Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cafeneaua OneDen
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
Pagini: 1, 2, 3, 4
himere2005
pentru ca nu exista un loc in care sa ne intilnim toti membrii, am deschis o cafenea. Sunteti invitati toti. conditia este sa incercam sa ne simtim bine, aici e doar buna dispozitie, avem atitea subiecte in care ne putem contrazice. imaginati-va ca ati iesit la o bere rece cu niste prieteni pe care vreti sa-i cunoasteti, sa-i ajutati cu un sfat, sa mai facem o gluma....berea si apa plata sunt la rece...aveti grija sa nu calcati pe coaja de banana de la intrare lol.gif
himere2005
o sa incep eu, prin a ma prezenta. sunt iulia, am 25 de ani, casatorita, un copil. nivel de inteligenta mediu, momentan casnica, optimista si prietenoasa. as vrea sa stiu cite ceva despre fiecare dintre voi, ce pasiuni aveti, ce asteptari aveti de la viata...

daca nu e o idee buna chestia asta cu cafeneaua, sa-mi spuneti, sa nu mai imi bat tastele de pomana blum.gif
Nessie
Himere, dar tot forumul e ca o cafenea! grin.gif daca discutam intr-un singur subiect mai multe teme o sa fie greu de urmarit si fara inteles pentru cei noi! Chiar la ww imi este foarte greu de urmarit, cand in principiu se discuta desptre dieta Weight Watchers, dar daca s-ar vorbi despre absolut orice? blink.gif Mie mi se par forumurile structurate bine; cred ca daca ai vrea sa spui ceva si nu gasesti locsorul potrivit, faci o cerere la Cutia de propuneri si reclamatii si gata!
De exemplu mesajul tau anterior cred ca s-ar incadra foarte bine la Userii de prezinta. Parera mea! biggrin.gif
himere2005
stiti ce nu prea imi place mie...se prezinta userii, se schimba 2-3 vorbe de curtoazie...si apoi subiectul ramine in plop. mi-as dori sa-i cunosc la fel de bine si pe ceilalti membri asa cum le cunosc pe fetele de la ww, intr-o alta ipostaza...mai relaxata.

oricum, il rog pe SEFUL cel mare sa-si spuna parerea.
Pisik
buna iubita, am venit si eu la tine la cafenea give_rose.gif
pe mine ma stii: ioana, 26 de ani, viitoare miresica, f ambitioasa la inceput, acum mai putin...dar ma lupt....
pupicei si mai trec pe aici
alex25
smile.gif Mie mi se pare o idee buna cafeneaua asta, insa cu o singura conditie: sa nu ajunga un alt "WW". Adica e ok sa discutam despre ce s-a mai intamplat in viata noastra, cum am mai petrecut si asa mai departe dar sa nu uitam ca asta e forum, nu e canal IRC sau chat.

Asta inseamna asa:
acest forum este citit zilnic de multe ori de Google. Dupa un timp, Google va incepe sa trimita oameni pe acest site, oameni care cauta informatii, care incearca sa afle cum sa-si rezolve anumite probleme. Ei, ajungand pe un subiect de 200 de pagini, in care lumea nu discuta ceva anume, el n-o sa stea sa citeasca toate cele 200 de pagini, deci nu se va implica niciodata in discutie.

Din acest motiv e bine ca subiecte diferite sa fie discutate in topicuri diferite, organizate in forumuri -> astfel oricine ar citi pe aici, indiferent daca a intrat prima data sau pentru a 1000-a oara, sa poata sa urmareasca o discutie, fara a pierde cateva luni sa citeasca absolut tot ce s-a scris, cand el vrea doar sa afle ce tip de aer conditionat sa foloseasca de exemplu.

Ceea ce vreau sa spun, pana la urma: e ok sa discutam aici, la cafenea, sau la ww, lucruri neimportante ca "am fost la cumparaturi azi si mi-am luat pantofi", sau lucruri personale, in general, insa discutiile care ar putea ajuta pe altii(peste o saptamana, o luna, un an, doi ani, zece ani) trebuie sa stea in subiecte separate, altfel numim acest forum chat si ne mutam pe IRC.

Sper sa nu te superi pe mine pentru ce am zis, dar cand am citit "avem atitea subiecte in care ne putem contrazice" mi-am si imaginat ca iar o sa incercam sa condensam toate discutiile de pe acest forum in acest topic, cum se cam intampla la ww.

Pana una alta, salut deschidere cafenelei tale cu un buchet de give_rose.gif si sper sa ne simtim bine aici. Sa tii frecventa deschisa pe radioul meu. smile.gif

Alex, 25 de ani, necasatorit, lucrez in domeniul IT.
uka
hmmm
un frappe cu inghetata de vanilie va roogg yahoo.gif

uite si eu p aici...

irina, 21 ani.... singura sau intr-o relatie- status necunoscut... operator customer service la o firma de telecomunicatii.. si studenta anul IV la ASE marekting- Politici de Marketin....iubesc lucrurile simple...
Lacry
Lacri, 34 ani, casatorita ( de curand, caci tare-mi place sa fiu de capul meu grin.gif ), mamica de 10 saptamani ( belea mare, caci am fost ca la inchisoare lunile astea mad.gif ), ocupatia nu mai conteaza, numai cand ma gandesc ca sunt somata sa ma intorc cat mai repede la "scarbici" ma apuca o furie ingrozitoare mad.gif mad.gif mad.gif , romantica incurabila. Sotul zice ca traiesc intr-o lume a mea, iluzorie w00t.gif ... mai sa fie! Foarte sociabila... Partile rele nu vi le zic nana.gif

Vreau si io la cafenea, macar sa adulmec mirosul de cafea cafea.gif
ina_ceva
Ina, 23 ani, ciocolata cu lapte, necasatorita cheer.gif , studenta an V Poli
May
Cristina ( Anda e numele de scena, dar m-am atasat prea mult de voi asa ca adevarul iese la iveala biggrin.gif ), 20 de ani ( maine yahoo.gif ), creatza cu creierul cretz lol.gif , pesimista pana la Dumnezeu si inapoi, Fanul numarul 1 Burger King ( se poate vedea si la ticker doh.gif ), tzinta tuturor prostiilor ( marturie stau toate lucrurile care numai mie mi se puteau intampla), putin nimfomana blushing.gif , cu capul langa umeri, imi urasc socrul si in fiecare zi imi vine in minte o noua metoda de a-l omori in chinuri devil.gif , proaspat bucatareasa... restul il stiti si voi biggrin.gif
tmanbone
Ionut, 26 de ani, sunt la cumparaturi, imi caut pantofi. Ma am bine cu sefu'. Ba nu. Sefu' se are bine cu mine.
salut.gif
alex25
CITAT(Maybeline @ 10-08-2006, 11:54 PM) *

Cristina ( Anda e numele de scena, dar m-am atasat prea mult de voi asa ca adevarul iese la iveala biggrin.gif ), 20 de ani ( maine yahoo.gif ), creatza cu creierul cretz lol.gif , pesimista pana la Dumnezeu si inapoi, Fanul numarul 1 Burger King ( se poate vedea si la ticker doh.gif ), tzinta tuturor prostiilor ( marturie stau toate lucrurile care numai mie mi se puteau intampla), putin nimfomana blushing.gif , cu capul langa umeri, imi urasc socrul si in fiecare zi imi vine in minte o noua metoda de a-l omori in chinuri devil.gif , proaspat bucatareasa... restul il stiti si voi biggrin.gif

Ai un subiect nou:
La multi ani, Maybeline!
honey79
Bine v-am gasit...
Cand e vorba de o cafeluta... hop si eu.
27 de ani, casatorita... inca in Germania sad.gif..sper insa ca nu pentru mult timp.... pizza maker.. deocamdata.
Imi plac copiii, oamenii care zambesc.... imi place sa-i vad pe cei din jurul meu fericiti si incerc sa ajut cat de mult pot pentru a face acest lucru posibil.
Sunt o romantica incurabila, traiesc intr-o lume a mea unde bunatatea , seninatatea si sinceritatea sunt prezente.
Am incredere in Dumnezeu si cred cu tarie ca fiecare lucru se intampla cu un anumit motiv.

Va salut pe toti si .... sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs.
himere2005
vai...ce ma bucur ca ati trecut pe la mine hug.gif ...ma gindeam ca dau faliment din prima zi laugh.gif eu am unele idei in ce priveste imbunatatirea imaginii cafenelei, dar nu stiu daca se pot face fara prea mult efort...ma gindeam sa introduc o imagine sugestiva ca o banda la intrarea in cafenea. (cam cum are michelle la semnatura).
super alex...avem si muzica
o sa aduc si ingrasacioase pe aici, de exemplu pe tmanbone il punem la ingrasat lol.gif
2peu, vroiam sa te intreb ce sex ai, nu m-am lamurit, apari ca fiind masculin, dar in mesaje vorbesti despre tine la feminin wacko.gif
aki, tu poti veni si cu sergiu, daca nu face vreo scena blum.gif sau de fapt...poate ar fi indicata o scena. vom alterna seara de seara programul:teatru, muzica, film, cabaret sau striptease pentru we. numai dupa 12 si o sa ma straduiesc sa nu scumpesc bautura.
cind o sa avem seara de teatru (ca exemplu), propun sa se faca trimitere la subiect, asa cum a facut alex cu subiectul lui si sa se discute acolo, ok?
asta va fi ca un link, in care sa putem interactiona din cind in cind si sa putem afla ce s-a mai scris nou si la alte subiecte, caci, dupa cum am vazut, sunt multi membri care nu-si dau cu parerea, ma gindesc ca poate le este greu sa navigheze.
o sa incerc sa ma documentez mai intii, apoi o sa fac o seara de misticism, chiromantie, numerologie, astrologie, asta ca sa va aflati norocul lol.gif lol.gif
judecatorul, avocatul ne puteti ajuta in probleme de legislatie, macar cu o idee, apoi mai cautam si noi pe google laugh.gif
jessica,buretel, bubble si toata lista de membri sunteti foarte multe persoane si nu va mai tin exact minte, fetele de la ww, va astept cu drag
Tulip
O cafea imensa,pls...fara zahar,fara lapte... biggrin.gif biggrin.gif
Orsi ma numesc,28 ani(fac 29),sotie si mamica,casnica deocamdata,in rest educatoare si studenta la stiinte economice,anul V....
revin mai tarziu,deocamdata imi beau cafeaua blushing.gif blushing.gif
alex25
Himere... suna super!
Rino
Rino, 22 de ani, mascult feroce, lucrez in domeniul bancar. Pup toate fetele.
himere2005
ma bucur ca esti mascul feroce, caci chiar urma sa dam anunt pentru barbati exotici care sa mentina atmosfera dupa o anumita ora. asa poate scapam mai ieftin si iti iei si tu comision grin.gif blum.gif
himere2005
vroiam sa va intreb, pentru voi, forumul asta nu da dependenta? ca eu parca ma simt agitata daca nu scriu 1 zi
femeie nebuna..ce sa mai zic doh.gif
Andreea-Rodica
Eu am devenit dependenta de forumul asta (si e primul pe care scriu). Seara ma cert cu iubi care sa stea mai mult la calculator, iar daca nu merge netul e dezastru mare.
Acum sunt in vacanta, nu stiu ce-o sa fac cand incep scoala.
Trebuia sa incep asa: Andreea, 26 de ani(inca), profa de mate, pseudocasatorita (lipseste deocamdata actul, dar e pe vine) si mai nou sunt o fata Monti.
Lacry
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 10:08 AM) *

vroiam sa va intreb, pentru voi, forumul asta nu da dependenta? ca eu parca ma simt agitata daca nu scriu 1 zi
femeie nebuna..ce sa mai zic doh.gif

ba da, da! eu scriu pe mai multe forumuri, dar nu prea multe, ca totusi n-am timp... dar simt nevoia sa comunic cu alti oameni, sa n-o iau razna singura acasa!

CITAT(Andreea-Rodica @ 11-08-2006, 10:17 AM) *

Eu am devenit dependenta de forumul asta (si e primul pe care scriu). Seara ma cert cu iubi care sa stea mai mult la calculator, iar daca nu merge netul e dezastru mare.
Acum sunt in vacanta, nu stiu ce-o sa fac cand incep scoala.
Trebuia sa incep asa: Andreea, 26 de ani(inca), profa de mate, pseudocasatorita (lipseste deocamdata actul, dar e pe vine) si mai nou sunt o fata Monti.

si eu sunt Monti, poate schimbam impresii
himere2005
si eu sunt la fel ca tine lacry, nici nu stiti ce greu e acasa fara net. eu, in primele luni nu aveam net si imi lipseau mult oamenii, contactul cu realitatea. citeodata parca era mai bine la servici. oricum, bine ca v-am gasit...am si o fetita frumoasa...peste 1 an de zile sper si un servici bun..
himere2005
gata..tmanbone, ai reusit sa te trezesti? sau vrei o cafea? prima e gratis...din partea casei blum.gif
tmanbone
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:16 AM) *

de exemplu pe tmanbone il punem la ingrasat lol.gif

Finally, somebody who gives a... ! eat.gif

CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 11:06 AM) *

gata..tmanbone, ai reusit sa te trezesti? sau vrei o cafea? prima e gratis...din partea casei blum.gif

M-am trezit, am ajuns la munca, e 11, aveam meeting si s-a anulat. Daca stiam.... sad.gif
Ma duc la vanatoare de cafele. salut.gif
himere2005
asta doar virtual, ca in realitate nu se stie lol.gif
tmanbone
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 11:14 AM) *

asta doar virtual, ca in realitate nu se stie lol.gif

Mai bine deloc, virtual nu-mi place, ultima data m-am ales cu bugs.
himere2005
2peu, am observat ca ai trecut pe aici si ai plecat repede, il serveam cu bugs pe tmanbone, vrei si tu o portie?
vad ca mi-am descoperit pasiunea...hangita ma fac grin.gif
2peu
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:16 AM) *
2peu, vroiam sa te intreb ce sex ai, nu m-am lamurit, apari ca fiind masculin, dar in mesaje vorbesti despre tine la feminin wacko.gif
Eroare! blushing.gif Acum e bine?
Mult succes in afaceri iti doresc!
Pisik
Un caffe frappe dietetic aveti pe aici? Ca ma bag si eu. ce tema de discutie ne lansezi astazi, doamna "hangita" grin.gif
Pupicei si o zi frumoasa
himere2005
incepusem mai devreme cu obsesia pentru acest forum pisik, insa tema se poate schimba oricind, clientul nostru, stapinul nostru...avem si frappe, insa nu avem deocamdata pai.
Nessie
CITAT(Pisik @ 11-08-2006, 11:39 AM) *
Un caffe frappe dietetic aveti pe aici? Ca ma bag si eu. ce tema de discutie ne lansezi astazi, doamna "hangita" grin.gif
Pupicei si o zi frumoasa
Eu propun sa vorbim despre vacante ca tot e sezonul lor. Hai sa vedem fiecare ce a facut, unde a fost sau pe unde vrea sa mearga.

Locul discutie: Pe unde mergem vara asta sau daca doriti sa faceti un subiect individual >>Calatorii.
Gigelu
hello!!
a venit si eu la o cafeluta....ma primesti, himere?

eu sunt Crengu(ta), 26 de ani (pana saptamana viitoare), rotunjoara, intr- o foarte buna dispozitie(astazi, fiindca e vineri), pasionata de carti, aparatul foto grin.gif (sa fac eu poze altora), de profesie violonist(ratat laugh.gif ), actualmente assistant manager la o firma mare de avocatura, in cautarea unui alt loc de munca, chiar mai prost platit(din motive de sef si nesimtirea altora),mare iubitoare a limbii franceze si disperata ca nu am parteneri de conversatie, posesoare a doua "fetite", un canish-bichon de aproape 3 ani si un cocker de 2 luni doh.gif
detest Bucurestiul cu praful sau, transpiratiile si mitocaniile sale, cu "fitzele" si hainele "de marca" (din care nu posed nici una blum.gif )

iubesc muntele, ca o ardeleanca neaosa ce sunt lol.gif , dar nu am dormit niciodata in cort/sac de dormit.
visez sa am casuta mea, nu ff mare,dar cu o gradina cu cativa pomi ,flori si multa-multa iarba smile.gif
2peu
Am observat ca sunt cam multe fete care trec acum prin perioade dificile datorita iubitului sau logodnicului; am putea discuta despre partenerului de viata, sa ne consolam si sa invatam una de la alta.
himere2005
ar putea sa-si gaseasca locul si baietii cumva cu o opinie ceva, chiar daca iar o sa-si bage mina in par doh.gif si o sa zica "iar incep astea?" blum.gif
Nessie
Daca ne apucam de discutii, sigur apar si ei, ca doar se tin aproape de noi daca nu e subiect de diete! grin.gif I-am vazut eu! devil.gif
tmanbone
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 11:56 AM) *

ar putea sa-si gaseasca locul si baietii cumva cu o opinie ceva, chiar daca iar o sa-si bage mina in par doh.gif si o sa zica "iar incep astea?" blum.gif

Pai cred ca ne-am facut si noi simtita prezenta pe aici.

CITAT(Nessie @ 11-08-2006, 11:58 AM) *

Daca ne apucam de discutii, sigur apar si ei, ca doar se tin aproape de noi daca nu e subiect de diete! grin.gif I-am vazut eu! devil.gif

Aparem si noi ca ciupercile. Cu conditia sa nu vorbiti despre oje, vospea de par si mai stiti voi ce. salut.gif
himere2005
eu sincer va spun fetelor ca beietii acestui site mi se par cu picioarele pe pamint, eu una as aprecia si sfatul lor, noi, femeile, o mai luam razna uneori, vedem numai punctul nostru de vedere blink.gif
himere2005
ella, vezi ca avem si ochelari de soare la reducere, poate o sa-ti prinda bine in vacanta...poate te mai opresti pe la noi blum.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 12:53 PM) *

geo...ai ajuns deja la cafenea...foarte bine...frigiderul vezi ca e in partea dreapta, bacsisul il lasi la plecare...ce ne poti zice despre tine? virsta, ocupatie, hobby?

ar trebui sa dai linkul uka, ca nici eu nu mai stiu la ce pagina era :mellow:
ce bei, apa plata?

in momentul asta sunt la un jacobs 3 in 1 pls.... cu 2 cuburi de gheata... si dk s epoate si o cupa d inghe vanilie...
o sa dau linkul...sa-l caut...
Ella79
aaa, e frumos aici la tine, imi plac perdelutele si lemnul de la bar e suuuper. Coaja aia de banana de la usa mai strica peisajul dar hai, treaca-mearga.
Eu, Ella (Daniela), 27 de ani, semi-casatorita, manager de proiecte Phare, Ispa si Sapard, de azi oficial in concediu yahoo.gif yahoo.gif
Himere, mie distribuie-mi, te rog, cea mai mare, tare si neagra cafea din bar. Fara zahar, fara lapte, te rog! biggrin.gif
Ramy
Mey, ce atenta esti cu musterii biggrin.gif Esti o adevarata gazda smile.gif
himere2005
asta da ajutor uka, multam...lasa ca nu ramin eu datoare wink1.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 01:26 PM) *

asta da ajutor uka, multam...lasa ca nu ramin eu datoare wink1.gif

all i need is coffee si tutun si suc diet d gref blushing.gif
himere2005
sper ca ati descoperit radioul si cum il puteti deschide. daca nu, vezi la intrarea in cafenea (pag1), l-a adus alex, e portabil laugh.gif
himere2005
si acum program "artistic" sustinut de baietii nostri. multumesc baieti, deocamdata, pina facem profit nu prea avem bani de trupa
Filmulete misto
alex25
CITAT(uka @ 11-08-2006, 01:23 PM) *

e muuult prea greu avand in vedere k se scriu cam aprox 10 pag pe ww
am sa incerc sa fac un rezumat...
ne cunoastem de 6 ani, am fost impreuna 2 ani jum, ne-am despartit, ne-am impacat anul trecut, am vb 6 luni, si ne-am reimpacat inmartie a.c

am experienta de 3 luni ospatarie intr-o cafenea d lux in bucuresti , dk ai nev d ajutor.... no problem.. de placere fara plata....
grin.gif

uka, cred ca ar merita un subiect deschis special in forumul de relatii, aki a facut asta si chiar a primit feedback. ba mai mult, chiar si-a rezolvat problema, zic eu.
uka
CITAT(alex25 @ 11-08-2006, 01:46 PM) *

CITAT(uka @ 11-08-2006, 01:23 PM) *

e muuult prea greu avand in vedere k se scriu cam aprox 10 pag pe ww
am sa incerc sa fac un rezumat...
ne cunoastem de 6 ani, am fost impreuna 2 ani jum, ne-am despartit, ne-am impacat anul trecut, am vb 6 luni, si ne-am reimpacat inmartie a.c

am experienta de 3 luni ospatarie intr-o cafenea d lux in bucuresti , dk ai nev d ajutor.... no problem.. de placere fara plata....
grin.gif

uka, cred ca ar merita un subiect deschis special in forumul de relatii, aki a facut asta si chiar a primit feedback. ba mai mult, chiar si-a rezolvat problema, zic eu.

am cautat linkul dar nu il mai vad...
dak imi dai link-ul...
oricum o sa dau copy paste k nu mai pot srie o data..

avem nevoie de paie....urgent... cine se ocupa d aprovizionare...
Nessie
CITAT(uka @ 11-08-2006, 01:50 PM) *
am cautat linkul dar nu il mai vad...
dak imi dai link-ul...
oricum o sa dau copy paste k nu mai pot srie o data..
Am mutat mesajul tau intr-un nou subiect in forumul Partenerul de viata >> Povestea mea. Daca nu iti place titlul, te astept acolo cu cel pe care il doresti. pupic.gif
himere2005
de dieta avem salata greceasca si bulgareasca, cu ce te servesc ina?
ina_ceva
cred ca ma opresc la o salata cu orezsi legume, am vazut-o la sfarsitul meniului...
multumesc de invitatie
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.