Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
dany
cheer.gif cheer.gif cheer.gif M-au sunat de la job ca azi am liber !!!!!!!!!!!!!!! Asa ca...mai trag o tura de cumparaturi si apoi curat,calcat,etc.

Dana...mustul il gasesti tot la Edeka sau Wandmarker...in frigider..pe acolo pe unde e branza...Pe sticla scrie " Feder-Weisser".Ai grija ca sticlele nu sunt inchise ermetic...nu ai voie sa le pui culcate...
Ina...nu ai specificat unde sa fie funda rosie lol.gif
anaoi
in jurul gatului, sau pe deget, langa verigheta
dany
Cam asa ma gandeam si eu... biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 07-09-2006, 09:54 AM) *

Neatza!!! yahoo.gif

Alice, pantofii aia sunt buni in noaptea nuntii; incaltata cu ei si numai o funda rosie naughty.gif blum.gif
Dany sta la tine pana duminica, ramonavlas? Ce parere are tatal tau de el?
Bravo, dana!!! Nu am mai vazut o gravidutza asa de activa ca tine! Astazi unde va duceti?

O zi cat mai linistita si plina de soare sa aveti!!!!

Da, sta la mine pana duminica, dar eu locuiesc singura, nu cu ai mei. Bineinteles ca a comentat tati la inceput, adica acum 3 ani jumate, si acum ma intreba ce mai face.......
Asa e tati, eu m-am obisnuit, desi nu sunt de-acord.......
Nessie
CITAT(danyhoney @ 07-09-2006, 07:59 AM) *
Am intrat sa va spun "Buna dimineata " si am vazut ca eram deja logata !?!? Oare am fost logata toata dupa-amiaza de ieri si toata noaptea ????? lol.gif lol.gif Ca ..de intrat nu am intrat deloc ohmy.gif
Danyhoney, daca nu apesi pe Iesire cont si doar inchizi fereastra, ramai logata 50 de zile, dupa care iti cere iar parola. wink1.gif

Am uitat sa precizez: apari online la logata, daor timp de 1 ora dupa ce ai inchis browserul.
emu
CITAT(michelle @ 07-09-2006, 03:00 AM) *
Ai gasit vreun soi de branza pe acolo care se aseamana cu casul romanesc? Poate gasim vreun echivalent ca sa elucidam misterul punctelor biggrin.gif

hmm nu m-am gandit sa caut, ma duc weekendul asta la cumparaturi si ma uit atunci; din ce am inteles casul are in jur de 30%-40% grasime... ceva apropiat ar fi ricotta cu 3.2p la 100 grame. Daca ai idee cum se prepara casul si ai timp sa citesti... am gasit un articol in care explica cum e facuta ricotta (pt comparatie) Ricotta O sa ma uit si eu sa vad daca gasesc ceva asemanator casului smile.gif
Eu.
'neatza! floare.gif

bubbles, inca o data felicitari pt obtinerea unui post si mai bun. give_rose.gif

ramona, ce sa zic?iti dai seama ca imi pare rau ca nu ne-am vazut sorry.gif eu asteptam microbusul C&I ; am intrat in autogara si am papat cartofi prajiti de la fast food-ul ala cu doamna maghiara fff simpatica. wink1.gif

fetelor, uka, in mod normal, trebuie sa fie la theo, deci nici o sansa sa avem vreo veste de la ea pana in w-end, cred.

iar a reinceput "paruiala" pe email cu "prietena" mea; dupa ce nu mi-a scris vreo 2 saptamani, mi-a trimis ieri un email de 3 randuri sa ma anunte ca sunt un gunoi, ca in sfarsit mi-a vazut adevarata fata si ca ii pun in carca lucruri murdare. lol.gif lol.gif lol.gif incepe sa ma amuze modul in care se strofoca sa se autoconvinga de faptul ca sunt o ticaloasa care a dat-o afara din casa si care acum inventeaza lucruri pe seama ei. lol.gif Domane, cat de fraiera am putut fi doh.gif
nusarich
gigelu, las-o sa se faca singura de ras, ca asta face acum... iar tu nu-ti mai face probleme, ca nu-ti reface nimeni neuronii... iar madmoazela nu merita sa ti-i tocesti tu pentru domnia sa...
michelle
emi, casul se face din zer... asa cum descriu si in articol, dar nu e tratat cu altceva
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 07-09-2006, 10:07 AM) *

Ina...nu ai specificat unde sa fie funda rosie lol.gif

pe un picior, ca o jartiera
anaoi
nope...e prea imbracata asa
ina_ceva
atunci de tocul pantofului blum.gif
anaoi
perfect....
ina_ceva
Ca sa va inveselitzi asa, de dimineatza: femei si barbati
anaoi
hm..ina daca ma gandesc bine, funda rosie ar trebui purtata si in timpul nunti, la pantof, de ex...ca sa isi aduca aminte de ceea ce va urma, de cate ori o va calca cineva pe nervi, sau se va plictisi.
ina_ceva
Buna idee: tine minte alice naughty.gif
Pisik
cerngu, m-am luat si eu chipsuri de mere, sunt f bune, sigur nu au pcte? nu ca acum ar conta f tare ca nu numar pana luni, dar asa, ca idee
A, fetelor, am descoperit sosul un de uncle bens, dulce cu ardei gras; este super, si facut cu pui si vita taiate bucatele mici iese exact ca mancarea chinezeasca, tp cine e amator; eu am atazi la mine cu orez, si deja salivez!
Eu.
Pisik, daca e sa te iei dupa compozitie, chips-urile nu au puncte. calorii au exact ca merele obisnuite cool.gif
ina_ceva
Si eu am luat azi mere: imi plac merele Jonatan, dar sunt bune si cele golden. Stiu ca mai era un soi, nu-mi amintesc acum. Am calculat si au 3.5 pe punga(50gr)

Dar fiind mere nu le pctez
anaoi
nada
ina_ceva
de sos vreau sa stiu si eu, cred ca merge si cu paste, nu?
anaoi
piiiiiiiiiiiiiiiisik...sincer.taci... ca nu mai ajungi la nunta .cate puncte are sosul?
2. dylly are azi cartofi fierti cu branza si marar
michelle
Eu am pepene (o caserola mare), rosie, ardei, branza, paine, fibrosan.
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 07-09-2006, 11:17 AM) *

ba bine ca nu
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 07-09-2006, 11:17 AM) *

merge de minune cu orice; paste, orez, dar asa cu bucatele mici de pui/vita e suuuper

CITAT(anaoi @ 07-09-2006, 11:17 AM) *

piiiiiiiiiiiiiiiisik...sincer.taci... ca nu mai ajungi la nunta .cate puncte are sosul?
2. dylly are azi cartofi fierti cu branza si marar

pai nu prea multe, nu am calculat, dar are 86 calorii/100gr si 0,1 grasime blum.gif eu zic ca e mai mule decat ok!
anaoi
ok.denumire exacta, ca dylly merge maine in carrefour
Pisik
CITAT(anaoi @ 07-09-2006, 11:24 AM) *

sos de la uncle ben's, sweet and sour, with peperonni si nu mai stiu ce; dar sa ai grija ca este unul sweet and sour cu chilli (daca iti place picant e bine, eu nu suport)
eu am papat la nasica mea sapt trecuta si mi-a ramas la inima; va dati seama daca aseara la 12 noaptea eu faceam mancare tease.gif
emu
ok, dupa indelungi cautari, am gasit alte informatii, din ce-am citit casul nu se face numai din zer... sau poate nu inteleg eu (in sfarsit ma ia somnul!!! uraaa)
- varianta 1. Casul dospit

- varianta 2.
"CASCAVEAUA DE VALEA DOFTANEI

Laptele proaspat, muls de la vaca, se pune intr-o oala mare si se incalzeste foarte putin. Se adauga doua-trei linguri cu cheag. Se amesteca bine si se lasa doua-trei ore. Apoi se pune oala la foc domol, amestecandu-se cu o lingura de lemn. Incet-incet incepe sa se stranga casul. Cand s-a strans bine, se pune intr-un castron cu putin zer si se lasa pana a doua zi. A doua zi se ia o bucatica, se pune in apa fiarta si, daca se intinde ca o plastilina inseamna ca, putem spune, "casul merge". Atunci se ia toata bucata, se taie felii si se pune in apa fierbinte, in care am presarat si un pic de sare. Se amesteca pana se strange din nou si apoi se pune intr-un tipar. Acest tipar este facut fie dintr-un lemn foarte subtire, in forma ovala sau rotunda, fie din plastic. Dupa ce s-a scurs bine se lasa la frigider, pentru doua zile. Apoi se face foc la afumatoare, din lemn de [*****] sau rumegus, si se pun cascavelele care se lasa o zi intreaga. Seara se iau, se spala si se pun in frigider."

- varianta 3. voi stati mai bine la capitolul "germana" smile.gif... s-a uitat vreuna in fete dupa "frischer schafkase"?

- ar mai fi o modalitate: sa afle cineva (eu n-am de unde sad.gif) cat laptesi/sau zer intra pt a face 100 grame de cas

ok, gata, am plecat.. va pup smile.gif
michelle
Emi, o sa mai studiez si eu problema casului )).gif
Noapte buna! pupic.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 07-09-2006, 11:43 AM) *

CITAT(anaoi @ 07-09-2006, 11:24 AM) *

sos de la uncle ben's, sweet and sour, with peperonni si nu mai stiu ce; dar sa ai grija ca este unul sweet and sour cu chilli (daca iti place picant e bine, eu nu suport)
eu am papat la nasica mea sapt trecuta si mi-a ramas la inima; va dati seama daca aseara la 12 noaptea eu faceam mancare tease.gif

dylly iti multumeste din suflet si si-a incurcat dendritele ca s agaseasca
Lacry
Ziua buna la neuroni yahoo.gif

UN american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. -Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. -Hai dom'le ca albinele sunt bune:fac miere, ceara si dau propolis. -Nu, ca mi-e frica de albine. -Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata,iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. -C-ai patit te-a muscat vreo albina ? -Nu. -Atunci ce? -Nene,vitelul de acolo n-are mama?
irinush
Pupici fetelor, si azi alaturi de voi ca in fiecare zi!

Pisik
CITAT(irinush @ 07-09-2006, 01:54 PM) *

Pupici fetelor, si azi alaturi de voi ca in fiecare zi!

bine ai venit, pacat ca e cam liniste pe aici
irinush
pai .. presupun ca fiecare aveti treaba, nu?
la mine ... e simplu la ora asta: copilul doarme iar eu o parte bucataresc, o parte stau cu voi; azi la bucatarie am pregatit un aluat pt a face biscuiti pt David ... acum ma duc sa le dau forme si sa ii coc.

ai incercat sa te mai linistesti Pisik?
anaoi
dylly e ingropat in munca...

sorry. David s amanance 2 biscuiti si pt dylly. care e uimitor d ecuminte azi
Pisik
CITAT(irinush @ 07-09-2006, 02:06 PM) *

pai .. presupun ca fiecare aveti treaba, nu?
la mine ... e simplu la ora asta: copilul doarme iar eu o parte bucataresc, o parte stau cu voi; azi la bucatarie am pregatit un aluat pt a face biscuiti pt David ... acum ma duc sa le dau forme si sa ii coc.

ai incercat sa te mai linistesti Pisik?

Da, am momente de liniste si momente de "priza" dar incerc sa ma incurak singura. Ma ajutati mult si voi pupic.gif
irinush
ok, dylly, David o sa pape si pt tine si pt mine ...
Pisik, o sa treaca toate si dupa aia o sa stai sa te miri de ce te-ai stresat atata ... incearca sa te si bucuri totusi, pt ca vei fi mireasa si ziua nuntii sa fie cea mai frumoasa zi pt tine ... si sigur asa va fi, ai sa vezi

michelle
ok, neaparat si pt mine doi biscuiti blum.gif
irinush
eu recunosc ca am mancat deja blushing.gif , dar am si calculat punctajul si iese 0.4p pe biscuite, deci, nu-i rau, nu?
Tulip

Irinush,ce biscuiti faci?reteta,pls... )).gif )).gif
Eu am facut ieri o prajitura cu prune,o mancat copila mea(si nu numai blushing.gif )cu asa o pofta... biggrin.gif
MagdaC
Pupicei la neuroni,

Papica mea de azi:

D: 3 wasa - 1,5
almette - 2
cafea - 1

P: 1 pulpa pui - 4
2 rosii - 0
vreo 300g zmeura - 0

Total: 8,5.
Si diseara cred ca bag exclusiv porumb fiert cheer.gif Poate mai inghesui niste fructe, sa vad...

Iar e liniste pe forum, se vede ca lipsesc vorbaretzele shefe )).gif

Pupicei la fete
Tulip
Da,se simte lipsa lor... cool.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 07-09-2006, 03:15 PM) *

Irinush,ce biscuiti faci?reteta,pls... )).gif )).gif
Eu am facut ieri o prajitura cu prune,o mancat copila mea(si nu numai blushing.gif )cu asa o pofta... biggrin.gif

am luat-o din suplimentul de la revista mami, cel cu alimentatia:
3 linguri miere, 2 oua, 4 linguri unt, 1 lingurita amoniac (eu am pus praf de copt), 200g smantana, 400g faina, 1 pliculat zahar vanilat (eu am uitat sa il mai adaug).

ouale se bat, se amesteca cu mierea, untul topit, amoniacul, smantana si zaharul vanilat, apoi se toarna faina amestecand usor, pana se obtine un aluat potrivit de moale, care se baga in frigider pt o jumatate de ora; apoi se intinde o foaie cat mai subtire de aluat (mie pe alocuri mi-a iesit subtire, in alte parti groasa, nu ma pricep prea bine la intinsul aluatului) si se decupeaza biscuiti cu diverse forme (eu i-am facut stelute); s coc la foc mic pana se usuca si sunt rumeni.

sper sa ii placa lui david, ca nu am mai facut pana acum.
daca te apuci sa ii faci sa imi spui daca ii plac Timeeim sunt curioasa

sunt buni la gust, nu sunt dulci ceea ce e bine
MagdaC
Fetelor, oare e posibil sa nu slabesti din cauza de prea multe fructe? Nu e cazul meu, eu stiu foarte bine ca nu slabesc pt ca scap la prostii, dar ma gandeam ca si mananc multe fructe. Voi punctati cu 1 punct indiferent de cate fructe depasiti? De exemplu ieri am mancat 8 piersici. 1 punct mi se pare tare putin, imi e teama sa nu imi fur singura caciula....
Voi cum faceti?

luchi
CITAT(MagdaC @ 07-09-2006, 03:44 PM) *

Fetelor, oare e posibil sa nu slabesti din cauza de prea multe fructe? Nu e cazul meu, eu stiu foarte bine ca nu slabesc pt ca scap la prostii, dar ma gandeam ca si mananc multe fructe. Voi punctati cu 1 punct indiferent de cate fructe depasiti? De exemplu ieri am mancat 8 piersici. 1 punct mi se pare tare putin, imi e teama sa nu imi fur singura caciula....
Voi cum faceti?

Magda, daca ne uitam la continutul caloric, piersicile au cam 43 cal/100gr, deci la 8 piersici (1 kg sau mai mult? erau mari?), inseamna 450 calorii...in conditiile in care, 19 pucte/zi inseamna 1200-1400 calorii (sa ma corecteze cineva daca gresesc) give_rose.gif
MagdaC
Luchi, exact la asta ma gandeam si eu...Ca ar trebui extra-punctat in functie de cantitatea depasita...
Merci de sugestie..
Pisik
CITAT(MagdaC @ 07-09-2006, 03:44 PM) *

Voi cum faceti?

si eu am exact aceeasi problema, mananc fructe cu toptanul! bine, nu de la asta nu slabesc si de la alte porcarii, dar totusi, si eu m-am intrebat, daca voi reusi sa mai tin WW ca lumea, vreodata (sper de luni, sa am o luna intreaga pana la nunta) oare o sa trebuiasca sa revizuiesc si problema asta? rced ca da devil.gif
MagdaC
Eu cred ca o sa incerc sa aproximez macar continutul caloric al depasirii de fructe, si sa punctez in functie de asta...Poate nu asa de strict cum punctez alte alimente, dar nici sa mananc 8 piersici si sa punctez un punct nu mi se pare ok. Oricum, ieri am punctat 2p pentru fructe, dar tot mi se pare putin. Mi se pare ca si Alandana face la fel. Parca sunt si fete care nu puncteaza deloc fructeloe, nu mai stiu...
anaoi
dylly pleaca in lume.
ne mai auzim
ina_ceva
Ora 3:15 noaptea, in Bucuresti.
La ambasada Federatiei Ruse in Romania suna telefonul.
Ofiterul de serviciu se trezeste cu greu si raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, puteti sa-mi spuneti cate este
ceasul, va rog? se aude vocea de la capatul celalalt al firului.
Karpov se uita la ceas si raspunde:
- Este ora 3 si 20 noaptea!
- Multumesc, spune interlocutorul si inchide.
"Ah, cati nebuni au voie sa dea telefon..." gandeste ofiterul
Karpov si se culca la loc.
Dupa vreo 10 minute suna din nou telefonul. Karpov se trezeste din
nou si, iritat, raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata, tot eu sunt, replica interlocutorul. Puteti sa-mi
spuneti din nou cat este ceasul?
Karpov se uita din nou la ceas:
- Este ora 3 si jumatate dimineata...
-! Bine, multumesc, spune celalalt si inchide.
"Ah, ce noapte infernala" gandeste Karpov si se duce din nou in
pat.
Dupa inca un sfert de ora, telefonul suna din nou insistent. De
data asta Karpov sare din pat, ridica nervos receptorul si urla:
- Alo, Ambasada Rusiei, Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, tot eu sunt! Mai spuneti-mi o data
cat este ceasul!
- Este ora... da' stimate domn, lasa-ma odata in pace! Aici e
ambasada Rusiei, suna domnule la robot!
- Da' ce, spune celalalt, robotul mi-a luat mie pendula in '45?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.