Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ina_ceva
Omul din neandertal o intreaba pe femeie:
- te culci cu mine?
- nu!
- de ce?
- nu am chef!
Ia omul paru' si ii da una zdravana peste cap
- no acuma te culci cu mine?
- nu!
- de ce nu!?!
- ma doare capul
Tulip
Imagine
Ella79
Fetelor am ajuns si eu, in sfarsit, acasa. Azi am avut o zi DE COSMAR, de departe cea mai oribila pe anul asta.... S-a intamplat cam asa: dimineata mi s-a blocat telefonul de serviciu. Aflu ca mi-a fost blocat pt ca figurez pe lista de pensionari..... Cica m-am pensionat in iunie si eu nu stiu.... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Ulterior, cu mii de nervi, s-a rezolvat. Auditul care e la mine m-a supus timp de 2 ore jumate la un tir de intrebari idioate ca la inchizitie. Si sunt si cretini, habar n-au proceduri, dar sunt chititi sa descopere ei o neregula, ceva. Pun intrebari de genul "de ce nu amestec banii romanesti (lei) cu banii Phare (euro) ca sa nu mai am asa multe conturi? Sa fie doar un cont" doh.gif doh.gif Tot azi constat ca departamentul de achizitii in loc sa-mi cumpere cate 4 cartuse de imprimanta pt fiecare imprimanta existenta, mi-a cumparat 18 cartuse de un singur fel. Cica "d'astea aveau". Acum trebuie sa fac storno la factura... un adevarat circ....
Ce sa zic.... m-am simtit ca in Kafka..... totul s-a intamplat complet aiurea si ma dor creierii nu alta. Evident, mai am doar un singur neuron si ala e pe duca....
Azi mi-am dorit cu disperare sa am orice alt job. Sa vad ziare, sa dau cu sapa, orice.... as si renuntat la toti banii din lume, numai sa fiu linistita. E groaznic. E atata presiune pe creierul meu mic si obosit incat sunt 100% convinsa ca la noapte nu inchid un ochi.... sorry.gif sorry.gif
Iar acum, ca sa fie treaba clara, ma duc la sedinta de bloc. doh.gif doh.gif
Si toate astea la doar o saptamana dupa ce mi s-a terminat concediu....

PS. Miha, ma simt vinovata pana in maduva oaselor. Azi am mancat 3/4 de pizza cu sunca si ciuperci. Imi vine sa plang de frustrare mai ales ca am mancat-o de nervi, nu de foame.... sorry.gif sorry.gif
daconst
Am revenit si eu scurt,dar vad ca e slabuta miscarea.
Ina,azi am fost la castele cu ai mei si am venit rupti de foame si oboseala.Partea mai nasoala e ca la nepotu ii e rau pe masina si a cam varsat.In rest le-a placut tare mult,iar mama spunea ca ea n-ar mai pleca de aici. )).gif

Dany,mersi mult...o sa caut intai Edeka,pentru ca eu nu am vazut inca in oras la noi.Sper sa gasesc in zona ca se pare ca au produse faine.

Ella,se pare ca luna plina ne afecteaza pe toate intr-un fel sau altul...eu una,n-am prea dormit deloc. sad.gif

Miha,cind citesc ce mananci mi se face rusine ca eu fac ce fac si scap la dulciuri.Acum am dat-o pe caramele,mai nou...am luat-o razna. )).gif

Gata,ies ca vrea nepotul sa se joace pe laptop. sorry.gif
emu
CITAT(Ella79 @ 07-09-2006, 12:05 PM) *

Si sunt si cretini, habar n-au proceduri, dar sunt chititi sa descopere ei o neregula, ceva. Pun intrebari de genul "de ce nu amestec banii romanesti (lei) cu banii Phare (euro) ca sa nu mai am asa multe conturi? Sa fie doar un cont" doh.gif doh.gif

Nasol si foarte ciudat sa intrebe asa ceva ohmy.gif ... probabil ei fac parte din oamenii mai speciali, probabil genii... sa amestece tot si sa le dea si rezultat corect!!! )).gif
michelle
Monic, cum te mai simti? give_rose.gif
Ella, imi pare rau sa aud ca ai avut o zi grea.. Cred ca toate trecem printr-o perioada naspa..
Eu inca sunt la serviciu, deja nu mai gandesc cum trebuie.

M-am interesat de operatie, se pare ca pe 20 sept. voi fi la Bucuresti pentru consultatie.
Deea
CITAT(Pisik @ 07-09-2006, 11:10 AM) *

cerngu, m-am luat si eu chipsuri de mere, sunt f bune, sigur nu au pcte? nu ca acum ar conta f tare ca nu numar pana luni, dar asa, ca idee
A, fetelor, am descoperit sosul un de uncle bens, dulce cu ardei gras; este super, si facut cu pui si vita taiate bucatele mici iese exact ca mancarea chinezeasca, tp cine e amator; eu am atazi la mine cu orez, si deja salivez!

am dat eu reteta acum cateva luni dar nu m-a bagat nimeni in seama, e f. bun puiul cu sosul ala f.f.f. adevarat.
Tulip
Fetelor,chiar nu mai scrieti nimic? sad.gif
Uff,Ella,ce zi ai avut!dar vine sf. de saptamana,o sa te relaxezi un pic...sau nu?
Dana,cati ani are nepotul tau?Si cine a curatat masina? dry.gif
dany
Buna ! Offff...ce-i asta ????? chiar nimic nu mai scrieti ?????????
Dana...vezi cum faci sa bagi fetele in priza de saptamana viitoare...vei fii si tu mai prezenta si poate merge lol.gif .Sper sa gasesti Edeka pe acolo...si cand gasesti...fa in asa fel incat sa ai mult timp la dispozitie...sa poti vedea tot ce au...Spor la uitat si la cumparat !!
Ella...imi pare rau ca ai avut o zi grea !!!!!!!!!!! Stiu cum e...nu in genul cum a fost la tine dar..pe aproape.Bine macar ca la mine s-au linistit lucrurile,nu de tot ,dar...merge.Iti doresc ,totusi,o noapte frumoasa si linistita ( chiar daca avem luna plina - care ma afecteaza si pe mine ) !!!
Apropo de luna plina : ce ar fii sa facem de fiecare data o noapte alba pe net ??? Si asa nu putem dormi ... lol.gif lol.gif lol.gif

Noi am fost azi iarasi la dat bani.....si.....eu nu m-am tinut in puncte mad.gif mad.gif .Rusine sa-mi fie !!!!!! mai ales ca Dirk a tinut tare la punctele lui !! dar...sa-l vad maine ( vrea ceva special de papa ....care are cam multe puncte ) si sambata ( mergem la greci impreuna cu alte 6 persoane sa stabilim detaliile pentru concediul de anul viitor...va fii ceva mai deosebit )....Sa vedeti ce il mai necajesc cu punctele...in gluma ,normal.. lol.gif lol.gif .Ma cam face de rusine babuinul meu !!!Dar....sunt mandra de el !
dany
Chiar ca nimeni nu mai scrie pe aici mad.gif

Va doresc o noapte frumoasa ,linistita si cu vise placute !!! Si...nu bagati in seama luna plina....de parca am putea )).gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 07-09-2006, 11:02 PM) *

Chiar ca nimeni nu mai scrie pe aici mad.gif

Va doresc o noapte frumoasa ,linistita si cu vise placute !!! Si...nu bagati in seama luna plina....de parca am putea )).gif

Noapt buna...ma bag si eu in pat!
dany
CITAT(Nessie @ 07-09-2006, 09:32 AM) *

CITAT(danyhoney @ 07-09-2006, 07:59 AM) *
Am intrat sa va spun "Buna dimineata " si am vazut ca eram deja logata !?!? Oare am fost logata toata dupa-amiaza de ieri si toata noaptea ????? lol.gif lol.gif Ca ..de intrat nu am intrat deloc ohmy.gif
Danyhoney, daca nu apesi pe Iesire cont si doar inchizi fereastra, ramai logata 50 de zile, dupa care iti cere iar parola. wink1.gif

Am uitat sa precizez: apari online la logata, daor timp de 1 ora dupa ce ai inchis browserul.

Nessie...multumesc pentru explicatie !! Asa ma gandeam si eu : nu am dat click pe Iesire conturi lol.gif lol.gif .Eu doar ma intrebam daca am aparut ca logata de ieri pana azi ? Dar ,se pare ca nu...cum ai spus tu..Mai am o nelamurire...chiar daca nu ar trebui sa o postez aici , scuze , ...poza mea de la avatar e cam mica ( asa mi se pare mie )...am facut-o cu imageshack......cum o pot mari un pic ??? Stiuuuuuuu, e o intrebare prosteasca dar...cateodata ma cam incurc pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Si...scuze ca am postat aici !
dany
Monic....Soranutza....voi ati scris ceva azi ?? Parca nu am vazut nimic lol.gif lol.gif V-am spus eu: luna plina nu ma lasa sa dorm biggrin.gif
dany
Noapte buna ,Tulip !
Ella79
Buna dimineata!!! Sunt prima pe aici??
Desigur, sunt din nou la birou.... sa vad ce-mi rezerva ziua de azi...

LA MULTI ANI MARIILOR, MARIANILOR, MARIUCILOR [b]!!!!!!! party.gif band.gif bday.gif
luchi
La multi ani, Mariilor!!

p.s. Ella, neatza! wink1.gif Am citit peripetiile tale de ieri, hai ca azi e vineri! pupic.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif
La multi ani, Mariilor!!!ImagineImagine
Tulip
Neata!Inca n-am baut cafea blushing.gif
ALICE
La multi ani Mariilor!!!!!!Am aflat si eu ca luni plec in delegatie la Bucuresti.O saptamana.Ce fericire bang.gif !Asta imi mai lipsea acum.Sau e ocazia perfecta sa-l lasa pe el sa se ocupe de toate? devil.gif
nusarich
neata neuroni! La Multi Ani! si Mariilor si celor a caror zi de nastere e azi.

ce patanii ai avut ieri, ella... la mine se intampla destul de des chestii de genul asta, deja m-am obisnuit, o zi pe saptamana am show...

dar azi e vineri! vine weekendul..... cheer.gif
still_me
LA MULTI ANI , tutoror sarbatoritelor de azi .... pupic.gif
Pisik
La Multi Ani Mariilor!
Eu azi stau doar jumatate de zi la servici (de fapt aveam liber de tot, dar...) apoi o tin tot in petreceri: cununie, masa. petrecere cu serviciul, maine nunta, duminica ciorba de potroace....week-end plin.
Cantarul arata tot mai mult, deja m-am ingrozit (e adevarat ca vin si rusii, dar..) mai am un pic si bat 70 ceea ce e chiar groaznic. drept pt care m-am hotarat ca de sapt viitoare sa incerc sa tin 2 sapt ceva mai drastic, apoi inca 2 sapt pana la nunta sa o dau pe WW (prima data a mers combinatia) nu de alta dar am de dat jos in fix o luna macar 6kg!
Astazi insa incerc sa ma bucur de evenimente si sa nu ma mai gandesc ca tot nu rezolv nimic; cu pregatirile am lasat-o un pic mai moale, continua sapt viitoare; Alice, daca tot nu ai ce face in privinta delegatiei, ia-o ca pe o mica pauza inainte de marele eveniment, poate va face bine la amandoi, va detensioneaza, il responsabilizeaza pe el mai mult, etc.
Ella, iti doresc o zi lina si lipsita de surprize astazi!
Pupicei
lliliana
Cand vad ce greutate aveti m-apuca disperarea. Sunt cea mai grasa de pe site?sad.gif...mi-e rusine, chiar daca problema cu kilogramele a aparut doar dupa nasterea de acum 14 ani...slabesc si apoi in 2-3 ani ma ingras la loc. Of...slabutelor...ce bine de voi. Sper ca pot s-o fac si eu din nou. Si...bine v-am gasit...si la subiectul acesta:) pupic.gif

Maria, Mariana, Marian, Marioara....sa traiti fericiti:)! La multi ani in sanatate si bunastare!
daconst
Neatza si La multi ani Mariilor!

Ma pregatesc sa merg la dr. si mi-e groaza ca ma urca direct pe cintar. sad.gif
Azi mergem iar la cumparaturi,iar maine mergem la München.

Dany,buna ideea cu noaptea alba la net cind e luna plina ca eu sunt prima. cheer.gif
Duminica mergem si noi la grecesc,ca ai mei n-au fost niciodata si parca vad ce incintate vor fi de platourile alea mari...doar mama se cam abtine,cica sa nu se ingrase lol.gif
Adevarul e ca arata bine pentru virsta ei si cind simte ca o strang pantalonii deja ia masuri.As vrea sa seman pe ea,ca ea nu e cu dulciurile...pe cind eu,nu mai zic nimic.

Tulip,nepotul are 11 ani,iar de curatat n-a fost cazul ca plecam dotati cu pungi de acasa...mi-e si mila de el,saracul.Noroc ca maine mergem cu trenul si asa e si el fericit. )).gif

O zi faina fetele si surprize neplacute!
ALICE
Daconst,eu nu vreau surprize neplacute )).gif
anaoi
Imagine

LA MULTI ANI Mariilor !!!! sanatate si noroc
michelle
Neata fetelor!
La multi ani Mariilor, Mariutelor, Marianelor! give_rose.gif floare.gif
Sa fiti sanatoase, voioase si norocoase!
Dana, vad ca va distrati fain, va invidiez.. Vreau si eu concediuuuuu
lliliana, bine ai venit pe la noi! Ce dieta tii?
pisik, sa te simti bine in we acesta, sa te relaxezi
alice, acum e momentul sa il pui la punct pe sot si sa il delegi si pe el naughty.gif Succes!

Un inceput de inceput de week-end placut!
Pisik
CITAT(daconst @ 08-09-2006, 09:16 AM) *

Dany,buna ideea cu noaptea alba la net cind e luna plina ca eu sunt prima. cheer.gif
Duminica mergem si noi la grecesc,ca ai mei n-au fost niciodata si parca vad ce incintate vor fi de platourile alea mari...doar mama se cam abtine,cica sa nu se ingrase lol.gif
Adevarul e ca arata bine pentru virsta ei si cind simte ca o strang pantalonii deja ia masuri.As vrea sa seman pe ea,ca ea nu e cu dulciurile...pe cind eu,nu mai zic nimic.

nici eu nu seman cu mama la faza asta, eu as manca non-stop dulciuri, in loc de mese, mama in schimb ia un patratel de cioco si gata zice ca deja simte dulce pe gat mad.gif
ina_ceva
Doi studenti se intalnesc in campus. Unul dintre ei intreaba:
- Hei, de unde ti-ai luat bicicleta asta super?
- Pai sa vezi... ma plimbam intr-o zi pe strada si imi vedeam de treaba mea, cand imi apare in fata o femeie superba pe bicicleta. La un moment dat, se da jos de pe ea, o arunca cat colo, se dezbraca de haine si striga: "Ia ce vrei de la mine!".
Amicul da din cap aprobator:
- Buna alegere! Sunt convins ca hainele nu ti s-ar fi potrivit.
honey79
Neata fetele....
Am trecut sa va pupic si sa va doresc o zi frumoasa, plina de soare ,plina de evenimente placute.

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care poarta numele sfant de MARIA, si derivatele.

Pupicei dulcei.
Eu.
'neatza!

LA MULTI ANI MARIILOR,fericire si tot ce va doriti!! give_rose.gif
MagdaC
buna dimineata, neuroni.
la multi ani si de la mine Mariilor & co. eu o sa incerc sa nu ma sarbatoresc prea tare, cu toate ca mama pregateste un tortuletz blushing.gif
Va pupicesc
ina_ceva
Iti dam voie doar o linguritza de tort; restul poti sa-l trimiti noua, pe mail blum.gif naughty.gif
MagdaC
Aoleo, face mama un tort.... doh.gif
Noroc ca e de mere, macar e mai ieftin la puncte biggrin.gif
ina_ceva
Peach, ce ne mai zici ? hug.gif
Nu ai mai trecut de mult pe aici rolleyes.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 07-09-2006, 11:08 PM) *
poza mea de la avatar e cam mica ( asa mi se pare mie )...am facut-o cu imageshack......cum o pot mari un pic ??? Stiuuuuuuu, e o intrebare prosteasca dar...cateodata ma cam incurc pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Si...scuze ca am postat aici !
Danyhoney, am rezolvat poza! wink1.gif Sper sa fie ok. Mie mi se pare ca si-a pastrat proportiile, dar daca tu crezi ca e prea alungita/latita, spune. floare.gif
ina_ceva

Un divort se desfasoara la tribunal. Cei doi ex se cearta pentru custodia fiicei lor.
Femeia isi exprima argumentul ei:
"Eu am adus-o pe lume cu durere, custodia trebuie sa imi apartina mie. "
"Ce aveti de spus ca argument ? "
"Dle. Judecator, daca dv bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese o Cola, a cui e, a masinii sau a dv? "
honey79
Ha ha... Ina.. asta Da. Tare bancul... i l-am spus si lui Dan si l-a busit si pe el rasul. )).gif
ina_ceva
Despre barbati...

A te marita cu un barbat divortat este o datorie ecologica. Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi de mai multe ori.

Cand se uita le meciuri, barbatii isi inchipuie ca, daca se concentreaza, isi ajuta echipa favorita.
Daca vrei sa-ti acorde atentie, nu te atasa de un barbat inaintea unor meciuri de campionat european sau mondial.

Barbatilor le plac telefoanele cu multe butoane. Acest tip de telefon ii face sa se simta importanti.
Barbatilor le place sa fie ei primii care citesc ziarul de dimineata.

Toti barbatii arata caraghiosi in sandale, cu sosete negre.
Dupa modul in care un barbat se uita in oglinda poti sa deduci daca mai tine si la altceva decat la el.
Nu incerca sa inveti un barbat, in public, sa faca sau sa spuna ceva.
Sfaturile trebuie date acasa. In public, el trebuie sa stie tot.

Barbatii care incep sa cheleasca, poarta sapca.
Toti barbatii detesta a li se spuna "Trebuie sa vorbim despre noi". Aceste cinci cuvinte ii baga in toti dracii.
Barbatii au un mod ciudat de a fi sensibili.
Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie.
Barbatii nu au celulita.

Daca un barbat gateste pentru tine mai multe decat un fel de mancare, précis are intentii serioase.
Cand trei sau mai multi barbati se intalnesc, vorbesc despre sport.

Nu te ingrijora daca un barbat spune "Te sun eu" si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat, nu ti-a pierdut
numarul, n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune.
Barbatilor nu le place sa piarda.

E o problema daca vrei sa scapi de un barbat fara sa-l ranesti. Expresii ca "iesi afara" sau "nu vreau sa te mai vad" nu fac decat sa te oblige sa-i dai explicatii ca sa scapi de el.
Incearca sa-i spui "Te iubesc, vreau sa ma marit cu tine, vreau sa avem copii". Va pleca fara sa ceara explicatii.

Barbatii care asculta muzica clasica nu prea scuipa.
Barbatii sunt mai siguri pe ei pentru ca, inca din copilarie, se vad niste eroi legendari.

Cand o femeie incearca o rochie care ii este stramta, se gandeste ca s-a ingrasat. Cand un barbat incearca niste haine care sunt stramte, se gandeste ca au intrat la apa.
Andropauza este mult mai distractiva decat menopauza. La momentul M femeia se ingrasa si se deprima, pe cand barbatii incep sa agate fete tinere si sa cheltuiasca.

Barbatii uita tot. Femeile isi amintesc tot. devil.gif
Nessie
Fetele, help! Cum punctez sticksurile Croro lungi? unsure.gif Mi-a fost pofta si am luat o punga de 80 grame. sorry.gif Pe punga scrie doar 350cal. Multumesc frumos
michelle
Ha ha, Ina! biggrin.gif biggrin.gif
Cand trei sau mai multi barbati se intalnesc, vorbesc si despre calculatoare, masini.. blum.gif

Nessie, poti pune 4-5p toata afacerea
daconst
CITAT(ALICE @ 08-09-2006, 10:22 AM) *

Daconst,eu nu vreau surprize neplacute )).gif

Vai... lol.gif lol.gif lol.gif
Se vede ca eram pe fuga...vroiam sa va doresc o zi fara surprize neplacute si am mancat un cuvint lol.gif

Scuze,dar viteza e de vina.

Am venit de la dr si suntem bine.Bb e in grafic si eu trebuie sa mananc mai putin,desi am slabit un kg de cind am venit din Ro.I-am spus la dr ca pina pleaca mama n-am sanse sa mananc mai putin...pe urma trec la numarat ca nu mai tine.

Ina,tari bancurile! )).gif
Lacry
La multi ani tuturor fetelor ce poarta numele de Maria floare.gif give_rose.gif
ALICE
Am plans azi in 5 ture.Ca luni depun actele pt primarie si nu apuc sa fac analizele asa repede,ca nimeni nu-ti da rezultatul pe loc.Si luni trebuie sa plec in delegatie,nu vreau sa vada astia ca am probleme,si tot asa................
Pisik
CITAT(ALICE @ 08-09-2006, 12:25 PM) *

Am plans azi in 5 ture.Ca luni depun actele pt primarie si nu apuc sa fac analizele asa repede,ca nimeni nu-ti da rezultatul pe loc.Si luni trebuie sa plec in delegatie,nu vreau sa vada astia ca am probleme,si tot asa................

Alice, de ce te omori atata pt analizele alea? cu maxim 1 mil ti le da pe loc, nu trebuie sa faci nimica, iti scrie o foaie si gata si de facut pe bune le faci tu cand vrei sa faci bebe sau dupa nunta, sa scapi de nebunie...intereseaza-te, sigur merge si la voi pe celebra spaga, si in 10 minute ai hartia.
Succes!
ina_ceva
Linisteste-te, alice!! Pisik are dreptate, stiu si eu pe cineva care a facut la fel.
ALICE
Stiu,am fost ieri la medicul de familie,si nu vrea vaca aia sa mi le faca,am fost la altcineva in spital si mi le da azi,dar e nebunie
ina_ceva
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se
apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decit
sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un
gest plin de familiaritate si tandrete.

Sotia hiper-revoltata intreaba `Cine e fufa asta?`
la care sotul raspunde calm: `E amanta mea!`.
Sotia riposteaza pe un ton ucigas: `Divortez! Ma mut inapoi la
mama!`.

Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde: `Bine, daca tu crezi ca iti
va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina
vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris,
vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa
divortez dar nu iti voi sta in cale.`

Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si
intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si
atragatoare.
Sotia intreaba consternata: `Cine-i tipa care a intrat cu M.?`
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii: `Este I., amanta
lui.`

Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand: `A
noastra-i mai frumoasa!`
ina_ceva
Cautarile unui barbat:
MagdaC
Pupicei neuroni,

Meniul meu de azi:

D: 3 wasa - 1,5
almette - 2
cafea - 1
1 bobo de cioco (nu pot sa refuz colegi astia, zau sad.gif )

P: 1 pulpa pui - 4
o felie branza - 3
rosii - 0

Total: 12,5 din 18

Probabil ca diseara tortuletz si...gata (sper)

Va pupic

PS: Mai vorbiti si voi, ce naiba....Se pune praful pe forum sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.