Felicitari
Bubbles, chiar ma intrebam pe ce post o sa fii
Nusa multumesc

Ne-am gandit sa ne luam echipament bun sa mergem sa campam acolo o noapte pe sapt (zic eu), dar si o noapte pe luna ar fi ceva, chiar si iarna as face-o... dar asta cand ne-om permite
).gif)
deocamdata avem alte prioritati...
Oh
Pisik, cata rabadare ai avut si inca ai!! eu nu cred ca as fi putut. Ar trebui sa-ti faca fetele o petrecere de bachelorette, asa de intalnire forumiste ww.. nu glumesc, ar fi o idee buna, nu credeti fetelor? ce ziceti?

Si lui
Alice i-ar trebui una, mai mult ca sigur!!
Fetelor mai usor cu laudatu' ca mi se urca la cap si o las prea moale dupa aia
).gif)
Gigelu sincer in stadiul asta eu ar fi trebuit sa ma apuc de ceva gimnastica, aerobic, tras de fiare etc.. numai ca nu pot acum, sunt prinsa cu altele si avem si un hop de trecut... pana atunci, in lipsa de multa activitate fizica, ma tin cu dintii de puncte

Una rece, una calda, sau doua calde,
gigelu?

Ii urez si eu multa multa sanate bunicii tale, cati ani are? Din punctul meu de vedere se tine bine. Cat despre oferta, de ce sa nu accepti, te descurci tu, sunt sigura
Irinush, eu sincer tind sa cred ca un metis pitbull cu ciobanesc, dar ai mei sustin ca e doar ciobanesc, pot oare sa-i contrazic?

Oricum nu ma pricep la rase de caini, asa cum nu ma pricep nici la masini

... nebun, mancacios, neascultator, cel putin asa era cand am fost eu acolo, acum zic ai mei ca s-a cumintit (si eu ii cred, da da!!)
).gif)
Pe ce post ai fi profesat? Eu am facut in fac pt contabilitate, dar nu cred ca as fi fost in stare sa le predau liceenilor, mai mult as fi stat cu ei la sueta decat sa le predau
Dany, cum a iesit ciorba de burta? N-am primit nimic inca

(glumesc)