Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Surpriza pentru iubit
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
aki
Azi implinim 3 luni de cind sunt cu Sergiu cheer.gif .Nu e asa de mult,dar imi pare ca-l stiu de o viata give_rose.gif .Si cum e plcat din tara si apropape de o luna nu ne-am vazut ma chinuie un dor nebun. huh.gif
Si pentru el azi vreau sa fac o declaratie de dragoste publica si sa-i spun cit de mult il iubesc floare.gif

Nu trebuie sa exista o zi anume, desemnata de noi, oamenii, pentru
a-ti declara iubirea.
Aceasta stare DIVINA trebuie sa ne insoteasca in toate clipele vietii noastre
Dragul meu, Sergiu, tu reprezinti pentru mine tot ceea ce imi doresc. Iubirea care s-a infiripat intre noi este atat de frumoasa incat nu stiu daca poate fi exprimata in cuvinte. Nu prea ma pricep la a-mi arata dragostea prin frumusetea cuvintelor, ci prin caracter si sentimente. Si cred ca tu preferi acest lucru. Nimic nu poate fi altceva decat o iubire imensa pe care ti-o port, daca iti spun ca mi-e dor de tine chiar si atunci cand te aflii in preajma mea si simt nevoia sa ii spun TE IUBESC!
Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea!
Iti spun asta si azi si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!!!

IUBESC SI SUNT IUBITA! cheer.gif
aki
As vrea ceva idei pentru un semn de atentie pentru Sergiu floare.gif
himere2005
la capitolul asta nu sunt experta aki, ceea ce pentru noi e important, nu e si pentru ei. eu il cunosc pe al meu, s-ar bucura de o componenta la calculator, un vin bun, o pereche de pantofi, nu-i prea plac, sau nu apreciaza dulcegariile. daca era in tara, ieseati in oras sa mincati, apoi...mai vedeai tu.
aki
Himere,el degraba trebue sa vie in tara si vreau sa-i fac o surpirza.Dar nu ma duce capul ce... unsure.gif
himere2005
o petrecere surpriza...cu baloane, coifuri, cu prietenii cei mai dragi, un tort imens
aki
Nu aceasta e prea festiv vreau ceva intim drool.gif
himere2005
atunci o masa cu luminarele, o cada cu spumant, un masaj? daca te tin banii poate o excursie undeva numai voi 2?
aki
Am hotarit w00t.gif ,dar pina cind ramine secret.
himere2005
da si tu un mp, nu fii give_rose.gif
aki
pupic.gif Himere ai MP
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.