- a stiut sa imi fie
doar prieten si sa ma astepte,cand de fapt el ma iubea
- m-a ajutat sa ma maturizez si sa nu mai fiu atat de naiva incat sa iau palme de peste tot
- stie sa se joace cu copilul din mine, dar si sa satisfaca leoaica
- ma ia in bratze chiar si in somn si mormaie : te iubesc
- m-a invatzat sa-mi traiesc viata fara complexe, fara inhibitii, sa fac haz de necaz si totusi sa gasesc o rezolvare
- este f ordonat, exigent cu igiena corporala
- mereu imi gaseste o porecla amuzanta cu care ma alinta
- da cu aspiratorul, cu fregona, spala geamurile, sterge praful, face patul, face curat in colivia canarilor, spala vase, prajeste oua, carne, cartofi, face piure
- ma suporta tacut cand stau enspe ore prin magazine
- mereu imi lasa plasa cea mai usoara, restul cara el desi uneori e incarcat ca un magar
- mananca orice fac eu desi uneori nu e tocmai comestibil
- ma cearta daca stau mai mult de o ora in bucatarie
- chiar daca eu ma urc ultima in pat, el se ridica sa stinga lumina
- isi doreste sa ne casatorim si sa avem un copil.. nu s-ar supara daca copilul ar aparea din senin in orice moment si cu atat mai putin s-ar supara daca ar fi gemeni sau tripleti
- ma sustine moral si ma ridica atunci cand sunt la pamant, este activ in dieta mea ( a invatzat chestia cu punctele si mereu ma intreaba cate puncte am mancat, cate mai am.. sau daca imipune smantana in ciorba, pune cu lingura si numara nu imi toarna in nestire )
- stie sa pastreze un secret
- este fff optimist
- este punctual si nimeni nu are vre-o plangere la adresa lui ( sef sau coleg de munca, prieten, ruda)
- imi taie unghiile de la picioare cand nu am chef
- imi face masaj ori de cate ori vreau
- prefera sa nu isi cumpere nimic o luna intreaga numai ca sa am eu mai multi bani sa imi cumpar tot ce vreau
- am parte intotdeauna de preludiu si de minim 2 orgasme
- este omul in care am incredere 100% ca nu o sa ma insele niciodata, omul care nu m-a mintit niciodata
- este gelos atat cat sa dea sare si piper relatiei
Of si cate mai sunt de spus...