Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
dany
CITAT(emu @ 01-09-2006, 09:57 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 03:53 PM) *

Emu......eu am in carticica mea ,in legatura cu ,carnea de vita asa :
-Carne de vita ,grasa,nepregatita,125 gr = 4,5 p
-Carne de vita,slaba,125 gr,nepregatita = 3 p

Tu ai pus 2 puncte pentru carne + 1 linguritza ulei de masline ( care are 1 p).....

Nu m-am uitat pe materialele WW.....eu ma iau dupa carticica mea WW......poate la materiale scrie altceva.....

Eu mereu am calculat la carne de vaca 1 bucata proaspata 125 gr - 2 puncte

Multumesc de interventie smile.gif O sa completez pe lista... hmm

ok, de masline stiu, n-am mancat azi, abia mi-am luat de fapt, verzi )).gif stiu ca-s 0.5p la 5 bucati?! (corectie pls daca e nevoie)

edit: ulei de masline era acolo lol.gif acum am obs scuze de confuzie

Despre avertizarea de sub avatar, apare la fiecare user in parte, uite ce am gasit eu regulament

Scuze...a venit Dirk acasa si am stat putin la taclale lol.gif
Eu am 5 bucati de masline verzi = 1 p..........asa scrie la mine !!!!
Se pare ca din octombrie ( asa am auzit) va aparea o noua cartulie cu punctele WW.....Fiti sigure ca mi-o bvoi cumpara si va voi tine la curent cu noutatile....WW scoate la fiecare 2 ani o noua carte ...cu modificari de punctaj.

CITAT(Lacry @ 01-09-2006, 09:59 PM) *

Am si eu o intrebare, poate prosteasca, dar nu am citit topicul acesta de la inceput... a slabit cineva serios cu WW? Dar ma gandeam la niste rezultate notabile... Cartea o aveti in format electronic ? Ati achizitionat-o de pe net?

Lacry... eu am slabit in 2 luni si 1 saptamana ( anul trecut ) 9 kg !!! Sotul meu a inceput de 1 luna WW si...rezultatele le vezi la ticker-ul lui (maine are zi de cantar )....Se merita sa tii WW !!!!! Uita-te la ticker-ele fetelor ....te vei convinge !!!!!!
In alta ordine de idei....nu conteaza ca nu ai timp de intrat si de citit prea mult pe aici...ai grija de bb mic si...cand ai timp,citeste-ne...In timp ne vei cunoaste !

CITAT(Tulip @ 01-09-2006, 10:05 PM) *

Dany,nu am somn..inca...dar ma duc imediat la culcare )).gif )).gif Da,apare si la mine avrtizarea aceea...de la 1 la 10.... smile.gif
Am papat un ecler cu cioca si frisca blushing.gif blushing.gif

Vreau si eu ecler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu am mai mancat de 6 ani si jumatate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 10:22 PM) *

Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ce bine ca eu nu scriu ce pap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine ar fii sa fie asa,Soranutza !!!! Nu ca as vrea sa fim date afara de pe forum dar....bine ar fii sa primim niste avertizari de genul " ai mancat prea mult azi....mai ai "x" avertizari si nu mai ai acces la acest forum " lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sa vezi ce se tine toata lumea de WW atunci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fii forumul plin de super-manechine !! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
soranutza
CITAT(emu @ 01-09-2006, 10:30 PM) *

o-o ai luat avertizarea deja... pt ecler cumva? )).gif

Da, eu deja sunt in perioada de proba. Am o saptamana in care trebuie sa fiu prudenta cu mancarea, altfel nu ma mai vedeti pe aici. Incep de maine cu proba, ca azi am fost bolnavioara. Si stiti ce? Luchi mi-a zis ca daca-s bolnavioara, sa-l sun pe prieten si sa-i spun sa-mi aduca ceva bun. I-am spus: saorma (alandana-i de vina). Vedeti voi fetelor ce fata cuminte sunt eu si cum ma stricati voi pe mine? grin.gif
dany
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww , ce fata desteapta esti tu ,Soranutza !!!!!!! Dai vina pe altii si...gata,te-ai scos ! lol.gif lol.gif Crezi tu......Sa vezi ce te trezesti tu cu noi toate la usa ta inarmate cu nuielushe,nuiele,bate.bate de baseball,etc......Sa mai dai altadata vina pe altii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si...cine ti-a spus ca aici exista perioada de proba ????? Poate pentru fetele noi ...dar nu pentru tine lol.gif lol.gif Asa ca...pune mana si vezi-ti de WW asa cum trebuie lol.gif
honey79
Dany.... pup fata.
Nu te-ai bagat in patut inca?
Hai ca daca ti-e frica...renunt eu la un ursulache de-al meu... pentru o seara.blum.gif...si ti-l trimit tie.

Pupici dulci.
soranutza
Dany, asta e defect profesional. E mai usor sa dai vina pe altul ca sa gasesti o solutie grin.gif

Gata, ma bag in patut, sa aveti un weekend placut, spor la numarat. Va puuuuup pupic.gif
honey79
Somn usor, Sorana,.... si vise placute.
Sa ai un weekend super.
dany
CITAT(honey79 @ 01-09-2006, 11:08 PM) *

Dany.... pup fata.
Nu te-ai bagat in patut inca?
Hai ca daca ti-e frica...renunt eu la un ursulache de-al meu... pentru o seara.blum.gif...si ti-l trimit tie.

Pupici dulci.

Iubita...acum plec la nani.......de cate ori reusesc sa intru pe aici...nu imi mai vine sa ma despart de voi hug.gif hug.gif Vreau eu un ursulache dintre ai tai dar....pentru totdeauna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ursulache al meu ( nu mai e ca a slabit mult ) e bun dar...ce ma fac cand munceste de noapte ?????????????????????? Gata ,plec la nani.....Maine iar la job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!
emu
sorana am ras tot drumul de faza cu avertizarile, esti tare )).gif (am zis drumul ca a trebuit sa ma mai duc odata la posta sa trimit odata formularul de schimbare de adresa la of de imigrari, ca data trecuta a trimis desteapta fara semnatura si data, deh, creierasul meu s-a incurcat in atatea casute de completat lol.gif ) radeti radeti, ca e de ras )).gif

in alta ordine de idei, o sa va postez in una din zilele urmatoare poze cu machiajul fumee parca asa-i spune?!; o sa urmez indicatiile antoniei, ceva ceva tot o sa iasa blum.gif

ok, modificat punctaj si la masline verzi... umm... e cumva vreo lista updatata pe undeva si eu n-am idee de ea?

somn usor fetele, vise placute, la eclere si nuiele )).gif
dany
CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:12 PM) *

Dany, asta e defect profesional. E mai usor sa dai vina pe altul ca sa gasesti o solutie grin.gif

Gata, ma bag in patut, sa aveti un weekend placut, spor la numarat. Va puuuuup pupic.gif

Hmmmmmm...defect profesional ??? La job e ok...dar aici.....e defectul tau personal lol.gif lol.gif Rad eu,rad ,dar.......si eu am calcat in strachini saptamana asta....De vina a fost socrul meu : a fost ziua lui.Deci.....il iubesc prea mult ca sa ma abtin de la ce gateste soacra-mea de ziua lui pentru noi toti....asa ca....am papat tot ca un copil cuminte si...astept luni pedeapsa cantarului !! lol.gif lol.gif :lol:Dar...durerea e ca....maine isi serbeaza socrul meu ,cu adevarat,ziua de nastere !!! Deci....iar dezmat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar.....stiti ceva,fetelor ??? Am niste socrii super-minunati si...chiar ca nu ma va interesa ce pap maine la chef !!!!!!!!!!!!!!!Sunt multumita cu ce am reusit sa slabesc pana acum !!!!! Daca voi reusi mai mult ,va fii OK...daca nu....va fii iar OK.
dany
Emi......sper sa nu te incurc....eu am scris punctajul pe care il am eu in carticica WW !!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu imi punctez meniul dupa ea.......Mai uita-te o data pe materialele date de MIha....si vei vedea cum trebuie sa punctezi .
Inca o data spun : eu punctez dupa cartea WW......daca sunt cateva chestii care nu sunt asemanatoare materialelor WW........nu am nici o vina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pup pe toate si noapte buna !!!!!! Chiar ca plec la nani acum !!!!
honey79
La Multi Ani ~!!!!! sotului, Dany
Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi.

He he... Emu..... ma faci sa rad.... desi ma doare burtica...rad pe-aici cu lacrimi de se sperie si sotul.

Pupicei fetele si...noapte buna.
May
Multumesc fetelor pt cuvintele voastre, sunteti fenomenale, niste prietene adevarate pupic.gif . II las pe socrii sa faca ce vor ei... oricum ``s-au oferit`` sa plateasca chiria alor mei asa ca deja au pt ce sa imi scoata ochii dry.gif . Soacra-mea acum spala holul pe care, ca sa vezi, il spalasem eu azi de fatza cu ea... si stiti de ce face asta? ca sa faca domne`` pe martira in fatza lui iubi si a lui barbate-su ca ea maine merge la munca dar la ora asta spala pe jos ... nici nu m-am mai coborat la nivelul ei sa ii atrag atentia ca am spalat si eu.

Iubi a primit concediu pana pe 19 sep ceea ce e super.. credea ca o sa primeasca doar 15 zile... iar marirea de salariu a fost de 100 de euro dupa ce s-a impus un pic seful lui direct in fatza sefului mare, caci cel din urma vroia sa ii mareasca doar cu 40 de euro ohmy.gif

Azi am vrut sa fac si curatenie in baie si soacra-mea a zis ca face ea dupa ce mai trece caldura.. bineinteles ca nu a facut.. asa ca maine ma ingramadesc cu toate din cauza ei. De asemenea am rugat-o sa imi puna si mie dero si suavizant in masina de spalat caci hainele le bagasem eu si a zis ca bine. Dupa 2 ore, ma duc sa scot hainele sa le intind si sa bag alta tura... cand hainele nu erau spalate... o intreb ce s-a intamplat si cica: pai nu mai era dero si cand am intrebat-o de ce nu mi-a zis atunci ca ma duceam eu sa cumpar, cica: pai m-a chemat vecina la ea si am uitat wacko.gif . Ma si vedeam cu mainile in ciuful ei si spargandu-i capul de toti peretii... acum am rufe in masina si inca 2 ture care asteapta... nu mai zic nimic...

Maine trebuie sa fac curat in baie, sa intind 3 randuri de rufe ( azi e seara de net a lui iubi si le spala el pe toate, ma rog, le baga la masina), apoi il scol pe iubi sa se duca la tuns si sa-mi cumpere cartofi ca azi am uitat doh.gif ca sa fac musaca. Apoi daca tot folosesc cuptorul, fac repede si o praji blum.gif ca acasa nu stiam sa fac nimic in domeniul mancarii complexe ( adica altceva decat cartofi cu ``oo`` grin.gif ) si sa-i surprind pe ai mei. Oricum am innebunit-o pe mama cu pozele mancarurilor mele. Si trebuie sa mergem sa luam si o tona de suc pt ca noi nu avem decat cola, tata bea pepsi, frate-meu fanta si mama apa plata doh.gif numai figuristi in familia mea grin.gif laugh.gif

Tulip parca tu ziceai ca vrei link cu mancarea de azi. S-a intamplat ceva super naspa si nu mi-a mai ars de poze. Am plecat la 20.20 la cumparaturi cu iubi si am bagat tava cu cartofii semifierti si condimentati in cuptor. Am presupus ca ma intorc in max 20 min. Dar de unde, m-am intors la 21.30 si eram cu morcovul in fund si cu toata turma de iepuri dupa el ca mi s-au ars cartofii. Eu inainte pe scari, iubi dupa mine si socrii in spate ca atunci urcau si ei ( statusera la barfe cu vecinii ). Si pe la etajul 3 ( stau la 4 ) incep sa aud tipe ca ``arde, arde``! Deja tremuram toata.. era fum peste tot... cand am ajuns la 4... era apartamentul unui vecin plin de fum ( facuse un scurt circuit fripteusa si luase foc uleiul... groaznic ). Am fugit repede acasa la cartofi.. usurata oarecum ca nu de la noi iesea fum ( credeam ca e de la cartofi ) dar tremuram ca o piftie.. cartofii erau numai buni lol.gif cineva acolo sus chiar ma iubeste rolleyes.gif . Asta mi-a fost invatzatura de minte sa o ascult pe mama ca toata viata mi-a zis sa nu las nimic pe foc si sa plec blushing.gif . Aripile, din lipsa de timp, le-am trantit in fripteusa si le-am mancat cu cartofi copti picanti si mujdei cu maioneza. blum.gif

Azi pāna seara nu mancasem decat 2 feliutze de salam cu un colt de paine pt ca de la 10 la 14.00 am avut treaba la notariat in Madrid, apoi a venit iubi si i-am facut repede o omleta si eu am papat coltul de paine cu salam ca altceva WW nu aveam... si apoi curatenie si pregatirea cinei, cumparaturi... si ce vroiam sa va zic cu asta: mi s-a facut rau in magazin.. noroc ca aveam un stalp aproape.. apoi a venit iubi.. nu am cazut.. dar nici mult nu mai aveam... alta invatatura de minte dry.gif

In statia de metrou in Madrid am tot observat ca se uitau 2 tipi la mine.... apoi au venit si s-au asezat langa mine si unul din ei cica: permite-mi sa iti spun ca esti extraordinar de frumoasa.... dupa care urmeaza replica pe care am asteptat-o toata viata : ce mananci de esti asa frumoasa? lol.gif lol.gif lol.gif N-am crezut ca o sa ma intrebe cineva asa ceva vreodata la brontozaurul care sunt, doar prietena mea silfilida primea mereu intrebarea ( 1.72 50 kile avea) si mereu mi-am dorit sa o primesc si eu desi este o prostie. Prietena mea raspundea: eu mananc praz, mananca si tu telina ca sa tii se scoala si facem un cuplu minunat lol.gif lol.gif dar eu nu stiam sa zic asemenea prostie pe spaniola, asa ca m-am abtinut lol.gif floare.gif
Apropo, tipul era brazilian, mulatru.. arata binisor... bine ca venit metroul repede si am urcat in vagoane diferite grin.gif

Mama cat am vorbit, gata tac w00t.gif
emu
uraaa.. a terminat May de scris... am dat refreshuri ca nebuna pana acum lol.gif

Honey, inchipuie-ti cat am eu ras eu pe seama mea la faza asta!!

May, esti o fericita, cred ca abia astepti sa fii cu ai tai smile.gif sa te bucuri de orice clipa petrecuta cu ei wink1.gif

Ok, Danyhoney, inteles! sa traiti! salut.gif Asta vreau sa fac acum smile.gif

pupic.gif
emu
ok, imi iau inima-n dinti si postez pozele promise (tocmai pt ca am promis, si vreau sa ma tin de cuvant) blum.gif Antonia, iertare, nu cred ca sunt un bun invatacel, mi-am pierdut rabdarea la un moment dat si am lasat asa lol.gif

set 1: fara sa estompez, fara rimel (am uitat pe moment) )).gif ca sa vezi cat ma machiez eu de obicei

Imagine

set 2: cu estompare... stiu, n-a iesit simetric, oh well.. data viitoare poate smile.gif cand imi fac iar curaj sa incerc

Imagine

Dupa cum vedeti abia ma abtineam sa nu rad, le-am pus pe cele in care am iesit si eu mai serioasa tease.gif
emu
Concluzia: arat ca un raton, dar tot m-as duce intr-un club machiata asa biggrin.gif
Tulip
Neata!Ce fac fetele?Eu o astept pe mama,vine la mine si are grija de Timea,eu o intind la cumparaturi cu sora mea cheer.gif cheer.gif
Emu,mie imi place cum te-ai machiat,mai ai nevoie de un pic de exercitiu si o sa fie ok...eu nici atat nu as fi in stare...
CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:22 PM) *

Avertizarea e pentru fetele care nu se tin de dieta. Cu cat mancati mai multe prostii, cu cat va cresc avertizarile. Cand ajungeti la 10 va dau afara de pe site. Din cate am inteles, eclerul de ciocolata are multe puncte la avertizari.

Soranutza,ma mir ca te mai lasa sa intri pe site,dupa berica si cioca(daca nu ma insel_) din zilele trecute si shaorma lol.gif lol.gif
Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul" lol.gif lol.gif lol.gif
V-am pupat,fetelor!
luchi
CITAT(soranutza @ 01-09-2006, 11:53 PM) *

Luchi mi-a zis ca daca-s bolnavioara, sa-l sun pe prieten si sa-i spun sa-mi aduca ceva bun. I-am spus: saorma (alandana-i de vina). Vedeti voi fetelor ce fata cuminte sunt eu si cum ma stricati voi pe mine? grin.gif

tata.gif De ce scoti tu vorba din casa, mai Soranutzo? blum.gif

Emu, imi place cum te-ai machiat, eu nu stiu nici sa ma dau cu rimel blushing.gif , dar macar sa visez ca mi-as putea fume ochii singura vreodata crazy.gif

CITAT
Sum ID-ul meu azi dimineata scria"sa-ti fie de bine eclerul"
lol.gif lol.gif
Ella79
Neataaaaaa
Fetelor, azi - zi oficiala de cantar: 65,2. Concluzia: ei bine, m-am ingrasat 5 kile in 7 zile de vacanta. sad.gif Daca v-as spune ca N-AM exagerat cu nimic la mancare, ca am facut sport ca nebuna..... probabil nu m-ar crede nimeni. Dar nu-mi pare rau. Am avut nevoie de vacanta asta, m-am simtit excelent si nu ma consider un caz disperat. Adica ok, cantarul arata mai mult, dar eu sunt destul de multumita de cum arat, la haine am ajuns la marimea 38 (de la 48 in ianuarie), nu mai am burtica si mi s-au definit muschii.
Sigur, e frustrant ca arata cantarul mai mult, dar chiar n-am timp acum de o depresie. Am altele pe cap.

In concluzie: de azi pun tiker, de luni incep sa numar foarte strict puncte, chiar ma simt motivata si hotarita si... cu Dumnezeu inainte!! Targetul meu: 55 pana la revelion.

ALICE
Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc. sad.gif .Dar dupa o saptamana,doua mi-am revenit la kg de dinainte de plecare.
Ella79
CITAT(ALICE @ 02-09-2006, 11:24 AM) *

Stiu Ella .Eu am stat in Slovacia 3 zile,si m-am intors cu 2,5 kg.De zici ca n-am facut altceva acolo decat sa mananc. sad.gif .Dar dupa o saptamana,doua mi-am revenit la kg de dinainte de plecare.

Pe bune? si tu??? Eu ma gandeam sa ma duc la un doctor, sa ma caut, sa-mi mai fac niste analize de tiroida, ceva...
Mie mi se pare de-a dreptul ingrozitor. Cum naiba sa ma ingras un kg pe zi!!!! Cred ca un om sanatos si daca sta la masa si mananca 24 / 24 nu se ingrasa atata.
Ori eu am mancat acolo, in principal, pui la rotisor, curcan la cuptor, supa, muuuulte fructe (pepene si mere). Nu stiam ca alimentele astea pot ingrasa in halul asta....
ALICE
Probabil aerul de vacanta si relaxare ne-a ingrasat.
Ella79
CITAT(ALICE @ 02-09-2006, 11:36 AM) *

Probabil aerul de vacanta si relaxare ne-a ingrasat.

Pe naiba!! Ceva s-a intamplat si imi scapa ce. O sa-l intreb pe doctorul meu, ca e un tip de treaba. Oricum, de luni sunt pe baricade...
michelle
Emu, iti sta f bine asa machiata. Eu am un singur tip de machiaj, pe care il aplic mereu: crem cu maro. Sunt curioasa cum mi-ar sta si cu alte culori

Ella, pun pariu pe orice ca nu te-ai ingrasat cu 5 kg.. Pai eu daca as avea cu 5 kg mai mult as fi ca acum 1 an. Poate ai retinut apa, sau esti constipata, sau poate bronzul trage la cantar grin.gif
Oricum, de luni, pe cai!!!! Cine mai e cu mine? cheer.gif

Dany, la multi ani socrului! Sa va traiasca si sa aiba parte de dragostea voastra.

May, harnicuto! Pai nu ai nici o sansa in fata soacrei. Tu esti prea simtita.. n-o mai baga in seama si nu mai pune la suflet. Pupici pupic.gif
Distractie faina cu ai tai!! cool.gif

Azi dimineata aveam 48.6 kg!!! cheer.gif yahoo.gif Uraa!!!
Acum o saptamana cantarul imi arata peste 50 blushing.gif

Ma bucur ca v-a explicat Soranutza cum sta treaba cu avertizarile..
Mi-a furat vorba din gura biggrin.gif biggrin.gif
Biencutza
Buna dimineata!!!!!!!!!
Miha respectele si felicitarile mele give_rose.gif salut.gif .....Model Ambitia-Sefa te facem....uite ca ti-am gasit si titlu!!!! Oricum minunat cum ai grija de tine!!!!!
Ella sunt sigura ca variatiile acestea de greutate sunt doar temporare, 5 kg in asa scurt timp nu luai in greutate cu adevarat si daca vorba ta nu faceai altceva in vacanta decit sa infuleci biggrin.gif ...trec ele.
Si eu aveam acum 4 zile 85 pe cantar si azi dimineata inapoi la 80 blushing.gif ....sunt o balena, stiu, dar era doar sper exemplificare.....in 4 zile nu m-am infometat si nici nu am mincat diferit.
Va pup si weekend frumos si soros va doresc biggrin.gif
honey79
Neata fetele.

Va pupic dulce si va doresc un week-end super.

May......... iti doresc sa te simti super alaturi de parinti si... sa-i lasi in pace pe socrii. Cum am mai zis inainte.... imoportant este ca iubi al tau stie ce fel de parinti are si ca... este de partea ta. Restul... nu importa. Micile frecusuri..... sunt inevitabile... mai ales ca stai cu ei toata ziua....Asa sunt oamenii.
Tu vezi-ti de fericirea ta.... fa totul in asa fel incat sa te simti tu bine si sa fi fericita si multumita.
Pupici dulci si un week-end super.

Emu... super machiajul. Mai mai ca ma tenteaza si pe mine sa-l incerc. Eu si asa sunt cam zapa.... si ma machiez in toate felurile posibile. )).gif

Va pupic si va imbratisez cu drag.

PS: Are cineva vreo veste de la Monic????
Ella79
Nu, chiar ca nu mai stiu nimic de Monic.
Dar Danutella cand se intoarce??

Eu plec la mama, sa-l alerg putin pe Max (sau sa ma alerge el pe mine )).gif ). Week-end placut tuturor, fetelor!!
Si pregatiti-va, ca de luni revin cu forte proaspete si motivatie 100%.
Biencutza
Ella cheer.gif floare.gif give_rose.gif salut.gif
Danutella hai arata-te!!!!!!!!!Ca prea ne e dor de tine!
Biencutza
Alandana ai plecat in concediu?...am pierdut firul blushing.gif doh.gif ...eu care ma dadeam fan-ul tau cel mai mare blushing.gif .
oricum, decit deloc, mai bine mai tarziu....asa ca iti doresc concediu placut, relaxant ca de meritat este!!!!!!!!!! yahoo.gif
ALICE
Si la mine weekendul e relaxant cu zacusca,gogosari la borcan si altele. chef.gif Ce sa faci...ca in povestea cu greierele si furnica.Eu vreau sa fiu furnica.
honey79
CITAT(ALICE @ 02-09-2006, 12:02 PM) *
Si la mine weekendul e relaxant cu zacusca,gogosari la borcan si altele. chef.gif Ce sa faci...ca in povestea cu greierele si furnica.Eu vreau sa fiu furnica.

Mi-e dor si mie de toate astea. In fiecare toamna.... puneam si noi din fiecare... si de fiecare data mi se parea o corvoada. Acum insa.. le duc dorul. Mi-aduc aminte de..."acasa"... la mama. Mmmmm.

Deea
CITAT(honey79 @ 02-09-2006, 12:04 PM) *

PS: Are cineva vreo veste de la Monic????

Hello fetele!

Mi-ai luat vorba din gura si eu ma gandeam ce-o face!

Eu am maine examen asa ca azi invat...intre 2 biberoane si 2 scutece smile.gif

we placut tuturor pupic.gif
ALICE
Bafta Deea si succes!
honey79
Bafta Deea. Iti tinem pumnii... sa vii cu coronita acasa. wink1.gifblum.gif
luchi
Deea, bafta la examen!

Biencutza, ce mai faci astazi? la noi ploua mocaneste, e urat, eu am muult de lucru, si tocmai de aia ma gandeam sa fac niste suporturi pentru lumanari! tease.gif modelul asta mi s-a parut p[otrivit pentru ce am eu..si mai sunt multe crafturi aici

Alice, spor la bucatarit!
Dany, la multi ani socrului tau si petrecere frumoasa!
May, sa te bucuri de timpul petrecut cu ai tai!
Honey, si eu credeam la fel, da' acum asa as curata niste vinete... laugh.gif
Ella, eu zic sa te cantaresti luni..si mie mi se pare mult 1kg/zi give_rose.gif
Michelle, ce mai faci bun de mancare? Eu am facut aseara halvita blushing.gif
ALICE
Da.Frumoase lumanari.Mi-ar trebui asa ceva pentru nunta.Aveam de gand sa pun lumanarile in dovlecei mici ornamentali blink.gif
michelle
luchi, faine ideile cu lumanarelele.. Si mie imi plac, dar pana nu am un locusor al meu, nu ma aprovizionez.
De mancare, nu fac azi nimic, ca sunt la munca.. si diseara plec.
Aseara am papat paste cu sunca si cu smantana.. iummm grin.gif

Cum e halvita? biggrin.gif
soranutza
luchi, mie de ce nu-mi scrii nimic? naughty.gif

deea, bafta la examen!
honey79
Uite o idee... depsre cum poti face ceva banuti. biggrin.gif
Cumperi 50 de paharele ..ieftine... le pictezi si apoi...cauti sa le vinzi. wink1.gif
Cu banii luati.... iei 100 de paharele si...tot asa. blum.gif

Va pupic fetele... plec la munca in curand. Sa aveti o zi de Sambata linistita, relaxanta, alaturi de cei dragi.
luchi
blushing.gif halvita e buna..si mai putina decat ieri )).gif
Alice, ideile astea de aranjamente cu lumanari pentru nunti le-ai vazut?
luchi
CITAT(honey79 @ 02-09-2006, 01:56 PM) *

Uite o idee... depsre cum poti face ceva banuti. biggrin.gif
Cumperi 50 de paharele ..ieftine... le pictezi si apoi...cauti sa le vinzi. wink1.gif
Cu banii luati.... iei 100 de paharele si...tot asa. blum.gif

e o idee buna! clap.gif pictate ca aici, de exemplu? Cred ca e o idee buna si pentru cadouri de sarbatori. Abia astept sa vina!

Soranutza
, nu ti-am zis nimic acum pentru ca esti o paracioasa micaaa tata.gif ti-am raspuns dimineata, da' n-ai de unde sa stii, ca dormeai la ora aia.
May
Am intrat sa va salut si sa va multumesc hug.gif . Pana acum am facut baia, am intins hainele, am mai aspirat o data casa, am mancat grin.gif , iubi s-a tuns, mi-a luat cartofi si acum mai sterge el o data praful peste tot.... ma duc sa calc, apoi un dus, apoi cumparaturi, apoi mancare doh.gif offffff... ai mei mai au putin si intra in Spania.. diseara cred ca sunt aici cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Din pacate sunt nevoiti sa opreasca din juma` in juma` de ora sa puna apa la masina caci nu se stie de ce pierde apa si in Frantza i-au zis ca nu stiu ce sa-i faca dry.gif sper sa gaseasca in Spania un atelier mai bun mad.gif

Am fugit la treaba pupic.gif
Deea
pupic.gif sa fie!

Dany la multi ani pt. socrul tau! Petrecere frumoasa!

uka
Bafta deea
super ideea cu lumanarelele, mi-am adus aminte k am si eu asa ceva prin casa...dar nu sunt parfumate...
sa va arat c face motanul meu dragutz...
a deschis usa la dulapul in care am hainele d iarna si a facut un pic d ordine p acolo... dragutzul d el...
soranutza
CITAT(uka @ 02-09-2006, 01:26 PM) *

Bafta deea
super ideea cu lumanarelele, mi-am adus aminte k am si eu asa ceva prin casa...dar nu sunt parfumate...
sa va arat c face motanul meu dragutz...
a deschis usa la dulapul in care am hainele d iarna si a facut un pic d ordine p acolo... dragutzul d el...

Ce destept e el, bata-l norocu'. Cum a stiut el sa se duca acolo naughty.gif Imi place la nebunie privirea lui din a doua poza, ceva' de genu': "Ce? Eu? Ce am facut eu? Ti se pare!' grin.gif
uka
azi a avut o problema cu toate usile... a deskis tot si s-a catzarat pest etot... hainele in dressing kle tzin p dos la rafturile unde ajunge el ptr anu mi le umple d par sad.gif..
acum a obosit si doarme dus...p o hartie...
Lacry
Danyhoney, multumesc pentru raspuns pupic.gif
Nu prea merge cu Monti la alaptat, de fapt, vaz ca nu merge nici o dieta sad.gif Nici asta cu puncte nu cred ca ar tine!Ufff... mai bine mai astept, combin cu sport apoi si cu mers la scarbici dry.gif , poate iese ceva!
luchi
Lacry, vezi ca are michelle, la semnatura, un link catre fotografiile ei, si acolo ai sa vezi un fisier "before/after", parca. blushing.gif Stiu ca multe fete au slabit cu ww, inclusiv subsemnata.
Mult succes, orice hotarare ai lua! give_rose.gif
dany
Buna ,fetele !

Emi...mie imi place cum iti sta machiata asa...de as avea si eu talentul tau...
Ella...nici eu nu cred ca te-ai ingrasat atat de mult in concediu !!! Mai asteapta cateva zile si vei vedea adevarata greutate. Distractie placuta la alergatul cu Max
Miha...ca totdeauna ambitioasa .Felicitari si respect! Iar pleci diseara ? biggrin.gif
Deea...bafta maine la examen !
Luchi...distractie placuta la facutul suporturilor de lumanari.
May...spor la treburi in continuare.
Lacry...cu multa placere !

Multumesc tuturor pentru urarile adresate socrului meu .Le voi transmite deseara.

Sotul meu a mai dat 1,1 kg jos.

Va pup si va doresc un WE placut !!! Pupici
Deea
CITAT(danyhoney @ 02-09-2006, 05:23 PM) *

Sotul meu a mai dat 1,1 kg jos.

Va pup si va doresc un WE placut !!! Pupici

Dirk ne face sa ne rusinam, mai putin si ajunge la target si eu nu prea mai gasesc vointa, mi-o fi furat-o asta mica smile.gif Felicitari!
himere2005
calculatorul meu e stricat, acum scriu de la fratele meu. sa vad daca dan il poate rezolva, daca nu, nu stiu ce ma fac, imi lipsiti, nu am mai apucat sa intru ca a cedat calc, asa ca acum voi sta sa citesc un pic. sper sa ne auzim curind
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.