Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cafeneaua OneDen
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
Pagini: 1, 2, 3, 4
himere2005
in ce consta o petrecere reusita?
o petrecere beton
himere2005
fiti sinceri
internet versus realitate
himere2005
ultimul subiect pe ziua de azi
haine ieftine sau scumpe?
uka
nu ma intrebatzi care este motivul ptr care am postat asta dar asa am simtit

Mi-e dor

Nota moderatorului: subiectul a fost mutat la forumul "Partenerul de viata"
honey79
Hello... may i have a coffee please??

With milk ... and... sugar, please. naughty.gif

Thank you....

Keep the change. blum.gif
uka
would u like a biscuit next to u r coffee??
honey79
CITAT(uka @ 18-08-2006, 11:18 AM) *
would u like a biscuit next to u r coffee??

An "After Eight" would be perfect...

Appreciated. blum.gif hug.gif
himere2005
daca doriti sa discutam despre partener
ce apreciati la partenerul de viata?
dannette
Hellooo...!!!
Anybody here???
As dori un meniu, va rog!
uka
pai meniul si-l face fiecare, asteptam comanda..
have a nice day..a nice weekend
aki
Mai beau ceva fierbinte ca am ingehetat in birou si plec acasa salut.gif
uka
hmm,
deja ai fost pe pagina mea cu " ceva fierbinte" nustiu ce sa iti mai recomand p aici....
himere2005
inca un subiect abia scos din cuptor
prostul gust
himere2005
si un subiect de we
ce urasc/iubesc la ROMANIA?
Brunette
Ce liniste! huh.gif
Nu vreti sa mai animam putin atmosfera? floare.gif Niste muzica de la Alex, niste bautura din partea casei ( naughty.gif ) si sa discutam despre barbati?
M-am gandit ca sunt cam putinei pe forum si sa nu creada ca nu ii bagam in seama. Pentru mine e important cand am o problema sa am mai multe puncte de vedere si e clar ca punctul de vedere al unui barbat e muuuult diferit de al unei femei. doh.gif Eu zic sa nu ii pierdem pe astia pe care ii avem (daca putem aduce mai multi, cu atat mai bine blush.gif ) si le-am facut un subiect special.

Cand plang barbatii

Mai am unul de facut si revin! Va astept sa discutam. wink1.gif

PS: sigur o sa spuna ca asta nu e subiect de barbati, dar sa-i vedem... tease.gif
Brunette
Revin cu al doilea subiect promis: Masculinitate
himere2005
salut bianca...meriti o cola diet si o cafea pentru subiecte pupic.gif

faza naspa este ca in general barbatilor le este greu sa vorbeasca despre sentimente, slabiciuni, despre ei in general...totusi, poate o sa raspunda cineva
Brunette
Acum ca mi-am luat cafeaua si cola astept. beach.gif Stau la panda sa vad care scrie. rolleyes.gif

Multumesc! pupic.gif
ina_ceva
Si eu astept, alaturi de un pepsi light...
Brunette
CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 04:40 PM) *
eu una promit sa nu-i atac, deja sotul meu e un mut si jumatate, doar asa sa mai aflu cite ceva
Himere, iti raspund aici ca sa nu fiu off topit la Masculinitate. doh.gif
Fa-i un cont sotului tau si pune-l sa scrie! devil.gif Inainte de asta, totusi ar fi bine sa faceti o intelegere sa nu va scoateti ochii de ce scrie unul sau altul aici. E o super metoda sa vezi ce gandeste! fata in fata poate nu are curaj sa spuna tot, dar in scris e mai simplu, plus ca e anonim pentru ceilalti de pe forum. wink1.gif
himere2005
nu-mi convine, la cite am scris pe forum ar iesi cu paruiala, el e mai secretos...asa ca..bine ca nu stie...el crede ca vorbim numai de diete lol.gif

pina acum la subiectul masculinitate numai noi fetele am postat biggrin.gif
himere2005
brunette, daca pina acum mai intrau cum mai intrau masculii forumului, acum, nici o sansa grin.gif alex mai intra, dar ramine acolo cu radioul lui, nu cumva sa-l iei la intrebari lol.gif
Nessie
Yo inca mai trag speranta ca o raspunda careva! devil.gif Poate or fi si ei cu serviciu, cu treburi, cumparaturi ( lol.gif ). Astept sa se faca seara si sa se traga fiecare pe la casa lui. w00t.gif

CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 05:37 PM) *
nu-mi convine, la cite am scris pe forum ar iesi cu paruiala, el e mai secretos...asa ca..bine ca nu stie...el crede ca vorbim numai de diete lol.gif

pina acum la subiectul masculinitate numai noi fetele am postat biggrin.gif
Nu-ti face griji ca oricum nu are trabdare un barbat sa citeasca la ww. naughty.gif Poti sa-l aduci linistita. tease.gif Al meu bantuie pe aici si bine face! grin.gif Daca vreau sa-i spun ceva mai discret o spun pe forum ( lol.gif auzi la mine: "daca vreau ceva discret, public pe internet" lol.gif ), daca vad ca nu citeste sau nu se prinde, o spun mai pe direct, dar de obicei merge. naughty.gif
Eu.
am dat copy-paste intrebarilor de la Masculinitatea si le-am trimis pe mail omului meu; i-am zis ca-l rog sa-mi raspunda la ele ca facem pe forum un sondaj de opinie, noi femeile, vrand sa stim ce-i aia dom'le masculinitatea grin.gif lol.gif
mi-a promis raspunsuri.
le "public" pe forum cand le primesc cool.gif
Nessie
lol.gif bravo, Gigelu!!! cheer.gif Poate asa aflam si noi un raspuns ca cei de pe forum se ascund. dry.gif M-am tinut aseara de capul alui meu sa zica si el ceva si nu vrea. huh.gif Cica "plansul e subiect tabu" doh.gif plus ca vad eu ce scrie. laugh.gif
aki
Salur fetele si pe la cafenea.Un ceai verde ,ca intotdeauna.Vreau sa va intreb nu face nimic rau ceaiul asta verde?Mi se pare ca sunt putin constipata unsure.gif
Nessie
Aki, cred ca iti face bine ceiaul, indiferent de care este. pupic.gif

Pentru astazi propun sa discutam despre Feminitate, ca despre Masculinitatete ne-am rupt in discutii. pleasantry.gif
uka
hello, am venit si eu din minivacantza, asa k fitzi p faza....si sa nu facetzi prostii....
ma duk sa citescc mi se mai recomanda p aici si revin...
Nessie
Bine ai venit, Uka! floare.gif
Pentru astazi recomand sa discutam despre sistemul sanitar din Romania
himere2005
tu ce servesti geo, te vad online?ai bautura din partea casei
uka
coffee 4 everybody..
asta k s anu beau eu singura, nu reusesc sa ma trezesc....
geo_m50
Buna sa va fie viata. O cafea cu lapte e binevenita, iar la bauturi las la aprecierea barmanului, sau barmanitei orice e binevenit mai putin cele alcoolice la caldura de afara numai tarie sa nu bei ca ai scapat de toate greutatile.
Nessie
Weekend-ul asta ne destindem cu un filmulet moldovenesc... despre moldoveni si dolari:
Filmuletul cu becul
uka
din partea mea ptr toata lumea orice isi doreste fiecare...fac cinste azi...
ina_ceva
Numai astazi? Pai ar trebui sa faci cinste toata saptamana naughty.gif
O ciocolata cu lapte as dori give_rose.gif
himere2005
o portie de buna dispozitie pentru diseara grin.gif

poate si putin romantism give_rose.gif
poate si citeva versuri naughty.gif
ina_ceva
)).gif
Pt sefa himere? Ce planuri ai diseara? blushing.gif devil.gif
himere2005
as vrea eu o seara romantica de mult, fara prostioare...dar nu prea am cu cine...mincarica, dans, o baie calda
tmanbone
Inrolativa la Centrul de Asistenta Regionala. salut.gif
aki
Salut.Un ceai verde va rog.Himere ai vreo sarbatoare?
lliliana
Mi-e somn...e evident ca mi-e somn, doar sunt la serviciu...as bea o crema de cafea...maaare...am de lucru, salvati-ma, mi-e somn. Beau fara zahar. Neagra, tare si multa. dry.gif

Ma cheama Liliana, am 39 de ani, casatorita de aproape 20...sunt o babuta tanara si prostuta, ca n-am avut minte sa ma marit asa tanara. Nu pot spune ca acum stau mai bine. Am o fetita de 14-15 ani...si un sot mai mult plecat. naughty.gif
uka
crema de cafea sa fie ptr tine....
Buna Dimineatza, o zi de miercuri excelenta
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif
Un pahar de pepsi yahoo.gif .Uka, tu nu servesti nimic?
geo_m50
Buna ziua.
Un frape mare va rog, ptr ca am inteles ca bautura e gratis la alegere
lliliana
Ma suna fratele meu razand si zice: "sora-mea, merg pe Valea Muresului necajit de vremea asta de kko si vad de departe ceva scris "ciobaneste", cu vopsea, pe bara de protectie de la o masina tare. Ma apropii si ce crezi ca scria? "LA TĂŢ NI GREU"...exact asa cum am scris eu...cu probleme gramaticale. Si ziua a fost dintr-o data mai putin mohorata. wink1.gif
uka
eu ma delectez cu cafea si apa plata cu miere si lamaie...
lliliana
Unde mi-e cafeaua....tre' sa deschid ochii...pleeeease help!
uka
coffee.. black...
Amazoana
M-a luat un somn....as bea si eu un 3 i 1... cafea.gif
I'm an cofee-cohoolic blum.gif
lliliana
Bine v-am gasit...sunteti cam tacuti in ultimele zile. Hai ca fac cinste. Cafea la toata lumea.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.