Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ce urasc/iubesc la ROMANIA?
OneDen.com > Etc > Babilon
himere2005
ce urasc:
- mentalitatea rominilor care sunt: oportunisti, hoti, curiosi, insistenti, puturosi, prost crescuti
- salariile rominilor prea mici in comparatie cu nevoile personale, mai pe scurt, nivelul de trai
- fetele sumbre de pe fetele oamenilor la tot pasul
- sistemul sanitar, justitia si invatamintul

ce iubesc:
- plaiurile rominiei
- prietenii si familia
- faptul ca aici am un statut pe care acolo s-ar putea sa nu il am
Eu.
sorry.gif eu inca tot caut ceva ce iubesc la Romania, dar nu-mi vine nimic in minte, in afara muntilor.... sad.gif
Brunette
Gigelu, cam greu asa e... sad.gif Si eu ma gandesc tot la natura cand incerc sa-mi dau seama ce imi place in Romania. Ar mai fi familia, dar ea poate fi si in alte tari daca plec eu, nu?
tmanbone
Mie nu-mi place sa urasc, asa ca ignor cateva lucruri.

Romania e tara cea mai minunata, serios vorbind, cu exceptia a catorva milioane de romani.

Don't shoot! salut.gif
alandana
Ca sa pastrez tonul - Romania e o tara minunata. Pacat ca e locuita )).gif

Mie imi place la romani ca sunt prietenosi, nu-mi place ca intrec masura si devin indiscreti.

Imi place la romani ca sunt inventivi, nu-mi place ca improvizeaza prea mult.

Imi place ca avem o tara rotunda cu munti si mare, nu-mi plac drumurile.

Nu-mi plac politicienii ca nu au facut nimic de 16 ani in afara de faptul ca si-au cladit averi impresionante.

Nu-mi place ca avem prea multi cersetori, prea multi copii abandonati.

Imi place clima.

Nu-mi place coruptia de peste tot.

Nu-mi place ca nu ajung manageri buni in posturi ci numai oameni cu relatii.
lliliana
CITAT(alandana @ 22-08-2006, 08:51 AM) *

Ca sa pastrez tonul - Romania e o tara minunata. Pacat ca e locuita )).gif

Mie imi place la romani ca sunt prietenosi, nu-mi place ca intrec masura si devin indiscreti.

Imi place la romani ca sunt inventivi, nu-mi place ca improvizeaza prea mult.

Imi place ca avem o tara rotunda cu munti si mare, nu-mi plac drumurile.

Nu-mi plac politicienii ca nu au facut nimic de 16 ani in afara de faptul ca si-au cladit averi impresionante.

Nu-mi place ca avem prea multi cersetori, prea multi copii abandonati.

Imi place clima.

Nu-mi place coruptia de peste tot.

Nu-mi place ca nu ajung manageri buni in posturi ci numai oameni cu relatii.

Punctul pe I...Bravo. pupic.gif
Sunt patrioata...cred ca mai avem o sansa. Romania e singura tara din lume cu forma de peste. Pestele de la cap se-mpute...acolo ar trebui lucrat.
tmanbone
CITAT(lliliana @ 01-09-2006, 02:24 PM) *

Romania e singura tara din lume cu forma de peste.

De peste? blink.gif Cand eram eu prin generala (clasele primare parca), ne invata tov' invatatoare ca are forma de buchet de flori, iar Marea Neagra tinea loc de vaza... wacko.gif

salut.gif
lliliana
CITAT(tmanbone @ 01-09-2006, 02:35 PM) *

CITAT(lliliana @ 01-09-2006, 02:24 PM) *

Romania e singura tara din lume cu forma de peste.

De peste? blink.gif Cand eram eu prin generala (clasele primare parca), ne invata tov' invatatoare ca are forma de buchet de flori, iar Marea Neagra tinea loc de vaza... wacko.gif

salut.gif

Fiecare cu stolul lui, eu cu pasaricile mele:). Nu e de la mine chestia cu pestele, dar daca te uiti atent la ansamblu...are forma respectiva...pe bune. Coada e acolo, spre Marea Neagra.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.