Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
MagdaC
Dana, super-gravidutza esti !!! cheer.gif
Bravo !
Lacry
ei, am pus tot o poza cu Alec baby.gif ... macar pe-asta am putut-o atasa... macar el sa le zambeasca neuronilor )).gif
daconst
Daaa,saru mana...se vede pe mine ca m-am simtit bine. cheer.gif ´

Sorana
,ai slabit foarte tare???Vad poza din avatar si nu te recunosc...esti subtirica foc.E mai noua?
Acum chiar ca plec.Intru mai tarziu cind adorm iar musafirii...acum iesim iar la plimbare. )).gif

irinush
Buna fetelor, din nou la semnat condica si azi, din pacate eu nu apuc sa scriu mai mult, adica sa vorbesc mai mult cu voi sad.gif , chiar nu reusesc sa intru mai des pe nat ... azi de ex, dupa ce am venit de la plimbare cu David ( pe la ora 1 adica), m-am apucat de gatit si abia acum am terminat!

La multi ani Alandana, sa fii sanatosa si sa ai parte numai de bucurii!

Dana, bine ai revenit, esti o gravida super!!!

Lacry, sa-ti traiasca puiul , e tare scump!

Pupici la toate!
Ella79
Wow Dana, ce frumoasa esti!!! Se vede ca iti prieste. Esti stralucitoare pur si simplu!
Eu mi-am terminat acum treburile pe casa si fug acasa. Mi-a ajuns ziua de azi! O sa-mi fac ceva usor de mancare si ma apuc de niste treburi (spal o tura, calc ceva si poate fac si o ciorba in timpul asta).
Dupa aia stau pe capul vostru ca azi mi-ati lipsit.
Lacry
Irinush, multumim pupic.gif Astazi a stat cu capul drept mai multe minute, mi-a venit sa plang de emotzie... si acum se hlizeste la mine tease.gif ... si nu vrea sa manance angry2.gif imi vine sa-l bataita.gif
irinush
CITAT(Lacry @ 05-09-2006, 05:45 PM) *

Irinush, multumim pupic.gif Astazi a stat cu capul drept mai multe minute, mi-a venit sa plang de emotzie... si acum se hlizeste la mine tease.gif ... si nu vrea sa manance angry2.gif imi vine sa-l bataita.gif

lasa-l ca e mic si el ... si sunt asa de scumpi!
Deea
Uka multumim pt. link, chiar e bine de avut la indemana! Da ai dreptate, ce repde trece timpul, parca ieri o vedeam prima oara la echograf.
Dana, Alexia e cuminica, inca nu a scapat de colici si se mai maraie. Ii place sa o leganam pe picioare si se cam rasfata, maraie pana o legan putin..da' e asa de draguta ca nu pot sa ma supar pe ea.

Noaptea trecuta a dormit de pe la 10 pana la 5 dimineata cheer.gif cheer.gif cheer.gif ... sper sa nu ma entuziasmez degeaba..sa vedem in noaptea asta ce face, poate poate dorm si eu o noapte intreaga.
Deea
am aparut eu si ati fugit toate sad.gif

Antonia cand ai nevoie de modele sa-mi zici.
Ella79
Am ajuns in sfarsit acasa. Ce bine e!
Michelle, cum merge? Eu sunt in puncte. Pana acum am 12 p mancate si acum am pe foc un piure. + niste pepene... ma incadrez in 15. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Sunt si eu pe aici.. inca la serviciu.
E ok, nu am depasit. Am mai papat vreo 4-5 prune.. nu mai stiu daca au puncte sau nu, parca in ultima versiune de WW ziceau fetele ca nu au puncte.. oricum eu nu le punctez. Am mai papat si o punguta de fibrosan, 1p.

Deci pana acum am 14.5p
Bravo si tie, Ella!
Cine se mai lauda? grin.gif

Dana, arati fenomenal!!!! Cand o sa fiu graviduta vreau sa arat ca tine blum.gif
Deea
Pisk, Alice cand sunt nuntile voastre? sorry dar am uitat. Pisik astept sa te mai linistesti cu nunta si cand vii din luna de miere poate ne vedem la o cafea... de data asta sa vorbim mai pe indelete.

pupic.gif
michelle
deea, ai mai slabit 500g? biggrin.gif
Deea
CITAT(michelle @ 05-09-2006, 07:09 PM) *

deea, ai mai slabit 500g? biggrin.gif

joi m-am cantarit si salbisem 500 g smile.gif, sa vedem joia asta. Am mutat ziua de cantar, era luni si dupa we e cam tragic smile.gif ..azi aveam un kg in plus...sper sa se duca pana joi.
Deocamdata e cam dificil ca nu am voie sa beau multe lichide cat timp iau pastile pt. oprit lactatia, inca 10 zile o sa ma cam usuc

Danyhoney, am vazut pozele, ce familie frumoasa! ti-ai schimbat nuanata de par? Arati f. bine, felicitari!
michelle
antonia, cand ai examen auto?
bubbles
fetele am luat yahoo.gif postul care l`am vrut...de acum sunt dna profesoara yahoo.gif w00t.gif
MagdaC
CITAT(bubbles @ 05-09-2006, 08:53 PM) *

fetele am luat yahoo.gif postul care l`am vrut...de acum sunt dna profesoara yahoo.gif w00t.gif

bravoo !! felicitari !!! cheer.gif
poate ai mai zis, dar eu nu am fost pe faza: ce predai?
nusarich
bubbles, felicitari! stiam eu ca o sa iei postul pe care ti-l doreai, ca esti fata desteapta!
danutella, arati pur si simplu superb! te invidiez de numa! esti o draguta si se vede pe fata ta ca iti prieste.
ella, michelle, bravo pentru ambitie. si eu as putea spune ca ma tin de puncte, ieri am mancat de vreo 15p, azi de vreo 12p pana acum si am la cuptor o placinta cu branza dulce, sper sa nu ma infig in ea imediat ce o scot din cuptor. de cantarit nu ma cantaresc inca, astept sa vad ce fac saptamana asta si apoi ma urc pe cantar.
fetelor cu bebei, sa va traiasca si sa va bucurati de si cu ei.
Lacry
Bubbles, felicitari floare.gif
Deea, deja opresti lactatia? unsure.gif
ramonavlas
bublles, multe felicitari!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu pot sa cred ca ajung si eu la ora asta acasa, vreau sa ma relaxez, a se citi sa vb cu voi, si nu mai e nimeni???
Cum de mi se intampla mie tot timpul??? mad.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 05-09-2006, 08:53 PM) *

BRAVOOOO!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

eu mi-am papat cina pe la ora 7:
- un castronel de piure - 3p (2 p cartofii + 1 p uleiul)
- ardei copti - 0p
- pepene - 0p

In total am 15 p pe ziua de azi. yahoo.gif Acum mai beau un ceai si ma bag in pat. Inca mi-e tare greu sa ma trezesc dimineata la 6:30, asa ca ma culc foarte devreme.

Michelle, eu punctez prunele cu 4 prune = 1p. Nu se mai puncteaza?
antonia05
CITAT(michelle @ 05-09-2006, 08:09 PM) *

antonia, cand ai examen auto?

Teoretic pe 22 dar il aman ca nu am timp sa invat ca lumea.Asa ca ceva concret nu pot spune.Pupici!!!
ramonavlas
Eu am plecat in patutz.... Noapte buna........
dany
Buna sera,neuroni !!! Ca de obicei...eu mai tarziu.... Hmmmmm,ma gandeam ca sunteti mai harnicutze azi la scris....dar....

Multumesc mult tuturor pentru aprecierile aduse pozelor adaugate .

Danutella
...rochia arata super fain ( chiar daca e veche ) si mamica arata super sexy !!! Bravo !! Ce va fii bb pana la urma : dansator sau fotbalist ??? Distractie placuta cu ai tai !!!!
Dylly....unde esti ???? Ai zis cumva ca pleci si eu nu am vazut ? Daca da...scuze.
Crengu...sanatate bunicii tale !
Ramo...stii doar ca vrem poze cu tine si cu masinutza cea noua ( cand o vei avea) !!! Si noi suntem fani Audi ...dar nu ne permitem un 4x4 biggrin.gif
Miha...prunele nu se puncteaza !!! Sa-ti fie de bine si pofta buna pentru urmatoarele lol.gif
Deea...si tie iti multumesc !!! Da,m-am vopsit...nu credeam ca va observa cineva asta lol.gif .Si...da,am o familie minunata !!! Am avut noroc sa am aici ce nu am avut in Ro .
Bubbles....buna seara , d-na profesoara !! Felicitari !!
Ella...fa piure-ul cu vegeta amestecata cu apa ...in loc de ulei....economisesti 1 p....

Banuiesc ca nu mai e nimeni pe aici...asa ca va doresc o noapte placuta plina cu vise placute !!
emu
Buna buna... si eu ... tot mai tarziu. De cand tanjesc sa mai intru sa citesc. Acu' am terminat "MUNCAAAAA" am trecut sa va salut... n-am mai intrat sa vb ca ma corupeti )).gif

Miha, asta-i linkul spre poze: Poze relativ noi smile.gif, eu il updatez cand e cazul, mai am sa pun de ieri, de la Festivalul Merelor si parada de Labor Day, dintr-un orasel din apropriere. Nu stiu de cand n-am mai pus linkul... mai noi sunt pozele de la Chimney Rock & Lake Lure, Bradley Falls and Andrews Geyser, N MyrtleBeach & Ripley's Aquarium in MyrtleBeach. Cand le pun si pe cele de ieri anunt wink1.gif

Alina_obsy si eu slabesc, in continuare, mai greut acum, doar 200 de grame de la ultima cantarire (de acum 2 sapt)

Dany, trimite si mie o portie de ciorba de burta; sunt maniaca cu asta, dar pica cam greu la dieta... lol.gif Sunteti superbi in poze.. ce faceati acolo? Cantati? )).gif

Pisik, Alice, scuze de intrebare, daca pare cam deplasata? Dar de ce va duceti voi personal si nu trimiteti prin mail invitatiile sau mai bine pe ai vostri ca purtatori de cuvant, daca tot vor sa ajute? smile.gif

O.o bun venit Danuta!! O sa fii si tu o sexy mamicutza, eh? smile.gif

La multi ani Alandana?! floare.gif party.gif Iti urez succes cu noua/viitoarea/in proiect.. afacere blum.gif

M-ati dat gata cu calculele pt zacusca )).gif

Ramona, felicitari pt noua "jucarie" clap.gif S-o stapanesti sanatoasa si sa ai mare grija de ea blum.gif

P.S. Ce ziceam mai devreme ca am terminat cu munca? lol.gif ma uimesc singura, abia am apucat sa citesc si sa scriu, ca intre timp am mai facut o duzina de altele...

O sa intru mai tarziu sa ma laud (cu meniul).. schimbat ticker, de la 55.2 la 55 hahahaha ce performanta!!! wacko.gif GO Emu! GO!
dany
Emi...nu cantam...am facut ca un fel de piesa de teatru...ingerii ( adica fetele ) il laudau pe sarbatorit si dracusorii veneau cu replici taioase ( dar haioase) ...Oricum e o chestie vesela ...toata lumea s-a distrat lol.gif lol.gif

Mult succes la "munci" si...bafta la ticker....Si 200 de grame sunt bune....le-ai dat jos nu le-ai luat,nu ? )).gif
emu
Luni 18p:
- budinca ciocolata 1.5p, 1 mar
- gratar piept pui 100 gr 2p
- suc cranberries 1p, lemonada 1p,
- 1,5 bradwurst 10.5p (calculat dupa indicatiile de pe pachet), 2 felii de paine 2p, rosie, salata verde, castravete, para

Marti 17p:
- 1 fel paine cu 1 lta branza light 1.5p
- 80 gr popcorn 4p
- 1 cafea (1 lingura) 1p
- 2 pulpe fara pielita 5p, 2 cartofi medii copti 2p, 1 lingura sem de dovleac 1.5p, 1 lingura sem de floarea soarelui 1p, salata verde, rosie, mar, 1 lingurita ranch 1p

Si... cam atat... nu cred ca mai reusesc sa mananc altceva astazi.

Interesant Dany, voi ati scris replicile?
bubbles
`neata neuroni... yahoo.gif asatzi e prima mea zi de servici cheer.gif am luat acolo unde sta viitoarea mama soacra devil.gif adica in bicaz chei...aproape de lacul rosu naughty.gif voi fi profesoara de romana latina si cred ca imi vor mai da si 4 orede engleza biggrin.gif sunt atat de happy w00t.gif
bubbles
dry.gif sa va povestesc cum a fost...ne`a chemat de ieri dimineata de la 8 dar abia aseara la 5-6 ne`a venit randul ca mai intai au fost engleza apoi franceza si la sfarsit noi...bataie de joc nu alta...sa fi vazut pensionarii ce scandal faceau doh.gif ca la un mom dat s`a enervat un domn si a zis tare in clasa ca pensionarii si`au mancat painea si acum au de unde lua pensie sa mai lase si tineretul sa isi fac bani de paine...ma rog...nervi multi si draci...la un mom dat credeam ca mor de nervi...knd m`a strigat nici nu imi venea sa cred....si i`am zis postul si ... a...fost al meu biggrin.gif nici nu am crezut ca il voi lua ca soacra tot o tinea pe a ei k nu am nici o saqnsa ca e fata aluia de acolo mare "magnat" si le`am cam tras teapa si ei si aleia ca i`am luat postul...oricum aia are post asigurat langa casa la o scoala asa ca nu imi mai fac griji biggrin.gif si mama soacra knd i`am zis nici nu i`a venit sa creada ca am luat eu postul fetei lui tataru dry.gif dar i`am adus aminte ca eu inainte de examen cu cateva luni i`am zis in fata ca i`l suflu si ca ea tot ma descuraja ca nu am cum sa il iau...)).gif ma bucur totusi ca am reusit dupa ce am stat ieri aproape 12 ore nemancati si ca ultimii sclavi tease.gif
nusarich
neata neuroni! iar sunt prima...

am vazut pozele, emu si sunt superbe! cea cu "cascada" din spatele tau m-a dat pe spate...

gata, va urez o zi superba si plina de impliniri! ne auzim mai tarziu.
Pisik
CITAT(Deea @ 05-09-2006, 07:01 PM) *

Pisk, Alice cand sunt nuntile voastre? sorry dar am uitat. Pisik astept sa te mai linistesti cu nunta si cand vii din luna de miere poate ne vedem la o cafea... de data asta sa vorbim mai pe indelete.

pupic.gif

Pup fetele, si mamica si puiul. Nunta mea este pe 14 oct. si da, sigur ca abia astept cafeluta, sa ma vad eu scapata de balamuc si va iau pe toate pe sus la o intalnire wink1.gif
Emu, eu nu sunt adepta invitatiilor pe mail si acum chiar ca nu as putea sa apelez la asta, pt ca au ramas cei mai batrani, mai indepartati la invitatii si nu prea am fizic cum sa le dau altfel decat in mana.
Mai avem cam 10 de la el si cam 5-7 de la mine, sper sa ii terminam sapt viitoare, ca deja m-am saturat;
Ieri iarasi am dat-o in bara, ca a fost ziua unui coleg, mi-a fost foame si m-am satuirat cu prajituri blushing.gif Am stat la servici pana la opt devil.gif in sedinte, apoi am fugit la cosmetica pt un ultim tratament de extractii si alte nebunii, ca atunci inainte imi face numai peelinguri, masti, etc.
Am ajuns la 12 acasa, iar m-am culcat dupa unu mad.gif Deja cred ca daca m-as culca la 11, m-as foii toata in pat si nu as putea sa adorm
Felicitari fetelor cuminti, vreau si eu vointa de la voi blum.gif
Bubbles, felicitari dna Profesoara!
Ramo, felicitari si tie
Pupici la toate
nusarich
pisik, programati-va pentru o zi mai multe vizite, poate scapati mai ieftinutz, mai fara prajituri si tentatii de la cei pe care ii vizitati, ma gandesc... si rezolvati mai multe de-odata...
Tulip
Buna dimineata!
Inca nu mi-am baut vafeaua,deci nu gandesc limpede doh.gif
Andreea,felicitari! cheer.gif
daconst
Neatza neuroni,citesc si scriu repede pina nu se trezeste toata casa.

Bubbles,felicitari pentru post!!! floare.gif

Dany
,n-am mai rezistat si m-am uitat peste pozele tale ca m-au facut fetele curioase...intr-adevar ai o familie minunata.Te invidiez pentru asta,ca eu aici nu am avut parte de asa ceva.Bravo tie!
Iti sta tare bine machiata asa si numele nepotelelor sunt deosebite...ca si ele de altfel!
Iar soacra ta e supermoderna...vreau si eu una asa. sad.gif

Pisik,pacat ca nu ai avut nunta cind eram in tara ca ma vedeam in stare sa joc si la nunta ta...asa multa energie am. )).gif

Multumesc fetelor pentru complimente si-mi pica tare bine pentru ca e cam greu de crezut ca poti sa mai arati sexy si cu 10kg in plus.Nu vreau sa ma gindesc cum va fi pina la sfarsit,dar in Ro am exagerat cam mult cu ingrasacioasele.Dupa ce pleaca musafirii incerc sa fiu mai disciplinata. wink1.gif

Felicitari celor care slabesc si au vointa! give_rose.gif

Miha,daca mai slabesti,te bat...fetelor e doar o umbra deja.N-o mai lasati sa numere ca deja pica in extrema cealalta. mad.gif
michelle
Numar pentru mentinere blum.gif
michelle
Bubbles, felicitari!!
Emu, mi-au placut pozele, chiar daca nu esti machiata fume biggrin.gif
Pisik, Alice, sper ca sunteti mai optimiste astazi

Uraaaa, pagina 100!! cheer.gif yahoo.gif
ina_ceva
Neatza!!!! yahoo.gif
Sa chefuim haninoroc.gif party.gif band.gif pentru pagina 100!!!!!!!!
O zi cat mai insorita va doresc!!
dany
buna dimineata !!!

Dana...multumesc mult ! pupic.gif Tu ma invidiezi pentru familia de aici si eu te invidiez pentru familia ta de acasa ...asa ca suntem chit ,nu ? lol.gif lol.gif Intr-adevar am o soacra de milioane ( am mai spus eu )....As trimite-o si la tine pentru cateva saptamani dar...nu ma pot desparti de ea...

Va doresc o zi frumoasa tuturor !!!

Am uitat...Emi....superbe pozele !!!!!!!!!!!!
michelle
Ina, bine ai revenit! Cum a fost acasa?
Eu.
'neatza sorry.gif

bubblesFELICITARI!! floare.gif

emu, esti tare frumusica si mie una nu imi pare ca ar mai trebui sa slabesti.

daconst, eu tot nu prea vad burtic blink.gif lol.gif arati exceptional naughty.gif

inca nici o veste clara despre bunica mea; asta-noapte am visat urat si m-au speriat astia de la servici ca ce am visat inseamna moarte. unsure.gif sorry.gif i-au descoperit ceva chisturi mici si pe rinichi, glicemia ff mare sad.gif sunt ff ingrijorata si am un presentiment aiurea.....

tocmai am primit o oferta interesanta de job pe mail; aplicasem pt assist.manager si mi-au raspuns ca sunt overqualified din pctul lor de vedere si ca mi-ar propune un post de bussiness manager lol.gif cred ca-si cam fac iluzii ca as face fata la asa ceva, daaaar....incercarea moarte n-are, nu?

aseara am avut cica team bulding, noi, cei din staff, la restaurant. am mancat ca spartii blushing.gif si atmosfera a fost excelenta: s-a ras, s-au facut zeci de poze,etc etc. noroc ca n-a trecut croco pe-acolo sa strice tot farmecul cool.gif
ina_ceva
lol.gif , sa nu ma intrebi miha ce am papat, ca acolo e rau de tot blushing.gif doh.gif
Am stat numai in casa, aveam nevoie de liniste blink.gif
Am ajutat-o pe mama sa puna chestii pt iarna, si am ... naughty.gif gustat din plin...Maine dimineata ma urc pe cantar ca sa dau refresh tease.gif
MagdaC
Pupicei la fete frumoase,

Intru si eu scurt sa va salut, ca pe urma ma apuc de trebi sad.gif
Meniul meu de azi:

D: 2,5 wasa - 1.5
almette - 2
cafea -1
2 piersici - 0

P: 1 pulpa pui fara piele - 4p
varza de bruxelles - 0
1 rosie - 0

Total: 8,5 din 18. Desi o sa incerc sa mananc de 15 saptamana asta, pt ca luni si marti am fost purcilica.

Va pupicesc
ALICE
Sa zicem ca sunt mai optimista.Fac niste modificari in ultimul moment de ma doare capul.Am mutat cununia civila vineri,ieri am fost sa-mi cumpar un costumas si pantofi.
ina_ceva
Felicitari, andreea , pt examen! give_rose.gif si pt kg pierdute!
May, felicitari pt salariul lui iubi lol.gif !!!
Dany-dulce, sa-mi trimiti si mie o invitatie cand deschizi muzeul cu delfini tease.gif .Cred ca esti foarte mandra de dirk, se tine de treaba, nu gluma! Te motiveaza?
Bravo pt ticker, ella!
Michelle, felicitari pt kg pierdute! grin.gif
Emu, reusit machiajul!!!Iti mai trebuie exercitiu, dar pt inceput te-ai descurcat bine! floare.gif
Deea, ce ai facut la examen? Ce dulcica e Alexia!!!Imi faci pofta, deea naughty.gif
Uka, ma bucur ca te simti mai bine! Sa te distrezi la brasov!!! yahoo.gif
Gigelu, imi pare rau pt bunica ta hug.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 06-09-2006, 10:45 AM) *

Sa zicem ca sunt mai optimista.Fac niste modificari in ultimul moment de ma doare capul.Am mutat cununia civila vineri,ieri am fost sa-mi cumpar un costumas si pantofi.

Tare as muta si eu cununia dar din pacate nu prea am cum, ca eu am trecut-o si pe invitatii, bine, fara ora, dar oricum, e anuntata sambata; dar tare imi e ca nu voi avea timp...
ALICE
Da?Noi nu am trecut decat biserica.Dar mergem vineri cu parintii si gata.La noi trebuie sa dormi trei nopti in masina in fata la primarie ca sa iti depui actele.Si cum n-am innebunit,am mutat-o.
michelle
gigelu, sanatate multa bunicii!
ina, te iertam, dar de azi, dai refresh biggrin.gif
alice, ce ti-ai luat, ai poze?
ALICE
Nu am inca.Ca am ajuns aseara rupta de oboseala,a trebuit sa-i iau si mamicii mele ceva frumos.Ca daca o lasam pe ea sa aleaga ohmy.gif ........lua ceva pt o bunica.
Ella79
Buna dimineata si de la mine! (cam tarziu, recunosc). Ca de obicei sunt ingropata in dosare, am si un audit pe cap... vai de steluta mea! doh.gif

Pana acum am papat o felie de paine, o felie de cascaval si un ardei gras (total 4p). Mai am la mine o cutie intreaga de Fitline si cred ca ma duc acum pana afara sa-mi cumpar niste fructe.
Dupa-masa am programat o iesire cu colegii la noua casa a parintilor mei si se lasa cu gratar. E bine ca ma scot si eu cu un piept de pui! yahoo.gif

Miha, daca am punctat si ieri si alaltaieri prunele ce sa fac, sa modific calculele? Asta ar insemna ca luni am mancat de f putine puncte (13). Sau sa las asa cum e si sa nu mai punctez de acum inainte?
Gigelu, sanatate bunicii tale si bafta multa la interviu!!!
ina_ceva
Alice, ma bucur ca ai slabit, chiar daca trebuie sa-ti modifici rochia de mireasa!
Bine ai venit, alina obsy!! give_rose.gif
Pisik, fii optimista!!! wink1.gif Nu ceda usor in fata tentatiilor!!
Ramona, cum vrei sa te vopsesti?
dannette, vezi ca te motiveaza miha la numarat cu bataita.gif o vargutza!!!
La multi ani, alandana!!! cheer.gif bday.gif give_rose.gif flowers1.gif
Bine ai revenit, dana give_rose.gif !! ce sexy ai fost la nunta blushing.gif , te-a lasat sotul tau vreun moment singura grin.gif ?
Succes, gigelu!!! Nu se stie de unde sare iepurele...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.