vai...ce ma bucur ca ati trecut pe la mine

...ma gindeam ca dau faliment din prima zi

eu am unele idei in ce priveste imbunatatirea imaginii cafenelei, dar nu stiu daca se pot face fara prea mult efort...ma gindeam sa introduc o imagine sugestiva ca o banda la intrarea in cafenea. (cam cum are michelle la semnatura).
super
alex...avem si muzica
o sa aduc si ingrasacioase pe aici, de exemplu pe
tmanbone il punem la ingrasat
2peu, vroiam sa te intreb ce sex ai, nu m-am lamurit, apari ca fiind masculin, dar in mesaje vorbesti despre tine la feminin
aki, tu poti veni si cu sergiu, daca nu face vreo scena

sau de fapt...poate ar fi indicata o scena. vom alterna seara de seara programul:teatru, muzica, film, cabaret sau striptease pentru we. numai dupa 12 si o sa ma straduiesc sa nu scumpesc bautura.
cind o sa avem seara de teatru (ca exemplu), propun sa se faca trimitere la subiect, asa cum a facut alex cu subiectul lui si sa se discute acolo, ok?
asta va fi ca un link, in care sa putem interactiona din cind in cind si sa putem afla ce s-a mai scris nou si la alte subiecte, caci, dupa cum am vazut, sunt multi membri care nu-si dau cu parerea, ma gindesc ca poate le este greu sa navigheze.
o sa incerc sa ma documentez mai intii, apoi o sa fac o seara de misticism, chiromantie, numerologie, astrologie, asta ca sa va aflati norocul
judecatorul, avocatul ne puteti ajuta in probleme de legislatie, macar cu o idee, apoi mai cautam si noi pe google
jessica,buretel, bubble si toata lista de membri sunteti foarte multe persoane si nu va mai tin exact minte, fetele de la ww, va astept cu drag