Buna buna... si eu ... tot mai tarziu. De cand tanjesc sa mai intru sa citesc. Acu' am terminat "MUNCAAAAA" am trecut sa va salut... n-am mai intrat sa vb ca ma corupeti
Miha, asta-i linkul spre poze:
Poze relativ noi 
, eu il updatez cand e cazul, mai am sa pun de ieri, de la Festivalul Merelor si parada de Labor Day, dintr-un orasel din apropriere. Nu stiu de cand n-am mai pus linkul... mai noi sunt pozele de la Chimney Rock & Lake Lure, Bradley Falls and Andrews Geyser, N MyrtleBeach & Ripley's Aquarium in MyrtleBeach. Cand le pun si pe cele de ieri anunt
Alina_obsy si eu slabesc, in continuare, mai greut acum, doar 200 de grame de la ultima cantarire (de acum 2 sapt)
Dany, trimite si mie o portie de ciorba de burta; sunt maniaca cu asta, dar pica cam greu la dieta...

Sunteti superbi in poze.. ce faceati acolo? Cantati?
Pisik,
Alice, scuze de intrebare, daca pare cam deplasata? Dar de ce va duceti voi personal si nu trimiteti prin mail invitatiile sau mai bine pe ai vostri ca purtatori de cuvant, daca tot vor sa ajute?

O.o bun venit
Danuta!! O sa fii si tu o sexy mamicu
tza, eh?

La multi ani Alandana?!

Iti urez succes cu noua/viitoarea/in proiect.. afacere

M-ati dat gata cu calculele pt zacusca
Ramona, felicitari pt noua "jucarie"

S-o stapanesti sanatoasa si sa ai mare grija de ea

P.S. Ce ziceam mai devreme ca am terminat cu munca?

ma uimesc singura, abia am apucat sa citesc si sa scriu, ca intre timp am mai facut o duzina de altele...
O sa intru mai tarziu sa ma laud (cu meniul).. schimbat ticker, de la 55.2 la 55 hahahaha ce performanta!!!

GO Emu! GO!