Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Am vazut filmul ... si binenteles ca la sfarsit am plans cry.gif .Ufff ...
Am vb si cu mam viitoarei finute si a fost la control si i`a zis ca de acum poate sa nasca oricand .. dar daca nu naste pana luni se duce sa o interneze ca sa ii faca niste injectii ca sa elimine apa ... blink.gif .Asa picioare umflate ca ale ei nu am mai vazut pana acum doh.gif .Abia astept sa nasca grin.gif .
Lacry
ca sa razi in lok sa plangi du-te la tv si vizioneaza acum singur acasa 4 naughty.gif
Moaca a adormit, imi iau castronul de cirese acre si fug la tv

Zilele astea nu am tinut nici o dieta din cauza de sarbatorit Moaca...de maine incep iara, hihhi grin.gif
ina_ceva
Am vazut si eu filmul si mi-a placut; cam tristutz, intr-adevar.
bubbles
Neata yawn.gif .Iar nu am dormit azi - noapte bang.gif .. cam cum obinuiesc sa fac cand nu e babu acasa ca mi`e urat dry.gif .Am dat din greseala pe otv si am vazut cazului baiatului Bogdan care CICA s-a sinucis din cauza profesoarei cry.gif .Au dat poza cu el mort si i`au aratat si fata ceea ce m`a terifiat si mai tare .Doamen Doamne saracii parinti.Au sufletu distrus.Sincera sa fiu .. nici eu nu cred sa fie sinucidere si ca mai degraba crima.Poate m`a afectat asa pt ca am avut si eu un prieten care a murit cand eram in cl a11a la sfarsit si am fost devastata .
Dumnezeu sa il ierte !!! pe Bogdan si sa ii fac dreptate !!

CEl mai tare m-a impresionat dragostea pe care o purta pt aceasta profesoara,o dragoste pura si adolescentina .Daca ati fi vazut pozele cu el inainte si apoi el mort .. nu stiu .
bubbles
Se pare ca plecam la Pey (Chei) lol.gif .Tineti pumnii sa nu exagerez prea mult .Poate naste prietena noastar si eu o mosesc grin.gif .Mi`ar place ff tare lol.gif
bubbles
Meniu azi: (sper sa ma tin de el grin.gif )
actimel 1.4
iaurt 100g 0.5
lapte 100ml 1
sunca pui 100g 2.5
perle branza cu smantana La Dorna 2% 150g 2.25
mamaliga 2
mancarica 4
graham 50g 2
3 mere 0
total:15.6p yahoo.gif .Poate mergem la gratar si mananc de 2.5 p niste carne de pui wink1.gif

sau .. sa vdm cat are jumatate de piept de pui..poate are mai mult de 100 g si at e mai mult de 4 p mancarica blum.gif
ina_ceva
Tzine-te tare, mai ales acum, cand vezi ce prieten bun tzi-a devenit cantarul wink1.gif
bubbles
Plecam acasa yahoo.gif .Vb maine seara ca tb sa mergem si la Piatra ca au anunta ca vin cu termopanul cheer.gif
Anna
Neata Bubbles. pupic.gif
Esti acasa la Piatra? Uite o cafea pt mai tz.
Imagine
bubbles
Meniu ieri si azi :
iERI:
actimel 1.4
2 mici 3
lapte 100ml 1
sunca pui 100g 2.5
copanica 1.5
branza 2.25
mamaliga 2
chifla graham 2
3 mere 0
TOTAL:15.65P yahoo.gif

AZI:
2 oua 4
ulei 3
chifle 2 graham 4
ficatei pui 300g 7.5
fructe 0
actimel 1.4
total: 19.9p .Am depasit cu 0.9 p sorry.gif bang.gif .Dar dulce nu am mancat deloc cheer.gif
bubbles
Sa mai adaug 3 morcovi cruzi .. adica 0p cheer.gif
bubbles
Hmm . acum sa marturisesc .. ouale le`am mancat aseara asa ca am scazut punctele de azi si le`am adaugat aseara .. asa ca pt ieri am 24.65 p sorry.gif crying.gif .Iar azi am asa :
morcovi 0
corn alb 3
chifla graham 2
ficatei pui 300g 7.5
fructe 0
actimel 1.4
total: 13.9 p sorry.gif

Saa trec si raportul pt sapt trecuta :
Total pct permise 133 yahoo.gif
total pct consumate 121 sorry.gif ohmy.gif

Mi`au ramas 12 p cu tot cu abaterea de ieri yahoo.gif .
Raport salut.gif 1 kg pierdut .. si sper ca nu l`am luat in apoi lol.gif
May
Nici eu nu sunt multumita de cum mananc, dar tu chiar ca ai mancat aiurea azi, adica putin )).gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .May am mancat aiurea ca am fost acasa si nu am avut timp mai ales ca vreo juma de zi a durat cu geamul cheer.gif .
Ma bag sa imi fac o cafea apoi curat .. sa aspir, sterg praful si apoi ... sa invat ca am 4 examene sapt asta blink.gif
bubbles
Asa trag detimp ca nu am nici un chef sa invat lol.gif .Mi`a iesit 8.75 media sem asta blink.gif si poate trag mai tare desi .. nu cred ca pup eu 9 lol.gif .Ma duc sa imi fac cafeaua si apoi Pillates i intru`n tarziu invat lol.gif
Pisik
Felicitari pt kil, dar ascult-o pe may si mananca mai bine! mai trage cu ochiul la mine, sa vezi acolo meniu (doar ieri, ca pana ieri vai de mama mea mad.gif )
bubbles
Hey Pisik hug.gif .Azi mananc de cel putin 18 p wink1.gif . Meniul pt azi
actimel 1.4
corn 3
sunca 50g 1
mamaliga 2
perle branza 2.25
mancarica 4
graham 50g 2
iaurt 200g 1
fructe 1
morcov 1 0
rosii2 0
total :17.65p yahoo.gif .
Gata si Pillates dance2.gif si m`am si cantarit.Nu am mai rezistat bang.gif si arata 62.4 - 62.5 kg cheer.gif .Ma asteptam sa arate iar 63 si ceva ca am mancat ouale alea in ulei .. dar cred ca un rol important il are si Pillates`u .
Pisik & May ieri nu am putut manca pt ca eram super obosita iar de la oboseala nu pot niciodata sa mananc sorry.gif si in plus nu stiu sigur daca erau 300g sau mai mult de ficatei wink1.gif .Ca nu am avut cantarul la Piatra wink1.gif .
bubbles
poza cu mine si cu usa cheer.gif
Imagine
Imagine
May
Ce mistho e usa, e f eleganta, dar nici tu nu arati rau )).gif hug.gif
bubbles
Multumesc May grin.gif .Tb sa recunosc ca nu e chiar cea mai reusita poza a mea lol.gif .Ma bucur ca am rezolvat si cu geamul blum.gif .
Nici nu`mi venea sa cred ca imi arata cantarul 62.4 kg (m`am mai urcat o data inainte sa modific ticker`ul ) desi aseara mi`a arata 64 fix bang.gif .Sunt happy dance2.gif dance3.gif
Nu am nici un chef de invatat doh.gif asa ca mai stau putin cu voi si abia apoi ma pauc:Mi`am mai cumparat niste bentite si acum am .. aproape 10 lol.gif .Fac colectie grin.gif
May
De ce te cantaresti seara mai? blink.gif Vrei sa te deprimi degeaba, seara iti poate arata cantarul si cu 3 kile mai mult decat ai in realitate wink1.gif
pumby
Spor la invatat! Bafta la examene. Eu abia am terminat pe sapt asta, mai am 2 sapt viit. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 01:47 PM) *

poza cu mine si cu usa cheer.gif
Imagine
Imagine

Super tare! blink.gif Si usa mea este la fel, aceleasi culori, putin diferit modelul acela din mijloc. Sa ne traim si sa le folosim sanatoase! pupic.gif
anca veselie
imi place usa! imi place si de tine, am scris si la neuroni pupic.gif
iti mai pun o poza cu catelu meu rex: Imagine si cu celalalt catzel, care are vreo 13 ani deja: Imagine
bubbles
Anca am avut si eu o catelusa care a murit asta vara in iulie cry.gif la vasrta de 14 ani .De ai a cred ca m`am si atasat asa de catelul asta pe care a tb sa il dam.Oricum simt ca mi s`a rupt o bucata din suflet sad.gif .
Fetele multumesc hug.gif .Pumby eu abia incep blink.gif si sapt asta am 4 bang.gif apoi cate 2 pe sapt pana pe 7 iulie ohmy.gif .
anca veselie
te inteleg... si eu ma atasez tare de catei... cand am dat admiterea la facultate asta mic s-a imbolnavit si ai mei nu mi-au spus pana am terminat examenele, sa nu ma supar...
bubbles
Cand l`a dat pe cel mic acum 2 saptamani nu am stat acasa .bine ca am plans de am rupt cand am ajuns acasa iar lui bunicamea i se rupea inima.Nu am dormit cred ca vreo saptamana si nu mai zic de plans .Am simtit ca cineva mi`a rupt o bucata din suflet si a aruncat`o . cry.gif Am promis ca nu imi mai iau sad.gif alt catel.Mai avem o psica acasa care cauta catelul intr`una.se pune in fata usii si plange crying.gif .Duminica a auzit un catel latrand afar asi probabil a crezut ca e Buzescu )).gif si a venit tipand si plangand la noi sad.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif nu mai fii supi hug.gif
bubbles
Tocmai am aflat ca dau si exam oral la profu antipatic bang.gif
ina_ceva
Bafta multa la examene!
Cat despre catel, trebuie sa te gandesti ca-i va fi mai bine alaturi de alt stapan, care poate are mai mult timp sa se ocupe de el wink1.gif pupic.gif
bubbles
Ina l`am dat la curte .. undeva la tara unde sunt si 2 copii si mi`au zis cei care l`au dus ca toata ziua alearga si ca se bat care sa se joace cu el sorry.gif .Dar mi`e atat de dor de el ufff blink.gif .
Am schimbat un pic meniul .. in loc de branza cu mamaliga care le las pt amine - am pus ton in apa cu 1/2 corn wink1.gif si raman la 17 p
bubbles
Mi`e leneeeeeeeeeeee dance2.gif .Mai stau pana la 7 si bag Pillates de seara.nu pot invata deloc .. de felul meu invat noaptea .. ca atunci ma pot concentra grin.gif
bubbles
Honey multumesc de ajutor hug.gif .mai incercs i eu sa vad ce bazaconii imi mai ies bang.gif .
Acum ma bag la Pillates poate imi mai trece lenea blink.gif
bubbles
Gata Pillates cheer.gif .Parca mi`am mai revenit un pic .. ma duc sa imi pun tonul sa il mananc si apoi mai incerc sa fac ceva la franceza blum.gif >La celalalt invat in urm zile cand sunt acasa.Sa vedeti maine discutii ca imi iau dvd cu mine ca pana luni nu cred ca mai ajung la Gheorgheni dar va tin la curent cu meniurile grin.gif si cu sportul facut .
Andreea-Rodica
Bafta cu examenele!
Si felicitari pentru perseverenta cu dieta. Eu de cand a trecut nunta nu reusesc sa ma mobilizez. dar poate odata cu vacanta am sa reusesc. Merit o bataie buna sa-mi revin.
hug.gif
bubbles
Menu final pt azi :
actimel 1.4
corn 3
sunca 50g 1
1 corn 3
ton in apa 2.1
mancarica 4
graham 50g 2
iaurt 100g 0.5
fructe 1
morcov 1 0
rosii2 0
total:18p yahoo.gif

Plus sport de 2 ori Pillates gym.gif
bubbles
Am gasit asta la neuroni part 1
Rulouri din piept de pui umplute cu ciuperci a la May

Umplutura: Se toaca marunt o jumatate de ceapa care se pune la calit in putin ulei de masline. Se toaca marunt de asemenea si o mana de ciuperci care apoi se storc bine, bine de apa si se adauga peste ceapa. Cand s-au calit cat de cat, se adauga o lingura de bulion cat sa coloreze compozitie si verdeatza dupa gust. Se pune capacul si se lasa 10 min la inabusit. Cand compozitie este gata, se lasa fara capac linistita sa se raceasca cat de cat.

Pieptul de pui: In timp ce umplutura se raceste, pieptul de pui se taie filete si se bat un pic cu ciocanul. Filetele trebuie sa aibe marimea unei palme cu degetele desfacute ( sper ca ma intelegeti ). Se condimenteaza filetele si apoi li se pune la fiecare in mijloc cate o lingura de umplutura. Se impacheteaza cu ajutorul scobitorilor - fiecare cum poate mai bine ( sa nu va asteptati sa aibe forma unei sarmale, ceea ce ar fi ideal, eu am reusit sa ii dau forma de pachetzel ). Apoi se pun ``rulourile`` intr-o tava in care se adauga supa ( vegeta dizolvata in apa) cat sa le acopere pana la jumatate si se baga la cuptor. Din cand in cand mai puneti-le cu lingura supa pe deasupra ca sa se rumeneasca frumos.

Facultativ: Dupa ce rulourile sunt gata le puteti tavali prin faina, ou si pesmet si sa le prajiti in putin ulei de masline. Eu una asa le fac, caci ador crusta aceea desi stiu ca inseamna puncte in plus
Mi se pare interesanta reteta de aia am salvat`o grin.gif .May pupic.gif
May
Exact asta am gatit ieri lol.gif decat ca le-am lasat la cuptor aproape 2 ore pana s-au rumenit super super super superrrr si au fost extraordinare. Remy nu a vrut sa manance ieri asa ca le-am acoperi cu folie de aluminiu si le-am pus in frigider. Astazi le-am reincalzit la microunde si au fost excelente, la fel de fragete ca ieri blum.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Iar nu am putut dormi blink.gif si pe la 12 m`a apucat o foame si ma rodea stomacul blink.gif si am mancat 2 cornuti simple .Sper sa nu fi afectat tare cantarul sorry.gif .Cu astea doua cornuri imi acopar punctajul pe ieri si azi si sunt la zi cu punctele cheer.gif .Mai tarziu plec acasa si nu stiu cat tmp voi avea de invatat ca am de vopsit varuit etc
Amazoana
Imagine pupic.gif
bubbles
Multumesc Dulci dar cred ca am nevoie de vreo 10 cafele ca sa nu adorm lol.gif .Asteptam sa termine masina de spalata si plecam blink.gif .I`am facut curat in toata casa lui babu dry.gif si deja mi`e frica de ce voi gasi lol.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 05:44 PM) *

Mi`e leneeeeeeeeeeee dance2.gif .Mai stau pana la 7 si bag Pillates de seara.nu pot invata deloc .. de felul meu invat noaptea .. ca atunci ma pot concentra grin.gif

)).gif suna atat de cunoscut ... dry.gif asa faceam si eu in facultate blum.gif stateam noptile si invatam pentru ca era liniste si vara este si mai racoare smile.gif

bubbles, bafta la examene! iti tinem pumnii, mai ales la exemenul oral cu profu nesuferit pupic.gif

aki
PUP SI IN JURNAL DRAGUTA pupic.gif
Sergiu ma intreaba cine-i boerica?Crede ca e vre-un baiat lol.gif
bubbles
Am plecat sorry.gif .sa nu`mi lasati jurnalul sa prinda praf grin.gif .Pupici multi pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pupici multi si spor la treburi si la invatat hug.gif pupic.gif
ina_ceva
Spor la invatat si bafta multa la examene! Sa intri sa ne spui ce ai facut wink1.gif
pumby
Multa bafta la examene!!!! Spor la invatat. Sa vi cu carnetul la control si sa ai numa note mari blum.gif pupic.gif
axe10
Anunta-ne cand te intorci. Bafta...ca succesul cere munca....
Pisik
Andreea, te asteptam sa revii, succes! pupic.gif
anca veselie
am venit sa aserisesc putin pe aici si sa las un pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.