1. Ce te caracterizeaza pe tine, ca barbat?Caracterul. Curajul. Politetea. Atractia fata de femei. Atractia femeilor fata de mine. Si un extra: dispretul fata de homosexuali.
2. Ce inseamna asta pentru tine?Caracterul: nu ma las manipulat, santajat, corupt si nici nu incerc sa manipulez/santazez/corup; onoare.
Curajul: infrunt orice problema/persoana/etc cu aceeasi atitudine, indiferent de influenta exercitata din partea ei. Daca e o problema mai dificila, nu ma intimideaza mai mult decat o problema mai usor de rezolvat. Daca e vorba de o persoana mai intimidanta, o tratez la fel ca pe celelalte.
Politetea: mi se pare o trasatura de gentleman; politetea implica, bidirectional, in mare masura, respect pentru tine. Daca nu o practici, inseamna ca nu te respecti; daca nu te respecti nu astepta respect de la cei din jur.
Restul cred ca se explica singure.
3. Cum te vezi tu?Asta nu prea tine de subiect.
4. Care iti sunt calitatile cele mai importante?Nici asta nu tine de subiect, ci tine de mine la modul general.
5. Care iti sunt slabiciunile?Well, din punctul de vedere al subiectului discutat, consider o slabiciune faptul ca ma las impresionat de lacrimile unei femei. Desi de cele mai multe ori nu ar trebui.
6. Unde te consideri tare si unde ai nevoie de ajutor?Nu stiu, e mult prea general.
7. Ai nevoie de ajutor vreodata?Sigur ca da. Zilnic. Traim in societate.
8. Ce ai tu de oferit?
Nu stiu, nu imi pot analiza oferta din punctul de vedere al masculinitatii. Cred ca depinde pur si simplu de cel/cea care priveste/asculta/simte... pentru ca ce consider eu - sau o anume persoana - punct forte, poate fi considerat de altcineva punct slab. Deci nu as putea spune, de exemplu, ca am un fizic extraordinar; sunt sigur ca sunt multe persoane care m-ar contrazice. La fel, nu as putea spune ca sunt un om bogat din punct de vedere financiar: multi altii ar spune ca nu sunt.
Dar daca ma gandesc la un nivel mai profund cred ca pot oferi o desaga culturala, cateva kilograme de sentimente (dragoste/mila/apreciere/entuziasm/etc.) si un dram de umor.
9. Daca ar trebui sa te definesti in 3 sau 5 sau 7 sau... cuvinte, care ar fi acelea?Educat (cel putin ma preocupa imbunatarirea continua a acestei trasaturi), descurcaret, balcanic, atent la detalii.
10.Cu ce atitudine infrunti viata?Poti obtine aproape orice daca vrei indeajuns.
11. Ce atitudine adopti fata de sexul opus: esti tipul tandru, macho, charmant, stapan, alintat, cuceritor, sef, iubitor, tata, prieten, absent etc?Cuceritor
12. Cat de important e fizicul tau pentru tine?Destul de important pentru initierea unei relatii in ideea in care prima impresie e influentata foarte puternic de fizic. Dar sunt constient ca dupa un timp (o luna, doua, trei, un an) asptectul fizic nu mai are nici o culoare daca nu e sustinut puternic de alte aspecte.
13. Ce fel de munca e potrivita pt un barbat adevarat?
Nu cred ca exista o munca potrivita pentru un barbat adevarat, dar cred ca pot identifica unele meserii in care nu-mi pot imagina un barbat adevarat: politician

, "make-up artist", creator de moda...
14. Ce inseamna pentru tine sa fii "capul familiei"?Sa poti oferi siguranta: siguranta financiara/materiala, siguranta sentimentala, siguranta spirituala. Sa poti sa iei viata in piept pentru toata familia ta, nu doar pentru tine. Sa fii un bun mediator. Nu stiu, sunt multe aici, nu pot raspunde in cateva randuri.
15. Cum intelegi tu sa iubesti?Dedicare totala. Incredere oarba. Capacitate puternica de a ierta.
16. Ce te face cu adevarat implinit ca barbat?Aici depinde de stadiul in care te afli:
- ca si burlac, posibilitatea de a face absolut ce vreau, cand vreau
- ca si sot, o familie fericita
So, nu pot spune ca sunt un barbat implinit. Inca.
17. Plangi ? Ce parere ai despre baietii / barbatii care plang in public?Depinde mult de conjunctura. Au fost ocazii cand am admirat un barbat care a plans in public, ocazii in care am compatimit un barbat care a plans in public si ocazii in care am dispretuit un asemenea barbat.
18. Care ar fi modelul tau? Mentorul tau?Cred ca primul nume de personalitate care imi vine in minte este Steve Jobs.
Discursul rostit la Stanford University ridica doar un pic cortina asupra vietii lui. Iti recomand sa-l citesti, daca nu l-ai citit pana acum, desi e in engleza. Nu vei regreta.