CITAT(Ramy @ 13-08-2006, 09:10 AM)

Am urmat toti pasii, degeaba.... De fapt aveam deselectat inainte de a posta tu

Ce sa mai fac???
Buna Ramy!
CITAT
Cum le dezactivez?
Daca nu mai doresti sa primesti notificari prin email, sunt doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:
1. Dezactiveaza notificarile prin email: debifeaza casuta din dreptul Activeaza 'Notificare prin email'? (meniul Optiuni de la Setari email)
2. Dezaboneaza-te de la subiectele urmarite (Editare cont -> meniul Abonari: Subiecte): selecteaza subiectele de la care vrei sa te dezabonezi bifand casuta din dreptul titlului fiecarui subiect si apoi, in josul paginii, alege "Dezabonare" si click pe "cu selectia".
Am citat din subiectul pe care te-am rugat sa-l citesti. Din ce vad eu in baza de date, se pare ca ai urmat doar pasul 1. Ai ramas, insa, abonata la 13 subiecte si vei primi in continuare mesaje atunci cand cineva va scrie la cate unul din ele. Asa ca ti-a mai ramas sa te duci la Abonari->Subiecte si sa alegi, de acolo, subiectele de la care vrei sa te dezabonezi.
As putea sa fac eu asta manual, insa poate citind lista respectiva descoperi ca sunt unele subiecte la care ai vrea sa ramai abonata. Iti urez succes si experiente cat mai placute pe OneDen!