Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
ehh...mai am doar 7 kg...nu credeam k ma voi auzi vreodata ca doar 7kg fata de cele 19 cate am avut...nu imi vine sa cred ca am dat deja aproape 12kg jos...poate ma ambitionez apoi si skimb tickeru` la 50 biggrin.gif ...k doar am multe fete model...
azi tin post negru ca aseara mi`am facut un picutz de cap doh.gif sad.gif atat de rau imi pare...offff
Nessie
cheer.gif Inca o jurnalista!! Felicitari pentru kg date jos deja! Tii weight watchers, nu? Poate treci si pe la mine prin jurnal ca am o problema la o salata si nu ma ajuta nimeni cu o parere. baby.gif Please! floare.gif
Ramy
CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 01:29 PM) *

ehh...mai am doar 7 kg...nu credeam k ma vu auzi vreodata ca doar 7kg fata de cele 19 cate am avut...nu imi vine sa cred ca am dat deja aproape 12kg jos...poate ma ambitionez apoi si skimb tickeru` la 50 biggrin.gif ...k doar am multe fete model...
azi tin post negru ca aseara mi`am facut un picutz de cap doh.gif sad.gif atat de rau imi pare...offff

Cioc ! Cioc !!!
Bine te-am gasit in casuta noua smile.gif Si eu ma lupt cu ceva kile, dupa ce acu' 1 an am dat jos mai mult de 15 blushing.gif , asa ca... le-om dovedi si pe astea cateva biggrin.gif Nu te mai gandi la ce a fo' ieri, azi e o noua zi smile.gif
Lacry
cu ce dieta ai dat jos kilele alea? felicitari pentru jurnal! cheer.gif
bubbles
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 01:34 PM) *

CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 01:29 PM) *

ehh...mai am doar 7 kg...nu credeam k ma vu auzi vreodata ca doar 7kg fata de cele 19 cate am avut...nu imi vine sa cred ca am dat deja aproape 12kg jos...poate ma ambitionez apoi si skimb tickeru` la 50 biggrin.gif ...k doar am multe fete model...

Cioc ! Cioc !!!
Bine te-am gasit in casuta noua smile.gif Si eu ma lupt cu ceva kile, dupa ce acu' 1 an am dat jos mai mult de 15 blushing.gif , asa ca... le-om dovedi si pe astea cateva biggrin.gif Nu te mai gandi la ce a fo' ieri, azi e o noua zi smile.gif

da si eu acum un an inainte de bac dadusem fara sa vreau tot vreo 15 kg jos care le`am pus inapoi dupa ce am terminat cu stressul...bine ca am vazut ca se poate sa dau jos give_rose.gif
CITAT(Lacry @ 10-08-2006, 01:58 PM) *

cu ce dieta ai dat jos kilele alea? felicitari pentru jurnal! cheer.gif

pai cu WW si cu ajutorul fetelor...tu ce tii?
Lacry
Tin Monti, pentru ca alaptez si trebuie sa mananc din belsug...
Dupa aia incerc si eu WW
bpaula
salutare

si eu am slabit vreo 11 kile anul trecut...insa apoi la ultimele 4 m-am cam blocat...dar mai incerc...imi pare bine ca m-am mentinut...

o seara frumoasa
bubbles
nu mai am mult si ajung la 60kg pray.gif plecaciune.gif ...offf doamne nu mai am rabdare...si cred ca ma apuc si de sport ca sa mi se aseze frumos carnea pe mine
julyalina
hello bubbles give_rose.gif
am trecut si eu pe aici sa-ti urez spor la dieta !
Ramy
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 12:17 PM) *

nu mai am mult si ajung la 60kg pray.gif plecaciune.gif ...offf doamne nu mai am rabdare...si cred ca ma apuc si de sport ca sa mi se aseze frumos carnea pe mine

Sportul face minuni, asa ca...da-i bataie blushing.gif Ca sa nu mai spn ca...se slabeste si mai repede smile.gif

Dak ti-ai facut jurnal, de ce nu scri si ce papi ?? Poate se mai inspira lume blushing.gif
bubbles
CITAT(julyalina @ 11-08-2006, 12:58 PM) *

hello bubbles give_rose.gif
am trecut si eu pe aici sa-ti urez spor la dieta !

multam de vizita si te astept oricand

CITAT(Ramy @ 11-08-2006, 01:08 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 12:17 PM) *

Sportul face minuni, asa ca...da-i bataie blushing.gif Ca sa nu mai spn ca...se slabeste si mai repede smile.gif

Dak ti-ai facut jurnal, de ce nu scri si ce papi ?? Poate se mai inspira lume blushing.gif

pai in mare mananc numai chestii slabe...adik sunca presata,piept de pui,iaurt0.1%,fructe...impartite toate in 5 mese mici dar bune grin.gif
bubbles
hmmm...dupa un week dezastruos...cantarul arata azi dimineta 64kg...nu e chiar atat de rau...nush ce sa fac ca de fiecare data calc stramb in week sad.gif ..si maine mai e si ziua lui tata socru si iar gratare treburi biggrin.gif
Nessie
Stiu cum e cu weekendul, Bubbles! sad.gif Daca e gratar de pui, de peste eu zic ca e ok; mai periculos cu mici sau dulciuri si alte alea ingrasacioase. wacko.gif
bubbles
mersi nessie...nu imi fac probleme ca ma voi abtine...voi turna apa la greu in mine cateva zile biggrin.gif
aki
Salut bubbles.Felicitari pentru noua casuta floare.gif Sa chefuim cheer.gif Bfat la ceia ce ti-ai pus in gind
bubbles
nu am mai rezistat cu postul numai cu likide...k am facut o salata bunaaaa de vinete si am mancat 3 felii..painea 3p si salata 10p in total 13:D devil.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 08:27 PM) *
Nu am mai rezistat cu postul numai cu likide...k am facut o salata bunaaaa de vinete si am mancat 3 felii..painea 3p si salata 10p in total 13:D devil.gif
blink.gif 10p pentru 3 felii de salata???
bubbles
am pus si eu asa ca sa ma motiveze sa nu mai mananc azi...mai ales ca salata era si cu maioneza
Nessie
Totusi mi se pare cam mult... eusa_think.gif Chiar cu maioneza ma gandeam ca mai mult de 1,5p felie nu are de unde. Dar pentru motivatie merge! Mai adauga 1-2 puncte! blum.gif
bubbles
da da mai adaug... blum.gif give_rose.gif
danyhoney
Ma bag si eu in vb......acum ca am timp !!!
In primul rand.....Bine te-am gasit si frumoasa casutza ai !!! primitoare !!
In al 2-lea rand.....ai punctat cam mult pentru salata de vinete !!!!!!!!!!!!!!!! pe 3 felii de paine,daca nu ai pus strat gros....eu as zice ...cam 0,5 p / felia de paine !!!! Nu fii prea drastica cu tine...fii cat poti de precisa !!!! Imi pare rau ca , momentan,nu am prea mult timp sa intru pe net......ca tare te-as lua la fugarit in fiecare zi cand papi prostii.. lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 17-08-2006, 01:32 AM) *

Ma bag si eu in vb......acum ca am timp !!!
In primul rand.....Bine te-am gasit si frumoasa casutza ai !!! primitoare !!
In al 2-lea rand.....ai punctat cam mult pentru salata de vinete !!!!!!!!!!!!!!!! pe 3 felii de paine,daca nu ai pus strat gros....eu as zice ...cam 0,5 p / felia de paine !!!! Nu fii prea drastica cu tine...fii cat poti de precisa !!!! Imi pare rau ca , momentan,nu am prea mult timp sa intru pe net......ca tare te-as lua la fugarit in fiecare zi cand papi prostii.. lol.gif lol.gif

mersi dany...poti sa ma fugaresti de cate ori crezi k am gresit...azi am facut curat impachetata in pungi... biggrin.gif si numai bine k e si cald k simt cum curg apele de pe mine
bubbles
azi am copt ardei toata ziua...am uitat sa si mananc...cantarul arta63.9kg...e bine dupa infruptarile din ultimele zile...sad.gif am cam exagerat...acum putea sa arate 60 dar daca eu sunt o fff mare FULGA blum.gif ...acum tb sa ma apuc sa coc vinete tot pt pus in congelator...azi ama mnact un cub de br topita si nush daca mai am timp sa mananc...tb sa ma apuc si de invatat sad.gif
Nessie
bubbles, cum faci tu sa iti stea ardeii si vinetele peste iarna? Stiu ca am incercat si eu intr-un an, dar aveau un gust intepator si mi-a fost teama sa le mananc. huh.gif
bubbles
pai le coc si le pun in pingi de alea mici care sunt l arola...le leg si le bag in congelator...si la ardei si la vinete la fel...sper sa imi iasa buna...nu au de ce sa nu iasa:P
Nessie
CITAT(bubbles @ 18-08-2006, 02:50 PM) *

pai le coc si le pun in pingi de alea mici care sunt l arola...le leg si le bag in congelator...si la ardei si la vinete la fel...sper sa imi iasa buna...nu au de ce sa nu iasa:P
unsure.gif Asa le facusem si eu! Poate era vorba ca nu era un frigider performant si nu s-au pastrat bine.!

Spor la munca si un weekend frumos iti doresc! floare.gif
ina_ceva
Ies bune, ca asa pun si eu de vreo 10 ani grin.gif
aki
Weekend placut draga gazda.Prima data aud de ardei si vinete la congelator.Imi psune-ti si mie cum se fac? give_rose.gif
ina_ceva
Aki, ai mp!!!
bubbles
Sunt suparata...s`ar putea sa nu imi pot rezolva nimic cu diploma si imi tb legalizata..off ce naspa e
bubbles
am rezolvat pana la urma...si dau examen sapt viit...yupiii....la facultate imi iese media 8,50 pe sem 2 si s`ar putea sa iau bursa...hihihi biggrin.gif
Andreea-Rodica
Bravo tie! Felicitari! Bafta la examenul de saptamana viitoare. floare.gif
bubbles
multumesc pupic.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari bursierei!!! give_rose.gif
danyhoney
FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ...MULTA BAFTA !!!!
bubbles
multumesc fetele... pupic.gif ma bucur ca sunteti alaturi de mine
plus ca dimineata cantarul arata 63.3 kg yahoo.gif
Nessie
cheer.gif Inca un motiv de bucurie!! La mai putine (kile) Bubbles! yahoo.gif
bubbles
NASTE MONA...YUPIIIIIIIIIIIIII...

abia ast sa imi tin nepotica in brate....biggrin.gif
alandana
Mona e cumnata ? Ii doresc o nastere usoara si tie o nepotica dragastoasa.
bubbles
mona e verisoara babuinului meu...a nascut aseara la ora 1 o fetita de 3,200kg...abia ast sa o vad...hehehe
aki
Salut bubles
Babuin w00t.gif
Ceva nu am inteles eu? blink.gif
ina_ceva
lol.gif
Ne "alintam" baieteii cu "babuin"
aki
Da,buna alintare,ma gindeam ca aveti pe acolo vre-o gradina zoologica w00t.gif
Acum am inteles pupic.gif
bubbles
gata...mi`am vazut nepotica...mica si frumoasa... yahoo.gif ...si`a revenit si cantarul meu...era exact cum ma asteptam...rusii`s de vine...de la rusi vine.... naughty.gif si acum arata 63kg fix... yahoo.gif
bubbles
trebuie sa plecla examen...mor de frica...uffa...abia ast sa treaca...
bubbles
la mine in jurnal...cantarul meu arata cand 62,2 cand 63,1 )).gif nu skimb ink tickeru` mai am rabdare...am luat 6,93 la examen si sunt super happy fiindca erau profe cu mai multa experienta care au luat note mai mici...biggrin.gif
bubbles
neata jurnal... yahoo.gif mi`am skimbat tickeru`...ama juns la 61,5kg.... yahoo.gif w00t.gif ce happy sunt...am luat si eaxmenul...sper sa primesc si postul pe care il vreu...
bubbles
heheh...mi`am skimbat target`ul k era prea aproape si ca sa nu ma descurajez...in loc de 4,5 kg acum am 11.5 kg biggrin.gif
Nessie
Felicitari!!! cheer.gif Sper sa ajung si eu sa il schimb pe al meu. In mintea mea visez si eu la 50, dar pana nu trec de 60 nu cred ca il schimb. pupic.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 03-09-2006, 11:44 AM) *

Felicitari!!! cheer.gif Sper sa ajung si eu sa il schimb pe al meu. In mintea mea visez si eu la 50, dar pana nu trec de 60 nu cred ca il schimb. pupic.gif

mersic ness...eu sper sa ajung pana la 58 pana pe 15 septembrie cand trebuie sa ma duc la scoala ca profesoara...biggrin.gif pupic.gif yahoo.gif wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.