Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: me
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
realista
salutare tuturor...sper sa fie placut la voi pe forum...deja e bineeee vazand iconitele haioase )).gif cheer.gif
pupic.gif va pup
Nessie
Bine ai venit welcome.gif ! Aici e agitatie mare, lume suficienta, subiecte de dezbatut; te asteptam! Poate ne zici si cateva lucruri despre tine! grin.gif
ina_ceva
Bine ai venit!!! give_rose.gif
tmanbone
welcome.gif
alex25
Sper sa te simti bine cu noi.
realista
mersi de WELCOME )).gif
Nessie am venit de curiozitate de pe un forum comun )).gif si mi se pare "fine" la voi smile.gif
sunt bihoreanca guraliva de 33 ani si ceva devil.gif .....si imi place sa cred ca am IQ si EQ mai mare considerabil decat varsta mea smile.gif)macar de ar fi cat inaltimea )).gif))pupici
himere2005
eu te invit la cafeneaua mea, de fapt a forumului, si poate ma aduci si pe mine cu picioarele la realitate
Nessie
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:23 PM) *

eu te invit la cafeneaua mea, de fapt a forumului, si poate ma aduci si pe mine cu picioarele la realitate

Un sfat general, pentru toata lumea de pe forum: ma gandesc ca ar fi bine sa punem un link atunci cand trimitem in anumite locatii, sau spre alte subiecte, pentru ca multi nu stiu exact la ce ne referim sau cum sa ajunga acolo si atunci un link ii ajuta foarte mult.

Asadar, linkul catre cafenea este:
Cafeneaua OneDen

give_rose.gif navigare usoara si placuta tuturor pe forum si sper sa nu va suparati pe mine cand "mai dau indicatii", incerc doar sa fiu de ajutor;asta fac moderatorii!
himere2005
stai linistita nessie, stiu ca esti bine intentionata, iar tu ma stii pe mine, nu-s om suparacios blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.