In fiecare dimineata, ma trezesc cu chiu cu vai si in drum spre servici ma gandesc ca abia astept concediul. Oare poate fi viata de birou facuta mai placuta? Si daca da, cum? Ideea mea si sunt sigur ca si a altora este sa iti infrumusetezi biroul. Sa-l faci mai "de-al casei". Si astfel incat sa nu bata la ochi si sa nu se uite cineva prea ciudat la el, ci dimpotriva, sa-i placa.
Aveti idei?
La ce m-am gandit eu:
- o poza cu o persoana draga, inramata;
- am gasit un program, care se numeste "Desktop Plant" si care iti instaleaza o floare pe desktop - eu, cel care n-am avut niciodata o floare de ghiveci, m-am bucurat sa am grija timp de o saptamana de una(apoi a expirat, ca era versiune Trial);
- un ceas de perete sau unul de birou;
- am vazut niste obiecte carora nu stiu cum sa le spun, care tineau hartiute, fituice; poti sa lasi cate una intr-un brat din-asta pe care sa scrie "Scrie-mi un compliment" si astepti apoi sa primesti un compliment de la un coleg/o colega;
- personalizeaza-ti desktop-ul: schimba-l intr-o imagine relaxanta sau una vesela, sau una care sa-ti aduca de un moment placut, dar sa fie cat mai putin incarcata pentru ca altfel devine obositoare si nu vrei asta; sunt multe site-uri cu screen-savere gratuite - e placut sa fii plecat cateva minute din fata calculatorului si cand te intorci sa ai un motiv sa te inveselesti.
Daca mai aveti idei, va astept. Sunt sigur ca daca noi vom fi mai fericiti la birou, ii vom influenta si pe colegii nostri sa fie mai veseli - motivi pentru noi de a ne simti mai bine.
Tu ce sugestie imi dai?