Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
michelle
Magda, nu mananci cam putin? Ai grija, la finalul saptamanii trebuie sa ai consumate toate punctele.

Hai ca postez si meniul meu:
-mic dejun: lapte 2p, cereale 3p, paine 1p, salata de vinete 2p
-pranz: rosie, ardei 0p, branza 4p, paine 1p, ou 2p
-gustari: mere, prune 0p, fibrosan 1p (nu am sa punctez totusi prunele, daca asa zice Dany grin.gif )
Deci .. total 16p
De obicei ajung plina seara si nu prea am pofta de mancare

Ella, eu zic sa iti reevaluezi calculele.. Asta e, ai mai multe puncte pana la sfarsitul saptamanii grin.gif
Te rasfeti diseara la gratar blum.gif
Bafta la audit!

Danette, de azi, la sala! cheer.gif
MagdaC
Miha, nuuuuu mananc prea putin. Luni si marti am spart basii cu 27,5 respectiv 23,5 puncte. Nu am mai scris asta ca mi-a fost rusine . Nici nu stiu daca imi ajunge saptamana sa recuperez blushing.gif
Plus ca eu sunt destul de cuminte ziua, dar seara trec pe la ai mei sa o iau pe Simona, si mama mereu are ceva bun pe aragaz sorry.gif doh.gif
ASTA e marea mea problema. Daca reusesc sa nu mai bag nasul la mama in cratitza, fotomodel ma fac )).gif

Pupicei
michelle
..si mai ales seara biggrin.gif
Pai selecteaza si tu 2-3 zile pe saptamana in care sa iti bagi nasul in cratita, in restul, fii model blum.gif
ina_ceva
Examen la Politehnica. Profesorul intreaba: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice m**tu

Nu va spun cata dreptate are bancul asta lol.gif lol.gif
MagdaC
Come on !!! Nimeni nu mai zice nimic ?!?!?
huh.gif
honey79
Salutare fetele...
Va pupic si va doresc o zi frumoasa...fara abateri.

Felicitari, Andreea pentru postul obtinut.
michelle
Ne-am adancit toate in munci..
Eu mai dau cate un reresh pana mi se compileaza aplicatia )).gif))
Ella79
Eu mai arunc cate un ochi pe aici. M-au disperat auditorii astia! doh.gif doh.gif
ina_ceva
O tipa mai in virsta si "putin" mioapa intra la
sex-shop:
- Vibratoare aveti ?
- Da.
- Mai mari, mai mici ?
- Si, si...
- Cele mari unde sint ?
- Acolo pe raft, in stinga.
- OK, il vreau p'ala...
- Imi pare rau, da' nu vi-l pot da !
- De ce ?
- Ala e singurul nostru EXTINCTOR !
honey79

he he he....Ina...tare de tot bancul.
Sunt "soparla" !!!! Vreau sa fiu iar pestisor!!!Se poate???blum.gif
ina_ceva
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice:
-Trebuie sa-mi schimb curul! Asta s-a crapat!
ina_ceva
Sfantul Petru este la poarta raiului cu un
homosexual. Sfantului ii pica
cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune
mana pe fund.
-Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru.
-Nu, va rog mai dati-mi o sansa!
A doua oara se intampla la fel, si a treia oara.
In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu
ii spune lui Sf. Petru:
-Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de
frig!
Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheatza cum nu a
fost niciodata. Il intreaba pe Dracu':
-De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului?
-Apleaca-te tu sa-l aprinzi!
ALICE
lol.gif Bune Ina!Stai ca dau forward.Sa mai rada si altii.
Lacry
Bey, tapene bancuri )).gif
Fetelor, stiti vreo pensiune in nordul Moldovei cu conditii k lumea de cazare, caci vreau sa plec cu sotul si cu asta mik... musai sa fie conditii pentru bebelusi, cu acces la bucatarie pentru incalzire laptic, etc.
Va rog, care stiti, dati-ne pontul naughty.gif si va rasplatim cum putem hug.gif
Lacry
CITAT(anaoi @ 06-09-2006, 02:13 PM) *

multumesc! floare.gif
Speram sa fi fost cineva inainte acolo... dar o sa incerc si asa pupic.gif
anaoi
nope....miha, poate stie.
michelle
A fost o colega de serviciu acum vreo 2 week-end-uri aici, si a fost tare incantata.
Uite si aici, despre aceeasi pensiune.
Poti sa suni sa afli amanunte. Este acces la bucatarie.
Deea
CITAT(bubbles @ 05-09-2006, 08:53 PM) *

fetele am luat yahoo.gif postul care l`am vrut...de acum sunt dna profesoara yahoo.gif w00t.gif

felicitari domnisoara profesoara! cheer.gif
Lacry
CITAT(michelle @ 06-09-2006, 02:21 PM) *

A fost o colega de serviciu acum vreo 2 week-end-uri aici, si a fost tare incantata.
Uite si aici, despre aceeasi pensiune.
Poti sa suni sa afli amanunte. Este acces la bucatarie.

Michelle, multumim give_rose.gif
Si pupic.gif si hug.gif
michelle
Noi am fost cu firma in decembrie aici. A fost fain, mancarea super, cazarea super.. Preturile sunt un pic cam mari, dar depinde cat esti dispusa sa chltui blum.gif
Later edit: nu cred ca ai acces la buacatarie biggrin.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 05-09-2006, 09:32 PM) *

Bubbles, felicitari floare.gif
Deea, deja opresti lactatia? unsure.gif

da, nu era deloc consistent si nu se satura Alexia, manca cate o ora dupa care o lua somnul si peste juma de ora vroia iar mancare
Deea
CITAT(ina_ceva @ 06-09-2006, 10:45 AM) *

Deea, ce ai facut la examen? Ce dulcica e Alexia!!!Imi faci pofta, deea naughty.gif

nu stiu nota... am uitat sa platesc taxa de restanta si abia dupa ce platesc imi afiseaza nota. Sper sa nu am surprize neplacute mai ales ca profesorul a zis sa ne straduim sa fim atenti ca sa aiba de unde sa scoata un 5... si-o fi dat si el seama cand a vazut sala plina la restanta ca e cam imposibila materia respectiva
dany
Dany-dulce, sa-mi trimiti si mie o invitatie cand deschizi muzeul cu delfini tease.gif .Cred ca esti foarte mandra de dirk, se tine de treaba, nu gluma! Te motiveaza?

Da,Ina...sunt tare mandra de el !! Cu motivatia...hmmm...cand e acasa da...cand sunt singura imi mai fac de cap cu papa lol.gif

Fetele....am o ciocolata Kandia cu crema tiramisu in frigider....oare cum sa o punctez ? sa merg pe un patratzel = 1 p ?? Tare ma bate gandul sa o incep blushing.gif ...am primit-o azi .

Va pup si....pe mai tarziu ,poate !
Deea
Si nu in ultimul rand buna ziua smile.gif

Cine stie ce cumpara nasa bebelui la botez si ca cat costa biserica?

Pisik in octombrie te sustin si eu in luarea fetelor pe sus si iesit la o cafea...pai e frumos..stam aici la palavre toata ziua si nu putem sa ne vedem la o cafea fara zahara si-o apa plata?! smile.gif
Ella79
danyhoney, eu merg pe 1 patratel = 1 p.
Mai am 2 ore si plec la picnik la mosie! cheer.gif cheer.gif

CITAT(Deea @ 06-09-2006, 02:35 PM) *

Si nu in ultimul rand buna ziua smile.gif

Cine stie ce cumpara nasa bebelui la botez si ca cat costa biserica?

Pisik in octombrie te sustin si eu in luarea fetelor pe sus si iesit la o cafea...pai e frumos..stam aici la palavre toata ziua si nu putem sa ne vedem la o cafea fara zahara si-o apa plata?! smile.gif

Taxa la biserica difera, dar in orice caz e intre 2 mil si 4 mil, in functie de biserica.
La botez nasa cumpara copilului:
- un rand complet de hainute (de la caciulita pana la sosete)
- o paturica
- pinza de mir
- lumanarile de botez

Eu am mai cumparat si patutul copilului, un prosop mare mare si multe hainute.

dany
Mersi,Ella...asa ma gandeam si eu.....sper sa fie ok.

Noi plecam la cumparaturi...daca tot a picat planul cu plecatul in concediu...ne-am gandit sa ne apucam de zugravit pe aici .Ce concediu "muncitoresc" va fii lol.gif
michelle
dany, 1p/patratelul de cioco.
Cate patratele vrei sa papi? blum.gif blum.gif
Ella79
CITAT(danyhoney @ 06-09-2006, 02:42 PM) *

Mersi,Ella...asa ma gandeam si eu.....sper sa fie ok.

Noi plecam la cumparaturi...daca tot a picat planul cu plecatul in concediu...ne-am gandit sa ne apucam de zugravit pe aici .Ce concediu "muncitoresc" va fii lol.gif

Lasa ca si eu ma apuc de zugravit, daca asta te incalzeste cu ceva. )).gif Poate facem ceva schimb de experienta. Pacat ca esti departe, ca mai veneam si eu sa dau cu trafaletul pe la voi daca terminam prima. )).gif
bubbles
hey fetele...am fost la scoala si dupa lungi discutii am hotarat sa fac o rocada si sa iau un post mult mai bun amiaproape de oras...biggrin.gif unde nu imi are nimeni grija si nu ma bate nimeni la cap...sunt rupta de oboseala smile.gif
azi am asa...
un snikers mic 7p
un hamburgher 10 p(cred ac e de ajuns) si mai mananc 1 necatarina si cam atat
still_me
buna fetele ,
tot pe fuga .... ca sunt tot cu treaba.. intrebare: care sa fie motivul , ca mancand absolut dupa ww , fara abateri, dupa 1 sapt sa -mi arate cantarul +300grame, fata de sapt anterioara ????????......
ALICE
Mai stiu una.EU
Deea
Ella multumesc pentru raspuns! pupic.gif
ina_ceva
Oare ce mai face himere? Daca nu sta pe net cu noi, cred ca are mai mult timp pt babuinul ei dance3.gif blushing.gif grin.gif naughty.gif
irinush
Buna fetelor!

Bubbles, felicitari pt post! si eu tot profesoara ar fi trebuit sa fiu, dar m-am reprofilat ... deh, asta-i viata!

Felicitari si azi celor care slabesc si se mentin in puncte!

Pupici la toate!

irinush
Emu, ce catel e asta? ca seamana putin cu suki a mea ...

still_me
wow .. ce liniste pe site ....tot vacanta sa fie .... rolleyes.gif
irinush
mda ... cand intru eu nu mai scrie nimeni ... dupa ce ca intru rar ... sad.gif
dar eu tot astept ...
Tulip
Si eu sunt pe aici....am o groaza de treaba...de dieta nu mai zic nimic...nu numar dar n-am nici pofta de mancare )).gif
Nu stiu cum se intampla,dar de cand sunt acasa cu timea,in fiecare zi fac aceeasi treaba...mancare,curatenie,spal,calc...si a doua zi o pot lua de la capat.... devil.gif Bine ca timpul e frumos si mai putem iesi,ca de nu innebuneam prin casa wacko.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 06-09-2006, 04:11 PM) *

Si eu sunt pe aici....am o groaza de treaba...de dieta nu mai zic nimic...nu numar dar n-am nici pofta de mancare )).gif
Nu stiu cum se intampla,dar de cand sunt acasa cu timea,in fiecare zi fac aceeasi treaba...mancare,curatenie,spal,calc...si a doua zi o pot lua de la capat.... devil.gif Bine ca timpul e frumos si mai putem iesi,ca de nu innebuneam prin casa wacko.gif

aceeasi pb o am si eu, in fiecare zi, ora de ora aproape fac exact aceleasi lucruri ... rutina ma omoara, ca in rest, David e super cuminte comparativ cu alti copii ...
nici eu nu numar puncte, dar poofta de mancare am o gramada!

daconst
Am intrat sa va citesc si eu la pranz,pina termina mama mancarea...of ce buna e mama la casa omului biggrin.gif

Vad ca toate aveti cit de cit probleme si sunteti ocupate...sper sa treaca cu bine perioada asta,mai ales la cele cu nunti ca alea te streseaza cam rau.

Geo,poate sa fie rusii sau ai mancat inainte cu o seara mai mult sau ai baut lichide.Eu o patesc de la supa,ca am a doua zi mai mult la cintar.

Ella,mersi de listuta ca acusi vine si botezul peste noi si e bine de stiut.Oricum aici cam difera toate,dar botezul va fi la biserica ortodoxa.

Miha,lasa mentinerea ca deja te sufla vintul...am vazut eu cu ochii mei.Apuca-te de sport ca e mult mai important.

Gigel,imi pare rau de bunicuta ta...sper sa se faca bine.Burtica e chiar mare si se vede din profil,dar n-am vrut sa va sperii. biggrin.gif

Tari glumele,am ras si eu cu pofta!
Tulip
CITAT(irinush @ 06-09-2006, 04:15 PM) *

aceeasi pb o am si eu, in fiecare zi, ora de ora aproape fac exact aceleasi lucruri ... rutina ma omoara, ca in rest, David e super cuminte comparativ cu alti copii ...

Mie imi place muuuult acasa...nu mi-e dor de servici...sau pana acum nu mi-a fost dor....dar sunt obosita si ma tot mir ca nu-mi pot face prea mult timp sa ma odihnesc tease.gif tease.gif
ramonavlas
Buna fetelor! Am intrat si eu sa va citesc si sa pap. Imediat am fugit la coafor.
Ina_ceva, ma vopsesc...........un roscat carazmiziu, sper sa imi iasa........
V-am pupat si mai "vorbim" diseara.
Tulip
Dana,ce va gateste mami a ta buuun? grin.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 06-09-2006, 04:19 PM) *

CITAT(irinush @ 06-09-2006, 04:15 PM) *

Mie imi place muuuult acasa...nu mi-e dor de servici...sau pana acum nu mi-a fost dor....dar sunt obosita si ma tot mir ca nu-mi pot face prea mult timp sa ma odihnesc tease.gif tease.gif

Timea nu doarme toata noaptea? si ziua?
eu am noroc cu david, doarme toata noaptea, desi mai scanceste uneori si eu ma trezesc imediat, desi suntem in camere separate, tot il aud, si mai doarme si ziua cate 3 ore ... doar ca ziua eu nu dorme, stau pe net de ex sau gatesc
ce e drept si eu ma simt cam obosita si de serviciu nu mi-e dor chiar deloc!
Tulip
Timea noaptea se mai trezeste o data,mai nou de 2 ori doh.gif doh.gif Dar ii dau laptele si dupa aceea somnic....ziua doarme cam 3 ore....iar eu fac aceeasi lucru ca si tine...la cratita,in bucatarie si in fata la pc grin.gif grin.gif Nu pot sa zic ca ea ma oboseste...pur si simplu de cand stau acasa,cred ca m-am facut obsedata de curatenie,si degeaba lucru,tot nu se vede... doh.gif blum.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 06-09-2006, 05:31 PM) *

Dana,ce va gateste mami a ta buuun? grin.gif

Pai ne gateste ciorbe si mancaruri romanesti ca de astea mi-e mie dor si nu am chef sa gatesc.Azi avem ciorba de pui cu taietei de casa si tochitura moldoveneasca. )).gif

Am mai vazut ceva poze,dar inca mai am de recuperat.

Ella,am vista putin cu ochii deschisi la pozele tale din concediu...sunt superbe.Piscina noaptea m-a dat gata.Tu esti sexoasa tare si te invidiez pentru tenul tau...te bronzezi tare frumos.

Deea,am admirat-o si pe Alexia si imi imaginam deja puiutul meu...sunt niste minuni,copii astia. )).gif
irinush
cunosc ffff bine si asa m-am saturat! am hotarat, impreuna cu o prietena care are un baietel mai mare ca davied cu o luna, ca ne cautam menajera incepand din toamna ... pt ca eu nu mai rezist sa tot curat si peste 5 min sa fie la fel ... macar sa stiu ca va curata altcineva!
still_me
danuta , bine ai revenit .. eu nu am apucat sa citesc din urma , sa vad cum te-ai petrecut
anaoi
dylly se retrage in glorie. pa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.