Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cafeneaua OneDen
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
Pagini: 1, 2, 3, 4
himere2005
honey..te astept sa comanzi si sa intri in discutie cind doresti give_rose.gif
honey79
Mersi frumos, scumpa Himere.
Deocamdata ma limitez la o cafea pe zi... cu indulcitor si un pic de laptic. .... stii tu cum imi place mie.... doar mi-ai preparat-o azi-dmineata. blum.gif
himere2005
fiti atenti aici doh.gif
http://www.shermix.com/video.php?id=592
alex25
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 03:14 PM) *

da, il stiam... sunt criminali francezii astia... si ce fata de intelectual avea smile.gif
himere2005
daca mai ai, chestii de genul asta...eu sunt mare amatoare
uka
hmmm
pai sa stabilim.. avem si fast food sau nu...
alte mancaruri.... internationale....
cred k fara pizza....and stuff...
dar atunci c se fac baietzii.... ei c zic?

oricum... park avem si un pizza maker printre noi ...nu-i asa ??? se stie ea...
alex25
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 03:18 PM) *

daca mai ai, chestii de genul asta...eu sunt mare amatoare

pai am bagat o gramada in forumul Zambiti, va rog! Unele au facut inconjurul lumii, din cate stiu ( asta: Curiozitate )
aki
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:16 AM) *

aki, tu poti veni si cu sergiu, daca nu face vreo scena blum.gif sau de fapt...poate ar fi indicata o scena.

Salut ma primiti si pe mine.Intru prin jurnale si nu gasesc pe nimeni doh.gif .Inseamna ca toti suntei pe aici haninoroc.gif
Sa ma prezint si eu,sau nu mai are rost wacko.gif .Cred ca m-a prezentat si am avut parte de o caracterizare din partea lui Sergiu blushing.gif
sergiu momentan lipseste,cind vine o sa treaca si el sa se prezinte salut.gif
tmanbone
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 03:25 PM) *

nessie, parca nu a fost chiar o idee rea deschiderea cafenelei. pe tine te punem responsabila la intretinerea retelei de net, ca la faza asta, nu stiu, nu ma bag

Mai, n-as fi chiar de acord cu tine. Ok, hai sa ne salutam pe aici dar subiectele ar trebui totusi discutate pe topicuri proprii. Nu de alta, dar putina organizare nu strica. Si raspunsurile la obiect sunt cele mai apreciate. salut.gif
himere2005
bine ai venit aki, esti una dintre preferatele mele pupic.gif

daca vrei sa spui ca a fost o idee proasta, nu te cred, pentru ca am vazut ca, fata de ieri, lumea navigheaza pe forum. eu am vrut sa fie doar un link catre alte subiecte, dar mai postez si eu cite ceva, sa nu para chiar sumbra atmosfera. ma intelegi, nu-i asa, tman? lol.gif
realista
hai ca vin si eu la o cafea nocturna )).gif sa fie alba noaptea hug.gif heheheheh
uka
CITAT(realista @ 11-08-2006, 10:11 PM) *

hai ca vin si eu la o cafea nocturna )).gif sa fie alba noaptea hug.gif heheheheh

cum sa fie cafeaua??
eu sunt aici toata noaptea... la datorie..
dar avem si sucuri si alte bauturi... si momentan ne gandim la mancare... cum si de care sa fie..
ina_ceva
Buna cafea!!! Merci, chiar aveam nevoie.
Sunt la ora asta innaintata in noapte si nu am somn yahoo.gif tease.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 12-08-2006, 01:17 AM) *

Buna cafea!!! Merci, chiar aveam nevoie.
Sunt la ora asta innaintata in noapte si nu am somn yahoo.gif tease.gif

tease.gif rusinik..
la nani cu tine...
alex25
CITAT(uka @ 11-08-2006, 10:26 PM) *

CITAT(realista @ 11-08-2006, 10:11 PM) *

cum sa fie cafeaua??
eu sunt aici toata noaptea... la datorie..
dar avem si sucuri si alte bauturi... si momentan ne gandim la mancare... cum si de care sa fie..

uka, cu ce te ocupi? unde lucrezi?
himere2005
buna dimineata va urez, va rog sa va simtiti cit mai bine, nu o sa mai debitez atitea prostii, cred ca e mai bine sa fiu mai moderata, insa va intimpin cu aceeasi bucurie in fiecare zi, sper sa simtiti asta. Vreau de asemenea sa spun clar, asta daca cumva nu s-a inteles bine intentia mea, aceasta cafenea am deschis-o ca sa ne cunoastem mai bine si se doreste a fi o invitatie la a naviga pe forum, "un nod radacina" daca vreti. pentru propuneri si reclamatii ma gasiti disponibila la sectiunea neuroni, unde sunt mai activa. oricum, e we si cred ca nu va mai fi atit de aglomerat
himere2005
pentru astazi va invitam la un subiect nostalgic wink1.gif
Ceausescu zice ..... ce ?
alex25
Azi am facut paste:

Imagine

Arata bine, nu?
Piept de pui, salam prajit, ciuperci, ceapa, sos de tomate(mult), usturoi, si pe deasupra cascaval ras. eat.gif
realista
wow e buun.....eu am facut supa crema de ciuperci de padure,porcini si galbiori..........mmmmmmmmm
himere2005
ce pofta mi-ati facut amindoi, si mi-e o foame....mai ales alimentele interzise la dieta din pastele lui alex...yamii plecaciune.gif ajuta-ma doamne sa nu pacatuiesc cu pastele alea grin.gif
dany
Hop si eu......doar un pepsi light,te rog !! Tare fain arata cafeneaua ta ...curata,ingrijita....bine,daca nu ne gandim la coaja aia de banana care zace acolo de cateva zile lol.gif lol.gif lol.gif
uka
http://forum.oneden.com/Carti-care-v-au-influentat-t134.html

CITAT(danyhoney @ 12-08-2006, 09:39 PM) *

Hop si eu......doar un pepsi light,te rog !! Tare fain arata cafeneaua ta ...curata,ingrijita....bine,daca nu ne gandim la coaja aia de banana care zace acolo de cateva zile lol.gif lol.gif lol.gif

pepsi light sa fie...cu lamaie langa si 2 cuburi d gheata
dany
Saru-mana,Uka !!!!! tare bun e.....jummyyyyyy

Am uitat sa ma prezint ( cu toate ca nu sunt prea buna in asa ceva ) : Sunt Dany( Daniela) ,am 40 de ani ( o babutza pe langa voi biggrin.gif ),casatorita de 5 ani si jumatate cu un tip de nota 1000,din pacate fara copii...muncitoare,nebuna din cand in cand...cu inima mare ( ceea ce e un defect cateodata)...iubitoare de copii si de animale.....mi-e o frica enorma de serpi( chiar daca ii vad in poze )...ma supar ( cateodata) din nimic si foarte repede...dar imi trece la fel de reped...sensibila...romantica..jucausa...stiu de gluma dar trebuie mai intai sa cunosc mai bine persoana/persoanele cu care ma intretin....si ...nu sunt buna pe post de sefa lol.gif
DIAbolica
Aloha tuturor !

grin.gif Diana, 18 ani (aproape) , posesoare a unor extra-pounds blushing.gif of course , eleva, cu ganduri sa urmez Facultatea de Mostenitori sau pe cea de Musafiri..dar cum niciuna din ele nu s-au inventat,o sa-mi schimb optiunile blum.gif (probabil ASE)

mi-s sociabila dar totusi introvertita, originala ,spontana dar totusi uneori duc lipsa de idei , rea de gura (olteanca) dar totusi toleranta pana la un anumit punct , pesimisto-sceptica dar cu unele puseuri de optimism, cu simtul umorului, mai tot timpu sarita de pe fix, etc etc etc

...si amatoare de poposit la cafenea !

ma primiti give_rose.gif ?
himere2005
salut, uka, te vad online. cum merge vinzarea? grin.gif floare.gif
iti este putin mai bine? ca toate fetele au sarit pe tine hug.gif
Nessie
CITAT(DIAbolica @ 13-08-2006, 12:42 AM) *
Aloha tuturor !

grin.gif Diana, 18 ani (aproape) , posesoare a unor extra-pounds blushing.gif of course , eleva, cu ganduri sa urmez Facultatea de Mostenitori sau pe cea de Musafiri..dar cum niciuna din ele nu s-au inventat,o sa-mi schimb optiunile blum.gif (probabil ASE)

mi-s sociabila dar totusi introvertita, originala ,spontana dar totusi uneori duc lipsa de idei , rea de gura (olteanca) dar totusi toleranta pana la un anumit punct , pesimisto-sceptica dar cu unele puseuri de optimism, cu simtul umorului, mai tot timpu sarita de pe fix, etc etc etc

...si amatoare de poposit la cafenea !

ma primiti give_rose.gif ?
hug.gif Ms bucur ca ai venit! Cam gol pe aici, asa ca hai noi la o cafea pana se strage populatia! cafea.gif
alex25
Bine ai venit, Diana! Ai grija la ce bei pe aici, ca himere mai pune cateodata cate o pastila de ecstasy smile.gif in paharele cu alcool. Asa ca exista pericolul sa te simti prea bine.
DIAbolica
hug.gif bine v-am gasit !

nessie,cafea nu beau,dar o ciocolata calda nu refuz niciodata smile.gif cafea.gif

alex... pastila de ecstasy,zici ?
man, asta-i apa de ploaie !
iaca am adus eu niste verdeata (iarba ) ...

Imagine

hopaa,avem si prima amatoare...

Imagine

mai vrea careva? haideti.. repejor,repejor, pana nu o termin eu pe toata....

i`m high.. oh yeah ! dance3.gif yahoo.gif
Tomy
mad.gif ...hei, dar chiar asa? Serviti ba una, ba alta fara mine? Hei, barman, doresc o stacana cu cafea cu lape! ...chiar imi place cafeua cu lapte si sa stiti ca o beau, cum am zis, cu o cana de 0.5 l, bang.gif Bine ca la serviciu am un coleg care serveste la fel si astfel nu exista zi in care nu beau atata cafea blink.gif Acum ca am cafea despre ce discutati? ...
uka
c ar fi sa discutem.. despre....filme... carti... jocuri.. amintiri din copilarie...jocuri si perioade din copilaria noastra, dupa cum spune si textul:Aceasta este o scrisoare nostalgica, adresata celor care fac parte din generatia NOASTRA, GENERATIA X.

Subiect moderat: pentru aceasta discutie va invitam la Generatia anilor '80.
ina_ceva
O cana mare cu lapte si ciocolata!!!!
Poate cu ciocolata va trece mai repede inceputul de saptamana sorry.gif
himere2005
asa deci...va faceti de cap in lipsa mea...o sa pun taxa pe viciu laugh.gif
am reusit sa iau coaja de banana, ce a mai ramas din ea si s-o arunc la gunoi...asa ca...de acum in colo poate intreti mai multi pe aici biggrin.gif
himere2005
va rog sa va dati cu parerea aici:
Ce facem in weekend?
Nessie
Poate va dati cu parerea la Acum 25 de ani despre cat de dependenti sunteti de calculator. Si poate imi spuneti si mie o metoda cum sa scap eu! doh.gif
aki
Pai asa nu e nimeni,usile vraiste deschise.Barmani pe jos toti beti...Undes suntei toti?Turnati si mie ceva de baut
Nessie
Nu-i patroana acasa si ne facem toti de cap. doh.gif
alex25
haninoroc.gif yeah.gif band.gif bag.gif beach.gif cheers.gif cheer.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif rock.gif

Paaaaartyyyyyyyyyyyyyy!!!!!
Beti, mancati, e din partea casei!

Sa curga sampania! Scoateti sticla aia de Jack Daniels!

Paaaartyyyyyyy!

Daca il ametim bine pe judecatorul ne canta la chitara! Scoateti partiturile, halbele sunt pline!
uka
maaay, ce e aici?? v-am prins.... fitzi cumintzi...
himere2005
mai alex, vezi ca in sticla aia de jack daniel's pusesem otrava pentru sbolani. ai apucat sa o deschizi? lol.gif
uka
Locul meu preferat

sa curga cafeaua...

Ghid de dat bacsis
himere2005
va invit sa discutam dupa test aici despre
Firma mea
Nessie
Uka, am deschis un nou subiect cu chestionarul tau la Babilon: Tu cum esti? Hadeti sa discutam acolo. wink1.gif
tmanbone
Ce ti-e si cu veveritele astea! tease.gif
Nessie
CITAT(uka @ 16-08-2006, 03:40 PM) *
muaaah, e ok... doar k vba ta scriam mai multi in acelasi timp si nu am fost p faza, m-am prins eu k u esti p la mijloc d a zis tmanbone d veveritze...

va provoc, park suna prea....
tu cum esti??
park s-ar potrivi mai bine, nu??nu am gasit unde sa skimb titlul...
Am schimbat titlul.

ca un P.S. general: pentru modificarea titlului unui subiect, trebuie mers la "editare completa" in primul mesaj. Acest lucru se poate realiza de catre autorul lui, moderatori sau administratori.
uka
CITAT(Nessie @ 16-08-2006, 03:46 PM) *

CITAT(uka @ 16-08-2006, 03:40 PM) *
muaaah, e ok... doar k vba ta scriam mai multi in acelasi timp si nu am fost p faza, m-am prins eu k u esti p la mijloc d a zis tmanbone d veveritze...

va provoc, park suna prea....
tu cum esti??
park s-ar potrivi mai bine, nu??nu am gasit unde sa skimb titlul...
Am schimbat titlul.

ca un P.S. general: pentru modificarea titlului unui subiect, trebuie mers la "editare completa" in primul mesaj. Acest lucru se poate realiza de catre autorul lui, moderatori sau administratori.

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif hug.gif
himere2005
asta pentru cine s-a plictisit de subiectele vechi, pentru cine a raspuns deja la ele si freaca menta pe forum ca mine
Plafonarea
uka
De reflectat

acum o sa citesc subiectul tau k si eu frec menta p forum, inca e liniste la serviciu wink1.gif
ina_ceva
Ceasca mare de ciocolata cu mult lapte!!!
Unde esti, himere, nu vezi ca servirea e lenta?
uka
ospatarul a fost ocupata....
o cana mare sa fie...
ina_ceva
Merci, uka!!!
Sa nu uiti sa-i ceri sefei sa-ti creasca salariul pt prezenta naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.