Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: prostul gust
OneDen.com > Etc > Babilon
himere2005
ce vi se pare de prost gust?
- florile de plastic
- bibelourile ordinare
- mileurile
- covoare pe pereti gen "cina cea de taina"
- veiozele cu pesti de plastic care se rotesc,
- fintinile de plastic (veioza)
- icoanele cu ceas doh.gif
in general toate ciurucurile care le gasesti prin multe din casele rominilor

voi?
uka
ghiulurile la barbatzi, pantaloni negri pantofi negri sosete albe, unghia d la degetul mic crescuta...
asta doar in completarea l c ai scris u.... ma mai gandesc eu..
May
Completare

- cestile de cafea asezate in vitrina din sufragerie printre bibelouri
- covoarele cu ciucuri
- sa ai 2-3 invitati si sa nu le servesti bautura din acelasi tip de pahar ( inteleg cand ai mai mult de 6 si nu iti ajunge setul).. la fel si cu farfuriile
- sa se vada praful printre obiectele din biblioteca, semn ca stergi doar pe unde ajungi.. restul sa-l stearga..cine?
- kitch-urile de genul: tablouri cu luminitze si tot ce a mai zis Himere
- tricou mulat bagat in pantaloni de stofa
- sosete al caror elastic a cedat si iti pica pe pantof
- pantofi facuti cu crema peste praful care era pe ei
- pantaloni de trening cu pantofi
- gelul bine asezat pe parul din fatza iar in parti ramas guguloaie... mai ales daca gelul era colorat
- parfum peste transpiratie sau parfum in exces, parfum ieftin
- inele pe toate degetele
- cercei grosi, eventual impletiti si mari
- bijuterii cand esti in trening
- blugi atat de stramti incat sa iti iasa colocaul de slanina pe deasupra
- sa nu porti sutien cand sanii tai nu sunt ok ( gen super ascutiti si mici, sau lasati, sau cu mamelonul f mare)
- sa porti pantaloni albi si chiloti negrii/rosii, sau chilotii sa iti fie atat de mici incat sa iti intre in piele si sa se vada prin haine
- contur negru la buze si ruj roz
- bluza de seara cu sclipici in toiul zile
- parul aranjat gen sarmale
- fusta ridicata pana la sani numai ca sa fie mai scurta si sa tii se vada prin bluza
- cd agazat la oglinda in masina sau pe balcon

Cam atat deocamdata
Eu.
lol.gif lol.gif

completare:

-abtibilduri lipite oricand si oricum pe ferestrele apartamentelor
-cruciulite si iconite agatate in masina alaturi de cate o poza cu o tipa goala/ pachetul de tigari/injuraturile colorate
-manelele ( blushing.gif parerea mea)
-muzica ascultata la maximum in masina/in bloc
-adidas-i/ tenis-i la costum
-moda pe care am descoperit-o in Franta in 2001: camasute/bluzite fine sau rochite/fustite asortate cu dresuri plasa si..... huh.gif pantofi sport gen tenis-i
-unghiile vopsite ff rosu in toiul zilei
-tona de fond de ten/pudra in miezul zilei vara cand transpiri
- rimelul dat in cantitati industriale, care ingreuneaza genele si face cocoloase lol.gif
-barbatii in bucuresti care merg cu camasile descheiate vara, expunandu-si burtile substantiale wacko.gif
etc etc
Tulip
lol.gif lol.gif lol.gif M-ati facut sa rad in hohote....
Aveti dreptate!
Himere,cum te-ai gandit la covoarele pe pereti? lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
daca va spun ca am o cunostinta care are toate bizdiganiile alea la un loc, mai putin covoarele de pe pereti, nu stiu daca ma credeti. acum are o scuza ca sta la mama, sunt curioasa cum va fi la ea acasa devil.gif naughty.gif
lliliana
lol.gif lol.gif lol.gif Ce m-am distrat...

Sosete cu danteluta in sandale cu toc...aveam o colega care umbla asa...
Cei care umbla cu scobitoarea in coltul gurii...yec...
Tre' sa plec...mai trec...Mua...
monica
sa nu uitam de geamurile termopan lasate cu folia protectoare dupa montare.iar daca covoarele cu cina cea de taina vi se par amuzante, sa stiti ca prin anii `70, cand erau foarte la moda, aveam o cunostinta care avea pe toti peretii apartamentului cate o varianta a rapirii din serai si era foarte mandra de "colectia" ei.ce n-a incaput pe pereti, le avea sub forma de cuverturi pe pat , fotolii, canapele. doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.