Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ce apreciati la partenerul de viata?
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
himere2005
nu de putine ori ma ia gura pe dinainte si-mi critic sotul in fata altora, ceea ce nu e frumos, dar uneori sanatos
hai sa vedem si ce au si ei/ele bun
- este priceput la multe lucruri, de la ciocanit pina la gatit, insa nu prea pune osul la treaba
- stie sa fie atent cind vrea cu o floare, mi-a cumparat 1 data si o bluza, mi-a pregatit micul dejun
- stie sa calce mai bine ca mine
- stie sa-si sustina punctul de vedere
- este mai logic in gindire ca mine
- ii plac traseele montane. si mie
- e un tata iubitor si pentru mine e foarte important lucrul asta
- in felul lui ne iubeste

cam la fiecare liniuta ar mai exista un dar, dar prefer sa ma opresc aici azi

voi?
uka
- calca ceea c eu rar fac..
- conduce frumos
- se pune la mintea mea... desi cateodata se maimutareste mai mult k mine...
-spala vasele
altceva nu imi vine in cap acum..

asta in afara de felul lui d a se purta cu mine... etc etc...calmul, spontaneitatea, este f social...etc
Nessie
- faptul ca iubeste animalele la fel de mult ca mine
- ca ma ajuta la bucatarie mereu si ii pare rau cand are treaba si ma lasa singura
- gateste de multe ori el, iar dupa, spala si vasele yahoo.gif
- ca stie ce imi place w00t.gif
- ca nu ma taie scurt cand ma alint si ma maimutaresc blushing.gif , da din contra
- ca nu imi scoate ochii cand nu am chef sa misc o scama in casa si cad lata de oboseala
- ca imi face mereu mici surprize
- ca ii place sa il alint
- ca nu s-ar duce singur nici cu gunoiul
- ca e hotarat si stie ce vrea
- ca are grija de cum arata
- ca imi cere parerea
- ca e mai matur in gandire si comportament cu vreo 6 ani (parerea mea biggrin.gif ) decat varsta lui
- ca e galant
- ca stie sa se poarte cu o femeie
- stie sa impuna respectul
- ma face sa ma simt in siguranta cand e el la volan (si nu pot spune despre multi asta)
himere2005
are cam multe calitati iubitul tau, sa mai dea si la altii cheer.gif blum.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 03:15 PM) *
are cam multe calitati iubitul tau, sa mai dea si la altii cheer.gif blum.gif
E doar esenta esentelor ca nu pot sa monopolizez toata discutia! blum.gif )).gif
himere2005
m-ai lovit sub centura doh.gif asa fac
aki
-E simpatic
-E bun la inima
-E un bun gospodar
-E foarte atent si retras
-Imi face surprize
-Ma face fericita
-E barbat-barbat wub.gif
-Ma face sa ma simt femeie
Tomy
si perechea mea e buna, intelegatoare, dar dupa 27 de ani de casnicie poate ca ne-am format unul pe altul asa cum am dorit. Se zice ca dupa ceva ani petrecuti impreuna deja cei doi incep sa gandeasca la fel, sa le placa aceleasi lucruri, sa aibe aceleasi preocupari iar daca nu se reuseste acest lucru inevitabilul se produce, adica divortul. Oricum , acum nu mai imi analizaz perechea pt ca m-am obisnuit asa cum e ea, ce-mi doresc este ca fata mea sa aibe parte de cineva bun si intelegator, s-o stiu fericita si voi fi pe deplin multumita yahoo.gif grin.gif ...Nessie, mi-a placut! blum.gif
May
- a stiut sa imi fie doar prieten si sa ma astepte,cand de fapt el ma iubea
- m-a ajutat sa ma maturizez si sa nu mai fiu atat de naiva incat sa iau palme de peste tot
- stie sa se joace cu copilul din mine, dar si sa satisfaca leoaica blushing.gif
- ma ia in bratze chiar si in somn si mormaie : te iubesc
- m-a invatzat sa-mi traiesc viata fara complexe, fara inhibitii, sa fac haz de necaz si totusi sa gasesc o rezolvare
- este f ordonat, exigent cu igiena corporala
- mereu imi gaseste o porecla amuzanta cu care ma alinta
- da cu aspiratorul, cu fregona, spala geamurile, sterge praful, face patul, face curat in colivia canarilor, spala vase, prajeste oua, carne, cartofi, face piure
- ma suporta tacut cand stau enspe ore prin magazine
- mereu imi lasa plasa cea mai usoara, restul cara el desi uneori e incarcat ca un magar
- mananca orice fac eu desi uneori nu e tocmai comestibil
- ma cearta daca stau mai mult de o ora in bucatarie
- chiar daca eu ma urc ultima in pat, el se ridica sa stinga lumina
- isi doreste sa ne casatorim si sa avem un copil.. nu s-ar supara daca copilul ar aparea din senin in orice moment si cu atat mai putin s-ar supara daca ar fi gemeni sau tripleti
- ma sustine moral si ma ridica atunci cand sunt la pamant, este activ in dieta mea ( a invatzat chestia cu punctele si mereu ma intreaba cate puncte am mancat, cate mai am.. sau daca imipune smantana in ciorba, pune cu lingura si numara nu imi toarna in nestire )
- stie sa pastreze un secret
- este fff optimist
- este punctual si nimeni nu are vre-o plangere la adresa lui ( sef sau coleg de munca, prieten, ruda)
- imi taie unghiile de la picioare cand nu am chef
- imi face masaj ori de cate ori vreau
- prefera sa nu isi cumpere nimic o luna intreaga numai ca sa am eu mai multi bani sa imi cumpar tot ce vreau
- am parte intotdeauna de preludiu si de minim 2 orgasme
- este omul in care am incredere 100% ca nu o sa ma insele niciodata, omul care nu m-a mintit niciodata
- este gelos atat cat sa dea sare si piper relatiei

Of si cate mai sunt de spus... grin.gif
alex25
oh come on... ma faceti sa ma simt prost...
Nessie
Ca sa nu mai comentati ca femeile o iau razna! blum.gif
Tulip
ii apreciez:
-bunatatea;
-simtul umorului;
-toleranta;
-faptul ca ma face sa ma simt in siguranta cu/langa el;
nu in ultimul rand faptul ca e un sot si tatic de milioane,isi iubeste f. mult familia;
danyhoney
Din pacate nu am timpul si dispozitia necesara a face un portret sotului meu ( din cauza oboselii) asa ca ...rezum : E norocul meu in viata,e tot ce mi se putea intampla mie mai bun !!!!!
Eu.
May, m-a impresionat descrierea ta. multa fericire va doresc impreuna.

danyhoney, mai frumos si mai cuprinzator nici ca se putea. ai pus in cuvinte exact ce simt si eu vis-a-vis de omul meu.
himere2005
de ce zici asta alex? tu nu ai nimic bun de zis de partenera? devil.gif
Andreea-Rodica
Nu am rabdare sa insir calitatile sau/si defectele partenerului meu de viata, dar mi-au venit in minte urmatoarele cuvinte ale lui Gabriel José García Márquez:
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume."
Ella79
- uneori il surprind noaptea cum sta treaz si imi mangaie parul
- ma tine intotdeauna in brate pana adorm, desi pentru el e mai incomoda pozitia
- cedeaza in fata mea cand sunt nervoasa si incoerenta, pentru ca ma stie orgolioasa
- are rabdare sa imi explice cu calm unde si ce am gresit
- cand vede ca am unghiile facutem spala el vasele cateva zile la rand
- da cu aspiratorul, spala, calca, sterge praful, duce gunoiul
- e foarte atent cu felul in care arata, e chiar un barbat - bine wub.gif
- ma face sa ma simt femeie
- a venit dupa mine la Oradea cand mi-am dat licenta, pentru ca eu plangeam non - stop la telefon de nervi. el avea atunci ceva foarte important de facut pentru el, dar a renuntat.
- imi aduce mereu flori, fara sa fie vreo ocazie speciala
- in preajma lui ma simt protejata, ma simt in siguranta
- nu ia decizii fara sa ma intrebe
himere2005
baieti, voi nu va infigeti sa scrieti? daca nu aveti parteneri, nu-i bai, e bine si partenere lol.gif lol.gif
still_me
are multeeee calitati , vorba lu' taica'miu "daca ai tine cu dinamo ai fi ginerele perfect ", insa principala , este simtul umorului .. cred ca nu as fi putut trai langa un om fara simtul umorului cheer.gif )).gif
judecatorul
of. greu de spus ... mi-a placut ultima afirmatie ... simtul umorului .. e destul de important .. pentru ca tot ce este atipic ne face sa traim .... ar fi altfel o lume a monotoniei ..
eu cred ca orice are o limita a bun-simtului .. stiti bine ca tanjim mult dupa CEVA . si dupa ce avem nu prea ne mai intereseaza, sau macar nu-i acordam asa multa atentie .. are si sens .. deja il avem ..
M-a impresionat primul mesaj .. smile.gif multe calitati -ntr-adevar .. mi-aduce aminte de prima relatie in liceu smile.gif
Daca va intereseaza si parerea unui barbat aici .. "" o femeie trebuie sa fie aranjata. sa se ingrijeasca cum poate mai bine ..""
Si va rog mult nu puneti intrebari stupide de genul .. Am fundul mare .. sau m-am ingrasat .. daca e asa .. smile.gif
Consumati-va in tacere ... eu am inceput sa fiu super dezamagit de o tipa pentru ca se tot lamenta .. faza era ca arata super bine .. avea o probleme de alt gen tease.gif ..AM INCEPUT SA VAD SI EU DEFECTELE DUPA CE LE MENTIONA EA )).gif isi facea singura rau ...
Mai mult decat ne-a lasat DUmenzeu nu prea putem sa facem ,,. asa ca macar sa intretinem smile.gif
Eu am mari probleme cu identificarea calitatilor pe care le doresc de la persoana iubita ..
Niciodata nu le gasesc pe toate daca-mi fac o lista . ( oare sunt singurul smile.gif ??) Cred ca e foarte important sa fie desteapta .. inevitabil daca e desteapta are si simtul umorului .. si mai mult .. as vrea sa fie preocupata de acelasi domeniu de activitate cu al meu .. sau macar sa ma asculte cand vorbesc de problemele pe care le intampin ..sa-mi poata da un sfat .. e aiurea sa vorbesti singur ... ""le-am expermentat pe toate""
Este minunat sa ai pe cineva la fel de putenic puternic alaturi de tine .. si ca femeie si ca barbat ..
Gesturile inedite vin din creativitate - inteligenta emotionala .. si imi plac lucrurile spontane .. eu ma plictisesc repede de o persoana careia ii inavt replicile .. smile.gif
Uite de exemplu .. ca baiat .. ATI PRIMIT VREODATA FORI > ??
Sau ca fata ati daruit unui barbat iubit flori ? ce sentiment va inspira acest gest ,.. ciudat nu ? eu m-am simtit minunat .. un gest de apreciere pe care nu cred ca l-am mai simtiti vreodata ..
Poate e simplu sa fim noi insine .. eu intotdeauna vreau sa vred ca am fost un spirit liber .. dar atent cu cei de langa mine .. wink1.gif
OVER AND OUT !
salut.gif
geo_m50
Eu cred in mare parte ca trebuie sa apreciem totul la o persoana, mai ales cand aceea persoana este partenerul de viata, sa incercam sa intelegem aceea persoana si apoi sa tragem concluzii, in mare parte o sa descoperim mai multe calitati bune decat rele, toti avem calitati numai ca ele trebuie puse in practica, si nu trebuie sa facem mare efort si aici ma refer si la barbati si la femei.Putem fi si tandri, iubitori, cu simtul umorului si al raspunderi asta doar sa punem in practica( asta ne omoara). pupic.gif
aki
CITAT(geo_m50 @ 21-08-2006, 12:16 PM) *

Eu cred in mare parte ca trebuie sa apreciem totul la o persoana, mai ales cand aceea persoana este partenerul de viata, sa incercam sa intelegem aceea persoana si apoi sa tragem concluzii, in mare parte o sa descoperim mai multe calitati bune decat rele, toti avem calitati numai ca ele trebuie puse in practica, si nu trebuie sa facem mare efort si aici ma refer si la barbati si la femei.Putem fi si tandri, iubitori, cu simtul umorului si al raspunderi asta doar sa punem in practica( asta ne omoara). pupic.gif

Eu cred ca un om care iubeste mult-mult are ochii legati si vede numai calitatile bune.Dar decum daca se distrama relatia si trece un timp oarecareincepi a vedea si calitatile rele
Brunette
CITAT(aki @ 21-08-2006, 12:28 PM) *
Eu cred ca un om care iubeste mult-mult are ochii legati si vede numai calitatile bune.Dar decum daca se distrama relatia si trece un timp oarecareincepi a vedea si calitatile rele.
Depinde de persoana. Eu nu sunt asa, de exemplu! Mereu am vazut si partile bune si partile rele la partenerul meu. Atata timp cand sunteti impreuna si il iubesti le treci cu vederea pe cele mai putin bune, dar cand incep sa scada lucrurile pentru care il apreciezi sau simti ca nici nu vrea sa se "imbunatateasca", nu te iubeste asa cum simti tu nevoia sau pur si simplu nu te iubeste deloc, iar tu ti-ai dat toata inima, renunti; asta e viata. sorry.gif
judecatorul
cum vine asta cu - pus in practica .. mi se pare ciudat - scuze )).gif GEO-m50
poti sa pui in practica ceva ce nu ai ???
Inseamna ca stiu si eu sa fiu mai istet numai ca nu pun in practica .. poate cineva ar putea fi mai senzual .. sau poate mai aratos doar ca nu pune in practica )).gif ?????
Lacry
Ce apreciez eu la partenerul meu de viata: integritatea, echilibrul interior ( e... balanta!) a.i. ma tempereaza si pe mine ( sunt prea "spontana"), modul serios in care trateaza orice problema, oricat de mica...

Exista vreun topic pe aici cu ce nu apreciem la partener? devil.gif
himere2005
eu cred ca am inteles ce a vrut sa zica geo. am sa va dau citeva exemple:
- degeaba e priceput in gospodarie daca e lenes
- degeaba ii plac traseele montane daca prefera sa doarma in we
singura chestie care nu prea am inteles-o sunt calitatile negative (?). geo, tu esti cumva din basarabia?

cit despre chestia cu iubirea...spui ca iubesti omul, dar trebuie sa te si manifesti in acest sens
Nessie
CITAT(Lacry @ 21-08-2006, 01:30 PM) *
Exista vreun topic pe aici cu ce nu apreciem la partener? devil.gif
Exista, Lacry:
Barbat sau drac?
Cand femeile o iau razna

CITAT(himere2005 @ 21-08-2006, 01:46 PM) *
singura chestie care nu prea am inteles-o sunt calitatile negative (?). geo, tu esti cumva din basarabia?
Din informatiile mele, va pot spune ca da. grin.gif
himere2005
de ce am zis asta, pentru ca ideile lui geo mi se par profunde, dar greu exprimate. se pare ca sunt intuitiva grin.gif
geo_m50
In legatura cu pusul in practica o parte ma inteles cealalta pauza.Nu cred ca e mare lucru sa fii mai atent cu persoana iubita, sa o ajuti la treburile casei sa poata sa te aprecieze ca o ajuti, si ca iti pasa, o floare din cand in cand nu cred ca strica, o declaratie de dragoste e bine venita si ea, si uite asa cred eu ca poate sa te aprecieze persoana de langa tine, si toti ceilalti din jur.
alandana
Eu ma abtin. Dar pot spune ca le invidiez pe cele cu o lista atat de lunga.
lliliana
Ma face sa rad... smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.