Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: reusita in viata
OneDen.com > Relatia cu colegii > Educatie
himere2005
ce calitati credeti ca v-au ajutat in reletia in relatiile interumane, profesional si ce calitati credeti ca ar trebui sa aiba un om pentru a reusi in viata?
- inteligenta emotionala - daca tot s-a vorbit de ea
- simtul umorului
- loialitatea
- sinceritatea-partial
- bunul simt-partial
- ambitia
in schimb, pentru a reusi in viata, in afara de noroc si eventual bani cred ca as avea nevoie si de ceva ce nu posed inca cum ar fi: increderea in mine, duritatea, desi nu e cuvintul cel mai potrivit, abilitatea de a face profit
Grace
- inteligenta (nu numai emotionala grin.gif )
- respect pentru tine si pentru ceilalti
- tinerea promisiunilor (aici as include si punctualitatea care e importanta mai ales in afaceri)
- ca tot zicea Himere de incredere: incredere in Dumnezeu, pentru ca singur nu ai nici o putere
- dragoste; oricat de ciudat ar parea, fara ea consider ca nu as putea face nimic - nu as putea nici macar sa muncesc daca nu mi-ar placea ce fac.
tmanbone
Sunteti pe alaturi.

Pentru fiecare "a reusi in viata" are un inteles diferit. Si in functie de asta, pentru unii drumul e mai lung, pentru altii mai scurt.

Eu zic ca norocul ti le rezolva pe toate. Daca n-ai noroc, putin "creer" n-ar strica. Parerea mea! salut.gif
himere2005
deocamdata e doar o parere. asteptam cu nerabdare mai multe yahoo.gif
Grace
Tman, intrebarea era "ce calitati credeti ca v-au ajutat in relatiile interumane, profesional..." si pe mine chiar m-au ajutat calitatile care le-am spus mai sus. blum.gif

Tu ai facut ce-ai facut, te-ai dat dupa deget si nu ai raspuns decat cu "noroc" si "creer" (care fie vorba intre noi erau deja enumerate naughty.gif )
tmanbone
Mersi pentru iluminare! O sa revin.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.