Mi-e dor de ziua de ieri, mi-e dor de ziua d maine... mi-e dor de tine, mi-e dor de mine...mi-e dor de NOI, mi-e dor de VOI
Mi-e dor de ochii tai mari inconjurati de genele lungi, care se saruta la fiecare clipire a ta, de ochii care ma priveau... si ma doreau...mi-e dor de sufletul pe care il vedeam in ochii tai...mi-e dor sa ma vad in ochii tai...
Mi-e dor de buzele tale moi... si umede si calde... care ma sarutau cu atata pofta, si pe care nu ma mai saturam sa le simt pe buzele mele pofticioase.... mi-e dor sa simt buzele tale pe pielea mea alba....cum ma infioara la fiecare atingere...mi-e dor sa ma sarute pe frunte...
Mi-e dor de pielea ta fina.... de corpul tau ce ma acoperea in fiecare seara, mi-e dor sa ma incalzesti in noptile friguroase si sa ma incalzesti si mai tare in noptile fierbinti de vara, sa ne topim unul in bratele celuilalt de caldura dar chiar si asa sa nu suport sa nu fii lipit de mine...corpul tau....mi-e dor d el...Mi-e dor de mirosul pielii tale...
Mi-e dor de rasul tau.... de vocea ta....ce ma alina de fiecare data cand aveam nevoie....mi-e dor de sunetul vocii tale... mi-e dor sa-mi spuna, "mi-e dor de tine"...."te iubesc"....mi-e dor chiar si de momentele in care ma certai, ca sunt agitata si nu poti dormi lipit de corpul meu...mi-e dor sa imi spui "POFTA BUNA".....mi-e dor de zambetul tau...cel mai frumos vazut vreodata...mi-e dor sa imi spui "totul va fi bine, vom reusi"...
Mi-e dor de mana ta sa o tina pe a mea...mi-e dor de mainile tale sa ma mangaie... sa ma aline atunci cand am nevoie...mi-e dor de mangaierea lor...usoara...Mi-e dor sa ma simt in siguranta in bratele tale...ce ma tzineau strans la pieptul tau...
Mi-e dor de TINE, Mi-e dor sa iti spun "te iubesc"
Pana si de alarma aia de la ceas care trebuie sa sune din 10 in 10 min de 3 ori pana sa te trezesti la 6 dimineatza....si eu sa fiu morocanoasa...ca e enervanta...pana si de ea mi-e dor...
Mi-e dor de rasuflarea ta calda, care imi mangaie usor corpul...
Mi-e dor de.....TOT
Te iubesc....
himere2005
18-08-2006, 10:29 AM
nu credeam ca o sa incep sa pling pentru suferinta vreunui membru de pe net...sa te ajute Dumnezeu sa-ti gasesti fericirea UKA!
nu asta a fost intentzia mea.... dar imi place sa imi exprim sentimentele in scris... am zeci d pagini acasa scrise...dar asta mi-a venit in dimineata asta...te pup si itzi multumesc
Bravo Uka.Imi place mult cum iti exprimi sentimentele.Si cred ca nu la fiecare le-ar reusi.Numai acel ce iubeste ar putea scrie asa cuvinte pline de sens si de viata.Iti doresc toata fericirea din lume
multzumesc, cred k este d ajuns sa iubesti si restul vine d la sine...fara rima si fara alte prostii...
Da ,e adevarat
Am imaginea ta in gand...
Iti vad fiecare milimetru de piele....iti vad fiecare gest...
Te vad cum fumezi...cum tragi cu pofta din acea tigara, care nu face altceva decat sa ne distruga organismul, te vad cum fumezi si sunt geloasa, sunt geloasa ptr ca as vrea ca acele buze sa ma sarute pe mine si nu tigarea aceea..
Te vad cum zambesti, acel zambet minunat care iti lumineaza fata, iti lumineaza sufletul...te vad...si sunt geloasa ca nu imi zambesti mie
Te vad cum te intinzi cand te trezesti, fiecare milimetru de piele se intinde... si sunt geloasa ca nu sunt langa tine, sunt geloasa ca nu te intinzi pe mine....
Te vad cum pasesti, cu pasi mici si repezi...spre serviciu...si ....sunt geloasa ca nu pasesti spre mine...
Te vad cum clipesti...iti vad genele lungi sarutandu-se...si sunt geloasa ca nu clipesti ptr mine...
Te vad cum te incrunti cum fruntea ta se umple de liniutze subtiri ... si sunt geloasa ca nu te incrunti din cauza mea
Te vad cum suferi...vad cum sufletul ti-e singur si inima ti-e confuza...iar mintea ti-a luat-o razna si nu nu sunt geloasa ptr ca nu te-as face niciodata sa suferi...si nu vreau sa suferi ptr mine....
Te vad cum respiri...cum expiri si inspiri si sunt geloasa ca nu sunt langa tine sa iti simt respiratia si stiu ca nu respiri ptr mine...
Te vad cum privesti...undeva in gol...ganditor....ganditor la ce??.....ma intreb la ce te gandesti...sunt geloasa ca stiu ca nu la mine...nu te gandesti la mine si nici nu ma privesti pe mine...
Iti vad fiecare miscare... sunt langa tine...dar... sunt geloasa ca nu te misti ptr mine...
Imaginea ta nu imi da pace...
peach
18-08-2006, 02:23 PM
Uka imi pare rau de situatia prin care treci..dar asta-i viata nu putem avea tot ce vrem noi. Tu nu faci altceva decit sa te adincesti mai tare in suferinta acum. Capul sus fata doar nu s-au terminat barbatii din lumea asta. Esti frumoasa ai inceput sa slabesti binisor..o sa cunosti pe cineva mai bun ca el, care intradevar o sa tina la tine si care te merita. Si daca s-ar intoarce la tine l-ai ierta? Ai putea trece peste faptul ca este cu alta..faptul ca buzele acelea de care tie ti-e dor asa de mult saruta pielea alteia acum??!?
De ce iti invirti cutitul in rana singura si nu o lasi sa se vindece?
Tu ai nevoie de prietene acum..iesi in orasi, inbracate sexy, bea un pahar de vin..si scoate-i poza de la avatar ca nu te ajuta cu nimic..nu mai fi melancolica ..nu te ajuta decit sa pierzi timpul ..pe care o sa-l regreti curind
da l-as ierta...
no comment...
si ceea c am scris si am sa mai scriu nu ma face sa sufar mai tare... ma elibereaza...
am scris si in timpul relatiei... dar nu si la calc si intr-un exces d furie, am aruncat tot....
iar poza d la avatar.... nu nu am sa o skimb curand...
Monic
18-08-2006, 02:54 PM
Uka, desi nu postez prea des pe aici, te `cunosc` din februarie, de cand intru pe forum, si te urmaresc. Imi esti tare draga si imi pare rau prin ce treci. Dar si eu am aceeasi parere ca si Peach... Si May, care a preferat sa nu comenteze dealtfel...
Gandeste-te bine...
Stiu ca il iubesti si ca te-ai atasat de el si de familia lui. Si eu am trecut prin asa ceva, intr-o relatie care a durat 3 ani... Si mi-a fost foarte greu...
Gandeste-te cum s-a purtat acum, ce-a facut. Intr-adevar e incalificabil gestul lui, si chiar si tu(si familia lui) il condamni pentru asta. Daca va impacati sigur vor fi si alte asemenea ocazii in care sa te raneasca.
Gandeste-te la viitorul tau, la anii care vin. Char vrei sa-ti irosesti viata alaturi de cineva care a fost in stare sa dea cu piciorul intr-o astfel de relatie din comoditate? Gandeste-te ca vei avea o familie si vei avea atunci nevoie de cineva pe care sa te poti baza, nu de cineva care accepta orice fel de compromis din comoditate.
E greu, foarte greu, dar eu in locul tau as incerca sa-mi aduc aminte nu doar de lucrurile bune care s-au intamplat alaturi de el, dar si de lucrurile mai putin bune de care acum incerci sa nu-ti amintesti. Ca sigur au fost...
Oricum ar fi viitorul, si orice s-ar intampla capul sus, si nu uita de propria persoana!
Monic
18-08-2006, 03:03 PM
Uka n-am vrut sa te supar cu ce-am zis, mai ales ca ne-ai spus ca toata lumea sare sa-ti dea sfaturi...
Am vrut doar sa-ti impartasesc `tehnica mea` cu care m-am vindecat de ...
...prea multa iubire din partea mea si de prea multa nepasare din partea lui
Uka ai grija de tine si petrecere frumoasa in munti si vezi tu ce hotarire iai.Dar s-o iai cu mintea nu cu inima,ca acum in starea ta nu trebuie sa hotarasca sentimentele.
still_me
18-08-2006, 03:11 PM
uka ai mp
nu mi-o luatzi in nume d erau nu vreau sa supr p nimeni, dar stitzi melodia aia sick and tired.... eh, well.... toata lumea imi spune aceleasi kestii....desi cu totii stiti k pana nu se da omul cu capul de perete nu se lasa...am pus astea aici ptr k asa am simtzit, sa va impartasesc si voua... nu ptr a fi neaparat o dedicatzie ptr EL...si nu ptr a primi din nou sfaturi din toate partzile
nu o luatzi in nume d rau, va multzumesc, stiu k nu imi spunetzi de rau...
dar nu mai suport...
va multzumesc inca o data ca suntetzi alaturi d mine...
Ce de-a mesaje private are Uka azi
pur si simplu am vrut sa fie camarutza mea in care sa-mi scriu linistita gandurile.... si v-am invitat si pe voi....si sunteti binevenitzi in continuare...pentru ca nu voi incheia aici...
De ce te urasc??
Uite asa...asa vreau eu acum... sa vreau sa te urasc...dar nu pot...
Nu stiu sa urasc, ce e in neregula cu mine? de ce nu sunt in stare sa simt asa ceva?
Te urasc pentru ca telefonul nu mai suna
Te urasc pentru ca trenul nu mai merge la aceeasi destinatie
Te urasc pentru ca perna de langa mine e goala...
Te urasc pentru ca sunt nevoita sa imi aprind singura tigarea din care trag cu URA
Te urasc...pentru ca ai uitat drumul spre mine...
Te urasc pentru ca... mi-ai lasat un semn pe buza superioara, semn care nu o sa dispara niciodata...
Te urasc.. pentru ca nu scap de tine...nu vrei sa iesi din sufletul meu...din mintea mea.. din sufletul meu..
Te urasc....pentru ca nu stiu sa urasc...
Te iubesc
alina
18-08-2006, 04:01 PM
ce frumos scri uka,m-ai pus pe ganduri

.
mersi frumos
de ce te-am pus pe ganduri?
alina
18-08-2006, 04:13 PM
am trecut si eu printr-o despartire si ce ai scris tu "mi-e dor" a fost exact ce simteam eu atunci.oricum eu am constientizat dupa despartire ca imi era dor de tot ce inseamna el chiar si de lucrurile care imi pareau enervate in timpul relatiei imi era dor.
CITAT(uka @ 18-08-2006, 04:53 PM)

De ce te urasc??
Uite asa...asa vreau eu acum... sa vreau sa te urasc...dar nu pot...
Nu stiu sa urasc, ce e in neregula cu mine? de ce nu sunt in stare sa simt asa ceva?
Te urasc pentru ca telefonul nu mai suna
Te urasc pentru ca trenul nu mai merge la aceeasi destinatie
Te urasc pentru ca perna de langa mine e goala...
Te urasc pentru ca sunt nevoita sa imi aprind singura tigarea din care trag cu URA
Te urasc...pentru ca ai uitat drumul spre mine...
Te urasc pentru ca... mi-ai lasat un semn pe buza superioara, semn care nu o sa dispara niciodata...
Te urasc.. pentru ca nu scap de tine...nu vrei sa iesi din sufletul meu...din mintea mea.. din sufletul meu..
Te urasc....pentru ca nu stiu sa urasc...
Te iubesc
Vai Uka mi se ridica parul si ma trec furnici
Ingerul meu
Stiu ca esti acolo si ma privesti...
Stiu a abia acum iti dai seama cine sunt eu...
Dar stiu ca asa cum sunt ma iubesti
Imi lipsesti, iti simt lipsa zilnic
Mi-e dor de ochii tai verzi..,
Mi-e dor de vocea ta..
Mi-e dor de tot ceea ce insemni si reprezinti tu...
Vreau sa ma certi, vreau sa te aud
E liniste fara tine... e greu si e urat...
E incolor totul... parca as fi in pustiu, in desert...
Nu ti-am spus-o niciodata dar te-am iubit si te iubesc si te voi iubi mereu...
Stiu ca de acolo d unde esti ma veghezi si ai grija de mine si imi porti noroc...
Esti steaua mea norocoasa..
Si sunt sigura ca acolo unde esti esti bine...
Esti si vei ramane ingerul meu pazitor
Sunt parte din tine...
Nu te voi uita niciodata..
alandana
26-08-2006, 10:03 PM
Uka - as vrea sa te vad si sa te aud si peste 15-20 ani. Am inteles ca v-ati impacat - sa fie intr-un ceas bun si el sa nu mai greseasca si sa invete sa aprecieze atata dragoste. Cand suntem iubiti ni se pare ca ni se cuvine si nu stim sa apreciem. Nu intelegem ce norocosi suntem sa fim iubiti. Asa il iubeam si eu pe sotul meu la inceput si aveam o senzatie de sfasiere cand ne desparteam. As vrea sa pot acum sa mai retraiesc acele senzatii - dar din pacate numeroasele dusuri reci primite mi-au dat o stare de trezire si lluciditate si mi-au rapit puterea de a mai iubi asa. In orice caz traieste-ti intens iubirea atunci cand poti. A gresit rau prietenul tau - sunt curioasa daca macar a avut ... cum sa-i spun... mintea sa-ti ceara iertare. Cu totii gresim - dar daca macar intelegem asta si ne cerem iertare meritam sa o primim.
mersi alandana, nu stiu ce sa spun, deocamdata sunt o indragostita incurabila... iubesc sa iubesc...maine aflu exact ce s-a intamplat, dk ne-am impacat sau nu...
ultima poezie nu e ptr sau despre el...
Salut Uka.Pe unde esti?
CITAT(aki @ 28-08-2006, 02:29 PM)

Salut Uka.Pe unde esti?

p'acilea...
ai MP
Te iubesc...
Stiu ca ai auzit asta de multe ori, dar vroiam sa-ti mai spun o data TE IUBESC,
Te iubesc asa cum...plantele iubesc apa si soarele..
Te iubesc asa cum...o mama isi iubeste bebelusul abia nascut...
Te iubesc asa cum... nu am mai iubit niciodata...
Iubesc totul la tine...
Iti iubesc parul, iti iubesc okii, iti iubesc, buzele..
Iti iubesc obrajii... iti iubesc nasul...
iti iubesc pieptul... iubesc sa am tii strans in bratze...
Iti iubesc mainile care ma mangaie usor...
Iti iubesc picioarele ce te aduc la mine...
Iti iubesc simtul umorului...care ma binedispune atunci cand am nevoie...
Iti iubesc sufletul...cald si bland...
Iti iubesc starea de confuzie.... in care te afli...
Iti iubesc vocea...iti iubesc zambetul...
Iubesc cum ti se lumineaza toata fata cand zambesti...
Iar ochii ti se umple de lumina...
Iubesc cum ma privesti...si cum ochii tai ma cheama...imi spun ca ai nevoie de mine...
Te iubesc din cap pana in picioare, iti iubesc exteriorul si interiorul...
Te urasc pentru toate astea...
vreau sa pot trai singura
Cat de singuri si de disperatzi suntem noi oamenii
si cate facem noi pentru a nu fii singuri, frica de singuratate si frica de privarea de libertate sunt cele mai mari, de ce?
de ce nu putem trai si singuri? ca asa nu mai trebuie sa facem vreun compromis ptr noi, nu trebuie sa ii facem nimanui pe plac, de ce trebuie sa fim o jumatate, si nu putem fi un intreg fiecare din noi SEPARAT
vreau sa pot trai singura, dar nu pot...nu pot trai fara EL, fara sa il simt in bratze la mine, fara sa adorm langa el, fara sa ii aud vocea, fara sa il vad, chiar si fara sa ma cert cu el...
Suntem dependentzi unii de altii... de ce?
nu vreau sa depind de nimeni, vreau sa fiu INDEPENDENTA
TE IUBESC
alex25
29-01-2007, 12:33 AM
Poti trai si singur daca vrei cu adevarat, dar iti dai la un moment dat seama ca a fi ranit, a te implica, a te bucura, a te lovi apoi cu capul rau de tot de vreun perete sentimental, fac toate parte din aventura vietii: cu cat le traiesti mai intens cu atat experimentezi mai abundent viata, cu atat iti gravezi mai adanc drumul vietii ca mai apoi sa te poti uita, admirativ, in urma, fara a regreta ca nu ai trait anumite sentimente... E mult mai aiurea sa privesti in urma si sa vezi ca nu sunt urme... sa vezi ca tot drumul a fost lin; nu-ti face griji, orice vale isi are fundul ei - si dupa orice noapte urmeaza un rasarit.
CITAT(alex25 @ 29-01-2007, 12:33 AM)

Poti trai si singur daca vrei cu adevarat, dar iti dai la un moment dat seama ca a fi ranit, a te implica, a te bucura, a te lovi apoi cu capul rau de tot de vreun perete sentimental, fac toate parte din aventura vietii: cu cat le traiesti mai intens cu atat experimentezi mai abundent viata, cu atat iti gravezi mai adanc drumul vietii ca mai apoi sa te poti uita, admirativ, in urma, fara a regreta ca nu ai trait anumite sentimente... E mult mai aiurea sa privesti in urma si sa vezi ca nu sunt urme... sa vezi ca tot drumul a fost lin; nu-ti face griji, orice vale isi are fundul ei - si dupa orice noapte urmeaza un rasarit.
nu imi fac griji...
am simtzit nevoia sa mai scriu cate ceva... si probabil k p parcurs am sa mai scriu...
Cum iti dai seama ca iubirea s-a transformat in obisnuinta? SI obisnuinta... ce inseaman k te obisnuiesti cu o persoana, inseamna ca nu o mai iubesti!?!?
Nu stiu dc iubesc sau este obisnuinta...:9
uka, e cam greu de raspuns, deoarece obisnuinta despre care vorbesti tu apare in fiecare cuplu dupa un anumit timp.
cum stii daca mai exista si iubire? nu cred ca exista un raspuns standard la asta...
de unde stiu eu ca iubesc?
-inca rosesc pana in varful urechilor cand imi face un compliment
-daca e plecat undeva, in ziua in care stiu ca se intoarce ma fac "gigea"
si am fluturi in stomac
- desi nu mai are carnea tare de acum aproape 7 ani (cand ne-am cunoscut), cand il vad iesind de la dus, tot cel mai sexy barbat il vad
- inca nu m-am plictisit sa-i admir gleznele
(cele mai frumoase vazute vreodata)
-inca tot imi vine sa iau de par "fufele" carora li se scurg ochii dupa el pe strada
si multe altele...
Salut uka.Cum te mai simti?
Mai scrie ne ceva care sa ne zguduie.Mai vin-o cu noutati
nu imi apartine dar mi-a placut si ne-am regasit in citat
""..............numai fugind, chiar și prefăcut, chiar și fără voie, spargi liniștea, stîrnești furtuna, trezești vînătorul.
E trist, e nedrept, e cumplit de nedrept, dar, ca să te pot iubi o viață, dragul meu, ascunde-te, uneori, de dragostea mea, căci ea nu știe să se hrănească decît cu căutări. Și ca să mă iubești veșnic, dulce motiv al existenței mele, învață-mă să-mi mint sufletul, să mor puțin, din cînd în cînd, ca tu să vrei să mă strigi din nou, să mă reînvii, să mă păstrezi."
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.