Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cine este, de fapt, femeia perfecta?
OneDen.com > Etc > Zambiti, va rog! > Fotografii amuzante
alex25
Imagine
himere2005
bleah, asta ti-o fac cadou tie, dar sa nu mai aibe si alte calitati, sa nu te sustina pe nici un plan devil.gif
tmanbone
lol.gif

Alex, noi deja avem o dilema... vedem 2 si nu stim la care sa ne repezim prima data. Crezi tu ca vreo 20 ar ajuta?
himere2005
lol.gif lol.gif
tmanbone
Nu rade ma, eram sincer! E chiar problematic. blink.gif
ina_ceva
Poate nu e asa de problematic...
Te repezi la primul si pe ceilalti ii rezolvi cu alte...extremitati blushing.gif doh.gif ...
himere2005
mai, eu zic sa iti suni si prietenii sa iti dea o mina de ajutor lol.gif lol.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:10 PM) *

Poate nu e asa de problematic...
Te repezi la primul si pe ceilalti ii rezolvi cu alte...extremitati blushing.gif doh.gif ...

Tie care-ti place primul? lol.gif

CITAT(himere2005 @ 24-08-2006, 10:12 PM) *

mai, eu zic sa iti suni si prietenii sa iti dea o mina de ajutor lol.gif lol.gif

Next!
ina_ceva
Central e cel mai comod, te repezi doar cu capul inainte...si bratele deschise pt ceilalti...
himere2005
cred ca asta depinde daca esti tipul de barbat berbec sau nu lol.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:19 PM) *

Central e cel mai comod, te repezi doar cu capul inainte...si bratele deschise pt ceilalti...

Cred ca nu te concentrezi destul. Central ratezi ambele tinte. Deci nu mai e dilema, e eroare de procesare. salut.gif
himere2005
lol.gif lol.gif nu sunteti zdraveni
ina_ceva
Eu ma refeream la poza de mai sus.
In realitate m-as concentra pe cel mai mic si pe planul doi (facut masaj) cel mai mare.
alex25
Mie mi se pare naspa tipa. tease.gif N-as pune mana nicaieri. Ati vazut ce fata are?!
ina_ceva
Cine se mai uita la fatza?

Fatza se rezolva cu o punga in cap...
himere2005
are fata de papusa gonflabila care sta cu gura deschisa lol.gif lol.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:28 PM) *

Eu ma refeream la poza de mai sus.
In realitate m-as concentra pe cel mai mic si pe planul doi (facut masaj) cel mai mare.

In realitate unul e mai mic si celalalt mai mare? blink.gif Si cum de te concentrezi tu pe ei? huh.gif bataita.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Noi despre ce vorbeam aici? blushing.gif Cred ca ne-am incurcat in cuvinte. salut.gif
ina_ceva
In realitate, orice femeie are unul mai mare si unul mai mic; aceasta chestie nu e intotdeauna sesizabila; difera de la un exemplar la altul.
himere2005
are cineva dintre voi un subler ? laugh.gif
alex25
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:34 PM) *

In realitate, orice femeie are unul mai mare si unul mai mic; aceasta chestie nu e intotdeauna sesizabila; difera de la un exemplar la altul.

Uneori diferenta e mult prea sesizabila; culmea e ca fetele la care se poate sesiza poarta mereu maieu fara sutien doh.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:34 PM) *

huh.gif Si acum eu ce ma fac?

Dilema se pierde... unul mai mare, altul mai mic, ala mai mare pare mai aproape (obiectele mai apropriate apar intodeauna mai mari)... deci ma reped la ala. doh.gif Acum tre sa-mi gasesc alta dilema. dry.gif
ina_ceva
Eu ma gandeam ca, masand de fapt 'partea' mai mare, o sa ai impresia ca ii are pe amandoi mari blushing.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:41 PM) *

Eu ma gandeam ca, masand de fapt 'partea' mai mare, o sa ai impresia ca ii are pe amandoi mari blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif M-ai lasat masca! Dar imi place cum gandesti. grin.gif
alex25
Apropos de femeia perfecta... trebuie sa vedeti asta: o tipa cu sani marisori
ina_ceva
shock.gif wacko.gif crazy.gif OMG
tmanbone
Wtf? Alex, ai luat-o pe bautura? Nici macar sa dormi pe ei nu sunt buni. Sau sunt, Ina (boobs expert)?
ina_ceva
O fi bune tipele cu sanii mari, dar una ca asta la casa omului...darama tot lol.gif
Tman, prea "bombati" w00t.gif pentru gustul meu... blush.gif
tmanbone
Pai si? Am zis eu altceva? Sunt de acord cu tine... n-as cara nici apa cu sanii aia!

Avem gusturi comune! blushing.gif Acum sa gasim si sanii comuni. lol.gif

salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.