles cumintel!
mi-ati facut pofta de mancarica de limba!
bubbles
Seara ` yahoo.gif .Am ajuns si eu de la Piatra .sunt rupta de somn .Azi nu prea am mancat .. mai mult am ciugului .. si am mancat cateva napolitane.Am sa incerc sa punctez cat de cat.Ma bag rapid la Pillates si apoi imi fac mancarica de legume cu pui blum.gif iar apoi baitza.Babu e plecat la matusa mea sa manance fasole cu ciolan sorry.gif si i`am zis sa ma scuze dar ca nu ma duc sa`mi curga balele pe acolo.MI`am luat si sandalute pt seara .. nuntii pt dans cheer.gif .Pup fetele pupic.gif pupic.gif

piept pui 150g 3
iaurt milli 100g 1.3
seminte miez 2
napolitane 2
caramele 1
fructe 1
total: 10.3p sorry.gif

Hmmm cam putin .. cred ca bag si niste ton in apa ca mi`am luat de ala nefabricat in Thailanda grin.gif .
Axe ziceau ca numai ala in ulei de la Grande Famiglia a fost retras ca e suspectat iar eu nu am avut de ala wink1.gif
bubbles
Gata Pillates dry.gif >nU mai obosesc deloc...hmm cred ac incep sa ma obisnuiesc.O seara frumoasa va doresc.Eu ma apuc de gatit grin.gif
ina_ceva
spor la gatit wink1.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Sunt treaza de la 7 blink.gif ca am fost pana la Ciuc .Maine va pun si niste poze cu mine grin.gif .
Nessie
De ce sa renunti la Pilates? huh.gif Daca te-ai obisnuit creste intensitatea, mariste durata exercitiilor sau schimba-le! grin.gif Treci pe aerobic, pe tae-bo, dar nu renunta la sport! pupic.gif

Asteptam pozele! biggrin.gif
bubbles
Meniul pt azi grin.gif
graham 50g 2
mancarica 4
actimel 1.4
paine secara 2.5
zacusca 3
4 caramele sugus 1
100g iaurt zuzu 0.1% 0.5
100ml iaurt zuzu 1.8% 1
ton in apa 2.1
total:17.5 p .Am facut o mancarica atat de buna drool.gif .Am mancat acasa mancarica iar la matusa zacusca cu paine in timp ce babu cu matusica mancau supa si apoi ochi cu branza si cu rosii iar ca desert inghetata Aloma cu caramel doh.gif crazy.gif .. dar eu am mancat numai zacusca iar cand savurau inghetata eu mancam guma orbit de pepene grin.gif .De pofta am mancat 4 caramele mici dar numai cu aat am gresit sorry.gif .
Ness nu renunt la Pillates doar ca incep sa ma obisnuiesc si sa nu mi se mai para o corvoada ca la inceput wink1.gif .Abia astept maine sa vedem ce zice cantarul .. il arunc sau nu pe geam ? blum.gif .Am pus poze la Neuroni cu mine grin.gif

O seara faina va doresc.Eu am pus la facut mancarea babuinului pt servici pt maine si ma bag la Pillates grin.gif .De acum incepe sa fie o placere tease.gif cheer.gif
bubbles
Nu mai pooooooot !!!!!!!! Lumeeeeee balena esuata lol.gif .Nu mai pot sa fac nimic.De abia ma duc sa verific mancarea blink.gif .M`a doborat oboseala asa ca va tb sa raman cu restanta pt maine la Pillates bag.gif .Scuzele mele blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu am mai mancat aseara laptele si iaurtu` ca nu am mai putut sorry.gif .Am bagat 3 mere si un morcov cu ton in apa si gata .. desi .. i`am facut lui babu friptura de vitel cu nujdei de usturoi si mi`a cam plouat in gura lng el lol.gif .Azi e si zi de cantar si .. am 63 kg cheer.gif adica am dat 1 kg intr`o saptamana grin.gif .Pun mai tarziu meniul pt azi )).gif
bubbles
Gata si Pillates grin.gif o tura .A doua tura diseara .. asa am transpirat dry.gif depinde de zile..cand obosesc cand nu grin.gif .
bubbles
Papuceii .. sandalutele albe pt dansat dry.gif desi nu imi place floarea dar sunt super comode si oricum nu se vad de sub fusta grin.gif si papuceii negri pt purtat zilnic blum.gif
Imagine
Imagine
Imagine

Imagine
bubbles
Am mancat mancarica si apoi ca desert m`am delectat cu putina Nuttela .. mai aveam putin si de acum gata .. nu`mi mai cumpar pana la nunta !!! )).gif Meniu final azi:
sunca pui 100g 2.5
cioco nuttela 4 eusa_think.gif cred ca e cam mult .. dar mai bine asa grin.gif
iaurt 100g 1
lapte 100ml 1
ton in apa 2.1

mancarica 4
graham 50g 2
2 mere 0
2 rosii 0
actimel 1.4
total:18p yahoo.gif .20 min pillates dimineata si 20 seara grin.gif
anca veselie
bravo pt kg cheer.gif cheer.gif sa plece toate incet incet cheer.gif
imi plac sandalutele pt dansat. poti sa le porti si dupa nunta!
spor la pilates pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pt kg pupic.gif
bubbles
Multumesc de vizeta fetele grin.gif .Daca m`ati fi vazut azi dimineata cat eram de happy cand m`am urcat pe cantar si mi`a aratat 63 kg cheer.gif .Sper sa nu o dau in bara acum sorry.gif mai ales ca am mai mancat si nuttela aia .. ehh o data pe sapt merit si eu o bucurie dulce wink1.gif .Ca ieri am intrat intr`o cofetarie undre tronau vreo 4 feluri de tort si muuuuulte prajituri .. si am inghitit in sec si am baut doar o cafea rolleyes.gif .Nuttela o compensez cu Pillates de seara grin.gif
anca veselie
am vazut pozele de la neuroni. am un sfat: nu te strange asa tare cu nojitele, o sa-ti opreasca circulatia. lasa-le putin mai lejere pupic.gif vin tare dragutz pe picior !
bubbles
Abia atept maine la Chei ca am si acolo cantar dar mecanic si ala arata cu 2 kg mai putin lol.gif sau ma duc la o vara de a babuinului de aici din gheorgheni ca si al ei arata la fel lol.gif .Acasa imi arata 65 si la ea 62.5 grin.gif dar stiu ca asta al meu e mai apropiat de adevar unknw.gif

Anca oricum nu cred ca mi le strang pe ipcior ca nu mi le vede nimeni pe sub rochie )).gif si le strang jos la baza piciorului...asa` s de comode .. sa vdti ce HoReee si sarbe bag dance2.gif dance3.gif .Sapt asta ma duc sa`mi iau o perche care se strang pe picor pt botez dance2.gif
Mi`a banat cuvantul H.o.R.E biggrin.gif
bubbles
Am facut o curatenie in bucatarie .. atat ii tb lui babu sa mai faca mizerie ca ii rup nasul cuplu.gif .Acum ma arunc pleasantry.gif in sifonier si apoi Pillates de seara cheer.gif gym.gif
ina_ceva
Sa dansezi cu placere in sandalutze, tare frumusele sunt wink1.gif
bubbles
Multumesc Ina hug.gif .Cand vii acasa?Sa ma anunti ca vin cu babu sa ne intalnim grin.gif .
Am facut si Pillates de seara .. cred ca am facut cel mai corect de pana acum grin.gif si asa am transpirat .. ma bucur ca nu mai obosesc ca la inceput wink1.gif .De acum sa ma bag in sifonier si apoi sa`mi mananc tonul )).gif
ina_ceva
Se pare ca astazi e ziua ta de curatenie: bucatarie, dulap; sa ai spor!
bubbles
Am lasat dulapul pe maine ca sa vina si babu sa vada cum si le aseaza grin.gif .Am facut baita si acum ma bag la film "A walk to remember" crying.gif .
Sper sa nu plecam nicaieri maine ca sa nu mananc exagerat dry.gif .
Noapte buna!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.