Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
Iar am venit eu si nu mai scrie nimeni? Uka, odihna placuta.
Eu, sanatate multa pt bunica ta.
Alandana, cred ca ai plecat deja.....concediu placut.
Ella, 1kg/zi??? Nici o sansa.........
Bublles, ma scuzati, domnisoara profesoara, felicitari pt ticker.

Ella, tie ti-am luat locul? Cu prima pe pagina? cheer.gif
Ella79
Nu, nu eu eram cu prima pe pagina, dar nici eu nu sunt departe... cheer.gif
Tu ai si stat la Hilton sau doar ai avut intalnirea acolo?
Ma duc sa fac o baie si ma bag in pat. Sunt franta de oboseala ca m-am dezobisnuit sa ma trezesc cu noaptea in cap.
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 04-09-2006, 09:41 PM) *

Nu, nu eu eram cu prima pe pagina, dar nici eu nu sunt departe... cheer.gif
Tu ai si stat la Hilton sau doar ai avut intalnirea acolo?
Ma duc sa fac o baie si ma bag in pat. Sunt franta de oboseala ca m-am dezobisnuit sa ma trezesc cu noaptea in cap.

Am avut doar intalnire acolo. Am stat la fratele meu ca are apartament in Bucuresti.
Ella79
aha, am inteles. Hilton e unul dintre hotelurile care mie imi plac cel mai mult. Dar in asta din Bucuresti n-am stat niciodata si eram curioasa cum e.
uka
i'm here blestemandu-mi zilele..
l-am invatzat un rasfatzat p theo... si acum stau si imi kinui neuronul cum sa il dezvatz .... sa-mi bag pic... in pantofi...
am avut prima mica cearta dupa cum va putetzi da seama... dar asta e.. asa l-am invatzat asa il am...
trebuie sa fac ceva...
Tulip
Uka,daca nu sunt prea indiscreta,de ce v-ati certat?Il resfeti prea tare? naughty.gif
Lacry
CITAT(michelle @ 04-09-2006, 06:52 PM) *

Dany, era cat pe ce sa ma dau batuta, cand intr-un final am gasit aici.
burta de vita = 2p/100g (in engleza tripe)
Cred ca in germana vine die Kaldaunen

Pofta buna!
Eu am facut o singura data (si mi s-a facut rau de la miros). De atunci am inlocuit burta cu piept de pui blum.gif
Iese mai slaba, dar la gust e la fel.

cred ca ai facut ciorba radauteana biggrin.gif , ma refer la cea de pui
este o specialitate in Moldova
michelle
CITAT
cred ca ai facut ciorba radauteana , ma refer la cea de pui
este o specialitate in Moldova

he he, asa e, ciorbita radauteana naughty.gif

ella, chiar ma intrebam cum a decurs prima zi de munca..
ramona, cum te mai simti?
uka
CITAT(Tulip @ 04-09-2006, 10:21 PM) *

Uka,daca nu sunt prea indiscreta,de ce v-ati certat?Il resfeti prea tare? naughty.gif

hmm, pai ne-am certat k nu mi-a raspuns la un mesaj... s-a gandit sa imi raspunda dupa film si eu m-am bosumflat k aveam atunci nev d raspuns... si am zis k nu il mai sun si tot eu l-am sunat.. si d'astea, cred k treb sa vina rusinik si ma comport aiurea, oricum il rasfatz...si stie k tot eu ma supar si tot eu il caut...
dany
Uka...rasfatul asta ...suna ca altceva....Daca esti suparata si spui ca nu il suni...de ce o faci ??? El stie ca nu te vei tine de cuvant si...va face asa in continuare...Scuze...sa nu te superi ,dar...asa gandesc eu.

Am pus poze de sambata...daca vreti sa le vedeti....

O noapte placuta !!
Tulip
Neata!Toata lumea doarme?Atunci voi vorbi incet sa nu va trezesc yahoo.gif ...poate o va face mirosul de cafea... grin.gif grin.gif
Tulip
Dany,ai o familie minunata...iar tu esti frumoasa si fericita,se vede ca te simti fff. bine langa ei!
Ce a slabit sotul tau!Se vede ff. bine! blink.gif
bubbles
neata yahoo.gif ce faceti?eu tb sa ma duc sa imi dea astia post si mi`e atat de frica...sa imi tineti pumnii biggrin.gif
Tulip
CITAT(bubbles @ 05-09-2006, 07:31 AM) *

neata yahoo.gif ce faceti?eu tb sa ma duc sa imi dea astia post si mi`e atat de frica...sa imi tineti pumnii biggrin.gif

Succes,Andrea!Iti tinem pumnii.... pupic.gif
bubbles
mersic pupic.gif mi`e mai frica decat mi`a fost la examen...doamne daca nu prind postul care il vreau? sorry.gif wacko.gif
bubbles
pacat de crocodile hunter ca avea niste documentare super sad.gif

am plecat...ne vedem dupa-amiaza ca pana la amiaza cred ca ne tin astia pe acolo... smile.gif
nusarich
'neata neuroni! am aparut si eu pe fir...

frumoase pozele, dany, si super familie ai!
andrea, bafta la post!

gata, am fugit la munca...
Ella79
neata fetele!!
Am trecut si eu sa va salut acum ca mai tarziu nu se stie daca mai am timp. La mine la birou e o nebunie ingrozitoare.... sorry.gif Ah, ce bine era in vacanta!!
Dany, m-am uitat si eu la poze. Sunteti atat de frumosi toti si atat de veseli. Mie imi plac oamenii care rad. Iar nepotelele tare sunt atat de dulci.
Andreea, iti tinem pumnii sa obtii postul pe care ti-l doresti.

Azi mi-am luat la mine de mancare asa:
- 1 sandwich cu ou fiert si ardei
- 1 sandwich cu cascaval si rosie
- 2 mere
- 1 iaurt 0% mic

Asta sper sa-mi ajunga pana diseara cand ajung acasa si imi fac ori o salata de ton, ori un piure de cartofi.
ALICE
Neata fetele!Pe mine ma cam strange timpul cu usa.Mai am atatea de facut.Si nu stiu cand apuc sa le fac.Ce repede trece totul! crying.gif Deja am trecut pe crize:de timp de isterie,etc
ramonavlas
Buna dimineatza!
Michelle, sunt mai bine, multumesc de intrebare. Mai sunt putzin ragusita dar nu ma mai doare nimik.
Bublles, bafta multa si sa obtii postul acolo unde vrei tu.

Am o saptamana cam plina.
Marti (azi) ma duc imediat la servici, pana pe la 16 si la 18 fac un inventar neanuntat la alimentara )).gif
Miercuri: servici, vopsit par si e meci de fotbal din cate stiu eu......
Joi: - manichiura, pedichiura, cosmetica.
Vineri: - seara la coafor (imi pun doar parul pe bigudiuri)
Sambata: ma duc la o nunta la mine la restaurant la o prietena fff buna.......
Duminica, sper sa ajung si eu sa ma relaxez, desi.....este si atunci nunta, deci trebuie sa fiu pe acolo.... mad.gif

Dar poate saptamana viitoare am mai mult timp .............si ma REapuc si eu de numarat..........de cate ori am mai zis (scris) asta?????
dannette
Buna dimineata!
Andreea, bafta sa iti gasesti un post unde iti doresti tu.
Vad ca lumea e hotarata pe aici cu numaratul punctelor. Ar trebui sa ma motiveze si pe mine da... rolleyes.gif
Pisik
neatza! aseara am ajuns la 12;30 acasa; am fost sa dam niste invitatii si ne-au indopat aia cu prajituri la greu, deci imposibil de pastrat punctajul pt ieri, sper ca azi sa fie mai bine, am putina mancare special, sper sa nu o dau in bara...
ce ma enerveaza oamenii astia, care iti baga asa pe gat, va rog sa ma credeti ca mai aveau putin si imi deschideau gura sa imi infunde prajituri!
au vrut sa imi infunde si un pahar de vin, dar am baut doar un sfert, cu chiu cu vai am scapat de ei!
iar sunt obosita franta, dar ceva mai optimista parca
Va pup si va doresc o zi buna!
Lacry
Ma duc sa-mi fac o cafea fara cofeina, poate... ma trezesc si eu! laugh.gif
Se anunta o frumoasa zi de toamna yahoo.gif Ma gandesc azi sa-l las pe Moaca cu bona si sa-mi fac manechiura si pedichiura... si sa tin Monti ca la carte... dau fuga in piata dupa niste fructe corespunzatoare wink1.gif
ALICE
Pisik eu nu mai sunt optimista de mult timp. huh.gif Mai am de dat invitatii la niste rataciti.Si pierdem timpul aiurea.La agentie n-am ajuns sa dam avans pt honeymoon.Analizele cu greu o sa le facem.....
nusarich
CITAT(Pisik @ 05-09-2006, 09:19 AM) *

neatza! aseara am ajuns la 12;30 acasa; am fost sa dam niste invitatii si ne-au indopat aia cu prajituri la greu, deci imposibil de pastrat punctajul pt ieri, sper ca azi sa fie mai bine, am putina mancare special, sper sa nu o dau in bara...
ce ma enerveaza oamenii astia, care iti baga asa pe gat, va rog sa ma credeti ca mai aveau putin si imi deschideau gura sa imi infunde prajituri!
au vrut sa imi infunde si un pahar de vin, dar am baut doar un sfert, cu chiu cu vai am scapat de ei!
iar sunt obosita franta, dar ceva mai optimista parca
Va pup si va doresc o zi buna!

pisik, bravo pentru optimism! eu cu cei care ma tot tenteaza la dulciuri si de-astea fac cam asa: iau o prajiturica, musc cate o gurita mica din ea si daca zice cineva ceva fie ma dau lovita in masele (Doamne feri!) fie le zic: stai, ca eu mananc mai incet... pana cand se satura si nu mai sare nimeni pe mine. iar cu bauturile, pe mine nu ma tenteaza nimeni. poate cine stie cu ce ocazie speciala, ca sa-ti dau exemplu eu beau o sticla de vin (de 750ml si impreuna cu iubi) cam in 6 luni...

CITAT(ALICE @ 05-09-2006, 09:26 AM) *

Pisik eu nu mai sunt optimista de mult timp. huh.gif Mai am de dat invitatii la niste rataciti.Si pierdem timpul aiurea.La agentie n-am ajuns sa dam avans pt honeymoon.Analizele cu greu o sa le facem.....

alice, ia exemplu de la pisik, ca tu mai ai foarte putin si zici ca mai ai de alergat... capul sus si ia-le incet pe fiecare, trebuie sa le termini tu.
ALICE
Eu stiu sad.gif ?Ca parca nu-mi mai ajunge timpul.
nusarich
CITAT(ALICE @ 05-09-2006, 09:29 AM) *

Eu stiu sad.gif ?Ca parca nu-mi mai ajunge timpul.

nu poti sa-ti iei cateva zile de concediu sa rezolvi din treburi?
ALICE
Nu pot.Ca suntem in full sezon.Si imi trebuie dupa nunta o saptamana si una inainte
Pisik
alice, si eu am sentimentul cu nu imi ajunge timpul, si chiar nu imi ajunge; tocmai de aia, chiar daca boul de cantar imi arata in fiecare zi mai mult, incerc sa nu ma mai stresez si de asta (poate si de la stres ma ingras) si incerc sa le iau cat de cat usor; noi mai avem f multe invitatii de dat, iubi mai are sa isi cumpere o gramada (noroc ca ieri am luat costum, butoni si duminica pantofi), mai avem multe, f multe, dar si daca ma dau cu capu de pereti ce rezolv? mai mult decat ce fac, aidca sa imi neglijez casa, odihna, dieta, pe mama (pe care nu am mai vazut-o decat pe fuga), prietenele, viata pana la urma nu am ce sa fac; si asa ajung acasa numai noaptea si mai devreme de 2 nu ma culc; la serviciu trebuie sa vin, deci...asta este, fac ce pot in timpul pe care il am;
eu te sfatuiesc sa incercati sa impartiti sarcinile, eu incerc sa ii mai deleg si lui iubi in ultima vreme, nu iese mereu, dar poti incerca wink1.gif
Succes si sunt aici pt sfaturi (m-am si gasit lol.gif )
michelle
Neata fetelor!
Alice, cand ziceai ca e nunta? Am uitat...
Pisik, ma bucur sa te vad mai optimista.

Azi m-am cumintit. De dimi am papat ou 2p, paine 1p, rosie, ardei 0p, lapte 2.5p, fulgi, 2p. Pt pranz am ciorbica 5p, paine 1p. Total 13.5. Pt diseara pepene sau legume la cuptor.

A aparut danutella cheer.gif floare.gif
dany
Buna ,fetele !

LA MULTI ANI ,ALANDANA !!!!

Sa vedeti acum poze si povesti de la Danutella )).gif

Sa aveti o zi frumoasa !!!!
daconst
Neatza neuroni si bine v-am regasit!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am revenit si eu in sfarsit acasa...doar ca saptamana asta am musafiri si voi intra tot rar,doar sa va salut.Am venit aseara si e mama cu sora si nepotul in vizita.Stau doar o saptamana,asa ca voi incerca sa fac cu ei cit mai multe iesiri sa vada cit de cit ceva din tara unde stau.
Pe scurt asa,suntem bine si eu si bb,misca de numa...cred ca l-am invatat sa danseze la nunta la care am fost ca n-am stat o clipa pe scaun. )).gif
Concediul a fost tare fain si s-a terminat cam repede,desi am stat o luna.Nu stiu cind a zburat timpul.
Vad ca aveti o noua casuta,deci voi avea ceva de recuperat din urma.
Sa nu va suparati,dar n-am citit nimic din spate,asa ca felicitarile si urarile vor veni de saptamaia viitoare cind incerc si eu sa ma actualizez.
Oricum va pupicesc pe toate si abia astept sa va citesc mesajele! hug.gif
dany
BINE AI REVENIT ,DANA !!!!
nusarich
La Multi Ani! alandana

bine ai reveint danutella!
michelle
Bine ai revenit, Dana! give_rose.gif
Deci o sa fie un mic fotbalist.. Tot e bine ca stie sa danseze deja grin.gif O sa aiba succes la fete blum.gif
Distractie faina cu ai tai!

Azi e ziua lui Alandana? La multi ani!! Sa fii fericita, voioasa si norocoasa si sa fii inconjurata de dragostea celor din jurul tau floare.gif
ALICE
CITAT
Alice, cand ziceai ca e nunta? Am uitat...

In 23 septembrie.
Pisik aseara m-am enervat si i-am dat o lista cu ce sa faca.N-a carait nimic. devil.gif Pai nu mai merge.Ca el vrea sa le facem impreuna.Gata nu mai merge.Fiecare cu sarcinile lui,ca gatam la anu'asa.
Eu.
'neatza!

alandana, LA MULTI ANI!!!, multa sanatate, fericire si bucurii!

daconst, bine ai revenit cheer.gif ceva poze cu burtica saltareata? )).gif

danyhoney, frumoasa ca intotdeauna! w00t.gif bravo pentru dirk!!se vede diferenta.

bubbles, iti tin pumnii sa iei postul pe care il doresti pupic.gif

Pisik, Alice, curaj, va trece si agitatia asta; cred ca e nasol, dar e pentru o cauza nobila, nu? blum.gif pupic.gif
ALICE
CITAT
Pisik, Alice, curaj, va trece si agitatia asta; cred ca e nasol, dar e pentru o cauza nobila, nu?

SPER ca e pt o cauza nobila.

MagdaC
Hello neuroni!!
Bine ai venit Dana !!! Chiar ne lipseai, ne intrebam ce tot faci de nu mai apari smile.gif
Eu sunt cam cu capul in stele : e ziua Alandanei? La multi ani! si de la mine.
Eu am fost porcina ieri, dar nu ma mai enervez pe mine. Sa plece rusii si pe urma ma pun la colt.
Va pupicesc
peach
floare.gif hug.gif cheer.gif cheer.gif Danutella is back!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif

Si nu mai plinge atit ca ai avut concediu scurt..4 saptamani si ceva tease.gif ..vreau si eu asa scurt unul
ALICE
Si eu vreau!!!!!! wink1.gif
Eu.
CITAT(ALICE @ 05-09-2006, 10:22 AM) *

CITAT
Pisik, Alice, curaj, va trece si agitatia asta; cred ca e nasol, dar e pentru o cauza nobila, nu?

SPER ca e pt o cauza nobila.

heeeeeeeeei, pai ce e asta? cum adica "speri"? mad.gif
honey79
Neata fetele frumoasele.
Am trecut sa va pupic si sa va urez o zi frumoasa, linistita, fara evenimente neplacute si..fara prea multe abateri.

Dany... frumoase pozele. Se vede clar ca va simtiti bine impreuna si ca stiti sa va distrati. Bravo.

Pupicei tuturor.
ALICE
CITAT

heeeeeeeeei, pai ce e asta? cum adica "speri"? mad.gif

Ti-am zis ca nu sunt intr-o stare foarte optimista pupic.gif Sa zicem ca vad cu ochi cam negrii totul
uka
neatza si de la mine...
da asa l-am obisnuit p theo, asa fac mereu...eu ma supar eu il sun si el stie asta deja.,.. probabil k la un mom va trebui sa nu mai fac asta...
i-am zis k are 6 zile la dispozitie sa imi dovedeasca k ma iubeste... el nu le are cu surprizele, nu prea e el cu spontaneitatea si i-am zis k vreau si eu asa ceva...
din pacate eu planuisem ptr maine seara ceva romantic, dar am inteles k e meciul cu ro-albania, asa k....las pe joi seara..

Daconst welcome back...
asteptam povesti detaliate...
Pisik
Danutella, welcome back! Pupam burtica zbantuita hug.gif
Alandana, La Multi Ani! cu multe impliniri!
Alice, capul sus! Mai ai super putzin si gata, esti printesa wub.gif

na, ca incep si eu pagina giggle.gif
ALICE
Zacusca cum se puncteaza???????Ca am bagat in mine de pofta azi dimineata
Eu.
CITAT(ALICE @ 05-09-2006, 11:18 AM) *

Zacusca cum se puncteaza???????Ca am bagat in mine de pofta azi dimineata

depinde ce ai in ea si cat de uleioasa e.Miha parca stia
ALICE
Pai am pus 1 l ulei,vinete,gogosari,ceapa.Atat.Au iesit 12 borcane mici.Nu era uleioasa
Eu.
CITAT(ALICE @ 05-09-2006, 11:22 AM) *

Pai am pus 1 l ulei,vinete,gogosari,ceapa.Atat.Au iesit 12 borcane mici.Nu era uleioasa

in cazul asta punctezi doar uleiul. 5g: 1p doh.gif
1l inseamna ca face 200p blink.gif
1 borcanel face 16,6p
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.