Multumesc fetelor pt cuvintele voastre, sunteti fenomenale, niste prietene adevarate

. II las pe socrii sa faca ce vor ei... oricum ``s-au oferit`` sa plateasca chiria alor mei asa ca deja au pt ce sa imi scoata ochii

. Soacra-mea acum spala holul pe care, ca sa vezi, il spalasem eu azi de fatza cu ea... si stiti de ce face asta? ca sa faca domne`` pe martira in fatza lui iubi si a lui barbate-su ca ea maine merge la munca dar la ora asta spala pe jos ... nici nu m-am mai coborat la nivelul ei sa ii atrag atentia ca am spalat si eu.
Iubi a primit concediu pana pe 19 sep ceea ce e super.. credea ca o sa primeasca doar 15 zile... iar marirea de salariu a fost de 100 de euro dupa ce s-a impus un pic seful lui direct in fatza sefului mare, caci cel din urma vroia sa ii mareasca doar cu 40 de euro
Azi am vrut sa fac si curatenie in baie si soacra-mea a zis ca face ea dupa ce mai trece caldura.. bineinteles ca nu a facut.. asa ca maine ma ingramadesc cu toate din cauza ei. De asemenea am rugat-o sa imi puna si mie dero si suavizant in masina de spalat caci hainele le bagasem eu si a zis ca bine. Dupa 2 ore, ma duc sa scot hainele sa le intind si sa bag alta tura... cand hainele nu erau spalate... o intreb ce s-a intamplat si cica: pai nu mai era dero si cand am intrebat-o de ce nu mi-a zis atunci ca ma duceam eu sa cumpar, cica: pai m-a chemat vecina la ea si am uitat

. Ma si vedeam cu mainile in ciuful ei si spargandu-i capul de toti peretii... acum am rufe in masina si inca 2 ture care asteapta... nu mai zic nimic...
Maine trebuie sa fac curat in baie, sa intind 3 randuri de rufe ( azi e seara de net a lui iubi si le spala el pe toate, ma rog, le baga la masina), apoi il scol pe iubi sa se duca la tuns si sa-mi cumpere cartofi ca azi am uitat

ca sa fac musaca. Apoi daca tot folosesc cuptorul, fac repede si o praji

ca acasa nu stiam sa fac nimic in domeniul mancarii complexe ( adica altceva decat cartofi cu ``oo``

) si sa-i surprind pe ai mei. Oricum am innebunit-o pe mama cu pozele mancarurilor mele. Si trebuie sa mergem sa luam si o tona de suc pt ca noi nu avem decat cola, tata bea pepsi, frate-meu fanta si mama apa plata

numai figuristi in familia mea
Tulip parca tu ziceai ca vrei link cu mancarea de azi. S-a intamplat ceva super naspa si nu mi-a mai ars de poze. Am plecat la 20.20 la cumparaturi cu iubi si am bagat tava cu cartofii semifierti si condimentati in cuptor. Am presupus ca ma intorc in max 20 min. Dar de unde, m-am intors la 21.30 si eram cu morcovul in fund si cu toata turma de iepuri dupa el ca mi s-au ars cartofii. Eu inainte pe scari, iubi dupa mine si socrii in spate ca atunci urcau si ei ( statusera la barfe cu vecinii ). Si pe la etajul 3 ( stau la 4 ) incep sa aud tipe ca ``arde, arde``! Deja tremuram toata.. era fum peste tot... cand am ajuns la 4... era apartamentul unui vecin plin de fum ( facuse un scurt circuit fripteusa si luase foc uleiul... groaznic ). Am fugit repede acasa la cartofi.. usurata oarecum ca nu de la noi iesea fum ( credeam ca e de la cartofi ) dar tremuram ca o piftie.. cartofii erau numai buni

cineva acolo sus chiar ma iubeste

. Asta mi-a fost invatzatura de minte sa o ascult pe mama ca toata viata mi-a zis sa nu las nimic pe foc si sa plec

. Aripile, din lipsa de timp, le-am trantit in fripteusa si le-am mancat cu cartofi copti picanti si mujdei cu maioneza.
Azi pāna seara nu mancasem decat 2 feliutze de salam cu un colt de paine pt ca de la 10 la 14.00 am avut treaba la notariat in Madrid, apoi a venit iubi si i-am facut repede o omleta si eu am papat coltul de paine cu salam ca altceva WW nu aveam... si apoi curatenie si pregatirea cinei, cumparaturi... si ce vroiam sa va zic cu asta: mi s-a facut rau in magazin.. noroc ca aveam un stalp aproape.. apoi a venit iubi.. nu am cazut.. dar nici mult nu mai aveam... alta invatatura de minte
In statia de metrou in Madrid am tot observat ca se uitau 2 tipi la mine.... apoi au venit si s-au asezat langa mine si unul din ei cica: permite-mi sa iti spun ca esti extraordinar de frumoasa.... dupa care urmeaza replica pe care am asteptat-o toata viata : ce mananci de esti asa frumoasa?

N-am crezut ca o sa ma intrebe cineva asa ceva vreodata la brontozaurul care sunt, doar prietena mea silfilida primea mereu intrebarea ( 1.72 50 kile avea) si mereu mi-am dorit sa o primesc si eu desi este o prostie. Prietena mea raspundea: eu mananc praz, mananca si tu telina ca sa tii se scoala si facem un cuplu minunat

dar eu nu stiam sa zic asemenea prostie pe spaniola, asa ca m-am abtinut
Apropo, tipul era brazilian, mulatru.. arata binisor... bine ca venit metroul repede si am urcat in vagoane diferite
Mama cat am vorbit, gata tac