Am gasit asta la neuroni part 1
Rulouri din piept de pui umplute cu ciuperci a la May
Umplutura: Se toaca marunt o jumatate de ceapa care se pune la calit in putin ulei de masline. Se toaca marunt de asemenea si o mana de ciuperci care apoi se storc bine, bine de apa si se adauga peste ceapa. Cand s-au calit cat de cat, se adauga o lingura de bulion cat sa coloreze compozitie si verdeatza dupa gust. Se pune capacul si se lasa 10 min la inabusit. Cand compozitie este gata, se lasa fara capac linistita sa se raceasca cat de cat.
Pieptul de pui: In timp ce umplutura se raceste, pieptul de pui se taie filete si se bat un pic cu ciocanul. Filetele trebuie sa aibe marimea unei palme cu degetele desfacute ( sper ca ma intelegeti ). Se condimenteaza filetele si apoi li se pune la fiecare in mijloc cate o lingura de umplutura. Se impacheteaza cu ajutorul scobitorilor - fiecare cum poate mai bine ( sa nu va asteptati sa aibe forma unei sarmale, ceea ce ar fi ideal, eu am reusit sa ii dau forma de pachetzel ). Apoi se pun ``rulourile`` intr-o tava in care se adauga supa ( vegeta dizolvata in apa) cat sa le acopere pana la jumatate si se baga la cuptor. Din cand in cand mai puneti-le cu lingura supa pe deasupra ca sa se rumeneasca frumos.
Facultativ: Dupa ce rulourile sunt gata le puteti tavali prin faina, ou si pesmet si sa le prajiti in putin ulei de masline. Eu una asa le fac, caci ador crusta aceea desi stiu ca inseamna puncte in plus
Mi se pare interesanta reteta de aia am salvat`o

.May