ma gindeam acum citiva ani sa-mi fac propria firma. intre timp, am mai micat ceva malai, zic eu, si m-am mai descurajat. se merita?
- ai o groaza de responsabilitati ca admninistrator, trebuie sa te ocupi mereu sa faci rost de contracte ca sa poti duce firma in spate
- cei de la finante de abia asteapta sa faci un pas gresit ca sa ti-o plateasca, plus nu mai spun darile catre stat care sunt foarte mari la noi
- muncesti pe rupte de dimineata pina seara daca vrei sa-ti iasa si profit si lucrurile sa mearga bine
- intrarea in UE cere investitii, altfel se duce de ripa totul.
cred ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa jonglezi la scara mare. am sa vad dau cel mai banal exemplu. avem un vecin care are deschisa o consignatie. de cind au aparut mastodontii de billa, metro, kaufland in galati, nu mai are vinzare. eu mai cumparam de la el inainte, dar acum nu-mi mai convine, ma costa prea mult produsele. in plus, ultima data, am observat ca intrerupse alimentarea curentului la combina frigorifica si produsele miroseau a acru. eu il inteleg pe de o parte, n-am ce sa-i fac, stiti cum e...mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima
va intreb, daca nu ai suficienti bani, suficienti nervi, se merita sa pleci la drum? in ce consta o afacere de succes in UE?