Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ina_ceva
Mda...tre sa ne luam totusi un sclav ...mulatru...ca sa mai aibe grija de noi din cand in cand tease.gif
ina_ceva
Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj (si nu erau chiar putine). Papa astepta si nu se urca.
Soferul: - Sfintia Ta, va rog sa poftiti.
Papa: - Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina... Lasa-ma tu de data asta, te rog.
- Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba.
- Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos...
Soferul pana la urma cedeaza.
Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora.
Soferul: -Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia !
Papa, nimic, baga tare.
160 Km/h.
In spate, masina politiei, ding dong, ding dong.
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata... Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
- Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu...
- Care-i treaba, ba?
- Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
- Arde-l.
- Nu cred ca pot, e tare.
- Cine e ba, primaru?
- Nuu, mai important.
- Un guvernator, senator ceva?
- Sefu, e mai tare!
- Da' cine-i, ba, nu ma fierbe !!
- Cred ca-i Dumnezeu, sefu', ca Papa-i conduce masina !!!
uka
)).gif super tare...
uka
i need A little help
am primit mesajul asta de la theo: " nu prea am inspiratie ptr un sms asa cum vrei tu, dar iti pot spune k mi-e dor de tine si k vreau liniste in suflet. NUstiudaca ma poate intelege cineva, dar sunt f obosit, iar grijile astea nu-mi dau pace deloc. vreau siguranta, vreau liniste...cred k sunt greu d einteles, dar.. Ma simt singur si tu stii f bine k nu suport singuratatea. E cumplit ceea CE mi se intampla. te rog nu te supi p mine si te mai rog ceva: incearca sa ma intelegi"
are o strae f proasta.. desi cu mine la telef se mai kinuie s afie ok.. il mai fac si eu sa rada...nustiu c s afac sa il scot dinstarea asta... si mi se rupe sufletul sa il stiu asa...i-am spus k nu e singur, k eu sunt langa el...a zis k are incredere in mine k nu am sa-l paarsesc... dar nu stiu c sa mai fac cu el...
maine cand o sa am sune o sa-i propun sa iasa la fotbal cu baietzii sau la o bere... sa se mai distreze si el si sa nu se mai consume atat, ptr k lucrurile se vor repara ( acum nu are nici bani, mananca de la colegul lui d camera si nici eu nu am sa-i trimit...) va fi totul ok...sau o sa-i spun sa iasa in fiecare seara sa alerge....cred k si asa e ok...sa se mai detaseze putzin
eu oricum cand ajung la el, adika pe 6 sept acum i-am spus k ptr miercuri seara vreau sa facem o cina romantica la lumina lumanarilor, sa stam sa vorbim, si sa dansam...sa ne relaxam...
ma asteptam sa comenteze k el mai comenta cand il luam sa dansam prin casa, dar de data asta a zis k da... si l-am intrebat cum fara sa mormai? si el da... ptr starea p care o am cred k am nevoie de asa ceva...
m-am bucurat... dar nu stiu si cat succes voi avea cu asta...
treb sa vb cu el, de fapt el trebuie sa vbeasc cu mine sa imi spuna tot ce are p suflet ptr k numai impreuna vom reusi sa trecem peste... eu il cred k ii e greu sa stea singur...dar maimult dkt sa merg saptamanal la el si sa stau 2 zile nu pot face acum, sau sa vina el incoace la fel... amandoi avem acelasi program 12/24 12/48... dar la el e mai greu cu venitul k e cadru militar si mai greu cu parasirea d garnizoana..
vreau sa il scot din starea asta... si as vrea si niste idei d la voi... pls...
STIU K SUNT OFF TOPIC RAAAAUU/.... ca de obicei..dar aici suntetzi toate si am incredere in voi...
uka
in momentul asta nu stiu dkt k as vrea sa fiu langa el si sa il strang in bratze si sa adormim asa...sa stie k sunt langa el..
Tulip
Buna dimineata!
Hehe,azi eu sunt prima! blum.gif blum.gif blum.gif
Uka,nu prea stiu ce sfat sa-ti dau hug.gif ...acum sunteti amandoi obositi,stresati....important e ca v-ati impacat,cu timpul se vor limpezi lucrurile si la voi,o sa fie ok....nasol ca amandoi aveti un program ff. incarcat si nu prea puteti sta impreuna...

Ina,te-ai trezit?esti cu cafeaua in fata ta? grin.gif
Pisik
Neatza fetele!
Am deschis biroul astazi, eu si cu femeia de serviciu tease.gif pt ca sunt nerabdatoare, m-am hotarat sa am acea discutie AZI pt ca aseara am avut toti nervii din lume; viitorul fost director general dupa ce alaltaieri m-a asigurat cu ceru si cu pamantul ca ieri face anuntul, ieri i-a zid directoarei de HR ca da, asa intentiona, dar s-a razgandit, ca trebuie sa mai vb cu seful cel mare (cu care mie mi-a zis ca vorbise) devil.gif evident ca imi venea sa mor, am mers plangand si urland aproape in masina pana la carrefour, m-am razbunat evident cu dulciuri (nu dati prea tare) doh.gif si acum sunt mai calma dar trebuie sa pun piciorul in prag si daca nu, este o piatalibera, nu? wink1.gif
Uka, eu zic ca te-ai gandit bine, trebuie sa o luati usor, aveti nevoie amandoi de liniste, de intelegere unul de la altul, incepeti cu pasi mici si va fi ok, o sa vezi pupic.gif
Eu desi ieri si alaltaieri am mancat ca vaca si nu am mai numarat ca probabil imi dadea cu virgula grin.gif , am reusit sa misc un pic cantarul, in sensul ca dupa ce zile la rand arata 66,8-9-67, azi mi-a aratat 66,1; asa ca voi pune si eu tickerul real si...cu Dumnezeu inainte!
Va pup si va doresc o zi frumoasa (chiar daca afara e un frig de noiembrie; chiar ma intreb daca la nunta mea va ninge wacko.gif )
bpaula
buna dimineata

uka pana la urma o sa fie bine, o sa treaca si el peste perioada asta mai grea si impreuna o sa puteti fi fericiti hug.gif

pisik te inteleg ca esti nervoasa, ai si motive...daca nu vorbise cu seful cel mare nu trebuia sa te minta, cel mai tare asta doare pana la urma minciuna, trebuia sa fie sincer si sa-ti spuna ca mai are inca de discutat..oricum eu iti tin pumnii sa iasa totul asa cum ti-ai dori hug.gif

eu m-am enervat ca aia de la banca ne-au mai cerut o hartie si deci nici saptamana asta nu semnam actele, in schimb evaluatoarea a evaluat apartamentul la cat am vrut asa ca macar asta e bine...o sa mai am rabdare si pana saptamana viitoare

o zi buna sa aveti cu toatele floare.gif
Tulip
Pisik,succes,iti tinem pumnii! smile.gif
ina_ceva
Neatza!!!!! yahoo.gif

Tulip, de doua ore trag de o cafea sa ma trezeasca, dar greu doh.gif . Acum am terminat bagajul grin.gif si ma duc acasa la ai mei, ca m-au innnebunit la telefon sa-i vizitez rolleyes.gif .Asa ca o saptamana...fara bancuri, fara voi, fara cafea dimineatza... sorry.gif
Pisik, succes!!!!Suntem alaturi de tine hug.gif
Uka, sper sa rezolvati problema; ma gandesc ca el nu mai vrea sa stea singur si ar dori f mult sa va mutati impreuna. pupic.gif
Himere? La ora asta tarzie te trezesti blum.gif ? Ce ai facut aseara ? naughty.gif
Tulip
Ina,unde stau ai tai?
Sa te relaxezi!
dannette
Buna dimineata!
Uka o sa treaca astea cu timpul...voi sa va iubiti...
Pisik, mult tupeu si bafta cu discutia wink1.gif
Bubbles, azi e "the day"?
ina_ceva
La ai mei huh.gif ...mai bine zis grin.gif acasa acasa la mine: Piatra Neamt. Dupa toata agitatia din Bucuresti, abia astept sa ma duc ; cred ca stau "inchisa" in casa. Nu am chef sa vad pe nimeni wink1.gif
Merci, tulip give_rose.gif !!
still_me
m'neata .. votka taie greata ...
io sunt cheer.gif cheer.gif cheer.gif .. azi dimineata , cu ultimele forte , dupa o resuscitare continua a bateriilor , am reusit sa ma cantaresc ... si 65... schimba fata tickerul , macar asa , sa se flageleze singura cand s-o mai ingrasa
michelle
Neata dragi neuroni!
uka, cand ziceai ca va mutati impreuna? la anul? e cam nasol pana atunci.. doar telefoane si intalniri, chiar daca mai rare.
Cu dragoste, se pot depasi astfel de momente..

bubbles, bafta azi!!!

ina, concediu placut la ai tai!
peach
CITAT(still_me @ 01-09-2006, 08:37 AM) *

m'neata .. votka taie greata ...
io sunt cheer.gif cheer.gif cheer.gif .. azi dimineata , cu ultimele forte , dupa o resuscitare continua a bateriilor , am reusit sa ma cantaresc ... si 65... schimba fata tickerul , macar asa , sa se flageleze singura cand s-o mai ingrasa

cheer.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif floare.gif yahoo.gif yahoo.gif Super Geo!!!!!!!!! asa te vreau!!! Felicitari!! vad ca te tii de treaba nu glumesti
bpaula
CITAT(ina_ceva @ 01-09-2006, 09:32 AM) *

La ai mei huh.gif ...mai bine zis grin.gif acasa acasa la mine: Piatra Neamt. Dupa toata agitatia din Bucuresti, abia astept sa ma duc ; cred ca stau "inchisa" in casa. Nu am chef sa vad pe nimeni wink1.gif
Merci, tulip give_rose.gif !!

drum bun ina...si eu am domiciliul pe Piatra Neamt desi nu am stat niciodata acolo, sotul meu e din Piatra

still_me felicitari...parca geo iti zice lumea sau cum? ca eu nu mai stiu blushing.gif

tulip daca tot ai fost prima...cafeaua e gata, pot sa vin?
michelle
pisik, bravo pt ticker!!!! Tin pumnii pentru discutia cu sefu'

geo felicitari si tie!!!! E ceva, 1.8 kg biggrin.gif
ALICE
CITAT
E ceva, 1.8 kg

Bravooooo grin.gif Si eu vreau sorry.gif
ina_ceva
Multumesc hug.gif pupic.gif give_rose.gif !!!
Felicitari, geo!!!
Tulip
Geo,felicitari! cheer.gif
Bpaula,cafeaua a fost gata...pana nu am baut-o blushing.gif hai ca pun inca o tura! grin.gif
ina_ceva
Un WE cat mai placut alaturi de cei dragi!!!! salut.gif

Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau:
"Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa
de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?"
Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si
apoi spune:
"Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu
lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela
in loc sa ia
pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare a vazut un
iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang,
bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?" Batranul
raspunde: "Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele." Doctorul: "Exact."

Ion si Maria faceau sex (casatoriti fiind).
Trece Vasile pe langa gemul casei lor si-i vede, se
uita el putin si striga cat il tin plamanii:
- Vasile face sex cu Maria! Vasile face sex cu Maria!
Ion se opreste brusc, buimacit .. isi trage repede
nadragii si iese
afara din casa. Pe usa din dos intra Vasile, isi da repede
pantalonii jos si
incepe sa faca sex cu Maria. Ion, langa geam, ii vede
si exclama
mirat...
-Mai se fie, de aici asa se vede!
Tulip
Mi-am pierdut vointa de a ma tine de cura... sad.gif daca cineva o gaseste sa mi-0 trimita urgent acasa! tease.gif
anaoi
Culori la moda in amenajarea bucatariei 1 septembrie 2006

Corpurile de bucatarie au fost instalate de catre firma de mobilier, muncitorii au plecat si acum a venit momentul sa curatati si sa faceti retusurile care vor da personalitate bucatariei dvs.
In privinta culorilor, stim cu totii ca acestea sunt la moda pe rand si alegerea lor tine in primul rand de gusturile fiecaruia. Exista, insa, scheme de culori care au rezistat in timp, prin simplul fapt ca dau o mai mare libertate in ceea ce priveste alegerea mobilierului si a accesoriilor - si aici ne referin iarasi la culoarea acestora. Cea mai clasica bucatarie este aceea zugravita in alb.
Albul, subliniat de cele mai multe ori de inca o culoare (albastrul, de exemplu), este o alegere des intalnita in bucatarii, deoarece da un aspect curat, asa cum de altfel trebuie sa fie orice bucatarie. Reamenajarea unei incaperi poate fi o intreprindere costisitoare uneori, mai ales ca acest lucru presupune cumpararea unui alt mobilier de bucatarie, care sa se potriveasca cu nuanta aleasa pentru pereti. Din acest punct de vedere, albul va fi mereu la moda. Singurul dezavantaj este acela ca albul poate crea o atmosfera sterila si rece; acest neajuns poate fi contracarat foarte usor prin combinarea lui cu elemente in culori calde: in acest fel, chiar si o bucatarie zugravita in alb va fi plina de culoare. O dusumea de lemn in tonuri aurii, accente decorative in tonuri placute (perdelele de la ferestre ori tapiseriile scaunelor sau coltarului), iar blatul dulapurilor poate fi de diferite culori. In plus, nu uitati ca exista mai multe tonuri de alb - nu alegeti albul pur sau cel nu tenta inspre albastru.
Stim cu totii modul in care ne influenteaz culorile - s-a vorbit multa vreme despre asta.

Culorile calde, precum rosu, galben si portocaliu sunt energizante. Cele reci - albastru, verde si violet - ajuta la crearea unei atmosfere linistite. Studiile arata ca rosul, de exemplu are ca efect cresterea pulsului, a respiratiei si amplificarea poftei de mancare.
In general, pentru bucatarie puteti alege orice culoare doriti, atata timp cat urmati cateva reguli. Astfel, este bine sa alegeti o culoare principala, pe care sa o folositi pe cea mai intinsa suprafata si inca una - cel mult doua - ca nuante de accent.
Culorile complementare - acelea care se afla pe pozitii opuse pe cercul culorilor - se scot in evidenta una pe alta si umplu spatiul cu energie (rosu-verde, albastru-galben, violet-portocaliu). Culorile alaturate nu creaza un impact vizual la fel de puternic si dau un aer calm, linistit. Culorile neutre (alb, negru) pot fi incluse in orice schema coloristica alaturate oricarei alte culori, pentru a realiza accente cromatice.
Cand trebuie sa alegeti culorile pentru amenajarea bucatariei, nu va ganditi numai la culorile preferate, ci si la cele care se potrivesc cel mai bine cu electrocasnicele deja cumparate, sau cu mobilierul. Apoi incercati sa va indepartati de aceste reguli si incercati sa creati o incapere deosebita prin amplasarea unor accente decorative care sa aiba o insemnatate pentru dvs.: un tablou mostenit de la o matusa sau cumparat dintr-o calatorie, un servet de perete facut de bunica, etc. Schema coloristica aleasa ar trebuie sa includa si sa se portiveasca si cu aceste detalii.

plus....

http://www.stiletto.ro/stiletto_zone/decot...stil_etnic.html

http://www.stiletto.ro/stiletto_zone/acces...rtul_urban.html
bpaula
CITAT(Tulip @ 01-09-2006, 10:14 AM) *

Mi-am pierdut vointa de a ma tine de cura... sad.gif daca cineva o gaseste sa mi-0 trimita urgent acasa! tease.gif

tulip curaj...uite ce aproape de finish e broscuta ta...nu poate sa clacheze pe ultima suta de metri wink1.gif
Ella79
Buna dimineata dragelor, mai aveti o cafea si pentru mine? Pls... am nevoie!

Eu sunt racita cobza, ma doare capul si respir greu. Nici nu ma mir. Sunt max 20 de grade afara.... zici ca vine iarna....
Ieri m-am intalnit cu muncitorul - sef..... zice ca vrea 35.000.000 manopera si ca dureaza cel putin 3 saptamani. mad.gif Eu speram ca in 2 saptamani sa fie totul gata.
Stiu ca renovarea asta in casa TREBUIE facuta, nu e doar un moft de culoare. Trebuie sa-mi pun geam termopan (pt ca geamurile mele sunt de lemn si sufla vantul pe sub ele) si usa de fier la intrare (pt siguranta). Si asta presupune automat zugraveala. Dar cand ma gandesc la cat deranj se face, la ce inseamna sa imi adun toate catrafusele in saci de plastic si sa plec de acasa vreo luna..... ma ia cu ameteala.
Tulip
Ella,asa am fost si eu...o luna de zile am stat la socri cu copil,sot,jucarii si toate lucrurile carate dupa noi grin.gif grin.gif dar ai sa vezi,cand o sa fie totul gata,frumos aranjat si curat,o sa ai o senzatie placutaaaaaa....si simti ca a meritat tot efortul! smile.gif
still_me
multumesc fetele pentru felicitari .... din greseala pe ticker am trecut 64 , in loc de 65 lol.gif lol.gif lol.gif .. o fi un semn ..... lol.gif lol.gif,... il las asa ca asa mult imi place .... tease.gif
Eu.
'neatza!

eu tot racita bocna, ma dor toate cele, cu calcat in strachini la mancare (aseara mi-a adus al meu pe farfurie la pat 5 mici blushing.gif si i-am papat pe toti blushing.gif )
la servici incepe sa se insenineze treaba putin, voi primi noi atributii, care imi convin fiindca voi avea ocazia de a invata lucruri noi cool.gif

bubbles, asteptam anuntul grin.gif

Pisik, curaj si bafta multa floare.gif

still-me cheer.gif felicitari!!!!!!!!!

may, sa fim intelese: te omor daca mai postezi poze de genul ala, cu tot felul de bunataturi sorry.gif
michelle
Tulip, incearca sa scrii in fisier meniurile tale (chiar daca depasesti cu 20p). Asa o sa te autoeduci la final. Si la mine vointa e cam subreda, dar am inceput sa notez. Ma incadrez pe la 22p (am voie 21p pentru mentinere), dar de astea mananc si tampenii. De luni ma pun pe treaba = alimentatie fara dulciuri (a se citi biscuiti Pepito), fara mancat dupa ora 19.00 + sport biggrin.gif
bpaula
ella sa ai grija ce bani le dai inainte si cum negociezi timpul...eu zic sa afci contract cu ei si sa specifici acolo ca daca nu termin in termenul in care s-au angajat ca fac o sa plateasca penalizari

oricum rezultatul final sa fie bun...si chiar daca o sa fie 3 saptamani de cosmar apoi vei fi fericita
michelle
CITAT(Eu. @ 01-09-2006, 10:37 AM) *

may, sa fim intelese: te omor daca mai postezi poze de genul ala, cu tot felul de bunataturi sorry.gif

May, trimite-mi si mie pe mail sau pm reteta ca tare bine arata. As vrea si eu sa-l impresionez pe iubi cu rulada ta si cu cartofii umpluti. Sar'na

Insanatasire grabnica, fetelor! Si pe mine ma luase un val de raceala, dar am luat 2 zile sirop de muguri de brad (luat din Bucegi biggrin.gif ) si m-am vindecat instant.
Ar trebui sa mai incep o tura de tratament cu spirulina pt imunitate.
still_me
da paula .. geo ... mi se zice , de la georgiana
Tulip
Ela,Gigelu,aveti grija de voi...insanatosire grabnica! give_rose.gif
michelle
Toata lumea a racit: ella, gigelu, soranutza, ramona..
La mine nu a fost grav..
Insanatosire grabnica, fetelor
soranutza
Buna dimineataaaaaaaaaa yahoo.gif
Felicitari geo pentru nimicire! grin.gif
Pisik, multa bafta astazi, sa ne zici cum au evoluat lucrurile.
Tulip, te-ai spalat pe cap? grin.gif

Iar am inceput pagina, asta-i semn bun! tease.gif
Biencutza
Buna dimineata!!!!!!.....la mine a fost tare devreme azi, la 7 dimineata ma suna una cu voce mieroasa sa imi faca oferte "spectaculoase" de concediu.....i-am spus ca m-a trezit, ca nu mi-am baut cafeaua, ca sunt cu casa in cutii si nu imi arde de nici o convorbire telefonica....biata femeie, bine o inceput ziua cu mine blushing.gif
Fetelor racitelor multa, multa sanatate!!!!!!!!! give_rose.gif
Soranutza.....electrician, ha? naughty.gif naughty.gif .....buna treaba, iar aia cu facem bani si ne facem frumoase suna si mai bine yahoo.gif
May iti doresc zile minunate cu ai tai, sa te bucuri de ei, ei de tine si sa uiti putin de rautatile socrilor!!!!!!! Despre afaceri discutam mai tarziu salut.gif pupic.gif
Peach......cum o mai duci? E mai bine la job? blushing.gif
Ina si tie aceleasi urari....zile frumoase acasa la parinti.....Doamne ce va invidiez, cum as pleca si eu acuma acasa, uite asa... valea.gif
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!
Ella79
CITAT(bpaula @ 01-09-2006, 10:39 AM) *

ella sa ai grija ce bani le dai inainte si cum negociezi timpul...eu zic sa afci contract cu ei si sa specifici acolo ca daca nu termin in termenul in care s-au angajat ca fac o sa plateasca penalizari

oricum rezultatul final sa fie bun...si chiar daca o sa fie 3 saptamani de cosmar apoi vei fi fericita

Contract??? Tu crezi ca in tara asta se fac contracte cu muncitorii??? Bani nu le dau inainte deloc. O sa le platesc banii in transe egale, la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru. Mai intai sa munceasca ei si dupa aia ii platesc si eu.
Muncitorii nu sunt tepari. Noi lucram de mult cu ei. I-au renovat lui frate-miu, au construit casa alor mei, ii stiu de vreo 5 ani...
bpaula
ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita

may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? tease.gif

sorana buna de dimineata si tie

bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? devil.gif
Tulip
Miha,incerc sa pap cat mai corect...ziua nu e nici o problema...dar seara...parca as avea draci devil.gif
de luni trebuie sa-mi adun toate fortele ca altfel nu se poate....cateodata nu ma recunosc...de sport nu mai zic nimic blushing.gif
Biencutza
Tulip si eu am aceeasi problema, in timpul zilei sunt ingeras si cum se lasa umbrele serii ma poseda toti demonii poftelor si ai foametei....de fapt doar pofta necontrolata, ca foame nici nu imi prea este blushing.gif blushing.gif bang.gif crying.gif ...si cum e mai rau, maninc mai ales dulciuri seara....bata-le focu' de dulciuri!!!!!
Miha....putina consiliere, ceva?.....ca cu joarda vezi ca nu merge doh.gif blushing.gif
bpaula
si eu la fel patesc cu poftele....seara ma apuca nebunelile, exact cand e mai rau sorry.gif
Biencutza
CITAT(bpaula @ 01-09-2006, 11:55 AM) *

ella e bine ca ii stii pe muncitori, macar cu asta stai mai linistita

may mi se pare mie sau in ultimele zile stai pe culinar pe la retete in imagini si pui in aplicare tot felul de retete? tease.gif

sorana buna de dimineata si tie

bianca oare mai suna doamna dupa ce iti bei cafeaua sau la tine nu mai indrazneste a doua oara? devil.gif

Buna dimineata Paula....cred ca nu mai suna, si mi-o fi spus si vreo doua de sanatate biata......da asta ii ora de sunat??????? Si apoi mai imi spune si ca vrea sa ma trimita in concediu........pai sa nu crap de frustrare? lol.gif
Tulip
Sorana,m-am spalat pe cap grin.gif grin.gif imi sta parul destul de ok...adica imi sta cum vrea el,de aranjat nu prea reusesc,dar sunt multumita oricum:D
Himere,unde esti?Te plimbi cu Bia?
luchi
Buna dimineata!
Sanatate bolnavioarelor, pumnii stransi pentru bubbles si pisik, si felicitari pentru geo! yahoo.gif
Ina, concediu placut! Zici ca vrei sa stai inchisa in casa? daca ajungeam in Piatra, si eu si bPaula, te scoteam la un bowling in Tequila grin.gif

O zi frumoasa tu turor! E vineri!!! wink1.gif yeah.gif clown.gif
michelle
Nu ne-ati aratat poze cu noul look, Tulip, Soranutza biggrin.gif
Asteptam blum.gif

Biencutza, cu poftele seara, e veche povestea. Trebuie sa gasiti ceva de rontait, ca asta e de fapt instinctul: niste salata, un pumn de seminte, fructe, pepene. Gasiti sa va umpleti timpul, sa nu va ganditi la mancare. Sau umpleti-va burta cu lichide (ceai, apa..)
Altceva ce sa mai zic.. Pentru ceva dulce: fructe sau 1-2 lgte miere sau dulceata. Eventual 1 clatita daca aveti puncte (2-3p).
Inainte de masa de seara faceti-va punctajul si incercati sa nu il depasiti, sa mancati de cate puncte va mai e permis grin.gif
Usor de zis tease.gif
May
Buna dimineatza smile.gif

pisik sper sa iti mearga bine discutia azi si felicitari ca ai miscat cantarul give_rose.gif

geo aproape 2 kg, bravo cheer.gif

uka sper sa aveti puterea sa treceti peste tot floare.gif

biencutza mama ce stres e pe capul meu pana vin... aseara ii sunam pe toti 3 pe rand si numai: pt momentul abonatul vodafone...! damn ca simteam ca innebunesc... azi dimineatza la fel... sper sa ma sune ei dupa amiaza... nu or avea acoperire pe unde sunt? Cica le-ar fi zis de la vodafone ca in Austria s-ar putea sa nu aibe acoperire... doh.gif

bpaula ai dreptate, pe culinar sunt de abia la pagina 10 din 37 si deja am facut vre-o 5 retzete de acolo si parca le-as face pe toate! blum.gif

miha reteta de rulada e aici decat ca eu nu am facut amestecul ala verde, ci am lasat carnea la marinat vreo 2 ore in bere si mirodenii, de asemenea nu am puz masline si cascaval ca sa pot manca si eu. Cartofii sunt aici . Iti dai seama ca fiecare mai improvizeaza, ideea de baza conteaza wink1.gif Pofta buna caci este un deliciu

Insanatosire grabnica celor racite. Eu nu am cum sa racesc la 43 de grade ziua si 35 noaptea grin.gif care vine pe la mine? naughty.gif
dannette
Ceva pastile pentru vointa si eventual chef de munca??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
michelle
Pastila pentru chef de munca am si eu nevoie grin.gif
Sar'na de retete, May pupic.gif
Ella79
Eu de luni incep munca si ma apuca deprimarea numai cand ma gandesc...... sorry.gif sorry.gif sorry.gif Nu-mi vine sa cred ca mi s-a terminat conceidul.... parca ieri numaram zilele pana sa plec in vacanta.... sorry.gif sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.