Hey! In ultima vreme toata lumea cu care ma intalnesc imi atrage atentia ca am burta. In principiu, nu ma intereseaza, dar ma gadeam sa remediez problema pana nu e prea tarziu.
Cum, insa, nu am timp sa merg la sala ( serviciul imi ocupa 11 ore si jumatate pe zi ), m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Ce exercitii "de casa" faceti si ce alte trucuri "de zi cu zi" mai stiti, astfel incat sa le faci pasiv, sau sa ocupe cat mai putin timp?
V-as ruga sa raspundeti doar daca stiti un truc, nu sa aprobati sau doar sa spuneti ca aveti aceeasi problema. As ruga moderatorii sa fie atenti si sa stearga mesajele care nu ofera un sfat anume.
Asa ca haideti sa facem aici colectia noastra de exercitii pentru abdomen, sa le putem regasi de fiecare data cand avem nevoie. Rog inca o data, cat se poate de "pe subiect".
Uite, incep eu:
- ieri si azi si de alte cateva ori am venit pe jos de la servici - cam o ora jumatate de mers pe jos; cum e frumos afara, ma relaxez de la atata calculator si fac si un mic efort de tonifiere a: oblicilor, abdominalilor si fesierilor.