Am dat-o in bara de cateva ori cu prima intalnire. Sunt sigur ca si tu. Ce am invatat?
1. Nu o invita sa iasa cu tine si prietenii tai, la prima intalnire. Prietenii vechi fac de obicei glume numai de ei intelese, le place sa povesteasca lucruri din trecut si asa mai departe. Cum poate ea sa sa distreze, sa se simta bine daca nu intelege nimic? Raspunsul e simplu: nu poate.
2. Nu folosi expresii de genul "iubire", "papusico" - niciodata la prima intalnire si aproape niciodata in rest.
3. Fii hotarat. Daca e vorba de prima intalnire si ai invitat-o sa iasa cu tine, tu hotarasti ce o sa faceti, unde mergeti. Intereseaza-te! Cauta pe internet, in ziar, intreaba in dreapta si-n stanga, incearca sa incerci sa afli ce-i place. Tipii nehotarati sunt refuzati usor. Nici mie nu-mi plac femeile nehotarate.
4. Fii cat mai "in mediul tau". Daca a vrut sa iasa cu tine, se asteapta sa se simta bine, nu sa dea peste un morocanos. Pastreaza mereu zambetul pe buze, orice ar fi. Toata lumea arata mai bine cu un zambet pe buze.
5. Ai grija la pantofi!!! Femeile au ceva cu pantofii. Nu ma intreba de ce, dar multe femei acorda incredibil de mare atentie pantofilor. Ba mai mult, ele insele isi cumpara pantofi intr-o veselie. Isi fac camarute speciale pentru pantofi si sertare la masini. Daca vrei sa o impresionezi, nu neglija pantofii!
Voi ce experiente ati avut la prima intalnire? Ce sfaturi aveti?