Mie mi se pare ca in ultima vreme sa fii feminina a capatat o conotatie negativa. E demodat sa fii feminina? Ce inseamna acest lucru?
A fi feminina inseamna pentru mine sa ai o masura de gratie si sensibilitate, rafinament, neagresivitate, discretie, atitudine, constientizarea feminitatii, stilul de a te expune fizic si psihologic si foarte important: conteaza masura acestor factori, sa ai un 'ceva' anume care sa te faca deosebita.
Imbracamintea este unul dintre elementele definitorii ale femiitatii, desi uneori imi este greu s-o recunoasc.
Din cite am observat, cu cit inainteaza femeile in virsta, cu atit par/sunt mai feminine. O femeie de 35-40 de ani e infinit mai feminina decit una de 20-25, chiar daca tineretea e atuu-ul celei de-a doua. Si acest lucru mi-a fost confirmat chiar de un barbat care imi spunea ca "se vad femeile de 35 de ani", dar nu putea sa defineasca ce anume "vede".
Ma fascineaza feminitatea anilor '60. poate ati vazut vreun film cu audrey hepburn sau poate niste poze din perioada aceea.