Weekend-ul asta am venit la ai mei cu intentia de a merge dupa bunica la tara, a o aduce pe la ai mei si sa mai discutam, mai vorbim etc. Din pacate, bunica s-a simtit rau si nu a mai putut sa vina. Asa ca week-end-ul asta va trebui sa-l ocup, cumva, in provincie, cu ceata, frig si, poate, imi (re)contactez vechii prieteni de pe aici. Poate merg chiar pana la Galati, in vizita, ca n-am mai fost de mult timp. Acum imi dau seama ca in "vechiul" oras nu prea sunt multe de facut: salile de biliard sunt sub orice critica, la fel si cele de ping-pong, localurile sunt toate pline de fum si de "baietasi" cu "fetite", patinoarul a fost de mult dezafectat, bowling nu exista, cinematografele s-au redus la unul si e patetic, parcurile sunt inghetate... m-as duce sa vad Dunarea ca asta e partea mea preferata, dar frigul asta parca are ceva impotriva.
Sper sa reusesc sa dau de prietenii mai vechi... oricum, poate la sfarsitul voi posta cateva idei despre ce se poate face intr-un orasel micut, in week-end, iarna, cand nu e zapada

.