Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cafeneaua OneDen
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
Pagini: 1, 2, 3, 4
uka
hhmmmm
un nectar d portocale la mine...
ina_ceva
O cana mare cu ciocolata si putin rom blushing.gif
tmanbone
O cafea fara alcool si o bere decofeinizata, pls. 10x
Amazoana
Eu as bea un ceai de tei, sa-mi calmeze nervii! off,sefii astia....
honey79
Bine v-am regasit!!!

De mult n-am mai trecut pe-aici.... hmmm.... mi se pare mie sau... s-au cam pierdut din clienti????

As dori o cafea mare.... cu lapte si indulcitor, va rog. Nu de alta, dar vad ca facwe Liliana cinste. blum.gif
Data viitoare..... dau eu cafeaua....wink1.gif

uka
ptr toata lumea sa fie...
cafea fara alcool si bere decofeinizata ptr tmanbone..

pentru voi azi am...
Modificari codul muncii
uka
ptr azi va propun...
mai mult ptr baietzi, dar nu numai
Bilete meciuri Steaua
lliliana
Cafeaua mea?....pleeese:)...acum pot spune si buna dimineata...am rostit cuvantul magic...CAFEA.
uka
need cola mare cu 2 cuburi d gheata si 2 felii d lamaie...
cafea sa fie ptr tine lliliana
Amazoana
Neata, si eu as vrea o cafea tare....
uka
Mie imi place Fulga! Sunt Zuzu?

ptr azi...
lliliana
Am intarziat...merge si o cafea rece. smile.gif
tmanbone
CITAT(uka @ 01-09-2006, 05:58 PM) *

pentru voi azi am...
Modificari codul muncii
CITAT(uka @ 05-09-2006, 12:23 PM) *

Recomand deschiderea de topicuri separate, sau daca nu crezi ca titulul merita un topic separat, atunci le-ai putea posta pe toate intr-unul gen "Stiri diverse" sau "Chestii de clatiti ochii". Organizarea nu strica. Multumesc pentru intelegere.

salut.gif
uka
ideea era k aici sa fie o trimitere la diverse...
nu nu cred k merita deskise topicuri p tema asta...
eram la o cafea si faceam conversatzie...
aki
Salut.Cam tirziu cu salutarea,dar mai bine mai tirziu de cit de loc.Nu am avut net vre-o citeva zile si ma gindeam ca o sa am de recuperat o multime de pagini,dar nu-i chiar asa.Ce nu bintuiti pe aici? blink.gif Un ceai verde va rog pupic.gif
uka
ceai verde sa fie...
cu un biskrem... langa
tmanbone
CITAT(uka @ 05-09-2006, 12:44 PM) *

ideea era k aici sa fie o trimitere la diverse...
nu nu cred k merita deskise topicuri p tema asta...
eram la o cafea si faceam conversatzie...

Sunt de acord cu tine Uka, dar atat timp cat pe topicul asta sunt posturi gen "o cafea va rog" (vreo 10 la rand), te anunt ca nu e un topic foarte atractiv pentru unii dintre noi (zic eu)... mai conteaza si calitatea posturilor, nu doar cantitatea. Si ce se intampla cand un user vrea sa discute un subiect pe care l-ai postat tu aici? O s-o discute aici... o sa se amestece toata informatia, etc...

Si nu e neaparat nevoie sa anunti topicurile noi, pentru asta sunt butoane gen Vizualizare mesaje noi.

Nu mi-o lua in nume de rau, dar ideea de forum ofera anumite avantaje functionale care ar trebui folosite la maxim. Sa incercam sa nu ajungem in situatia similara cu cea in care primesti o informatie importanta pe mail, dar pentru ca s-a folosit forward-ul atat de mult, faci scroll 1 minut ca sa ajungi la ce era esential in mail.

salut.gif
uka
no problem
ok
lliliana
Salutare...am uitat de cafea...ca am 12 sefi pe metru patrat. Miecurea dupa marti si dupa luni vine lumea in control, cand incepe sa se simta miros de weekend? Cata nerusinare... Una mare, neagra...tare. Ca-s suparata...
Amazoana
Neata, am venit sa va ofer o cafea. Join me?
Imagine
Imagine
Imagine
lliliana
CITAT(dulcikatty @ 08-09-2006, 09:47 AM) *

Neata, am venit sa va ofer o cafea. Join me?
Imagine
Imagine
Imagine

Eu beau fara zahar. pupic.gif
lliliana
O cafea...sa nu dati faliment mai...unde mai beau eu o cafea atat de buna?
aki
Salutare lume.Dar nu e nimeni pe aici unsure.gif
O saptamina frumoasa va doresc floare.gif
Amazoana
Neata!
Cu placere, lliliana.
Sa avem cu totii o saptamana usoara hug.gif
honey79
'Neata.
O cafea mare va rog, cu laptic si indulcitor...si... un pahar cu suc natural de portocale, daca se poate.

Sa aveti o saptamana plina de satisfactii si o zi de Luni fara probleme.
Va pupic si va imbratisez cu drag.
lliliana
N-am mai trecut demult pe-aici...Se poate o cafea tareeee...siiiiii o viata frumoasa? biggrin.gif
ina_ceva
O viatza frumoasa? Dar sotzul tau ce face? Nu te ajuta sa ai o viatza frumoasa, asa cum iti doresti ( mai ales cand pleaca de acasa)? blum.gif blum.gif
geo_m50
In afara de cafea nu se mai serveste nimic la cafenea asta de ex un suc de lamaie de ex ca de atata amaraciune m-am saturat si de atata negreata cum vor doamnele neagra si tare, o ciocolada calda un capucino etc.multumesc ptr rapiditatea cu care ma-ti servit d-ra sunteti o draguta meritati un pupic pupic.gif
aki
Cam trist pe aici.Nici nu ai cu cine sta la un pahar de vorba blink.gif
dany
Himere...ai cam lasat in paragina cafeneaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ia pune mana si fa putina ordine pe aici....angajatii nu isi fac treaba,coaja aceea veche de banana e tot acolo..... lol.gif Ai nevoie de angajati noi ??? Ma ofer....dar negociem programul de lucru )).gif

Geo...se serveste ce iti doreste tie inimioara dar....in ultimul timp cam lasa de dorit servirea...Vezi ca , acolo, in dreapta,in colt, e un automat.......iti da si bauturi alcoolice ...Serveste-te pana revine proprietara ! lol.gif
Sexymom
Stiti de ce imi e mie dor? de o cafea cu frisca si scortisoara.Care are multe calorii si te lingi pe botic de cat e de buna.Face cineva ?ca mie mi s-a spart cana de la filtru sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.