Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dezabonare ???
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
Ramy
Am intrat pe "Editare cont" , dar nu gasesc "Discutii urmarite" ptr .a ma dezabona de la notificari. In schimb la 'Notificare prin email' nu am nik bifat . Cum sa procedez ??. Scuze dak nu am postat unde trebuie. Multumesc !
Ramy
Poate ma baga si pe mine cineva in seamaaaa sad.gif Va rog!!!
Ramy
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Mi se umple email-ul sad.gif
LionKing
CITAT(Ramy @ 12-08-2006, 12:39 PM) *

Ramy, acum scriu un manual de utilizare a notificarilor. Imediat ce termin, iti dau link.
Ramy
CITAT(LionKing @ 12-08-2006, 12:42 PM) *

CITAT(Ramy @ 12-08-2006, 12:39 PM) *

Ramy, acum scriu un manual de utilizare a notificarilor. Imediat ce termin, iti dau link.

Multumesc !
LionKing
Ramy, te rog sa citesti Utilizarea notificarilor prin email.
Ramy
CITAT(LionKing @ 12-08-2006, 02:07 PM) *

Ramy, te rog sa citesti Utilizarea notificarilor prin email.

Multumesc !
Ramy
Am urmat toti pasii, degeaba.... De fapt aveam deselectat inainte de a posta tu sad.gif Ce sa mai fac???
LionKing
CITAT(Ramy @ 13-08-2006, 09:10 AM) *

Am urmat toti pasii, degeaba.... De fapt aveam deselectat inainte de a posta tu sad.gif Ce sa mai fac???

Buna Ramy!
CITAT

Cum le dezactivez?
Daca nu mai doresti sa primesti notificari prin email, sunt doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:
1. Dezactiveaza notificarile prin email: debifeaza casuta din dreptul Activeaza 'Notificare prin email'? (meniul Optiuni de la Setari email)
2. Dezaboneaza-te de la subiectele urmarite (Editare cont -> meniul Abonari: Subiecte): selecteaza subiectele de la care vrei sa te dezabonezi bifand casuta din dreptul titlului fiecarui subiect si apoi, in josul paginii, alege "Dezabonare" si click pe "cu selectia".

Am citat din subiectul pe care te-am rugat sa-l citesti. Din ce vad eu in baza de date, se pare ca ai urmat doar pasul 1. Ai ramas, insa, abonata la 13 subiecte si vei primi in continuare mesaje atunci cand cineva va scrie la cate unul din ele. Asa ca ti-a mai ramas sa te duci la Abonari->Subiecte si sa alegi, de acolo, subiectele de la care vrei sa te dezabonezi.

As putea sa fac eu asta manual, insa poate citind lista respectiva descoperi ca sunt unele subiecte la care ai vrea sa ramai abonata. Iti urez succes si experiente cat mai placute pe OneDen!
Ramy
Am reusit. . Pur si simplu nu citisem ca trebuia sa bifez ptr a ma dezabona,desi..scria ff clar. Vazand casutele nebifate, am crezut ca nu-s abonata, eu debifand tot ce trebuia, dar... la setari email ....ok...s-a rezolvat. Multam si scuze ptr insistenta .
last word
as vrea sa mi se dezactiveze contul...nu vreau sa mai fiu membru al acestui forum pe motiv ca nu il gasesc interesant...va multumesc!!!
michelle
Cel mai bine ar fi sa trimiti un mail administratorului
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.