Pffff de abia am terminat de facut curat in restul casei. Eu faceam curat in camera mea unde vor sta parintii mei si soacra-mea a venit de la munca si s-a tolanit in patul
meu si imi povestea ca a baut bere cu nust cine, pe cand eu faceam curat pe langa ea

. La un momend dat s-a simtit ( ma mir

) si a plecat din camera. Inainte sa vina ea, facusem curat in salon ( mi-a luat aproape o ora ) si se vedea clar ca am facut curat, mirosea si a lamaie de la spray-ul pt mobila si ce credeti ca zice ea? ``hai ca eu ma apuc sa
fac curat in salon``

I-am zis: nu se vede ca am facut eu? La care ea: da, dar tu nu ai facut ca lumea cu sters canapeaua si fotoliile cu carpa uda. Am ramas

deoarece nici ea NU A FACUT ASTA VREODATA pt ca avem cuvelturi si nu mai necesita spalarea lor, ci doar spalarea cuvelturii. Am lasat-o in durerea ei. Apoi zice ca o sa faca o supa cu taietzei de casa ( adica o sa faca ea taietzei ) pt cand vin ai mei... nu i-am zis nimic... o las sa se chinuie... ca oricum ai mei nu mananca asa ceva

dar sa ii zica ei cu gura lor, ca daca ii zic eu, iar imi aud vorbe ca fac fuguri la mancare
Tulip pt cand vin o sa ii astept cu musaca si o prajitura, apoi o sa fac mancare cu mama ca sa mai invat de la ea

. Cred ca ajung sambata seara sau dumincia dimineatza pt ca azi pe la 3 erau la jumatatea Italiei. Socrii mei se tot agita ce mancare or sa faca sau ce bere sa cumpere, sucuri... dar or sa ia o mare tzeapa

pt ca
eu o sa fac mancare pt ei, eventual asistata de mama, si tot ce or sa bea sau or sa manance
eu o sa cumpar. Nu vreau sa ia ceva de la ei si apoi sa imi scoata mie ochii ca ``mi-au tinut parintii cu mancare si suc``

ca ii cred in stare
bubbles felicitari si multa bafta in obtinerea postului
Astazi e ziua cea mare in care iubi ia concediu si salariu + marirea de salariu.. parca vad ca i-l maresc doar cu 50 de euro
Pt cina vreau sa pregatesc cartofi la cuptor condimentati cu aripi de pui ( aici sunt o delicatesa, in Ro erau bataie de joc

) si mujdei cu maioneza

. Pun link cu poza, nu o mai pun direct pe forum ca ma omoara
gigelu ).gif)
. Oricum eu mereu va pun poza cu portia lui iubi, ca portia mea nu e spectaculoasa, bate vantul prin farfurie mai bine zis