Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Tulip
Unde sunteti,fetelor?Nu prea aveti chef de povesti,asa se pare...toata lumea obosita,cu probleme... hug.gif
still_me
doamnelor , domnilor daca este cazul,
va doresc seara placuta .. ma retrag la culcusel .. caci nu mai poci
pa
va pupacesc
irinush
eu mai sunt Tulip ... astept sa se trezeasca David sa iesim afara
ina_ceva
Cat am fost acasa am papat numai ardei copti cu ulei, sare , otet si mamaligutza; pepene; salata de vinete cu paine si bors de cartofi cu costitza blushing.gif . Azi dimineatza m-am cantarit si nu se vedeau schimbari majore, poate vreo 500gr in plus sorry.gif . Sper sa fie bine.

Astazi (prima zi)
covrigei brezel 20bc: 2p
pepene: 1p
paine 2f: 4p
icre: 1.5p
ton: 2.5p
kitkat blushing.gif : 5.5p
carne pui 50gr: 1p
Total:17.5p
Pt prima zi e un inceput bun de punctaj blum.gif
Nu am avut timp sa ma duc in piatza sa-mi iau legume si altele, asa ca m-am multumit cu ce am gasit prin casa wink1.gif
Eu.
slabuta activitate astazi pe forum unsure.gif

am vesti despre bunica mea; din fericire nu e atat de grav pe cat a speriat-o primul doctor idiot.asa ca , pana la urma, nu va fi operata, cel putin in urmatoarele 3 luni: se asteapta sa se vada daca mai evolueaza chistul respectiv. bine ca nu e cancer.
din pacate, are ceva chisturi si pe un rinichi si blink.gif are ulcer la stomac doh.gif in plus, pe langa ulcer, mai are vreo 7-8 gastrite mai vechi, deci tot stomacul e praf sorry.gif

o intrebare pentru fetele din bucuresti
: stie vreuna dintre voi la ce plafar as putea gasi tinctura/ sirop de macrisul iepurelui (oxalis acetosella)? este ff bun atat pt stomac, cat si pt parkinson (bunica mea are).am cautat pe la toate pe care le cunosc aici, prin bistrita, cluj-napoca si....nimic. sorry.gif

ramona asteptam poze cu rosu-caramiziu blum.gif
sambata pe la 13.30 eram in autogara in tg mures unde am asteptat alt microbus; ma gandeam ce misto ar fi sa apari tu pe-acolo w00t.gif

uka, am vazut si azuga din microbus; mi-a placut mai mult decat sinaia si predealul; florile acelea pe marginea soselei sunt superbe floare.gif
Deea
CITAT(Eu. @ 06-09-2006, 06:24 PM) *

[color=#660000]
o intrebare pentru fetele din bucuresti[/b]: stie vreuna dintre voi la ce plafar as putea gasi tinctura/ sirop de macrisul iepurelui (oxalis acetosella)? este ff bun atat pt stomac, cat si pt parkinson (bunica mea are).am cautat pe la toate pe care le cunosc aici, prin bistrita, cluj-napoca si....nimic. sorry.gif

o sun eu pe mama acum si poate te ajuta ea.

Dana, abia astept sa vad poze cu al tau puiut, sa vezi ce-o sa-l mai pozezi smile.gif
emu
Felicitari Bubbles, chiar ma intrebam pe ce post o sa fii smile.gif

Nusa multumesc smile.gif Ne-am gandit sa ne luam echipament bun sa mergem sa campam acolo o noapte pe sapt (zic eu), dar si o noapte pe luna ar fi ceva, chiar si iarna as face-o... dar asta cand ne-om permite )).gif deocamdata avem alte prioritati...

Oh Pisik, cata rabadare ai avut si inca ai!! eu nu cred ca as fi putut. Ar trebui sa-ti faca fetele o petrecere de bachelorette, asa de intalnire forumiste ww.. nu glumesc, ar fi o idee buna, nu credeti fetelor? ce ziceti? wink1.gif Si lui Alice i-ar trebui una, mai mult ca sigur!!

Fetelor mai usor cu laudatu' ca mi se urca la cap si o las prea moale dupa aia )).gif Gigelu sincer in stadiul asta eu ar fi trebuit sa ma apuc de ceva gimnastica, aerobic, tras de fiare etc.. numai ca nu pot acum, sunt prinsa cu altele si avem si un hop de trecut... pana atunci, in lipsa de multa activitate fizica, ma tin cu dintii de puncte biggrin.gif

Una rece, una calda, sau doua calde, gigelu? smile.gif Ii urez si eu multa multa sanate bunicii tale, cati ani are? Din punctul meu de vedere se tine bine. Cat despre oferta, de ce sa nu accepti, te descurci tu, sunt sigura wink1.gif

Irinush, eu sincer tind sa cred ca un metis pitbull cu ciobanesc, dar ai mei sustin ca e doar ciobanesc, pot oare sa-i contrazic? blum.gif Oricum nu ma pricep la rase de caini, asa cum nu ma pricep nici la masini lol.gif... nebun, mancacios, neascultator, cel putin asa era cand am fost eu acolo, acum zic ai mei ca s-a cumintit (si eu ii cred, da da!!) )).gif Pe ce post ai fi profesat? Eu am facut in fac pt contabilitate, dar nu cred ca as fi fost in stare sa le predau liceenilor, mai mult as fi stat cu ei la sueta decat sa le predau )).gif

Dany, cum a iesit ciorba de burta? N-am primit nimic inca lol.gif (glumesc)
emu
pana acum doar am baut cafeaua 1p, cu 2 fel paine cu crema de branza 0 grasime 2.5 p si o lingurita de miere 0.5p.. plus 2 pahare mari de apa (de la robinet) cu gheata, cat mai multa gheata biggrin.gif (total 4p)

pt pranz cred ca fac spaghete cu sos de rosii si ciuperci, fara carne.. si mai pe seara.. hmm... supa de ceva.. ma mai gandesc smile.gif

ma duc sa pap o banana acum (inca 1 p pe lista) )).gif
bubbles
va saluta domnisoara profesoara salut.gif yahoo.gif ce faceti?eu studiez manuale...fac teste de control...cata bataie de cap biggrin.gif

deea ce fetita frumoasa ai pupic.gif seamana cu nepotica mea biggrin.gif o cheama iulia-alexandra biggrin.gif

deea tu de ce vrei sa dai jos inca 25 kg ca in poze nu mi s`a parut ca te`ai ingrasat
dannette
Salutare!!!
Cam pustiu pe forum...se simte serios lipsa lui May si a lui Himere.
Eu sunt total pe dinafara cu dieta. Numai prostii mananc.
Sa imi tineti pumnii sa nu o incurc rau de la Miha ca iar m-am sustras de la sala blushing.gif
Deea
CITAT(bubbles @ 06-09-2006, 07:46 PM) *

va saluta domnisoara profesoara salut.gif yahoo.gif ce faceti?eu studiez manuale...fac teste de control...cata bataie de cap biggrin.gif

deea ce fetita frumoasa ai pupic.gif seamana cu nepotica mea biggrin.gif o cheama iulia-alexandra biggrin.gif

deea tu de ce vrei sa dai jos inca 25 kg ca in poze nu mi s`a parut ca te`ai ingrasat

Multumesc pt. complimente, sa vezi ce frumoase or sa se mai faca si Alexia si Iulia biggrin.gif
m-am ingrasat, nu prea se vad pe mine dar le simt, 25 sunt kg acumulate in sarcina plus cele pe care vroiam sa le dau inainte de sarcina.
bubbles
da is la mine era aceeasi problema...nu se vedea ca am 76 kg dar simteam eu ca le am si imi era greu cu ele ... pe la anul...vreau sa va anunt oficial...ca in august facem nunta...si apoi un bebel strumfitext biggrin.gif asa ca tb sa ma mentin macar la 60 pana ala anul...maikmea zicea ca e de ajuns pana la 60 dar eu totusi as vrea un 57 biggrin.gif
bubbles
pustiu pe aici...v`am lasat...ma bag in pat la citit ca maine iar o iau de la capat de la 7 blum.gif
Deea
CITAT(bubbles @ 06-09-2006, 08:06 PM) *

pustiu pe aici...v`am lasat...ma bag in pat la citit ca maine iar o iau de la capat de la 7 blum.gif

aaa tu ai si inceput sa predai?! au inceput scolile??? eu habar nu am de chestiile astea...sorry daca intreb tampenii.
Anyway, sa ne spui cum sunt elevii si ce parere au despre domnisoara profesoara! floare.gif
ramonavlas
CITAT(Eu. @ 06-09-2006, 06:24 PM) *

slabuta activitate astazi pe forum unsure.gif

am vesti despre bunica mea; din fericire nu e atat de grav pe cat a speriat-o primul doctor idiot.asa ca , pana la urma, nu va fi operata, cel putin in urmatoarele 3 luni: se asteapta sa se vada daca mai evolueaza chistul respectiv. bine ca nu e cancer.
din pacate, are ceva chisturi si pe un rinichi si blink.gif are ulcer la stomac doh.gif in plus, pe langa ulcer, mai are vreo 7-8 gastrite mai vechi, deci tot stomacul e praf sorry.gif

o intrebare pentru fetele din bucuresti
: stie vreuna dintre voi la ce plafar as putea gasi tinctura/ sirop de macrisul iepurelui (oxalis acetosella)? este ff bun atat pt stomac, cat si pt parkinson (bunica mea are).am cautat pe la toate pe care le cunosc aici, prin bistrita, cluj-napoca si....nimic. sorry.gif

ramona asteptam poze cu rosu-caramiziu blum.gif
sambata pe la 13.30 eram in autogara in tg mures unde am asteptat alt microbus; ma gandeam ce misto ar fi sa apari tu pe-acolo w00t.gif

uka, am vazut si azuga din microbus; mi-a placut mai mult decat sinaia si predealul; florile acelea pe marginea soselei sunt superbe floare.gif

Nu pot sa cred ca ai fost aici. Autogara in care ai fost este proprietatea MEA. Adica ai fost la mine acasa si nu ne-am vazut????????????????? Toata ziua sunt pe aici, dar sambata am fost in Bucuresti. In rest, in fiecare zi ma gaseste oricine la autogara, ma rog la hotelul din autogara. Nici nu pot sa iti scriu cat de rau imi pare........
Fetelor, daca vreodata, careva dintre voi mai are drum prin Mures, mai ales prin autogara sa nu cumva sa nu ma cautatzti...........

Nu am facut inca poze cu culoare noua dar promit ca fac sambata la nunta si o sa vi le arat.
daconst
Am intrat iar ca ma plictiseste meciul si nu mai am rabdare...joaca groaznic romanii.

Geo,nu prea am povestit multe ca am pe mama la mine si sora cu nepotul,dar cind pun poze o sa si scriu mai mult.

Emu,te rog sa mai pui o data link-ul cu pozele tale ca as fi vrut sa le vad si eu,dar nu mai stiu pagina unde l-ai dat. sad.gif

Deea,ma vad si eu cu 25 de kg in plus ca deja am 10. wacko.gif
Oricum cu vointa noastra le vom da sigur jos...eu cu asta ma consolez.

Na,ca tocmai au dat romanii gol. cheer.gif
MagdaC
Aoleo, aproape ca nu am cui sa spun noapte buna !! )).gif
Unde or umbla neuronii WW? Foarte putina activitate azi...
Eu azi am fost destul de cuminte, dar nu cat ar fi trebuit. Am papat de 18p , maximul meu, si ar fi trebuit sa fac economie...
Dar maine e o noua zi, si....deja m-am obisnuit ca mintea mea nu vrea la dieta dintr-o data doh.gif

Ura!!! Am depasit si eu starea de amiba !!! Sunt furnica !! cheer.gif cheer.gif
Tulip
Nici eu nu prea am rabdare de meci....mananc porumb fiert blushing.gif si astept sa scrieti ceva tease.gif
daconst
Magda,ar trebui sa slabesti inainte sa vina bb,ca pe urma se adauga si ce ai in plus la sarcina.Mie acum imi pare rau ca n-am slabit mai mult inainte de a ramane insarcinata.Acum nu mai am ce face decit sa ma obisnuiesc cu ideea. sad.gif

Tulip,am mancat si eu tare mult porumb in tara, cit pentru tot anul...aici nu gasesc. mad.gif

Tulip
Monic,draga,ce faci? pupic.gif hug.gif
MagdaC
Dana, stiu ca trebuie sa slabesc...Dar cateodata parca nu am mintea cu mine, zau asa...Parca e gura de capul ei doh.gif blushing.gif Cat despre sarcina....nu vreau sa ma gandesc inca sad.gif Astept sa fac analize, sa vad ce e in neregula...
Tu nu ai de ce sa te plangi...Daca nici tu nu arati bine.... cheer.gif

Aoleo, nu imi ziceti de porumb fiert, ca asta e slabiciunea mea nr1 !!! Bine ca nu se gaseste tot anul !! )).gif

Va pupicesc...Am calcat un maaaare morman de rufe, si acum ma pregatesc de nani.

Ne 'vedem' maine...
Tulip
Apropos de porumb fiert...anul trecut le-am fiert si le-am bagat in congelator......iarna le-am pus la microunde si aveau un gust minunat... )).gif )).gif
ina_ceva
stiuletele intreg la congelator?
emu
CITAT(daconst @ 06-09-2006, 03:25 PM) *

Emu,te rog sa mai pui o data link-ul cu pozele tale ca as fi vrut sa le vad si eu,dar nu mai stiu pagina unde l-ai dat.

Uite aici, Dana: Poze wink1.gif

Voiam sa va intreb, cand ati fost insarcinate (sau sunteti blum.gif) aveati pofte nebune de combinatii ciudate de mancare?

ina_ceva
Ca tot veni vorba, emu, esti scumpica foc!!! give_rose.gif
emu
o.oo blushing.gif saru'mana de compliment blum.gif
daconst
CITAT(emu @ 07-09-2006, 12:14 AM) *

CITAT(daconst @ 06-09-2006, 03:25 PM) *

Emu,te rog sa mai pui o data link-ul cu pozele tale ca as fi vrut sa le vad si eu,dar nu mai stiu pagina unde l-ai dat.

Uite aici, Dana: Poze wink1.gif

Voiam sa va intreb, cand ati fost insarcinate (sau sunteti blum.gif) aveati pofte nebune de combinatii ciudate de mancare?

Super pozele Emu,imi place ca n-ai stat degeaba pina acum si profiti de timpul pe care il petreci acolo sa cunosti cit mai multe locuri din America si sa ramai cu ceva.Sunt niste peisaje grozave,care merita sa le vezi macar o data in viata.
Tu esti o slabutica...nu stiu cit vrei sa slabesti ca eu te vad ok.

Despre pofte ciudate...hmm,doar de papuci...asa cum zice sotul meu. lol.gif
In rest nu am pofte deloc.Sau nu simt eu asta. )).gif
ina_ceva
Somnic usor!!!!
Ne citim maine, la o cafea grin.gif
dany
Am intrat sa va spun "Buna dimineata " si am vazut ca eram deja logata !?!? Oare am fost logata toata dupa-amiaza de ieri si toata noaptea ????? lol.gif lol.gif Ca ..de intrat nu am intrat deloc ohmy.gif
dany
Miha...pai...as manca cam multe patratzele ...Ieri mi-am luat si de la LIndt o cioco...tot cu tiramisu blushing.gif
Ella...spor la zugravit ...Bine ca nu sunt singura biggrin.gif .Noi zugravim doar bucatariile si dormitorul.Ieri am luat vopsea...nu vrem culoare simpla...o sa ne jucam putin cu culoarea pe pereti lol.gif
Dana...si eu am botezat aici si ...am facut amestecat : la biserica catolica ( asa erau parintii copilului ) si cadourile ca la biserica ortodoxa smile.gif.In legatura cu porumbul : eu iau de la Edeka sau Wandmarker,3 bucati/pachet si il fierb eu acasa. Tu tot dai inainte ca te-ai ingrasat !!! Arati tare bine !!! Si ce ai pus pe tine...ai facut-o pentru o cauza nobila ( cum spunea cineva pe aici ) , nu ? lol.gif Aaaaa, pai nu ma mai joc asa : vreau si eu pe cineva care sa gateasca pentru noi...Ce zici : mi-o imprumuti pe mama ta ?? Hai ca asa o trimit si eu pe soacra-mea la tine ... lol.gif
Gigelu...ma bucur ca bunica ta nu e chiar atat de grav .Sanatate multa !
Emi...nu am facut ciorba.Maine ....si trimit si catre tine o portie cand e gata ...sa ai grija ca va fii fierbinte lol.gif

Va pup si sa aveti o zi super !
dany
Am uitat : aseara am baut must si am mancat placinta cu ceapa ( ??!!)...cica asa se bea mustul in Germania lol.gif ...Mie nu mi-a placut placinta....O sa incerc sa fac eu 1 si poate va fii mai buna )).gif
ALICE
Neata fetelor!Azi ce faceti?????????
M-am strofocat cu papucii astia pt nunta:sa fie frumosi,eleganti,etc. wink1.gif Nici macar nu se vad.Sa va povestesc ceva.Eram acasa si m-am imbracat cu rochia si mi-am luat si pantofii.Si a venit o vecina la mine sa vada daca mai trebuie stramtata,daca nu e prea lunga fusta,etc.Si eu o asteptam imbracata si incaltata ,si cand a intrat in camera a zis:"Acum ia-ti pantofii sa vedem cum iti sta cu ei".M-a pufnit rasul,ca eu ii aveam in picioare. grin.gif

nusarich
buna dimineata!

gigelu, ma bucur ca bunica ta nu e foarte grav bolnava, sper sa se faca bine repede. ai gasit ce cautai (parca era o tinctura)? eu stiu ca pe langa mine sunt niste plafaruri, daca vrei ma interesez, poate au si asa ceva...
dany, la noi mustul se "asorteaza" cu pastrama, asa stiam eu, poate ii faci o surpriza lui dirk...
alice, stii tu, cand slabesti parca esti si mai micuta. poate de-asta ti-a zis vecina ta sa-ti pui si pantofii. si chiar daca nu se vad, tu stii ce ai in picioare si sigur te simti bine, nu? oricum sunt foarte eleganti si pot fi purtati si la alte ocazii.

gata, ma bag iar in calcularetz, sa termin ce am inceput ieri, ca nu mi-a ajuns ziua...
v-am pupat, va urez o zi superba!
ramonavlas
Buna dimineatza........
Mi-e un sooomn..., dar azi am multa treaba. Ma duc imediat la servici, trebuie sa imi scot rochia de la stramtat cheer.gif si apoi sa o duc la curatatorie, o pereche de pantofi de la reparat, la 15 merg la mamichiura si pedichiura, la 17 la cosmetica si apoi vine Dany la mine. Pana duminica....... Da, astea le numaesc eu treburi importanta. Sa am grija de mine.
O sa mai intru diseara, cand ajung acasa.
Emu, si mie imi plac mult pozele.
Va doresc o zi frumoasa si cu soare, cum e la noi.
Sunt curioasa ce o face Uka........ Dar May?
michelle
Neata dragi neuroni!
Ieri am ajuns la sala, mi-am facut abonament de 12 sedinte. Spre uimirea mea am rezistat foarte bine pentru inceput.
De papat, pap in limita punctelor pentru mentinere 20 +/- 4.

gigelu, sanatate multa bunicii tale!
emu, ma uit intotdeauna cu placere la pozele tale.. Intr-una din pozele de la Rasnov am recunoscut un tablou unde se descrie o scena din tortura.. Am povestit de ea, dar acum am si dovada naughty.gif
ramona, asteptam pozele de la nunta
alice, rochia e lunga si pantofii sunt acoperiti.. o sa se vada cand mergi/dansezi. Cu siguranta vei fi admirata hug.gif

O zi usoara va doresc! give_rose.gif
Tulip
Buna dimineata!Aseara am ramas fara internet sad.gif Mi-e somn de nu mai pot...ma duc sa-i pregatesc mancare fetei )).gif Dar sa scrieti,sunt cu ochii pe voi!
Alice,abia astept sa vad poze cu tine...ca mireasa..imbracata,aranjata,coafata hug.gif
CITAT(ina_ceva @ 06-09-2006, 10:59 PM) *

stiuletele intreg la congelator?

Da...numai sa ai loc blum.gif
daconst
Neatza buna si de la mine!

Dany,n-as prea da-o pe mama,dar cit sa gateasca o zi,m-as putea balaci la soacra ta in piscina... )).gif
Mersi pentru ideea cu porumb,dar acu sa-mi spui de unde ai mustul...ca e bai. biggrin.gif

Acum imi beau cafeluta diluata mult cu lapte si apoi plecam iar la drum ca maine cica ploua.Asa ca mai profitam si azi.

Alice,abia astept pozele tale de la nunta...va fi super,cu siguranta.Eu mi-am copiat nunta la care am fost pe laptop si ma uit ca nebuna in fiecare zi...iar la nunta mea nu-ti spun cit m-a tinut cu privitul casetei...ca nu era pe dvd.Mai ai putin si o sa-ti para rau ca trece asa repede.Pacat ca pregatirile dureaza cam mult la o nunta,parerea mea.

Uka,cum mai esti?Spune-mi si mie noutatile ca n-am mai citit in urma. blushing.gif

Peach,trezirea ca ai cam somat de cind am venit.M-am uitat dupa poze cu tine,dar am vazut doar una cu tine si mireasa.Vreau mai multeeee.
Dana-Bianca,si tu te-ai facut zgircita la scris. sorry.gif

Sa nu mai spun de Himere si May,pe care nu le-am "vazut" de cind am venit...mi-e tare dor de povestile voastre...abia astept sa am timp sa recuperez din urma. smile.gif
Pisik
Neatza! Imi cam pica capul pe birou, ieri nu am facut nimic pt nunta (asa imi calculez eu eficienta zilnica, cand nu fac ceva pt nunta - eficienta zero) pt ca am fost la cumparaturi si sa imi interpreteze doctorul rezultatele la analizele alea hormonale facute mai demult; sunt cam sub normal, dar a zis ca momentan nu are rost sa intervenim artificial pana nu imi doresc o sarcina, pt ca am da si mai tare organismul peste cap; asa ca momentan tinem ciclul din anitconceptionale si cam intr-un an maxim ne apucam de tratamente pt bebe biggrin.gif Sper sa fie ok, va dati seama ca un ghimpe am in inima, dar am speranta.
In rest, obosita rupta, ieri am reusit sa mananc cat de cat normal fata de excesele din ultimele zile, astazi sper la fel; maine, sambata si dnuminica imi trag o punga pe cap, ca o tin din masa in masa rolleyes.gif
Va pup si va doresc o zi super
ALICE
Sincera sa fiu eu abia astept sa treaca nunta.Nu simt cum spun altele ca o sa fiu admirata,si eu o sa fiu printesa,etc.Inca nu.Problema e ca mi-e frica ca nu iasa bine.
emu
CITAT(michelle @ 07-09-2006, 02:10 AM) *
emu, ma uit intotdeauna cu placere la pozele tale.. Intr-una din pozele de la Rasnov am recunoscut un tablou unde se descrie o scena din tortura.. Am povestit de ea, dar acum am si dovada naughty.gif

hihihi mi-am adus aminte, ca doua dintre pozele cu tortura le-am trimis pe o felicitare de Craciun, anul trecut, unor prieteni... o au expusa la vedere in living, s-o vada toti )).gif

dana, suna bine... fara pofte.. la mancare; incerc sa ma pregatesc psihic de pe acum biggrin.gif naughty.gif

dany, vezi cum o trimiti, sa zboare farfuria direct la mine pe masa, fara sa se verse nici un strop )).gif

multumesc ramo wink1.gif

si eu abia astept sa vad poze de la nuntile voastre Alice si Pisik, si pe voi mai putin stresate decat sunteti acum smile.gif

va pup, iar m-a apucat dimineata; sa aveti o zi superba hug.gif
daconst
Alice,eu am tinut-o in stres pina in ziua nuntii,ca am facut totul singuri si iti dai seama cit era de aranjat...ca pe atunci abia am gasit o firma de decoratiuni interioare pentru restaurant.Acum parca e mai simplu,daca dispui si de bani.
Noi am alergat ca nebunii,inclusiv in ziua nuntii.O sa vezi cind te vei imbraca in rochita si toata lumea te admira cum vei uita de tot stresul si-ti va parea rau ca nunta dureaza doar o zi.La mine asa a fost.O sa fie bine si oricum merita tot efortul ca amintirile le vei avea o viata.
emu
May e cu parintii acum; sunt la ea in vizita smile.gif

De Himere nu stiu daca mai are probleme cu calcu ori e doar foarte ocupata wink1.gif
daconst
CITAT(emu @ 07-09-2006, 10:41 AM) *

May e cu parintii acum; sunt la ea in vizita smile.gif

De Himere nu stiu daca mai are probleme cu calcu ori e doar foarte ocupata wink1.gif

Aha,mersi ca mi-ai spus ca eu sunt in urma cu vestile.Deci au venit si parintii lui May?Abia astept povestirile ei. )).gif

Gata,fug si eu gagici ca deja se uita mama la mine cam ciudat. lol.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 07-09-2006, 09:37 AM) *

Alice,eu am tinut-o in stres pina in ziua nuntii,ca am facut totul singuri si iti dai seama cit era de aranjat...ca pe atunci abia am gasit o firma de decoratiuni interioare pentru restaurant.Acum parca e mai simplu,daca dispui si de bani.
Noi am alergat ca nebunii,inclusiv in ziua nuntii.O sa vezi cind te vei imbraca in rochita si toata lumea te admira cum vei uita de tot stresul si-ti va parea rau ca nunta dureaza doar o zi.La mine asa a fost.O sa fie bine si oricum merita tot efortul ca amintirile le vei avea o viata.

subscriu
Si dupa nunta o sa-ti dai seama ca te-ai stresat pre mult... )).gif )).gif
emu
Am uitat sa spun ca am mancat in total de 18.5 puncte azi (18 permise) (am mancat foarte diversificat azi, comparativ cu alte zile)

Am mancat spaghetele cu sosul de rosii, cum planificasemmai devreme si apoi gustare paine cu sos ramas de la spaghete cu parmezan (f bun!! nu radeti )).gif) si seara:
- un ciocanel de pui fara pielita 80 grame carnea (apropo cum punctez pe asta ca in lista spune 1 ciocanel 2.5 puncte 100 grame, ma confuzeaza rau informatia),
- 1 cartof mic copt (l-am pus la 1p, sa-l pun la 2p? n-am mai mancat pana acum doar un cartof... iar dilema),
- 2 lingurite smantana 15% 0.5p, salata verde si rosie
Pisik
da, eu stiu ca aveti dreptate, dar nu poti sa nu te stretezi...si eu dana, tot numai firma de decoratiuni am angajat, in rest facem totul singuri singurei, si e mai bine asa; nasa mea a avut firma organizatoare si numa nervi i-au facut!
still_me
buna fetele ...
cum va mai merge dieata ??.. dar sportul ??..
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif

Alice, pantofii aia sunt buni in noaptea nuntii; incaltata cu ei si numai o funda rosie naughty.gif blum.gif
Dany sta la tine pana duminica, ramonavlas? Ce parere are tatal tau de el?
Bravo, dana!!! Nu am mai vazut o gravidutza asa de activa ca tine! Astazi unde va duceti?

O zi cat mai linistita si plina de soare sa aveti!!!!
ALICE
Doamne Ina ,nebunateco sex.gif
michelle
emu, pentru cartof pune 1p
Ciocanelul il punctez cu 2p.. Carnea gatita de pe un ciocanel e aprox. 50g
Pentru smantana si sos vezi ca este regula:
CITAT
3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.
1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

Ai gasit vreun soi de branza pe acolo care se aseamana cu casul romanesc? Poate gasim vreun echivalent ca sa elucidam misterul punctelor biggrin.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.