Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
uka
am vb cu fetele.... voi sta p capul lui theo o saptamana, yupii....sa recuperez sapatmana ratata din concediu... sper sa fie ok.. am emotzii... abia astept sa vina miercuri...

eu. ai MP
wink1.gif
Lacry
CITAT(Eu. @ 04-09-2006, 12:57 PM) *

Magda, nu se stie inca nimic pana nu o vor opera; la ecograf au spus ca tumoarea e benigna, dar cu siguranta se poate afla doar dupa ce o deschid. ii vor face mai mult ca sigur histerectomie sorry.gif.
anul trecut pe vremea asta era un chist de 1 mm pe 2mm; acum e aproape cat pumnul si ii preseaza stomacul.
mi-e tare frica.....am o senzatie stranie, ca si cum urmeaza sa o pierd sorry.gif

Asta inseamna ca-i scoate tot ce-i atins din cate stiu... Eu am avut operatie de fibrom anul trecut... stiu ce inseamna sad.gif
honey79
Bine v-am gasit , frumoaselor.

Va pupic si va doresc o saptamana frumoasa, fara probleme, stress sau evenimente neplacute.

Pisik-ut micut, dragut.... mai ai putin..hai fii tare si nu te lasa doborata de niste mici obstacole.Pupici dulci la fata frumoasa.
Andreea.... imi place mult cu iti sta cu fustitele... sa le porti cu placere....chiar si la scoala . wink1.gif
Gigelus.....ufffff...nici nu stiu ce sa mai zic. Sanatate bunicutei tale.... sa treaca cu bine peste operatie si sa va bucurati de prezenta dansei cat mai mult. Trebuie sa fii tare sa iti incurajezi mama... caci pentru dumneaei banuiesc ca este cel mai greu. Te pupic si te imbratisez cu drag.

Miha.... acum scoatem noi nuielusa????? Unde o tii ascunsa??? blum.gif

Va pup fetele.... aveti grija de voi si de cei dragi voua... faceti in asa fel incat stressul si problemele cotidiene sa nu va atinga.
O zi frumoasa sa aveti.
Eu.
CITAT(Lacry @ 04-09-2006, 01:26 PM) *

CITAT(Eu. @ 04-09-2006, 12:57 PM) *

Magda, nu se stie inca nimic pana nu o vor opera; la ecograf au spus ca tumoarea e benigna, dar cu siguranta se poate afla doar dupa ce o deschid. ii vor face mai mult ca sigur histerectomie sorry.gif.
anul trecut pe vremea asta era un chist de 1 mm pe 2mm; acum e aproape cat pumnul si ii preseaza stomacul.
mi-e tare frica.....am o senzatie stranie, ca si cum urmeaza sa o pierd sorry.gif

Asta inseamna ca-i scoate uterul din cate stiu... Eu am avut operatie de fibrom anul trecut... stiu ce inseamna sad.gif

D, si uterul si ovarele, tot-tot.
a avut si ea mai in tinerete operatie de fibrom sorry.gif

am fugit sa mananc ceva astazi, totusi.
vbim mai tarziu
michelle
CITAT(honey79 @ 04-09-2006, 01:27 PM) *

Miha.... acum scoatem noi nuielusa????? Unde o tii ascunsa??? blum.gif

Iertaree! Iertareee! .. ce era sa fac cu bunatate de mancare, doar nu era sa o arunc.
De maine ma cumintesc, promit!
Si imi fac si abonament la sala! Danette, sper ca te tii de cuvant blum.gif
ALICE
http://img157.imageshack.us/img157/964/picture002ei9.jpg

Asta-s eu.Ca sa ma laud.Ca nu mi-am mai facut poze de mult.
honey79
Ok,Miha...te iertam de data asta...caci si tu esti buna cu noi si ne mai ierti din cand in cand. Si..te credem pe cuvant cand spui ca de maine nu mai faci. biggrin.gif blum.gif
Pupicei dulcei.
dannette
Salutare!!!

CITAT(michelle @ 04-09-2006, 01:31 PM) *

Si imi fac si abonament la sala! Danette, sper ca te tii de cuvant blum.gif

Normal ca ma tin de cuvant wink1.gif
Gata de maine sau poimaine nu ne mai opreste nimeni tease.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 04-09-2006, 01:32 PM) *

http://img157.imageshack.us/img157/964/picture002ei9.jpg

Asta-s eu.Ca sa ma laud.Ca nu mi-am mai facut poze de mult.

Alice,se vede ca ai slabit bine! cheer.gif
Mi se pare mie numai,sai ti-ai schimbat tickerul?(targetul)
ALICE
Da.L-am schimbat dupa ce m-am intors din Slovacia ca o vacuta. sad.gif
soranutza
Gigelu, multa sanatate bunicii tale. Sa ne tii la curent cu ce se intampla. Nu ai putea sa iti iei cateva zile libere si sa stai cu ea?

Alice, super, se vede frumos ca ai slabit. Nu ti-e large rochia de mireasa?
ALICE
Aaaaaaa,de asta am uitat sa va spun.Ba mi-e larga rochia.Am luat-o sambata pe mine sa vad daca e ok.Si trebuie stramtat corsetul.Maica-mea urla la mine,ca mi-a trebuit slabit acum,EU eram incantata,si nu intelegeam de ce e nervoasa.Ca sa iti stramtezi hainele e un lucru bun. biggrin.gif
Tulip
hehehe...mamelel astea...mie soacra imi zice intotdeauna ca am slabit destul,ajunge... )).gif )).gif
uka
si p mine ma cearta mami k sa am grija... k sunt f bine asa.. etc etc..
nusarich
numai mie imi zice toata lume aca ar fi bine sa mai dau jos ceva-ceva... crying.gif
MagdaC
wow ! a murit crocodile hunter !!!
ce pacat !!! sad.gif
o cam cauta cu lumanarea, dar ma gandeam ca stie el ce face...
uka
da, am citit si eu mai dvrm si nu mi-a venit sa cred...
pacat.. desi vba ta o cauta....prea se aventura
Eu.
CITAT(nusarich @ 04-09-2006, 02:35 PM) *

numai mie imi zice toata lume aca ar fi bine sa mai dau jos ceva-ceva... crying.gif

si mie, stai linistita doh.gif

am vorbit cu mama; au vazut un medic.......maine trebuie sa isi mai faca Buni cateva analize, inca o ecografie; miercuri merg cu rezultatele din nou la el si atunci se va decide ce si cum unsure.gif sad.gif
ALICE
De ce a murit?Ca nu cunosc cuvintele alea.
michelle
A murit Crocodile Hunter
Tulip
Ati fugit? tease.gif
honey79
CITAT(ALICE @ 04-09-2006, 02:01 PM) *
De ce a murit?Ca nu cunosc cuvintele alea.

"A fost omorat de o pisica de mare care i-a patruns pieptul in timp ce filma un documentar.".... traducere libera.blum.gif

irinush
Buna fetelor, si eu semnez condica pe ziua de azi, desi e cam tarziu ...

Felicitari celor care ati slabit, din pacate eu nu ma numar printre voi, dar de azi, din nou la numarat puncte ...

Pupici la toate si o zi buna!
uka
m-a luat un somn ingrozitor...
cred k am sa pun capul p birou si am sa fac un nanitza...
nusarich
CITAT(uka @ 04-09-2006, 03:29 PM) *

m-a luat un somn ingrozitor...
cred k am sa pun capul p birou si am sa fac un nanitza...

bun, daca poti...

eu mai am vreo 20-25 de minutele si ma car acasa... abia astept
soranutza
Fetelor, nu stiu cum sunteti voi astazi dar eu am o leneeeeeee doh.gif
still_me
buna fetele ,
in viteza , ca am de treaba .... sper saptamana asta sa-mi arate si mie cantarul sub 65 .. ca deh.. am baterii noi cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...
va pup
michelle
Bravo, Geo!!! pupic.gif
Felicitari! wink1.gif
still_me
miha nu ma felicita... ca cine stie ce patesc kg astea grin.gif tease.gif .. apropo azi am o sindrofie , si sper sa trec cu bine .....
dannette
Ce se intampla de e asa pustiu pe forum?
Eu tot dau refresh da...
Am ramas singura pe aici?
Hellooooo!!!
Eu.
si eu sunt pe-aici..
dannette
Salut Gigelu!
Se pare ca fetele au adormit...
Am plecat si eu acasa, intru mai tarziu pupic.gif
uka
am scris ei eu ceva mai dvrm dar nu a postat mi-a dat eroare...
am zis k si eu sunt, dar astept ziua d maine sa vad catzi bani iau, astept ziua d poaimaine sa plec la brasov, si astept ziua d vineri , sf. Maria si a zis tata k s-ar putea sa vina si el cu treaba p la brasov.
si i-am trimis un sms lui theo mai dvrm si l-am intrebat dk mai are verigheta si inca nu am primit raspuns.. tare sunt curioasa...
ma mananca in palma stanga..
oricum in concluzie.. astept....
Pisik
tot incerc sa scriu dar nu reusesc sa posetz...ziceam ca iar am o foame nebuna si o durere de cap mare de tot; de asta seara o sa imi iau spirulina, ajuta si la pofta de mancare excesiva?
alina obsy
pupici..v-am gasit greu!!! v-am cautat cu disperare...caci am nevoie in continuare de voi!!! mai slabim????sper!!!
ALICE
Slabim pana cand nu se mai poate slabi wink1.gif Fetele eu ma car acasa ca e luni totusi.Povestim maine.Paaaaa
uka
byeee
eu mai sunt pana p la 21.00
sad.gif

CITAT(alina obsy @ 04-09-2006, 05:10 PM) *

pupici..v-am gasit greu!!! v-am cautat cu disperare...caci am nevoie in continuare de voi!!! mai slabim????sper!!!

bine ne-ai gasit blum.gif
se slabeste incontinuare.. mai greutz, dar e ok..
still_me
pa fetele ... plec si eu , ca ma duc la sala , pentru destindee ...ne vedem maine
va pupacesc
Pisik
o seara buna tuturor; eu sunt plina de nervi ca ma tin astia la o sedinta desi trebuia sa ma duc cu iubi sa achitam avansul pt luna de miere si apoi sa isi ia iubi costum...
of, ce draci am!
dany
Buna !

Cine ma ajuta si pe mine cu un punctaj pentru "burta" ?????? Vreau sa fac zilele astea o ciorba de burta dar.....habar nu am cum sa punctez carnea... mad.gif mad.gif

Multe multumiri !

Pup
antonia05
Salutare fetele!Iata am dat si eu putin pe aici.Am o perioada ceva mai dificila,mai incarcata dar se va termina si cu ea.

S ar parea ca peste 2 saptamani sau 3 sa incep sa am nevoie de modele.Asa ca daca doreste cineva e bine venit la noi la scoala.Programul il am de la 12 la 15-15.30.Asa ca daca doriti m as bucura.Am nevoie de cat mai mute persoane deci sa cunosc cat mai multe tenuri.Mi as fi dorit sa am de dimineata programul dar din nefericire nu a mai fost posibil acest lucru.Eu o sa mai insist pe tema programului si poate o sa reusesc sa l pun de dimineata.

O seara minunata va doresc!!O sa mai anunt cu cateva zile inainte cand exact am nevoie de modele.Pupici dulcici!!!
uka
mai are verigheta.. dar e la mama lui la Sinaia.... treb sa mergem sa o luam, am zis k nu le mai purtam inainte sa le sfintim dar deja mie imi lipsea prea tare d p deget si azi o am p deget... si ma simt super bine...

CITAT(antonia05 @ 04-09-2006, 06:39 PM) *

Salutare fetele!Iata am dat si eu putin pe aici.Am o perioada ceva mai dificila,mai incarcata dar se va termina si cu ea.

S ar parea ca peste 2 saptamani sau 3 sa incep sa am nevoie de modele.Asa ca daca doreste cineva e bine venit la noi la scoala.Programul il am de la 12 la 15-15.30.Asa ca daca doriti m as bucura.Am nevoie de cat mai mute persoane deci sa cunosc cat mai multe tenuri.Mi as fi dorit sa am de dimineata programul dar din nefericire nu a mai fost posibil acest lucru.Eu o sa mai insist pe tema programului si poate o sa reusesc sa l pun de dimineata.

O seara minunata va doresc!!O sa mai anunt cu cateva zile inainte cand exact am nevoie de modele.Pupici dulcici!!!

in c oras.. stiu k ai mai scris tu... dar eu am minte d copil... adik scurta sad.gif sorry.gif
michelle
Dany, era cat pe ce sa ma dau batuta, cand intr-un final am gasit aici.
burta de vita = 2p/100g (in engleza tripe)
Cred ca in germana vine die Kaldaunen

Pofta buna!
Eu am facut o singura data (si mi s-a facut rau de la miros). De atunci am inlocuit burta cu piept de pui blum.gif
Iese mai slaba, dar la gust e la fel.
dany
MULTUMESC ,MICHELLE !!!! M-ai salvat !!! La mine nu miroase ca o pun la fiert cu usturoi si foi de dafin inca de la inceput...e adevarat ca arunc prima apa si asa pierd si usturoiul dar.....Inca o data multe multumiri !

Va doresc o seara frumoasa !!
honey79
O seara frumoasa si tie, Dany scumpa.... si..spor la gatit.
Te pupic dulcic.
uka
c da dany p aici..
danyhoney, danutella, daconst...

o seara buna
Ella79
Salutare si de la mine..... desi cam tarziu pe ziua de azi.
Am reinceput serviciul si a fost tare nasol...... Mai ales trezitul la 6:30.

Dar, asa cum am promis, m-am reapucat de treaba. Meniul meu de azi:
Mic dejun:
- cafea cu zaharina - 0p
- 2 biscuiti digestivi - 2,5 p
- 1 baton fitness - 1,5 p
pranz:
- 2 felii focaccia - 2p
- rosii - 0p
- paste - 4p
- sos de rosii cu busuioc - 0p
- 4 prune - 1 p
cina:
- piept de pui la gratar - 2p
- salata de rosii cu busuioc si 1 lingurita ulei de masile - 1p
seara:
- 250 ml lapte 1% grasime - 2p
- 1 lingurita miere - 0p
TOTAL: 16 p din 18 permise. In plus azi am fost la sala la 1 ora de aerobic.
ramonavlas
Buna seara fetelor. Am ajuns aseara se la Bucuresti si eram franta. Intalnirea a iesit f bine, sunt multumita........
Acum ma apuc de citit........am ceva......., dar am zis sa va saluta intai...... pupic.gif
uka
salut fetele... mai am si eu d stat la serviciu cam 30 min...
si ma duk acasa la nanitza...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.