Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
bubbles
pai...marti ma duc al repartizare...
hai sa va zic ceva....v`am mai spus ca este un post care l`as vrea dar este cineva "important" care doreste acelasi post...insa...ea a luat 5 si ceva media totala...oricum diferenta este de mai mult 1,50 p intre noi...sper sa fie corecti si sa imi acorde mie postul...dar cum romania este tara lui papura voda si totul este posibil...vom vedea....

miha am avut bafta ca multe din ele sunt din roman si vreau post acolo...insa erau profesoare acre erau in sitem si de 20 de ani si au luat nota mai mica decat mine
michelle
Se tine cont numai de nota? Am impresia ca si gradul prof. conteaza.. nu?
dannette
Bravo Bubbles cheer.gif cheer.gif cheer.gif
still_me
am o prietena care lucreaza chiar la sapard .. si zau daca nu povesteste cam aceleasi lucruri ....
Pisik
CITAT(dannette @ 01-09-2006, 03:18 PM) *

Pisik, ce biscuiti mananci de 2p pachetelul?

Biscuiti integrali de la Balloco; sunt pachete mari care contin pachetele mici

CITAT(michelle @ 01-09-2006, 03:22 PM) *

Eu as manca un kg de struguri grin.gif

Azi nu am mai mancat nimic de dimineata pana la ora asta, cu gandul sa vad cat rezist cu masa de dimineata (am mancat de 11p). Inca nu mi-e foame.

Ce ai mancat de 11p? sa stii ca pe vremea cand mancam de 8p ca luam pastilele alea super tari, ma tinea pana la 1-2 fara probleme
nusarich
hei, am aparut si eu pe sarma, acum, mai spre plecare... am alergat azi de zici ca ma manau de la spate... cred ca am facut vreo 10km numai prin cladire...
bubbles, felicitari! sa iti dea aia postul pe care il vrei tu!
pisik, bravo ca ai vorbit cu managerul, si bafta sa iti dea un supliment substantial la salariu si daca se poate si o masina, ca esti gagica si meriti!
fetelor racite, sanatate multa, sper sa n-o iau si eu pe urma voastra ca am stranutat astazi de numa!

cam atat astzi si asa repede, ca in 10 minute o intind.

va urez un weekend cat mai reusit!
still_me
pa copii ... we placut .. ne vedem luni
va pupacesc
michelle
nusa, sa te odihnesti in we pupic.gif

pisik, am papat asa:
ou 2, paine 1.5, dulceata 0.5, unt 3, rosie 0, ardei 0, biscuiti pepito 4p
A fost ultima punguta - am papat-o pe toata ca sa nu ma mai impiedic de ea.
Tocmai mi-am mancat pranzul: ciorba 0, paine 1.5, rosie 0, ardei 0.
Total fata cina: 12.5.
La cina inca nu stiu ce mananc, dar sper sa ma incadrez in 17p

we placut, geo pupic.gif
Departe de tentatii biggrin.gif
Tulip
Oare ce face Himere ?wacko.gif tease.gif
bubbles
fetele ...stiti ce am mancat eu azi...?3 biscuiti cu crema...si atat pana acum...5p cred ca sunt suficienti....oare la ficatei de pui...o lingura cat sa pun?o punga are toata cam 500g...
uka
bravo bubbles...
o sa intru diseara sa mai vb acum doar in fuga...
michelle
Ficat de pui 100g nepregatit 2,5 Points
Biscuiti 3 buc., 15g 1 Points
bubbles
ms miha...oricum nici nu stiu ce sa mananc ca sa nu mi se faca rau mai ales ca nu am pus nimic in afara de aia 3 biscuiti in gura
ALICE
E weekend!!!!!!!Luni vine colega mea din concediu.Dupa 2 saptamani de chin,o sa ma relaxez si eu.
Pisik
cu cat sa punctez doi pumni de fulgi nestle fitness?
soranutza
CITAT(Pisik @ 01-09-2006, 04:14 PM) *

cred ca 2-3p
Pisik
CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 05:17 PM) *

CITAT(Pisik @ 01-09-2006, 04:14 PM) *

cred ca 2-3p

sorry.gif asa mult?
bubbles
gata...am fost si in oras...deci am asa...miha am uitat sa specific ca erau biscuiti cu crema sorry.gif ...de aia am pus 5p...
am mai mancat un ficatel prajit am zis eu 2 p si pt ulei un punct si un capuccino de la milka...2p
total 9 p wink1.gif

pai in total am fost 43 iar in fata mea cu note mai mari sunt maxim 15...dar vreo 10 au diferente mici de cateva sutimi...insa in urma mea...erau multe...vreo 27-28...biggrin.gif
alandana
CITAT(Tulip @ 01-09-2006, 03:23 PM) *

CITAT(michelle @ 01-09-2006, 03:22 PM) *

Eu as manca un kg de struguri grin.gif

Azi nu am mai mancat nimic de dimineata pana la ora asta, cu gandul sa vad cat rezist cu masa de dimineata (am mancat de 11p). Inca nu mi-e foame.

Eu as manca o pizza si niste rafaelo...si ceva inghetata ca desert,,, blushing.gif

Si bataie cu nuiaua. )).gif
alandana
Eu as manca o shaorma. Avem aici un restaurant micut care face o shaorma minunata. Si mare!!!!!

Azi am mancat pana acum:
MD - 1 banana, 4 prune - 3 p
- 1 bomboana - 1 p
- 1 piersica
Pranz - 1 iaurt cu Digesta- 3 p
- 1 mar

Cred ca imi permit o shaorma. Are multa salata si voi da cartofii prajiti la o parte. Daca nu rezist tentatiei sa nu ma bateti.
uka
pai comanda shaorma fara cartofi prajitzi si maioneza, eu asa papamla serviciu.... deja baietzii ma stiau, cu shaorma light..
ALICE
Dupa atatea kg pierdute meriti si tu una mica.
Eu.
hello cheer.gif

bubbles, bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ella doh.gif super complicat suna ce faci tu acolo, la job.bravo tie!

Pisik, fii tare pe pozitii in continuare.

cred ca am dat-o iar in bara cu meniul:
-supa de legume cu 1p de paine
-o mana mica de cartofi piuree cu o pulpa mica de pui prajita blushing.gif
-2 buc praji mici-mici
-8 prune
-4 cutiute de lappte condensat

in seara asta ies oin oras, asa ca..... blushing.gif

UKA, mi s-a stricat telefonul mobil mad.gif si am pierdut toate numerele. acum am o "caramida" pe post de telefon mobil,dar nu mai am nr tau. suna-ma tu, daca ramane valabila iesirea de maine. grin.gif

ok, probl la servici s-au mai ameliorat....sunt fff fericita ca m-au numit oficial ajutor contabil(pe langa assist.manager)....imi plac ff mult cifrele si voi avea ocazia sa invat o gramada de chestii noi.mai astept sa vad cum decurg lucrurile, daca intr-o luna imi vor schimba locatia biroului....dca da, atunci raman, daca nu:PA! devil.gif
Tulip
Alandana,tu vrei sa fugi dupa mine cu nuiaua??si cu shaorma ta cum ramane? )).gif Las' ca fug eu cu batu la tine,macar fac si un pic de sport!
May,ce pregatesti bun pt. parintii tai? biggrin.gif
alandana
Azi stau iar tarziu la servici - asa ca nu mai mananc shaorma aia - voi manca o salata cand ajung acasa - cam putine puncte dar n-o fi foc intr-o zi sa mananc mai putin mai ales ca urmeaza concediul. In schimb maine nu prea mai am nevoie sa vin la servici asa ca de diseara intru in concediu!!!!!!!!!!
luchi
Concediu placut, Alandana! beach.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 01-09-2006, 03:24 PM) *

hey fetele...am terminat biggrin.gif ...desi nu cu nota care ma asteptam...dar tot e bine...6,40 scris ca nu era bun la metodica proiectul care l`am facut...tb proiectare didactica si 8 la oral biggrin.gif blum.gif in total 6,93...sad.gif dar ma simt mandra ca sunt profesoare cu mai multa experienta decat mine si au luat note mult mai mici decat mine

Felicitari din partea mea si a lui Mocutza baby.gif !!!
bubbles
multumesc lacry si eu.
azi am asa..
3 biscuiti cu crema 5p
1 ficatel de pui 2p
1 ca[uccino 2p
o bucatica piept pui fiert 3p
2 feliute salam victoria 3p
o rosie 0p
total 15 p
bubbles
am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui smile.gif
Ella79
Alandana, toata stima pentru vointa!! In tot ce faci! give_rose.gif
May
Pffff de abia am terminat de facut curat in restul casei. Eu faceam curat in camera mea unde vor sta parintii mei si soacra-mea a venit de la munca si s-a tolanit in patul meu si imi povestea ca a baut bere cu nust cine, pe cand eu faceam curat pe langa ea mad.gif . La un momend dat s-a simtit ( ma mir dry.gif ) si a plecat din camera. Inainte sa vina ea, facusem curat in salon ( mi-a luat aproape o ora ) si se vedea clar ca am facut curat, mirosea si a lamaie de la spray-ul pt mobila si ce credeti ca zice ea? ``hai ca eu ma apuc sa fac curat in salon`` w00t.gif I-am zis: nu se vede ca am facut eu? La care ea: da, dar tu nu ai facut ca lumea cu sters canapeaua si fotoliile cu carpa uda. Am ramas ohmy.gif deoarece nici ea NU A FACUT ASTA VREODATA pt ca avem cuvelturi si nu mai necesita spalarea lor, ci doar spalarea cuvelturii. Am lasat-o in durerea ei. Apoi zice ca o sa faca o supa cu taietzei de casa ( adica o sa faca ea taietzei ) pt cand vin ai mei... nu i-am zis nimic... o las sa se chinuie... ca oricum ai mei nu mananca asa ceva lol.gif lol.gif lol.gif dar sa ii zica ei cu gura lor, ca daca ii zic eu, iar imi aud vorbe ca fac fuguri la mancare tease.gif

Tulip pt cand vin o sa ii astept cu musaca si o prajitura, apoi o sa fac mancare cu mama ca sa mai invat de la ea rolleyes.gif. Cred ca ajung sambata seara sau dumincia dimineatza pt ca azi pe la 3 erau la jumatatea Italiei. Socrii mei se tot agita ce mancare or sa faca sau ce bere sa cumpere, sucuri... dar or sa ia o mare tzeapa devil.gif pt ca eu o sa fac mancare pt ei, eventual asistata de mama, si tot ce or sa bea sau or sa manance eu o sa cumpar. Nu vreau sa ia ceva de la ei si apoi sa imi scoata mie ochii ca ``mi-au tinut parintii cu mancare si suc`` doh.gif doh.gif doh.gif ca ii cred in stare

bubbles felicitari si multa bafta in obtinerea postului cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Astazi e ziua cea mare in care iubi ia concediu si salariu + marirea de salariu.. parca vad ca i-l maresc doar cu 50 de euro wacko.gif

Pt cina vreau sa pregatesc cartofi la cuptor condimentati cu aripi de pui ( aici sunt o delicatesa, in Ro erau bataie de joc laugh.gif ) si mujdei cu maioneza blum.gif . Pun link cu poza, nu o mai pun direct pe forum ca ma omoara gigelu )).gif . Oricum eu mereu va pun poza cu portia lui iubi, ca portia mea nu e spectaculoasa, bate vantul prin farfurie mai bine zis lol.gif
Ella79
May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet! hug.gif

Deea
Pisik ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai vorbit cu seful; sper ca lucrurile sa se indrepte.
Biencutza zici ca am lucrat pentru acelasi sef smile.gif ; daca nu-mi dadeam demisia avea toate sansele fostul meu sef sa se trezeasca ca-l cotonageste al meu smile.gif ... el care e f. calm de obicei
Bubbles felicitari! cheer.gif
Alandana concediu placut, sa te odihnesti; te asteptam cu forte noi si poze frumoase!
May cred ca de-abia astepti sa-ti vezi parintii, sincer te admir ca ai putut sa te rupi de ei si sa pleci in alta tara; eu n-as putea sa stau asa departe de familie.

am nevoie de niste motivatie...gasesc pe la cineva???
alandana
CITAT(Ella79 @ 01-09-2006, 08:04 PM) *

May, tu esti fata inteligenta, nu mai pune la suflet ce zice/face soacra-ta! Iti mananci tineretea degeaba si nu merita. Tu esti fata harnica, te pricepi sa faci o gramada de lucruri, gatesti demential (dupa cate ne demonstreaza pozele), iubi tau de apreciaza si te iubeste asa ca eu cred ca soacra-ta e doar geloasa. Las-o in pace si nu mai pune la suflet! hug.gif

Total de acord cu ce spune Ella. In plus iti spun din proprie experienta ca asta e un razboi pierdut din start - chiar daca il castigi. Singurul cale de castig in acest razboi este daca renunti la el si nu ii lasi sa te amarasca. Arata-le cat de bine te simti tu cu iubi al tau indiferent cate comentarii urate au ei. Si arata-le ca nu te pot rani. Numai cei de care-ti pasa te pot rani.
CITAT(bubbles @ 01-09-2006, 07:19 PM) *

am uitat sa va spun...abia astept sa mi se spuna domnisoara profesoara ... hihihi...alanda daca ai nevoie pt baietelul tau de comentarii sau argumentari sau caracterizari sa imi spui smile.gif

Nu spune de 2 ori. Felicitari - sper sa obtii postul pe care-l doresti.

Pentru May : In plus - lasa-i sa-si primeasca socrii asa cum cred ei de cuviinta - cu ce bere si ce suc vor ei. Oricum daca e sa-ti scoata ochii ti-i vot scoate.
Tulip
Dana,cand plecati in grecia?cand iti vin copiii acasa?
May,astept linkul cu cartofii si aripioarele naughty.gif naughty.gif
dany
Buna seara ,neuroni !! Harnicutze la scris ,ca de obicei ...

Pisik
...iti doresc sa obtii ceea ce crezi tu ca meriti la locul de munca !
Bianca...si eu mai primesc telefoane de acel gen dimineata dar...norocul lor ca sunt deja treaza lol.gif
Bubbles...felicitari !!!!!
Alandana....sa ai un concediu super placut !!!
May...sa te simti bine alaturi de parintii tai !!! Lasa socrii sa zica ce vor ei...tu stii ce e adevarat si ce nu asa ca..."lasa lumea sa vorbeasca" ! Si...lasa-i si pe ei sa contribuie cu ceva atunci cand vin parintii tai.....chiar daca o vor face doar ca sa iti scoata tie ochii apoi sau...ca sa arate ce socrii "de treaba" sunt ei...
Ina...vacanta placuta si linistita la ai tai !!
Uka...aveti amandoi nevoie de liniste ! Fii alaturi de el si....cu rabdare si dragoste veti rezolva totul !! Ideea cu cina romantica si dans,etc...e super !!! Va va face bine ! Si noi mai facem din cand asa ceva si ...e tare placut !
Geo...felicitari pentru ticker !!!
Dylly...multumesc mult pentru ideile in legatura cu amenajarea bucatariei !!!! Imi prind chiar foarte bine !!!!!!
Ella...bafta la "revenirea la job" )).gif
Nusarich...ma recunoasc in povestea cu parcursul celor 10 km la job lol.gif

Sanatate multa fetelor racite !!!!!
Cine stie cand se intoarce Danutella ????? Parca acum in WE,nu ?

Va doresc tuturor un WE placut !!!! ( Eu iar nu ma numar printre cele care nu merg la job in WE ).

Pupici
dany
Hmmmmmm....apar si eu o data pe saptamana pe aici si...dispar toate fetele .Oare v-am speriat eu ? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Imi place sa cred ca nu...

Oricum....va pup si plec imediat la nani !
Tulip
Sunt si eu pe aici...
nusarich
weekend placut si de la mine.

eu inca n-am plecat, am lucrat un pic pentru serviciu, am dat de cap la un fisier si m-am declarat desteapta (ah, nu m-am blonzit de tot... lol.gif ) si ma duc sa ma mai uit la TV. maine dorm.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupici si o noapte cu vise frumoase tuturor!
dany
Nusa...dormi maine 1 ora si pentru mine,te rooooogggg !!!!!!!!
Tulip....tu , ca de obicei , nu ai somn lol.gif lol.gif

Am o intrebare : si la voi apare , sub ID-ul vostru si toate celelalte date, ceva in legatura cu nu stiu ce avertizare ??????

Aaaaaa....nici nu am observat ca sunt pestisor lol.gif .Va trebui sa fac in asa fel incat sa raman mereu pestisor.....e zodia mea si IUBESC PESTII ...Si mai ales DELFINII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOR DUPA EI !!! )).gif De cate ori merge cumnata-mea cu familia in concediu...fetele ei imi aduc ceva cu delfini...cred ca voi deschide un muzeu in curand lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
emu
Buna... m-am intors!!

Incerc sa postez meniul:

supa 2p
salata cu 1 ou, juma de rosie, salata verde si 1 lta sos ranch 3p
100gr carne vita, 1 lta ulei masline,broccoli,morcov,ciuperci 2p
2 felii paine 2p
--------------------------
Total 10p

si astea cu chiu cu vai, de o juma de ora ma chinui sa mananc si n-am terminat )).gif mai am putin lol
emu
Pisik, bravo, asteptam sa auzim cand se pune solutia in aplicare wink1.gif
dany
Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa :
-Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p
-Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p

Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p).....

Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva.....

Si...maslinele au puncte !!!!!!!!
Lacry
Danyhoney, si la mine apare chestiunea cu avertizarea, probabil pentru ca sunt mai noua pe aici, n-am prea multe postari... nici nu am timp foarte mult la dispozitie din cauzade copil mik, nici nu apuc sa ma familiarizez cu voi si sa citesc tot ce scrieti!
emu
CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 03:53 PM) *

Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa :
-Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p
-Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p

Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p).....

Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva.....

Eu mereu am calculat la carne de vaca 1 bucata proaspata 125 gr - 2 puncte

Multumesc de interventie smile.gif O sa completez pe lista... hmm

ok, de masline stiu, n-am mancat azi, abia mi-am luat de fapt, verzi )).gif stiu ca-s 0.5p la 5 bucati?! (corectie pls daca e nevoie)

edit: ulei de masline era acolo lol.gif acum am obs scuze de confuzie

Despre avertizarea de sub avatar, apare la fiecare user in parte, uite ce am gasit eu regulament
Lacry
Am si eu o intrebare, poate prosteasca, dar nu am citit topicul acesta de la inceput... a slabit cineva serios cu WW? Dar ma gandeam la niste rezultate notabile... Cartea o aveti in format electronic ? Ati achizitionat-o de pe net?
Tulip
Dany,nu am somn..inca...dar ma duc imediat la culcare )).gif )).gif Da,apare si la mine avrtizarea aceea...de la 1 la 10.... smile.gif
Am papat un ecler cu cioca si frisca blushing.gif blushing.gif
emu
mai tulip mai, ia zi tu de ce ai mancat eclerul, mai ales la ora asta tarzie in noapte? blum.gif nu-i pacat?

soranutza
Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari.
emu
o-o ai luat avertizarea deja... pt ecler cumva? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.